Mens en Dier

Deze PvdA-politica pleit voor een Europees vaccinatiepaspoort

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik vind het een goed idee, zei Europarlementariër Vera Tax (PvdA) in het programma Avondgasten Europa op zender L1 over het vaccinatiepaspoort. Volgens haar moeten we daar nu al over nadenken en proberen op Europees niveau tot overeenstemming te komen.

Tax vindt ‘paspoort’ een onhandig woord: “Dit is een bewijs van vaccineren, alleen bij de grens is het lastig te controleren of je kunt reizen als iedereen een ander bewijs heeft. En daarom is het belangrijk om nu de discussie te hebben op welke wijze we een Europees vaccinatiebewijs zouden kunnen invoeren.”

Actie ondernemen

We moeten niet wachten totdat iedereen gevaccineerd is, we moeten nu actie ondernemen, aldus de PvdA-politica. “Nederland zegt bijvoorbeeld: dat is niet eerlijk naar de mensen die niet gevaccineerd zijn. Ja, dat klopt, maar wat niet eerlijk is, is dat we met z’n allen niet naar buiten mogen, onze vrijheid wordt ingeperkt. Dat is een vrijheidsbeperking. Ik vind het een beetje raar om te zeggen: de discussie hebben we niet, we wachten tot iedereen gevaccineerd is en dan mogen we met z’n allen naar buiten.”

“Dat draagvlak is er niet, zeker ook niet in Nederland. Op een gegeven moment is er een punt waarop je zegt: kunnen de mensen die niet meer ziek worden alvast iets doen wat andere mensen nog moeten doen met bijvoorbeeld een PCR-test? Ik vind dat je daarover een debat aan moet gaan en ook tot uitkomsten moet komen,” zei de collega van Frans Timmermans.

[L1]

2.5 42 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
170 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ruud Steunassen
Ruud Steunassen
2 jaren geleden

rot wijf

ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

De rechtszaak tussen viruswaarheid en de staat waarbij door de staat is aangegeven dat er niet wordt gediscrimineerd tussen wel of niet gevaccineerden is nog niet voorbij of de PvdA komt met een discriminerende vaccinatiepaspoort aanzetten.

Georg Gunther
Georg Gunther
2 jaren geleden

weer een idioot

Pieternella
Pieternella
2 jaren geleden

Dat vaccinatiegeloof begint groteske vormen aan te nemen! Het was al erg bij kindervaccins, hele discussies heb ik gehad. Wat eerst als goede intentie begon, is totaal uit de hand gelopen. Je kunt eenvoudigweg niet álle ziektes weg vaccineren, alsof alle ziektes hetzelfde reageren. Ze denken dan dat je ermee veilig bent, de tekenen wijzen er echter op dat veel mensen dan juist verspreiden of er problemen mee krijgen en zelfs sterven! Wanneer dit uit de hand loopt, kunnen ze er niet omheen. Hoeveel mensen zullen hier het slachtoffer van worden?? Mijn vader is nu ook al gevaccineerd!! Ik maak me enorme zorgen!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

170
0
We lezen graag je reactie!x