Buitenland

Oekraïense tv-presentator roept op tot genocide op Russische kinderen, citeert topnazi Adolf Eichmann

Help ons door deze informatie met jouw vrienden op je social media te delen!

De Oekraïense tv-presentator Fahruddin Sharafmal heeft opgeroepen tot genocide op Russische kinderen. Hij citeerde daarbij topnazi Adolf Eichmann, één van de hoofdverantwoordelijken voor de massamoord op de Joden. Ja, echt.

“Ik weet dat je als journalist objectief moet zijn. Ik moet evenwichtig verslag doen, maar om eerlijk te zijn is dat ontzettend moeilijk, vooral in deze tijd. En aangezien we nazi’s, fascisten, enzovoorts worden genoemd in Rusland, citeer ik Adolf Eichmann, die zei dat je eerst de kinderen moet vernietigen om een land te kunnen vernietigen. Want als je hun ouders doodt, worden de kinderen volwassen en nemen ze wraak. Door kinderen te doden, worden ze nooit volwassen en zal het land verdwijnen,” zei Sharafmal.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Afslachten

Hij zei ook dat hij persoonlijk Russische kinderen zou doden. “Het Oekraïense leger mag geen Russische kinderen doden, omdat dat verboden is, maar ik zit niet in het Oekraïense leger. En als ik de kans krijg om de Russen uit te schakelen, zal ik die zeker grijpen.”

“Ik volg de doctrine van Adolf Eichmann en zal alles in mijn macht doen om ervoor te zorgen dat jullie kinderen nooit op deze aarde leven,” zei de presentator, die nog eens benadrukte dat hij Russische gezinnen wil ‘afslachten’.

Hij deed zijn uitspraken op Kanaal 24, dat eigendom is van Kateryna Kit-Sadova, de vrouw van de burgemeester van Lviv, Andriy Sadovyi.

Niet geblokkeerd

Op Facebook en Instagram worden gebruikers die aanzetten tot haat niet geblokkeerd als de bedreigingen zich richten tegen bijvoorbeeld Russische militairen in Oekraïne. Uitlatingen als ‘dood aan de Russische bezetters’ worden toegestaan.

Vergeet niet om Oekraïne te steunen!

[Summit News]

4.8 45 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ludger
Ludger
2 jaren geleden

Tekst opgelepeld van ome klaus. Iedereen gedraagt zich ook als een marionet, alles voor de great reset met als einddoel the new world order

weledelhooggeborene met zijwieltjes
weledelhooggeborene met zijwieltjes
2 jaren geleden

Het zal mij benieuwen hoe verontwaardigt de NOS nieuwslezer-es hierover zal zijn.

Rose
Rose
2 jaren geleden

Het onderste uit de kan halen in onmenselijke haatzaaierij, dit is geen wereld of planeet meer voor de gewone mens.,Het mooiste is, zou de elite en wat slaven nog overblijven, dan kunnen ze het onder elkaar uitvechten

Hollewijn
Hollewijn
2 jaren geleden

We leven in omgekeerde tijden! Houd U haaks, blijf standvastig en alert! The worst is just to come!we hebben gezien waar Trudeau tot in staat was, Rutte en Junta nemen het stokje over en kijken nu hoever ze kunnen gaan met Willem Engel!
Misschien weet iemand hoe een crowdfunding actie voor Eillem en soortgenoten kan worden gestart.
Test de Junta!

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x