CoronaMens en Dier

Huisarts fileert prikbeleid: ‘Een zeer ondoelmatige en extreme overreactie’

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!

Veel mensen vragen zich af waarom er zo weinig coronakritische wetenschappers aan het woord komen. De boodschap van veel wetenschappers kon effectief geblokkeerd worden doordat alle nieuwsmedia in Nederland in handen zijn van slechts een drietal grote concerns die bepalen wat wij aan nieuws voorgeschoteld krijgen – en vooral ook wat we niet te horen krijgen, schrijft huisarts Jan Vingerhoets op zijn website.

“Van onafhankelijke media is hier in het geheel geen sprake, getuige bijvoorbeeld de dubbelfunctie van James C. Smith, die tot 2020 zitting had in de top van persbureau Reuters, maar tegelijk een topfunctie en grote belangen had bij farmagigant Pfizer.”

Reuters publiceerde aanzienlijk meer over Pfizer dan over andere farmaceuten die zich met Covid-19 gerelateerde middelen bezighielden, merkt de huisarts op. De boodschap van critici was alleen te zien en te horen via nieuwe media.

Een wetenschappelijke doodzonde

Vingerhoets schrijft dat de onderzoeken voor de registratie van de coronavaccins van begin tot eind in handen zijn geweest van de producent. Manipulatie van cijfers werd daarbij niet geschuwd, relevante subgroepen werden uitgesloten waardoor de effectiviteitscijfers werden opgeleukt en ook de placebogroep werd ingespoten waardoor onderzoek naar bijwerkingen min of meer onmogelijk werd gemaakt. “Een wetenschappelijke doodzonde.”

Massale systematische registratie van bijwerkingen van de vaccinaties ontbreekt en berichten over ernstige bijwerkingen en stollingsproblemen werden gebagatelliseerd. Al snel bleek dat minuscule vetpartikeltjes in de vaccins hun weg vinden naar organen als hersenen, beenmerg en eierstokken en daar langdurig aanwezig blijven met onbekende effecten. Recent onderzoek toonde aan dat de vruchtbaarheid van mannen maandenlang afneemt na twee vaccinaties. Wat er gebeurt na het boosteren weten we gewoon niet, aldus Vingerhoets.

Een zeer ondoelmatige en extreme overreactie

Vaccineren leidt niet tot minder besmettingen, mensen zijn na vaccinatie nog steeds besmettelijk, de prikken bleken toch ongeschikt voor bepaalde doelgroepen en ze blijken helemaal geen bescherming te bieden tegen long covid.

Vingerhoets omschrijft het beleid als ‘een zeer ondoelmatige en extreme overreactie’.

“We kunnen achteraf concluderen dat er medische middelen zijn ingezet en opgedrongen welke onvoldoende onderzocht zijn, waarbij financiële belangen van grote conglomeraten een grote rol speelden en artsen onder druk gezet zijn om zich te conformeren aan maatregelen waarvan de onderbouwing in veel gevallen niet valide bleek,” stelt de arts.

Ondertussen worden achter de schermen voorbereidingen getroffen om snel nieuwe vaccinatierondes op te tuigen, laat het ministerie van VWS weten.

4.9 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

Heb alleen nog vertrouwen in jezelf en je eigen buikgevoel. Kijk niet meer naar MSM, maar neem de vrijheid om een eigen mening te hebben. Laat je niet meer in paniek jagen door verzonnen verhalen van politici en door hen betaalde wetenschappers. Ga op zoek naar de échte waarheid en verzet je tegen alles en iedereen die slaafs de commando’s van WEF en Bilderberg door je strot proberen te rammen. Kom op voor je eigen vrijheid en vecht terug. De mensheid is in oorlog met de 1% die ons allemaal willen knechten. Laat het niet toe!

Jojo
Jojo
6 maanden geleden

NO COMPLY!!!

EERLIJK
EERLIJK
6 maanden geleden

Iedereen die iets zegt over het coronabeleid en het vaccin is een Wappie en een complotdenker volgens half gehersenspoeld Nederland .

Merijn Hugens
Merijn Hugens
6 maanden geleden

Wat voor conclusies er ook nog volgen…wat voor mooie “nieuwe” ontdekkingen al die artsen & onderzoekers nog doen, het maakt helemaal niks meer uit…Führer Rüttler, Herr, Doktor Hugo Mengele, Ferd “Seyss-Inquart” Gräppenmacher, Fräulein Lilith Kaag, Soldat Wüpke Eckestra und Kaplan Gerhard-Johann SSegers gaan hangen voor hun Oorlogsmisdaden, Misdaden tegen de Menselijkheid & Hoogverraad….het Psychopatische Nazi-Ongedierte weet dat het allemaal voorbij is en kruipt steeds dieper & dieper weg in hun schijnveilige holletjes waar de zon nooit schijnt….

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

85
0
We lezen graag je reactie!x