Buitenland

Dit is wat de mainstream media je niet vertellen over Oost-Ghouta

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de mainstream media is er de laatste dagen veel aandacht voor de bombardementen in Oost-Ghouta.

Sommige media vergeleken de aanvallen op Oost-Ghouta met het bloedbad in Srebrenica in 1995.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Enkele dagen geleden haalde de buitenwijk van Damascus het nieuws toen het Syrische leger een offensief begon in een poging de regio te ontdoen van terroristen.

Geen gehoor

Rusland heeft de illegale gewapende groepen opgeroepen de wapens neer te leggen en zich over te geven. Aan die oproep is geen gehoor gegeven.

De mainstream media waren er als de kippen bij om president Assad weer eens te beschuldigen van misdaden tegen de menselijkheid.

“Het Syrische leger strijdt daar tegen terroristen, die Damascus bestoken,” zei de Russische VN-ambassadeur Vassily Nebenzia. “Dat wordt er niet bij gezegd.”

Het regime in Damascus wordt ervan beschuldigd burgers te bombarderen en zo’n 300 mensen te hebben gedood.

False flag-operaties

De beschuldigingen zijn gedaan door de beruchte Witte Helmen, die al vaker informatie hebben vervalst en false flag-operaties hebben uitgevoerd.

Er is door de westerse media een nieuwe desinformatie-campagne gestart tegen Bashar al-Assad in een poging hem te ondermijnen.

De New York Times schilderde pro-Assadstrijders af al ‘barbaren’ terwijl de krant er niet bij vermeldde dat het leger niet vecht tegen burgers, maar tegen terroristen, die Oost-Ghouta gebruiken als uitvalsbasis om Damascus te bestoken.

Continu tegengewerkt

De krant baseerde zich op gegevens van het Syrische Observatorium voor de Mensenrechten, dat wordt gerund door iemand die anti-Assad en pro-oppositie is.

In The Guardian werd Oost-Ghouta zelfs vergeleken met de genocide in Srebrenica. De krant deed het voorkomen alsof Syrische troepen doelbewust op burgers mikken en dat Syrië en Rusland niets doen om de bevolking te beschermen.

Russische diplomaten bemiddelen in het vredesproces in Syrië, maar worden naar eigen zeggen continu tegengewerkt door de VS.

Foto: Ibrahim.ID Wikimedia Commons

[Sputniknews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of Light
King of Light
6 jaren geleden

Doen de MSM journareptielen en de verslagraptors wel eens wat anders dan de waarheid verdraaien? Ben bang dat ze de waarheid niet eens meer kennen, laat staan die onder ogen te zien.

rob
rob
6 jaren geleden

Er is maar Een hele echte Waarheid , de leugen is zo Waar dat men helemaal niet meer Zonder kunt..Het regeert van hoog tot laag ..met links en rechts gedraai graaft het zich dieper en dieper in een leugen , wat is die leugen eigenlijk toch dat men niet eens meer zonder dit kunt , Is het brein van de mens of zit het door het hele lichaam heen in zijn cellen verweven die zo daar op af gericht is , werkelijk men kan niet meer zonder ..men zal zich geen raad en geen plaats meer kunnen stellen zonder de beraad van een leugen zelf die zichzelf handhaaft met deze verraderlijke kracht. Is deze kracht dan de heerser van vele om zich staande te houden waarin het is mee opgegroeid bedekt met een lach en denkt dat het de waarheid spreekt voor zichzelf op een plaats te zetten. heeft het niet een soort macht van als ik er maar bij hoor …

Azrael
Azrael
6 jaren geleden

Ja luitjes, begin te ontkennen zoals altijd, realiteit is gewoon dat de oorlog met Turkije begonnen is, daarom eerst de genocide erkennen, een soort gelijke situatie uitroepen in Syrië en hup daar gaan we, enige wat nu rest is wachten op de oproepplicht en daarna bepakt en gewapend naar Syrië om tegen erdogan te knokken. Succes, ik vertrek naar ergens anders, heb mijn plicht al ruim 12 jaar gedaan.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Opeens, uit het niets, s er volgens de westerse media een heel goede relatie tussen Noord-Korea en Syrië. Noord-Korea zou al jarenlang wapens hebben geleverd en nu zelfs grondstoffen voor chemische wapens aan Syrië. Macron (Rothschild puppet) dreigt daarom met gewapend ingrijpen door Frankrijk in Syrië. Hoeveel leugens zijn er nodig om al de westerse gefrustreerde kippen zonder kop het ‘recht’ te geven een WOIII te starten??…Waarom kan een EU land als Frankrijk dreigen met oorlog? Een EU land die ervoor zal zorgen dat andere landen betrokken raken bij een aanval op Syrië.

Waarom zou Syrië het risico nemen om uitgerekend nu met gifgas de aanval te openen op nota bene zijn eigen bevolking? De frustratie zit schijnbaar zo verschrikkelijk diep bij het Westen dat het probeert op allerlei manieren een aanval op Syrië te rechtvaardigen. Misschien moeten mensen als Macron en iedereen die staan te dreigen aan de zijlijn zelf eens de wapen te hand nemen en laten zien hoeveel balletjes ze hebben, i.p.v. anderen het vieze werk te laten opknappen.

Wat een vuige leugens spugen de politieke gifslangen en oorloghitsers toch iedere keer weer. Ze hebben allen bloed aan de handen, maar laten het moorden over aan anderen, de laffe honden. Maar een WOIII riskeren malen ze niet om? Waarom worden deze mensen niet opgesloten, voor het te laat is.

Besef goed dat Macron en vele andere westerse leiders ons daarbij mee zullen sleuren in een gigantische oorlog. Een oorlog die begon met door het Westen gefinancierde ISIS proxy leger vanuit een zogenaamde Arabische lente die werd geregisseerd door de VS/ISR/EU/SA…Dit gaat compleet uit de hand lopen. Het failliete, krankzinnig geworden Westen lijkt er helemaal klaar voor.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x