Gezondheid

Hooikoorts: ontdek de nr. 1 krachtige methode om er voorgoed van te genezen

Help mee door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

Door: Michel Lejeune

Hooikoorts is de vloek van je lentebestaan, waarbij elke verdwaalde paardenbloem, elk grasveld of elke boom je vijand kan zijn.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Je neus loopt, je haalt op en het prikken en steken in je neus en ogen begint. Je kunt tientallen keren agressief niezen, je ogen kunnen jeuken, tranen of branden.

Ook kun je jeuk in je oren krijgen, je keel kan droog en branderig zijn, waarbij je moet hoesten, of je krijgt helemaal geen adem meer door je neus.

Soms heb je last van aanhoudende kriebelhoest en kun je je smaak en reuk verliezen. Dit alles kan maandenlang duren en je nachtrust kan een nachtmerrie zijn.

Maar wist je dat je kunt genezen van hooikoorts?

Wat is hooikoorts eigenlijk?

Hooikoorts is een veel voorkomende allergie die veel mensen treft. Het wordt veroorzaakt door stuifmeel van planten, gras en bomen die een overreactie van je immuunsysteem veroorzaken.

hooikoorts-niezen

Deze allergie wordt ook wel een pollenallergie genoemd en is niet besmettelijk. Het kan niet van mens op mens worden overgedragen. Toch is het een ernstige aandoening die een enorme impact kan hebben op de kwaliteit van je leven.

Het is niet alleen een ongemak, het kan je het gevoel geven dat je in een mistige waas leeft en je beroofd wordt van de geneugten van de lente en zomer.

Pollenallergieën zijn de meest voorkomende oorzaak van deze allergie, maar het kan ook worden veroorzaakt door andere allergenen zoals huisstofmijt, huidschilfers van huisdieren en schimmelsporen.

De symptomen kunnen mild of ronduit verschrikkelijk zijn, afhankelijk van je gevoeligheid voor het allergeen.

Symptomen en voorkomen ervan

De meest voorkomende symptomen van hooikoorts zijn niezen, jeukende ogen, loopneus, keelpijn, hoofdpijn, vermoeidheid en verminderde eetlust.

En dan heb ik het nog niet eens over de moeilijkheid om te slapen. Als je astmatisch bent kan het zelfs ernstige astma-aanvallen veroorzaken.

Logisch dat je je chagrijnig, doodongelukkig en ziek kunt voelen als je er last van hebt. Het kan wekenlang onmogelijk lijken om te genieten van je vrije tijd of om je werk fatsoenlijk te kunnen doen.

Hoe voorkom je hooikoorts?

De beste manier om deze allergie te voorkomen, is door zo veel mogelijk binnen te blijven. Maar dat is vaak niet te doen. Als je toch naar buiten gaat, draag dan een zonnebril om je ogen te beschermen tegen het stuifmeel.

Ook kun je proberen je toevlucht te nemen tot het gebruik van medicijnen, zoals antihistaminica, neussprays of -druppels, oogdruppels of zalf. Dit zijn geneesmiddelen die proberen de symptomen te onderdrukken.

Maar naast dat dit soort medicijnen zeer ongezond voor je zijn, word je er ook snel resistent tegen. Dat betekent dat ze meestal zeer tijdelijk werken, als ze dat al doen.

Natuurlijke oplossing

hooikoorts-water-drinkenWist je dat er ook enkele natuurlijke oplossingen bestaan die symptomen kunnen verlichten? Deze omvatten het drinken van veel water, het eten van gezond voedsel, zoals fruit en groenten en voldoende slaap krijgen. Hoeveel dit je symptomen verlicht is echter moeilijk te voorspellen.

Er is echter één methode die met kop en schouders uitsteekt qua resultaten en dat is als je de achterliggende oorzaak oplost.

En dat is natuurlijk heel iets anders dan de symptomen onderdrukken. Wanneer je de werkelijke oorzaak wergneemt, verdwijnen namelijk ook de hooikoortsklachten.

Wat is de werkelijke oorzaak van hooikoorts?

Zodra je bepaalde pollen inademt, reageert jouw immuunsysteem daarop. Het denkt namelijk dat deze pollen een gevaar voor je vormen. Jouw immuunsysteem gaat vervolgens grote hoeveelheden histamine aanmaken om te vechten tegen deze indringers.

Histamine is een lichaamseigen stof. En het is deze overvloed aan histamine waar je allergisch op reageert.

Je immuunsysteem opnieuw programmeren

hooikoorts-luisteren-sessieWat je mogelijk nog niet wist, is dat jouw immuunsysteem wordt aangestuurd door een deel van je onderbewustzijn. Daar ligt dan ook de sleutel om van deze vervelende allergie te genezen.

