Mens en Dier

Huisarts waarschuwde patiënten in brief voor coronaprik, zo reageerde minister De Jonge

Help anderen door dit met jouw kennissen op je social media te delen!

In januari 2021 stuurde een huisarts uit Lelystad een brief aan zijn patiënten over de coronavaccinatie. De arts schreef daarin onder meer dat het SARS-CoV-2-virus in geen enkel laboratorium is geïsoleerd uit een menselijke patiënt en dat het bestaan van het virus niet empirisch is vastgesteld.

“Het is dus niet bewezen dat de COVID-19-ziekte voortkomt uit het SARS-CoV-2-virus. Ik kan u derhalve niet vertellen waar het COVID-19-‘vaccin’ exact een bescherming tegen zou bieden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De huisarts schrijft verder dat de preklinische testen met proefdieren in een laboratorium bij het COVID-19-‘vaccin’ zijn overgeslagen en dat slechts een aantal proefpersonen zijn getest. Klinische testen met specifieke doelgroepen zijn niet uitgevoerd. De arts merkte daarnaast op dat het mRNA-‘vaccin’ het DNA van een persoon permanent kan wijzigen.

Neurenbergcode

Bij de brief zat ook een bijlage met de mogelijke bijwerkingen van het COVID-19-mRNA-‘vaccin’. “Als arts heb ik u op grond van artikel 1 van de Neurenbergcode 1947 over het door het RIVM voorgeschreven experimentele COVID-19-mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer volledig geïnformeerd en gewaarschuwd.”

“Mocht u thans besluiten om te worden ingeënt met het experimentele COVID-19-mRNA-vaccin van BioNTech/Pfizer, dan is op grond van artikel 1 van de Neurenbergcode 1947 voldaan aan de eis van vrijwillige geïnformeerde toestemming van het menselijk subject.”

Is deze arts helemaal betoeterd?

De reactie van minister Hugo de Jonge: is deze arts helemaal betoeterd? Op eigen houtje een beetje informed consent toepassen. Wij hebben onze experts, influencers, reclamebureaus, gedragsdeskundigen, welwillende media, NCTV en trollennetwerk om informed consent te vragen, schrijft data-analist Cees van den Bos, die de brief boven water haalde.

“Verhalen die de ronde doen waarbij artsen, een aantal huisartsen met name, gewoon ronduit ondermijnend voor de vaccinatiebereidheid te werk gaan, vind ik dusdanig schadelijk voor de vacinnatie-campagne (sic) dat ik niet begrijp dat er geen fermer instrumentarium wordt toegepast, c.q. zou kunnen worden toegepast,” aldus De Jonge.

“Waarom mogen zij überhaupt hun vak nog uitoefenen? Waarom mag die [zwartgelakt] überhaupt nog [zwartgelakt] praktijk uitoefenen gelet op alle uitingen?” vroeg de minister.

Dit is heel ernstig

Hij wilde van de Gezondheidsinspectie weten wat zij allemaal doet op dit moment, of dat het hele repertoire is en of dat echt ‘full force’ wordt ingezet.

Huisarts Els van Veen reageert: “Het is toch ten hemel schreiend dat Hugo de Jonge, zonder enige medische kennis, de Inspectie opdracht kan geven om huisartsen te intimideren?”

“Sinds corona kunnen we onze artsen niet meer vertrouwen! Het is hen ten strengste verboden om zich vrijuit naar eer en geweten uit te laten over ziekten en aandoeningen. Dit is heel ernstig!” vindt oud-politieagent en raadslid Haseena Bakhtali.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 230 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

105 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen
Jeroen
6 maanden geleden

“EN TROLLENNETWERK”? Heb ik dat goed gelezen?
(Want dat was toch een “onzinnige complottheorie”?)

ralf
ralf
6 maanden geleden

inmiddels is ruimschoots aangetoond dat bloemschoen en anderen diverse wetten en verdragen overtreden en naast zich neerleggen. de enige reden dat hij en zijn trawanten nog niet opgepakt zijn is dat het systeem nog niet omgevallen is. maar dat kan volgens mij nooit lang meer duren.

wolfje168
wolfje168
6 maanden geleden

Een zeer kwalijke man, die Hugo. Hij heeft zijn sporen dik verdiend en we zijn nog niet van hem af

Greet Resist
Greet Resist
6 maanden geleden

….en Sinister dejonge van Sloopkogelbeleid geniet ervan

Back to top button
105
0
We lezen graag je reactie!x