Mens en Dier

Hillary Clinton in verband gebracht met seksmisdaden tegen kinderen en andere misdrijven. Gaat de beerput open?

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De interne waakhond van het Amerikaanse ministerie van Justitie heeft geconcludeerd dat voormalig FBI-directeur James Comey een ‘ernstige beoordelingsfout’ heeft gemaakt in het onderzoek naar Hillary Clinton.

Comey kondigde kort voor de Amerikaanse presidentsverkiezing aan het onderzoek naar het gebruik van een privéserver voor e-mailverkeer door Hillary Clinton te heropenen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Inspecteur-generaal Michael Horowitz uit in zijn verslag van meer dan 500 pagina’s stevige kritiek aan het adres van de oud-FBI-chef.

Partijdigheid

Hij beschuldigt Comey ervan de autoriteit van de toenmalige minister van Justitie Loretta Lynch te hebben ondergraven, toen hij in juli 2016 bekendmaakte Clinton niet te zullen vervolgen.

In het rapport wordt ook afgerekend met Peter Strzok en Lisa Page, twee stafleden van de FBI die zeer politiek geladen boodschappen uitwisselden.

De ontdekking van hun teksten, onder meer over het voorkomen dat Trump president zou worden, wekte de schijn van partijdigheid, stelde Horowitz.

Strzok maakte deel uit van het Rusland-onderzoek van speciaal aanklager Robert Mueller, maar moest zijn biezen pakken toen de boodschappen uitlekten.

Seksmisdaden tegen kinderen

Een opvallende uitkomst is daarnaast dat het rapport bevestigt dat de FBI wist dat de e-mails van Hillary Clinton gelinkt waren aan seksmisdaden tegen kinderen.

In het lijvige rapport wordt meerdere keren gesproken van seksmisdaden tegen minderjarigen.

Op pagina 294 van het rapport staat de getuigenis van een FBI-onderzoeker onder de kop ‘Hillary Clinton & Foundation Crime Against Children’.

Achter de tralies

De onderzoeker zei dat hij Comey over deze misdaden had geïnformeerd, maar de ex-FBI-baas zei hier niets van te weten.

In 2016 meldde True Pundit al dat er meer dan 500.000 e-mails van Hillary Clinton waren ontdekt die ‘genoeg bewijzen bevatten om Hillary en haar staf achter de tralies te zetten’.

De site schreef op basis van bronnen bij de NYPD dat de oud-presidentskandidate en haar medewerkers betrokken waren bij onder meer witwassen, uitbuiting van kinderen, zedendelicten en andere misdrijven.

Foto: SecretName101 Wikimedia Commons

[True Pundit]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bernhard Schat
Bernhard Schat
6 jaren geleden

Ohm namo narai !

Nog even tussendoor ,

Onafhankelijk van elkaar zijn verschillende Mensen en groeperingen overal op de wereld tot dezelfde conclusies gekomen inzake satanisme en pedofilie.
Het lijkt tot nog toe soms wel een estafette van personen en groeperingen die los van elkaar tot initiatieven komen .
Het is daarom wel een goed idee als we met zijn allen een datum afspreken waarop iedereen persoonlijk en alle groeperingen gezamenlijk tegelijktijdig in actie komen .
Iedereen naar eigen inzichten en goeddunken.
Ik had persoonlijk zelf eind 2020 in de planning en heb dit ook internationaal verkondigd sinds 1998 !
Misschien kunnen we eind dit jaar als een soort van generale repetitie hier een begin mee maken .
Dan kunnen we eind 2020 allemaal gezamenlijk op dezelfde datum nogmaals in actie komen om dit probleem uiteindelijk te beslechten.

Op de schaal van richter verloopt alles nog steeds volgens verwachting en naar wens.

Bedankt en de groeten !

