Homepagina » Mens en Dier » Holocaust-overlevende waarschuwt: Grote Reset is erger dan Hitlers ‘meesterplan’
holocaust-overlevende
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum CC BY 3.0)

Holocaust-overlevende waarschuwt: Grote Reset is erger dan Hitlers ‘meesterplan’

Holocaust-overlevende Vera Sharav sprak onlangs met de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich over de overeenkomsten tussen nazi-Duitsland en de hedendaagse mondiale elite. Sharav zei dat de bangmakerij rondom het coronavirus erg doen denken aan de propagandacampagnes van het Duitse medische establishment.

“Ik weet hoe het is om te worden gestigmatiseerd en gedemoniseerd als een ‘verspreider van ziekte’,” zei ze. “Wij moesten een gele ster dragen. Ons huis werd in beslag genomen. We mochten niet deelnemen aan religieuze en culturele bijeenkomsten. Joden mochten niet reizen.”

Vera wees erop dat een arts en ondertekenaar van de Amerikaanse Onafhankelijkheidsverklaring genaamd Benjamin Rush in 1776 al waarschuwde voor het gevaar van het medische establishment.

Angst weerhield hen ervan om het juiste te doen

Er zijn veel overeenkomsten tussen het eugeneticabeleid van de nazi’s en de moderne propaganda over mondkapjes en coronavaccins ‘om anderen te helpen’. De nazi’s wakkerden angst voor pandemieën aan om Joden te demoniseren als ziekteverspreiders, zei Sharav tegen Fuellmich. Je wordt op een soortgelijke manier gedemoniseerd als je een ‘anti-vaxxer’ bent of weigert een mondkapje te dragen.

“De nazi’s gebruikten angst en propaganda als psychologische wapens om een genocidair regime op te leggen,” benadrukte Sharav. “En nu beginnen sommigen in te zien waarom het Duitse volk niet opstond. Angst weerhield hen ervan om het juiste te doen.”

Dit gaat verder dan Hitler. Dit is mondiaal

Een andere overeenkomst tussen de agenda van de nazi’s en die van moderne globalisten is dat het in beide gevallen de mondiale elite is geweest die profiteerde. Zonder de financiële steun van Wall Street en samenwerking tussen grote Duitse en Zwitserse corporaties kon Hitler deze ongekende operatie nooit hebben uitgevoerd, zei Vera.

De Holocaust-overlevende vergeleek de Grote Reset van het World Economic Forum met het ‘meesterplan’ van Hitler. “Hitler keek alleen naar Europa en wilde Rusland overnemen, maar dacht niet mondiaal. Dit is mondiaal.”

Op de vraag welk doel de globalisten voor ogen hebben, antwoordde Vera: “Lees The Great Reset van Klaus Schwab. Dit gaat verder dan Hitler. Dit is mondiaal. Het gaat over het uitdunnen van de bevolking.”

[Infowars]
4.6 77 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Waarheid
Waarheid
3 maanden geleden

Ik weet het, maar er zijn er maar bar weinig die luisteren en voldoende van geschiedenis, politiek en wetenschap weten om dit te snappen.

Boulie
Boulie
3 maanden geleden

Hoe is het met de status van Neurenberg 2 ?
Volgens eerdere berichten zou het proces al begonnen moeten zijn.
Deze radio stilte belooft niet veel goeds.

Angie
Angie
3 maanden geleden

De mondiale elite ZIJN nazis & fascisten. Alleen nog wat sadis-tischer dan vroeger.

koddebeier
koddebeier
3 maanden geleden

Van af het begin hebben de Nazi’s al dat soort organisaties als de WHO, WEF, EU, NAVO en ed. geïnfiltreerd om hun ziekelijk gedachtegoed te verspreiden.

x

Check Also

misleid

Waarom Rutte en andere kabinetsleden in alle oprechtheid kunnen liegen en misleiden

De leden van het kabinet-Rutte III zijn ...

world economic forum

World Economic Forum presenteert: coronapaspoort dat vaccinatiestatus bepaalt aan de hand van bloedtest

Er circuleert momenteel een filmpje van het ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x