Homepagina » Mens en Dier » Hillary Clinton in verband gebracht met seksmisdaden tegen kinderen en andere misdrijven. Gaat de beerput open?
Hillary Clinton in verband gebracht met seksmisdaden tegen kinderen en andere misdrijven. Gaat de beerput open?

Hillary Clinton in verband gebracht met seksmisdaden tegen kinderen en andere misdrijven. Gaat de beerput open?

De interne waakhond van het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft geconcludeerd dat voormalig FBI-directeur James Comey een ‘ernstige beoordelingsfout’ heeft gemaakt in het onderzoek naar Hillary Clinton.

Comey kondigde kort voor de Amerikaanse presidentsverkiezing aan het onderzoek naar het gebruik van een privéserver voor e-mailverkeer door Hillary Clinton te heropenen.

Inspecteur-generaal Michael Horowitz uit in zijn verslag van meer dan 500 pagina’s stevige kritiek aan het adres van de oud-FBI-chef.

Partijdigheid

Hij beschuldigt Comey ervan de autoriteit van de toenmalige minister van Justitie Loretta Lynch te hebben ondergraven, toen hij in juli 2016 bekendmaakte Clinton niet te zullen vervolgen.

In het rapport wordt ook afgerekend met Peter Strzok en Lisa Page, twee stafleden van de FBI die zeer politiek geladen boodschappen uitwisselden.

De ontdekking van hun teksten, onder meer over het voorkomen dat Trump president zou worden, wekte de schijn van partijdigheid, stelde Horowitz.

Strzok maakte deel uit van het Rusland-onderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller, maar moest zijn biezen pakken toen de boodschappen uitlekten.

Seksmisdaden tegen kinderen

Een opvallende uitkomst is daarnaast dat het rapport bevestigt dat de FBI wist dat de e-mails van Hillary Clinton gelinkt waren aan seksmisdaden tegen kinderen.

In het lijvige rapport wordt meerdere keren gesproken van seksmisdaden tegen minderjarigen.

Op pagina 294 van het rapport staat de getuigenis van een FBI-onderzoeker onder de kop ‘Hillary Clinton & Foundation Crime Against Children’.

Achter de tralies

De onderzoeker zei dat hij Comey over deze misdaden had geïnformeerd, maar de ex-FBI-baas zei hier niets van te weten.

In 2016 meldde True Pundit al dat er meer dan 500.000 e-mails van Hillary Clinton waren ontdekt die ‘genoeg bewijzen bevatten om Hillary en haar staf achter de tralies te zetten’.

De site schreef op basis van bronnen bij de NYPD dat de oud-presidentskandidate en haar medewerkers betrokken waren bij onder meer witwassen, uitbuiting van kinderen, zedendelicten en andere misdrijven.

Foto: SecretName101 Wikimedia Commons

[True Pundit]


Vind je deze info interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

19 reacties

 1. Interessant om te weten is dat de door en door corrupte Rod Rosenstein (FBI) het OIG/FBI rapport geredigeerd heeft. Wij kijken dus naar de gepolijste versie. Trump is tevens in bezit van de versie die niet ‘publieksvriendelijk gemaakt is. De versie die niet is bewerkt. Het is ongelooflijk. Eerst had je de Deep State slangen van de FBI James Comey en Andy Mc Cabe (beiden terecht ontslagen) en nu Rod Rosenstein die het originele rapport niet durft vrij te geven aan het publiek. Zelfs de gepolijste versie laat duidelijk zien dat er sprake is van een duidelijke vooringenomenheid ten aanzien van de Hillary Clinton. Er is hier gewoon sprake van gecoördineerd hoogverraad. Eerst alle afluisterschandalen, het nepdossier waardoor een onderzoek is gestart naar Trump op valse gronden. Obama die ontkende dat die niet wist dat Hillary een prive server had. Nu blijkt dat die gelogen had. Die man heeft over alles gelogen. Hij heeft zelfs samen met Hillary IS en Al Qaida van wapens en geld voorzien. Al die democratische kopstukken zoals Nanci Pelosi, Maxine Waters, Eric Holder, Mc Cain, Dianne Feinstein, Loretta Lynch (tarmac meeting) etc etc – ze zijn allemaal door en door corrupt. Waar die Democrats heer en meester in zijn is projectie. Beschuldig anderen van datgene waar jij jezelf schuldig aan maakt. Dat komt recht uit het Saul Alinsky book – rules for radicals die zijn boek overigens aan satan heeft opgedragen.

