Buitenland

Huisarts waarschuwt: ‘Oorlog in Oost-Europa doet dienst als afleidingsmanoeuvre en rookgordijn’

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!

Wie niet verder komt dan de krant en het journaal heeft geen idee wat er werkelijk speelt in de wereld en dat is natuurlijk wel zo gemakkelijk, schrijft huisarts Jan Vingerhoets in een bericht op zijn website.

“Wat ik op het nieuws zie en in de krant lees, is enorm geframed en komt vaak totaal niet overeen met wat er werkelijk gebeurt,” schrijft de huisarts.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Pauzestand

“De coronagekte is wat geluwd. Velen zijn blij, maar de rust is verraderlijk: we worden nog altijd in slaap gesust waarbij velen helemaal niet doorhebben dat we nu alleen maar even in de pauzestand staan op weg naar een staatsbestel met totalitaire trekken,” waarschuwt Vingerhoets. “De toegangspas komt terug, erger dan zij ooit was.”

De huisarts merkt op dat oorlogen van oudsher worden gebruikt om de aandacht af te leiden van bijvoorbeeld falend beleid of ‘het feit dat je op gluiperige wijze vrijheidsbedreigende trucjes aan het doorvoeren bent’. “In die zin doet de oorlog in Oost-Europa nu effectief dienst als afleidingsmanoeuvre en rookgordijn.”

Makkelijk stuurbare marionetten

“In de media zien we dat het conflict zonder veel plichtplegingen is gedefinieerd als de oorlog van schurk Poetin tegen het brave Oekraïne. Maar dit zijn wel dezelfde media die twee jaar lang voorverteerde meningen in ons brein goten middels eenzijdige vaccinatiepropaganda en daarmee voor ons bepaalden wat we moesten vinden – en velen accepteerden dit verhaal gemakshalve als hun nieuwe mening,” voegt Vingerhoets toe.

Hij stelt dat we dan ook alle reden hebben om met gezond wantrouwen naar de berichtgeving te kijken. “Maar nee, het gros van de bevolking gedraagt zich als makkelijk stuurbare marionetten en kraait ook nu, niet gehinderd door achtergrondkennis, het voorgeschotelde verhaal na,” verzucht de huisarts.

4.8 168 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
André
André
2 jaren geleden

Zo is het, en wie anders beweerd is dom blind en doof!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Geachte heer T.H.P. Baudet,

Allereerst wilde ik u toch graag feliciteren met de uitslag van de Gemeenteraadsverkiezingen, ik persoonlijk had verwacht dat een veel groter deel van Nederland op Forum voor Democratie zou zijn gaan stemmen…Na alle weerzinwekkende Leugens omtrent de COVID-1984-PSYOPs en die ongelooflijke Mainstream-Media-Goebbels-Propaganda & Censuur rondom de Russische Speciale Operatie in Oekraïne:

DAG 21 van OPERATIE DE-NAZIFICATIE
https://zaplog.pro/post/29937/operatie-denazificatie

Misschien was het slechts mijn eigen ijdele hoop, dat het Nederlandse Volk nu eindelijk wel eens wakker zou zijn geworden of moeten we dat Extreem Lage opkomstpercentage van 50,3% bij de Gemeenteraadsverkiezingen als “Great-Awakening” beschouwen? Het Volk heeft gesproken en is in ieder geval héél Duidelijk het vertrouwen in de Politiek Volledig kwijt…dat lijkt me wel evident…Nederland is inmiddels naar de rand van de afgrond gebracht, Kinderen zijn in de afgelopen twee jaar Psychologisch kapot gemaakt en ingespoten met een Experimenteel mRNA-Gentherapie-Nood-Vaccin, iets dat voor mij persoonlijk Altijd ver, héél erg ver over elke Morele & Ethische grens van het maximaal toelaatbare is geweest…Het lijkt me duidelijk dat er de aankomende jaren nog héél wat werk te verzetten is voor Forum voor Democratie hier in Nederland om nog iets te kunnen veranderen aan de Volledige Vernietiging van dit eens zo mooie Land….of Nederlanders ooit nog wakker zullen worden? Ik persoonlijk heb na al die tijd zo mijn zéér ernstige twijfels…Nederland is gratis & voor niks weggegeven aan de Nazis van het WEF, voorgoed emigreren naar Rusland is dus zeker een serieuze optie….het schiereiland Kamtsjatka dat lijkt me wel wat…

Met vriendelijke groet M.Hugens

Sandra
Sandra
2 jaren geleden

Ik ben het volkomen eens met deze Arts, het lijkt wel of mensen niet meer zelfstandig kunnen denken.Het volk gaat hele slechte tijden tegemoet met nog vele doden.De aarde wordt vernietigd, armoede, onteigening enzo
Er komt ons niemand redden, dat zal het volk zelf moeten doen…

Thoughtful
Thoughtful
2 jaren geleden
Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x