CoronaMens en Dier

IC-verpleegkundige doet boekje open: ‘Het voelde alsof ik in een medische dictatuur terechtgekomen was’

Help mee door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Toen de vaccinatiecampagne tegen Covid-19 begon, werden niet-gevaccineerden weggezet als paria’s. Verschillende keren werd door artsen en verpleegkundigen geopperd dat zij dan maar het recht op zorg ontzegd moest worden, schrijft de Belgische IC-verpleegkundige Pieter in een bericht dat is gepubliceerd op de website van Zorgmedewerkers Verenigd.

Toen een vaccinatieplicht voor zorgmedewerkers werd voorgesteld, was er geen protest, zegt hij. “Dit bleek voor iedereen gewoon normaal te zijn.”

“Voor mij was het duidelijk: als die verplichte vaccinatie er kwam, eindigde mijn carrière als verpleegkundige in België,” aldus Pieter, die weigert verplicht te worden medische behandelingen te ondergaan.

Volledig gebrainwasht

“Er werd geroepen dat verplichte vaccinatie van de bevolking een must was. Het voelde alsof ik in een medische dictatuur terechtgekomen was,” schrijft de IC-verpleegkundige.

Iedereen leek volledig gebrainwasht te zijn. “Zelfs toen op onze IC, waar er een vaccinatiegraad van 100 procent is, de één na de andere collega uitviel met Covid, werden er geen kritische vragen gesteld,” onthult Pieter.

Voorbij

Hij besloot in Nederland te solliciteren en werd aangenomen. Maar als er ook in Nederland een vaccinatieplicht voor zorgmedewerkers komt, is zijn carrière als verpleegkundige voorbij, laat hij weten.

Zorgmedewerkers Verenigd heeft vragen over het coronabeleid en wil vanuit de praktijkervaring inzage geven in de zorg achter de deuren van instellingen om zo een eerlijk beeld te geven van wat zich daar afspeelt.

4.8 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zonnebloem
Zonnebloem
1 jaar geleden

Zodra een prik ((prikken))in de zorg verplicht wordt.
Haken er veel af…
Dat zal de bedoeling zijn van klaas zwabb en zn volgers.

salvar
salvar
1 jaar geleden

mijn zegen heb je.

rein
rein
1 jaar geleden

Prik prik wie niet weg is ,is gezien.

Stop
Stop
1 jaar geleden

Vaccineren, Qr-code schijnveiligheids -discriminatiepas pas gebruiken, [ vervolgens je medemens buitensluiten] boosteren, thuiswerken, afstand houden, lockdowns mondkappen op, opgesloten zitten etc. etc.
En………je krijgt er niets voor terug !
Erger nog er wordt je steeds meer afgenomen.
Het wordt tijd dat ze iets nieuws gaan proberen, en het totaal over een andere boeg gooien !

Saamhorigheid onder elkaar, gevaccineerd of ongevaccineerd !!
Zo was het voorheen ook en zo MOET het weer zijn !!!
We zijn allemaal gelijk !!!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x