  47 likes
 2. Kijk maar naar “onze” directeur-Generaal van Justitie Demmink. Ondanks alle bewijzen en getuigenverklaringen tegen hem wordt hij niet vervolgd. Hij weet namelijk veel te veel over allerlei andere “hoog”geplaatsten en leden van het koninklijk huis. Grote honden bijten elkaar niet………

  53 likes
 3. Men moet begrijpen dat de sekscult NIXVM waar hier destijds ook aan gerelateerd werd ook in verband met de Clinton Foundation is gebracht. In deze sekscult werden de ‘seksslaven’ letterlijk gebrandmerkt. Er vindt kindermisbruik plaats wereldwijd op bijna industriële wijze. Het misbruik alsmede de rituele offeringen zijn schering en inslag in de hoogste kringen. Er zijn in Amerika al talloze peodnetwerken opgerold, maar de MSM besteedt er geen tot bijna geen aandacht aan terwijl alle arrestaties gewoon op de overheidssite van de USA staan. Waarom besteden ze er geen aandacht aan? Waarom is kindermisbruik, organenhandel, rituele offeringen gemeengoed in geheime genootschappen en onder de elite en ook in Hollywood? (Harvey Weinistein is slechts een van de vele seksuele roofdieren. Ook Wikileaks heeft er aandacht aan geschonken in de Podestamails. De zogeheten Pizzagate waarin pizzatermen volgens de FBI een soort codetaal zijn voor pedofilie. Uiteraard is het de mainstreammedia gelukt om het volkomen belachelijk te maken en ze hebben een of andere joker ingehuurd die daar met een wapen naar binnen liep schreeuwend en al. Het zal wel stom toeval zijn dat de kogel die hij afvuurde de harde schijf van de computer die binnen stond aan gruzelementen knalde.

  Bill Clinton is 26 keer met de Lolita Express (privé vliegtuig) naar het sekseiland van Jeffrey Epstein geweest (een destijds veroordeelde pedofiel) . Wat denkt men dat daar allemaal is gebeurd in de kelders en andere vertrekken?

  Als je nu ook leest (artikel Zero Hedge paar weken geleden) dat veel werknemers van hulporganisaties (plus 100) met ronkende namen op grote schaal misbruik maken van hun positie – food for sex. Nogmaals het misbruik is gigantisch – epidemisch en het zijn juist vaak de mensen die zich heel goed doen voorkomen, maar juist grossieren in deze onmenselijke activiteiten. Nogmaals – men kan alles onderzoeken. men is zijn eigen journalist. Men kan alles van het Vaticaan onderzoeken. Alleen steeds meer mensen raken ‘red pilled’ ze beginnen te ontwaken en dat is exact de reden dat alle techgiganten massaal de aanval hebben geopend op het alternatieve nieuws. Het tuig dat ons bestuurd begint te merken dat steeds minder mensen zich laten hersenspoelen door de van a tot z gecontroleerde media. Daarom zetten ze nu alles op zwart. Nogmaals de pedofilie – en al die ongekende slachtoffers is een gigantisch probleem wereldwijd. Aangezien de elite vaak ook de media beheerst, mogen ze er weinig tot geen ruchtbaarheid aan geven, maar dat het een gegeven is, is een absolute zekerheid. Op de laptop van Antony Weiner (inmiddels veroordeeld) zijn meer dan honderdduizend mails gevonden, maar ook andere content (kindermisbruik) waar zelfs volwassen mannen van de New York Police Department moesten janken vanwege de gruwelijkheid ervan. Het is allemaal niet breed uitgevent omdat de top zelf corrupt tot op het bot is.

