CoronaMens en Dier

Neuroloog waarschuwt: kans op hartspierontsteking na tweede injectie 4 keer zo groot

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

De kans op een hartspierontsteking na de tweede injectie is vier keer zo groot als na de eerste injectie, zei neuroloog Jan Bonte aan tafel bij De Nieuwe Wereld.

Immunologen die daar heel erg veel over weten, zeggen dat de kans bij een derde booster nog weleens veel hoger zou kunnen zijn, aldus Bonte. “Ik zou van alle fanatici die voor vaccineren zijn willen weten: hoeveel boosters durf je je kind te geven? Hoeveel schade gaat dat opleveren?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Fors verhoogd

De neuroloog wees erop dat het risico voor jonge mannen het grootst is. Er wordt altijd gezegd dat het milde gevallen zijn en patiënten snel herstellen, maar kinderen en volwassenen met een hartspierontsteking hebben een verhoogde kans om te overlijden aan een hartaandoening, benadrukte Bonte.

“Vooral de kans op een acute hartstilstand, acute hartdood is in de jaren daarna verhoogd,” zei hij. “Fors verhoogd. Dus ook al is het risico klein, een deel van die kinderen gaat daaraan overlijden, terwijl de kans om te overlijden aan Covid-19 nagenoeg nul is.”

Minstens

Er waren in Groot-Brittannië twee gezonde kinderen per miljoen. Voor de ouders is dat een drama, maar de sterfte aan influenza en het RS-virus is bij jonge kinderen minstens 10 keer zo hoog, zei hij. “Minstens.”

“Wat zijn we dan aan het doen?”

4.9 77 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

46 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
whisper
whisper
2 jaren geleden

Geldt natuurlijk voor de gehele wereldbevolking, maar om maar even binnen de kaders van het Eurovisie Songfestival te spreken:

“Europe, stop BOOSTING now!”

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

LS…

Wat zijn we aan het doen ?
Wij van van vak K (Khazarian Mafia ) weten het wel !

Rose
Rose
2 jaren geleden

fraude bij de vaccindata van het vaccinfabrikantenspelletje met de ene keer toxisch en de andere keer niet toxisch in hun prikken, mag niet teveel opvallen de dodingen meestal naar stille dood…..

M.L
M.L
2 jaren geleden

Wat zijn ze aan het doen?
Depopulatie van de wereldbevolking

Back to top button
46
0
We lezen graag je reactie!x