CoronaBuitenland

President Biden waarschuwt: ‘Er komt nog een pandemie’

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!

De Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag gewaarschuwd dat ‘er nog een pandemie komt’. Hij zei daarnaast dat de overheid meer geld nodig heeft voor vaccins.

Vorige week gaf de Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA groen licht voor het toedienen van de coronavaccins van Moderna en Pfizer aan kinderen van zes maanden en ouder. Na een ‘grondige’ beoordeling concludeerde de FDA dat de vaccins ‘ook veilig en effectief zijn’ voor heel jonge kinderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Een journalist vroeg de president hoeveel kinderen er gevaccineerd kunnen worden voordat het Congres meer geld moet vrijmaken voor de experimentele prikken.

De tweede pandemie

“We kunnen de rest van het jaar vooruit,” antwoordde Biden. “We hebben uiteindelijk wel meer geld nodig. We hebben niet alleen meer geld nodig voor vaccins voor kinderen, we hebben ook meer geld nodig om ons voor te bereiden op de tweede pandemie.”

“Er komt nog een pandemie,” benadrukte de Amerikaanse president. “We moeten vooruitdenken. Dat is iets wat de vorige regering niet goed heeft gedaan. Dat is iets wat wij redelijk goed doen. Dat is waarom we het geld nodig hebben.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bill Gates

Biden zei dat het vaccineren van Amerikaanse kinderen tegen corona ‘een historische mijlpaal is’ en ‘een monumentale stap voorwaarts’.

Twee jaar geleden ‘waarschuwde’ miljardair Bill Gates al voor pandemie 2. In april 2020 vroeg Stephen Colbert hem in zijn show wat ons nog te wachten staat. “Het goede nieuws – en ik wil je niet deprimeren – is dat het meeste wat we doen om voorbereid te zijn op pandemie 2 – ik noem dit pandemie 1 – ook gericht is op het minimaliseren van de dreiging van bioterrorisme,” antwoordde Gates.

4.7 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Bij hem heeft die nieuwe pandemie blijkbaar al toegeslagen. Hij is het levende bewijs van het feit dat geestelijke fitheid geen must is om president te zijn van een grote mogendheid.

co van der vliet
co van der vliet
1 jaar geleden

Hier zijn gelukkig de protesten begonnen, mensen wereldweid verenig u.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

VUILE ZIEKE ZAKKENVULLER !! Biden heeft geld nodig om oorlog te voeren tegen het wereld bevolking

Anoniem
Anoniem
1 jaar geleden

Wanneer gaat deze bullshit nou eindelijk eens stoppen.Kinderen vaccineren,moordenaars zijn het!

Back to top button
132
0
We lezen graag je reactie!x