CoronaBuitenland

President Biden waarschuwt: ‘Er komt nog een pandemie’

Help mee door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

De Amerikaanse president Joe Biden heeft dinsdag gewaarschuwd dat ‘er nog een pandemie komt’. Hij zei daarnaast dat de overheid meer geld nodig heeft voor vaccins.

Vorige week gaf de Amerikaanse medicijntoezichthouder FDA groen licht voor het toedienen van de coronavaccins van Moderna en Pfizer aan kinderen van zes maanden en ouder. Na een ‘grondige’ beoordeling concludeerde de FDA dat de vaccins ‘ook veilig en effectief zijn’ voor heel jonge kinderen.

Een journalist vroeg de president hoeveel kinderen er gevaccineerd kunnen worden voordat het Congres meer geld moet vrijmaken voor de experimentele prikken.

De tweede pandemie

“We kunnen de rest van het jaar vooruit,” antwoordde Biden. “We hebben uiteindelijk wel meer geld nodig. We hebben niet alleen meer geld nodig voor vaccins voor kinderen, we hebben ook meer geld nodig om ons voor te bereiden op de tweede pandemie.”

“Er komt nog een pandemie,” benadrukte de Amerikaanse president. “We moeten vooruitdenken. Dat is iets wat de vorige regering niet goed heeft gedaan. Dat is iets wat wij redelijk goed doen. Dat is waarom we het geld nodig hebben.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Bill Gates

Biden zei dat het vaccineren van Amerikaanse kinderen tegen corona ‘een historische mijlpaal is’ en ‘een monumentale stap voorwaarts’.

Twee jaar geleden ‘waarschuwde’ miljardair Bill Gates al voor pandemie 2. In april 2020 vroeg Stephen Colbert hem in zijn show wat ons nog te wachten staat. “Het goede nieuws – en ik wil je niet deprimeren – is dat het meeste wat we doen om voorbereid te zijn op pandemie 2 – ik noem dit pandemie 1 – ook gericht is op het minimaliseren van de dreiging van bioterrorisme,” antwoordde Gates.

4.7 73 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
132 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
7 maanden geleden

Bij hem heeft die nieuwe pandemie blijkbaar al toegeslagen. Hij is het levende bewijs van het feit dat geestelijke fitheid geen must is om president te zijn van een grote mogendheid.

co van der vliet
co van der vliet
7 maanden geleden

Hier zijn gelukkig de protesten begonnen, mensen wereldweid verenig u.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
7 maanden geleden

VUILE ZIEKE ZAKKENVULLER !! Biden heeft geld nodig om oorlog te voeren tegen het wereld bevolking

Anoniem
Anoniem
7 maanden geleden

Wanneer gaat deze bullshit nou eindelijk eens stoppen.Kinderen vaccineren,moordenaars zijn het!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

132
0
We lezen graag je reactie!x