  37 likes
 4. “Hillary Clinton in verband gebracht met seksmisdaden tegen kinderen en andere misdrijven. Gaat de beerput open?”

  Nee, de beerput gaat NIET open want dit is gewoon een psy-op in het kader van “geef het volk brood & spelen”!!! (en als dit al ECHT zou zijn, wat het dus niet is, dan ging de beerput evengoed nog niet open en ook met een hele voor de hand liggende reden!!!)

  De wereld is totaal verrot en er gebeuren nu zaken welke in de afrondingsfase aan het komen zijn en dan is het van het allergrootste belang dat men niet opmerkzaam wordt gemaakt van de zaken welke er écht spelen. (Ja ja, de zionistische Joden zijn wel slim, en al lang bezig hiermee en hebben er al vele honderden miljoenen, waaronder de meeste vrouwen en kinderen AFGESLACHT in koelen bloede, en niet alleen dat maar ook verkracht en op verschrikkelijk beestachtige wijze verminkt!!)

  En dit soort is nu bezig met operation endgame en ik moet zeggen, ze doen het niet slecht, helemaal net slecht zelfs want niemand die het ziet óf erger, die het niet WIL zien!

  Overigens is het hele “pizzagate” gebeuren een psy-opp!!!

  Laten we ons toch aub concentreren op dingen of zaken waar we misschien wél iets aan kunnen doen, hoewel de meeste zaken ALLEEN, dus ik bedoel in je uppie ook niet zo goed uitvoerbaar zijn echter ik merk dat de meesten toch maar liever achter een veilig toetsenbordje blijven zitten om zo maar wat te kankeren op zowat alles wat er in de politiek gebeurd!!

  Maar oké, we zijn 12 uur toch al lang gepasseerd, alleen wordt het elke dan moeilijker en bloediger om dit tij te keren. Vrijwillig zal namelijk NIEMAND “troonsafstand” doen net zoals NIEMAND vrijwillig ONS LAND zal verlaten!!

  Gladiator

  20 likes
 5. Ja, het is steeds gezegd dat dit zo is.
  Ook dat ze gekloond is geweest getuige het in elkaar zakken, door de knieen gaan bij he tverlaten van een gebouw en een auto moest worden ingeholpen
  Drie kwartier later stond ze weer kwiek op des stoep. waarschijnlijk even aan de oplader geweest. .

  6 likes
 6. Denk maar niet dta er iets gebeurt want dit bericht gaat al lang rond en wat is er mee gedaan? De helft van de werleld weet het en zie ze lopen nog gewoon schaamteloos rond deze mensen.
  Als je rijk bent en de media en de politie achter je hebt staan, kan je alles veroorloven,,

  6 likes
 7. dat t sneller gaat dan je denken kunt…kan ik jullie hier allemaal meegeven….

  het Licht is er, en schijnt er op…
  de Liefde is er en wordt gevoeld…
  De Waarheid is….en zal zegenvieren….

  heb vertrouwen…
  Moeder Aarde en alles er op en er aan zal gereinigd worden van al het Kwaad…

  namaste

  namaste

  6 likes
 8. Een FBI-onderzoeker maakt een paar slordige aantekeningen zonder toelichting, niet “onder de kop” maar “onder de aantekening” ‘Hillary Clinton & Foundation’ en True Pundit maakt er van dat Hillary al bijna in jail zit. Gaat niet gebeuren, it did not happen, er was ook geen Pizzagate.

  En iedereen blijft maar zeuren over de de e-mails van Hillary terwijl Comey zelf zijn persoonlijke e-mailadres voor FBI zaken gebruikte. En Trump blijft maar onbeveiligde telefoons gebruiken.

  5 likes
 9. Ohm namo narai !

