Mens en Dier

Emily heeft al 33 rechtszaken gevoerd om haar 4 kinderen terug te krijgen: ‘Jeugdzorg is kinderhandel’

Help mee door dit met iedereen op je social media te delen!

Emily Passemiers heeft al 33 rechtszaken gevoerd om haar vier kinderen terug te krijgen. In juli 2019 werd haar dochter gedwongen uit huis gehaald door jeugdbeschermers. Het meisje van destijds bijna een jaar zat op dat moment in bad.

Emily zette beelden van de uithuisplaatsing op internet, waarna er commotie ontstond. De rechtbank bepaalde vervolgens dat de ouders de video moesten verwijderen. In de video zeggen de ouders dat er ‘geen gronden’ waren voor het weghalen van het kind.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De ouders beschuldigden de medewerkers van jeugdzorginstelling William Schrikker Groep (WSG) van ontvoering en kinderhandel. De VVD stelde in de Tweede Kamer vragen over de kwestie.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Machtsmisbruik

Vorig jaar bleek uit een onderzoek in opdracht van het ministerie van Justitie en Veiligheid dat de overheid ernstig tekortschiet bij de bescherming van de meest kwetsbare kinderen in Nederland. De onderzoekers riepen minister Franc Weerwind voor Rechtsbescherming op direct in te grijpen.

Klokkenluider Huig Plug heeft een video van 17 mei 2021 op social media geplaatst waarin Emily voor het gebouw van de Tweede Kamer demonstreert.

Ze draagt een t-shirt met daarop de tekst ‘jeugdzorg is kinderhandel en machtsmisbruik, kinderen afpakken is het laatste wat je doet’.

Permanent

Klokkenluider Roelie Post zei onlangs aan tafel bij De Nieuwe Wereld dat in Nederland een zogeheten ‘aanvaardbare termijn’ geldt.

“Dat houdt in dat als je na zes maanden je kind niet terug kunt nemen als het een baby is en een jaar als het gaat om een wat ouder kind, je uit de ouderlijke macht wordt gezet,” benadrukte ze. “Permanent. Er wordt niet meer teruggeplaatst.”

“Daarom zijn al die kinderen niet meer teruggekomen en kunnen ze die kinderen niet meer vinden,” zei Post over de uithuisplaatsingen.

4.9 115 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sandravdw1@hotmail.com
1 jaar geleden

Wsg is vreselijk! Die mensen begrijpen niet wat ze het kind maart ook de familie van het kind aandoen. Ik ben de oma van een uithuisgelaatste kleinzoon en ook hij is onterecht uit huis gehaald!

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Walgelijk😫 & dit alles onder t regime van… de slechtste regering👿 ooit

Hugo
Hugo
1 jaar geleden

Kinderbescherming en regering zijn criminele organisaties, en ooit zullen zij zich moeten verantwoorden voor hun smerige daden. Ouders worden al jaren onrecht aangedaan door dat schorem. Deze misdaden tegen de bevolking moet zwaar bestraft worden. En met zwaar bestraft bedoel ik ook zeer zwaar bestraft.

Charlotte
Charlotte
1 jaar geleden

Vele verdwijnen in de sex industrie! Komen niet meer terug!..😥🤬

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x