CoronaBuitenland

Arts roept leger, politie en rechtbanken op om hun plicht te doen: ‘We moeten de kinderen en elkaar redden’

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

De Canadese arts Mark Trozzi doet een oproep aan iedereen om de levens van kinderen te redden. We moeten voorkomen dat onze kinderen vergiftigd, beschadigd of gedood worden door gevaarlijke genetische injecties, stelt Trozzi in een video.

De zogenaamde coronavaccins veranderen menselijke celactiviteit, waarschuwt hij. Ze geven cellen de instructie om op grote schaal het meest giftige onderdeel van het coronavirus te produceren: het spike-eiwit.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Genetisch gehackt

Dit eiwit vergiftigt weefsels in ons lichaam die rijk zijn aan ACE2-receptoren, legt de arts uit. Daarnaast zorgt het ervoor dat het hele immuunsysteem op z’n gat komt te liggen, verergert het corona-infecties en vergiftigt het vele organen, waaronder het brein, hart en voortplantingsorganen, aldus Trozzi.

Nadat een kind gevaccineerd is, begint het immuunsysteem de eigen cellen aan te vallen, zelfs de cellen van het immuunsysteem. “Ze zijn genetisch gehackt.”

Tot wel 100 keer meer kans

De arts verwijst naar gegevens uit Groot-Brittannië waaruit blijkt dat kinderen tot wel 100 keer meer kans hebben om na één prik binnen acht maanden te sterven dan kinderen die niet geïnjecteerd zijn.

“Dit is geen vergissing. Dit is een misdaad tegen de menselijkheid. Het is massamoord. Het is gebaseerd op bedrog,” stelt Trozzi.

Als iemand ons en onze kinderen doodt, zoals nu het geval is, dan kunnen we alleen maar spreken van oorlog, aldus de arts. Hij roept het leger, de politie, rechtbanken, milities, leraren, politici, artsen, verpleegkundigen en ouders op om hun plicht te doen: “We moeten de kinderen en elkaar redden.”

4.9 188 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

87 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christien leden van dit kabinet
Christien leden van dit kabinet
1 jaar geleden

Met dank aan de regeringsleiders.

Joan
Joan
1 jaar geleden

Waar blijven de Nederlandse, Duitse, EU-artsen wat dit betreft?

Leger, politie en rechtbanken, alles is corrupt en geselecteerd op kadaver wef-moraal in plaats van menselijkheid en rechtvaardigheid.

Misschien als de boeren en het volk eindelijk daadwerkelijk in actie komen…….
als ze daadwerkelijk beseffen, dat het niet enkel om hun land en bezit gaat, maar om hun kinderen….

Lucienne
Lucienne
1 jaar geleden

Ik begrijp vooral de ouders niet. Waarom laten zij hun kinderen inspuiten met die rommel. Hebben zij de afgelopen decennia hun kinderen ook met een griepspuit vergiftigd?

Annette
Annette
1 jaar geleden

Natuurlijk heeft deze Canadese arts Mark Trozzi 100% gelijk, maar hij behoort helaas tot de inmiddels velen die roepen in de woestijn.

WAT is er toch in vredesnaam aan de hand met de mensheid all over the world?

HOE is het toch mogelijk, dat in dit specifieke geval OUDERS niet meer datgene doen, dat in hun ongeschreven taakbeschrijving van het ouderschap staat?

Daar bedoel ik expliciet mee, dat je als ouders de absolute PLICHT hebt om het meest kostbare, dat je OOIT in je leven zult “bezitten” (niet echt, want “kinderen zijn de pijlen die je afschiet vanuit je boog” (geschreven door de profeet Kahil Gibran), om je kinderen tot het uiterste van je kunnen dient te BESCHERMEN.

WAT is er gebeurd, dat vele ouders over de hele wereld dit hebben “vergeten”? Hoe ongelooflijk dom moet je wel zijn om je kinderen bloot te stellen aan een levensgevaarlijk experiment. En dan niet roepen, dat je dat niet wist, want het is al duizenden keren gezegd.

Dus kan ik alleen maar tot één conclusie komen: diezelfde ouders hebben praktisch met een zekerheid van 100% ZELF meegedaan en hun hersenen zijn al zó totaal aangetast, dat ze nog menen het allerbeste met die kinderen voor te hebben.

ZO is hoe mind control werkt. Ik heb daarstraks de hele speech van David Icke gehoord (dank jullie wel, ninefornews) en de boodschap was loud and clear:

Zeg NEE NEE en nog er eens NEE of je hebt straks überhaupt niets meer te zeggen.

Back to top button
87
0
We lezen graag je reactie!x