  Nog even tussendoor ,

  Onafhankelijk van elkaar zijn verschillende Mensen en groeperingen overal op de wereld tot dezelfde conclusies gekomen inzake satanisme en pedofilie.
  Het lijkt tot nog toe soms wel een estafette van personen en groeperingen die los van elkaar tot initiatieven komen .
  Het is daarom wel een goed idee als we met zijn allen een datum afspreken waarop iedereen persoonlijk en alle groeperingen gezamenlijk tegelijktijdig in actie komen .
  Iedereen naar eigen inzichten en goeddunken.
  Ik had persoonlijk zelf eind 2020 in de planning en heb dit ook internationaal verkondigd sinds 1998 !
  Misschien kunnen we eind dit jaar als een soort van generale repetitie hier een begin mee maken .
  Dan kunnen we eind 2020 allemaal gezamenlijk op dezelfde datum nogmaals in actie komen om dit probleem uiteindelijk te beslechten.

  Op de schaal van richter verloopt alles nog steeds volgens verwachting en naar wens.

  Bedankt en de groeten !

  Sri sri Magnitude
  AardbevingsGroninger
  Donder en bliksem predikant

  4 likes
 10. Als het collectief echt wil dat hilary tot verantwoording geroepen wordt moet er actie ondernomen worden. Maar We hebben onderhand wel groot een paranormaal leger nodig om deze gasten/demonen (hilary and co) halt toe te roepen.

  Voor de verkiezing was er al zoiets gaande met kek/pepe ? Dat heeft ze toen ook gevoelt en dat was volgens mij de laatste keer dat het(demon in hilary) bang was en controle verloor. ‘Oude demente vrouw scheeuwt tegen kikker’ was hilarisch (multilangual pun intended). Maar daarna is er niet zoveel meer gebeurt op dit vlak. Als het aankomt op een oplossing binnen deze realiteit heb ik er een hard hoofd in hoewel ik wat lichtpuntjes zie. De eerste die breekt in de club is waarschijnlijk obama. Zal me niets verbazen dat hij zich binnen afzienbare tijd tegen hilary keert.

  4 likes
  • ben wel geinteresseerd in je terloops half benoemde idee van paranormaal leger.
   als we dat organiseren met de structuur van een legeroperatie, is dat nog niet zo’n gek idee.
   Vraag is, hoe krijgen we het leger bij elkaar met de kwalificaties ervoor?

   0 likes
   • Misschien qualificaties vinden door remote viewing (zo van wat staat er op mijn desktop).. maar waar vind je die paranormaal begaafde mensen die bereid zijn deze klus te klaren ? Het behoeft geen betoog dat de identiteit die Hilary controleerd behoorlijk machtig is (zelfs Kekui had er moeite mee). In feite kan het zelfs zo zijn dat we hier over Moloch zelf praten. Dus ik kan me voorstellen dat begaafden niet bepaald staan te popelen om mee te helpen. Maar ik kan me indenken dat als er 100 begaafden syncroon ganzfeld pulsen uitzenden dat dit de identiteit behoorlijke koppijn zal bezorgen. Om dit echter te organizeren is een enorme klus.

    0 likes
 11. Pffff,het verbaast iedereen terwijl kleine kinderen legaal in massa worden afgeslacht en verhandeld.
  Abortus en adoptie zijn juist in het leven geroepen om dit alles te legaliseren.
  Als mensen het goed vinden om legaal kinderen af te slachten dan kan je alles wel legaliseren.

  Zo ongeveer kraken ze kinderschedels https://www.youtube.com/watch?v=M7XdTZLeIHU

  Je moet er vroeg bij zijn, Jong geleerd oud gedaan https://www.youtube.com/watch?v=8j6DhMrNMJM

  2 likes
 12. Ach, heb al zooooooo vaak dergelijke berichten gelezen en gezien in YouTube, maar ondertussen is er t/m heden niks gebeurd met de Clintons. Gaan gewoon nog steeds hun gang. Dus: het zal allemaal wel….

  2 likes
 13. Die beerput is één pot nat.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

bakstenen

Wat zit er achter de mysterieuze stapels bakstenen die relschoppers in Amerikaanse steden vinden?

Er zijn verschillende filmpjes opgedoken van grote ...

protesten

Is dit de grote man achter de gewelddadige protesten in Amerika?

De Amerikaanse minister van Justitie Bill Barr ...