BinnenlandCorona

Huisarts doet verslag vanuit enige coronapost Groningen: ‘Er waren de hele avond nul coronapatiënten’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Gistermiddag schreven de media dat het aantal opgenomen coronapatiënten met 67 is toegenomen tot 2621. Verpleegafdelingen behandelen 1926 coronapatiënten, 76 meer dan zondag, liet het Landelijk Coördinatiecentrum Patiënten Spreiding (LCPS) weten. Op de intensive cares liggen 695 coronapatiënten.

Er zijn ook mensen overgebracht naar ziekenhuizen in andere delen van het land, ‘om de druk op intensives cares en verpleegafdelingen gelijkmatig te spreiden’. Er liggen zelfs enkele patiënten uit Nederland in Duitsland op een intensive care.

Tot zover de berichtgeving in de media. Hoe ernstig is de situatie? Huisarts Rutger Hempel schreef afgelopen nacht op Twitter: “Ik heb vanavond avonddienst op de enige coronapost van de hele provincie Groningen gedaan. Er waren de hele avond nul coronapatiënten.”

Veel lof

De huisarts krijgt veel lof. Verschillende mensen noemen hem een held of bedanken hem voor het delen van de informatie.

Schrijver en cineast Erick Overveen reageert: “Bedankt voor ’t delen Rutger. Zo langzamerhand is ’t wel duidelijk dat we verder kunnen met ons leven.”

Er zijn ook diverse mensen, waaronder een journalist, die sceptisch reageren. Zo schrijft Yolanda Sjoukes, columniste van BN DeStem: “Waaruit blijkt dat je huisarts zou zijn? Waar zit dan volgens jou ‘de enige coronapost van de hele provincie Groningen’ waar huisartsen avonddiensten zouden draaien?”

“Voor wie aan me twijfelt, R.D. Hempel staat gewoon keurig in het BIG-register. Nul leugens verspreid,” antwoordt de huisarts.

4.5 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jean-Marie
Jean-Marie
2 jaren geleden

Massaal naar het Binnenhof gaan!

AlbertV
AlbertV
2 jaren geleden

De jaarlijkse griepgolf komt er weer aan dus maak je borst maar nat. Waarschijnlijk meer slachtoffers door een jaar lang angst, slapeloze nachten, smerige mondkapjes en teveel binnen zitten. Dus hele winter in een lock-down, avondklok en heel, heel veel angstige schapen.

doornbos
doornbos
2 jaren geleden

Ach, Yolanda toch.

Christina
Christina
2 jaren geleden

Natuurlijk niet…. Ze beliegen en bedriegen ons.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

96
0
We lezen graag je reactie!x