Wanneer je jouw onderbewustzijn leert dat pollen ongevaarlijk zijn, zal deze je immuunsysteem opdracht geven om niet meer in verzet te komen wanneer pollen gedetecteerd worden. Het stopt dan met histamine aanmaken, zodra je pollen binnenkrijgt.

Op dat moment ben je in feite genezen van hooikoorts, want je lichaam reageert dan precies zoals het hoort.

Deze methode werkt zo formidabel dat mensen die deze methode toepasten inderdaad volledig van hun hooikoorts genazen.

Een gelukkiger leven leiden 100% vrij van allergische klachten

Ik ontwikkelde twee speciale luistersessies die er samen voor zorgen dat je dat deel van je onderbewustzijn herprogrammeert, zodat je voortaan klachtenvrij blijft.

Het mooie is dat je hiermee ook van andere allergieën afkomt.

Je kunt weer vrij ademen en genieten van de buitenlucht, zonder niezen, zonder rode ogen, zonder een stekend gevoel in je neus, kortom 100% klachtenvrij.

Als je weet wat hooikoorts is, zul je absoluut een gelukkiger leven krijgen, nadat je er vanaf bent. Je kunt weer gewoon naar buiten en met vrienden of familie afspreken. Je kunt weer gewoon de dingen doen die je wilt doen.

John schreef:

Ik had nu al 3 jaar last van hooikoorts en heb in die tijd zoveel medicijnen enz. geprobeerd. Veel mensen hebben allerlei soorten kuren aanbevolen – stop met zuivelproducten, drink kamelenmelk, probeer deze drankjes en lichaamsoliën, blijf binnen en maak vaker schoon blah blah blah – niets werkte. Maar met voorkom hooikoorts genas ik van mijn hooikoorts in 2 dagen! De moeite waard!

Petra:

Wat zou je doen als je kans om hooikoorts te genezen vlak voor je neus lag? Toen ik erachter kwam dat mijn leven van lijden was teruggebracht tot een paar keer luisteren was ik ECSTATISCH.

En Marcel schreef:

Ik heb elk jaar last van ernstige hooikoorts en na slechts één keer luisteren om hooikoorts te genezen was ik van mijn ellende af. De verlichtende en helende eigenschappen van deze hypno’s zijn zo super behulpzaam en plezierig. Het is een must-have!

Wil je ook snel, gemakkelijk en blijvend van hooikoorts genezen?

Klik dan op de knop hieronder en ga naar:

www.geneeshooikoorts.nl

contact

3.6 26 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eric Top RSE
Eric Top RSE
1 jaar geleden

Wat ook heel goed helpt is dagelijks 3 eetlepels honing.MAAR…. Let op de moet wel van een lokale imker zijn en koud geslingerd. Dit soort potjes honing koop je vaak langs de weg.

Liberté
Liberté
1 jaar geleden

Dat gaat dus niet meer op voor de spuititjunkies

Strijder...
Strijder...
1 jaar geleden

99% van alle allergieën zijn gevolg van vaccinaties in het verleden ( consultatiebureau en tropen vaccinaties)
In de basis is elke vaccinatie, en al helemaal de tegenwoordige vaccinatie zoals voor dat RIVM opgedrongen word door de incompetentie artsen en natuurlijk mensen op de consultatiebureaus die uiteraard van toeen nog blazen weten.
De modernere vaccins zijn gekweekt op kippenei eiwit, en dat spuiten ze dan direct in een baby.
Gevolg is flinke immuniteitsproblemen , en dat zal natuurlijk leiden tot intoleranties zoals pollen, gras, berkenboom familie, en ook bepaalde voedselallergieën.
Laten we het maar helemaal niet hebben over de gifspuiten ” tegen ” corona.
Het is gewoon krankzinnig dat mensen van 18-20 na de gifspuit opeens gordelroos krijgen, dat is het herpes zoster virus, omdat zich dat ook nogeens koppelt aan het centraal zenuw systeem kan dat een flink pijnlijk iets zijn.
Normaliter krijgen mensen boven de 50 gordelroos door een slechter immuunsysteem, het feit dat een jong persoon dit ook kan krijgen geeft al aan dat je immuunsysteem voor goed vernaaid is door die gifspuit.(en )
Dit is mijn professioneel advies ..
Hoe goed van allergie af te komen? Er zijn nogal wat goede therapieën zoals bioresonantie en of fotonen therapie…..
Genezing via je huisarts en apotheek ga je nooit krijgen, dat kan ik hoe dan ook garanderen…

Annievanhettassie
Annievanhettassie
1 jaar geleden

Helpt deze methode ook bij covid?
Zou mooi zijn😁

Back to top button
27
0
We lezen graag je reactie!x