Sri sri Magnitude
AardbevingsGroninger
Donder en bliksem predikant

Frans
Frans
6 jaren geleden

Ja, het is steeds gezegd dat dit zo is.
Ook dat ze gekloond is geweest getuige het in elkaar zakken, door de knieen gaan bij he tverlaten van een gebouw en een auto moest worden ingeholpen
Drie kwartier later stond ze weer kwiek op des stoep. waarschijnlijk even aan de oplader geweest. .

Nehemia
Nehemia
6 jaren geleden

Interessant om te weten is dat de door en door corrupte Rod Rosenstein (FBI) het OIG/FBI rapport geredigeerd heeft. Wij kijken dus naar de gepolijste versie. Trump is tevens in bezit van de versie die niet ‘publieksvriendelijk gemaakt is. De versie die niet is bewerkt. Het is ongelooflijk. Eerst had je de Deep State slangen van de FBI James Comey en Andy Mc Cabe (beiden terecht ontslagen) en nu Rod Rosenstein die het originele rapport niet durft vrij te geven aan het publiek. Zelfs de gepolijste versie laat duidelijk zien dat er sprake is van een duidelijke vooringenomenheid ten aanzien van de Hillary Clinton. Er is hier gewoon sprake van gecoördineerd hoogverraad. Eerst alle afluisterschandalen, het nepdossier waardoor een onderzoek is gestart naar Trump op valse gronden. Obama die ontkende dat die niet wist dat Hillary een prive server had. Nu blijkt dat die gelogen had. Die man heeft over alles gelogen. Hij heeft zelfs samen met Hillary IS en Al Qaida van wapens en geld voorzien. Al die democratische kopstukken zoals Nanci Pelosi, Maxine Waters, Eric Holder, Mc Cain, Dianne Feinstein, Loretta Lynch (tarmac meeting) etc etc – ze zijn allemaal door en door corrupt. Waar die Democrats heer en meester in zijn is projectie. Beschuldig anderen van datgene waar jij jezelf schuldig aan maakt. Dat komt recht uit het Saul Alinsky book – rules for radicals die zijn boek overigens aan satan heeft opgedragen.

Gladiator
Gladiator
6 jaren geleden

“Hillary Clinton in verband gebracht met seksmisdaden tegen kinderen en andere misdrijven. Gaat de beerput open?”

Nee, de beerput gaat NIET open want dit is gewoon een psy-op in het kader van “geef het volk brood & spelen”!!! (en als dit al ECHT zou zijn, wat het dus niet is, dan ging de beerput evengoed nog niet open en ook met een hele voor de hand liggende reden!!!)

De wereld is totaal verrot en er gebeuren nu zaken welke in de afrondingsfase aan het komen zijn en dan is het van het allergrootste belang dat men niet opmerkzaam wordt gemaakt van de zaken welke er écht spelen. (Ja ja, de zionistische Joden zijn wel slim, en al lang bezig hiermee en hebben er al vele honderden miljoenen, waaronder de meeste vrouwen en kinderen AFGESLACHT in koelen bloede, en niet alleen dat maar ook verkracht en op verschrikkelijk beestachtige wijze verminkt!!)

En dit soort is nu bezig met operation endgame en ik moet zeggen, ze doen het niet slecht, helemaal net slecht zelfs want niemand die het ziet óf erger, die het niet WIL zien!

Overigens is het hele “pizzagate” gebeuren een psy-opp!!!

Laten we ons toch aub concentreren op dingen of zaken waar we misschien wél iets aan kunnen doen, hoewel de meeste zaken ALLEEN, dus ik bedoel in je uppie ook niet zo goed uitvoerbaar zijn echter ik merk dat de meesten toch maar liever achter een veilig toetsenbordje blijven zitten om zo maar wat te kankeren op zowat alles wat er in de politiek gebeurd!!

Maar oké, we zijn 12 uur toch al lang gepasseerd, alleen wordt het elke dan moeilijker en bloediger om dit tij te keren. Vrijwillig zal namelijk NIEMAND “troonsafstand” doen net zoals NIEMAND vrijwillig ONS LAND zal verlaten!!

Gladiator

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x