UFO

Chileense overheid bevestigt dat UFO ‘niet door mensen is gemaakt’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Chileense overheid heeft geen verklaring voor een UFO die in het luchtruim van het land is gespot. Na een uitgebreide analyse zijn de beelden van het onbekende object vrijgegeven. Experts van de Comité de Estudios de Fenómenos Aéreos Anómalos (CEFAA) concluderen dat de herkomst van het mysterieuze object onbekend is. “Het is geen weerfenomeen of object waarvan we weten dat het door mensen is gemaakt,” stellen ze.

De zilverkleurige schijf werd in april 2013 gezien bij een kopermijn in Collahuasi in het noorden van Chili. Mijnwerkers zeiden dat het object zich op 600 meter hoogte bevond, vreemde bewegingen maakte en in een zilverkleurige bol veranderde.

“Mensen die in dat gebied wonen zijn bekend met drones. De visindustrie maakt gebruikt van drones. Dit was zeker geen drone,” zei expert Jose Lay. In een voorlopig rapport is het object formeel geclassificeerd als ‘ongeïdentificeerd’. Getuigen hadden de indruk dat het object werd bestuurd.

De beelden zijn ook geanalyseerd door een meteoroloog, die uitsluit dat het om een lenswolk gaat. De experts hebben daarnaast uitgesloten dat het een experimenteel vliegtuig, weerballon of militair toestel is geweest.

De mijnwerkers wilden de beelden in eerste instantie niet naar buiten brengen, uit angst om belachelijk gemaakt te worden. Later lieten ze de video aan hun baas zien, die het beeldmateriaal in februari 2014 opstuurde naar de CEFAA. De getuigen, die anoniem willen blijven, zeggen dat het object een uur in de lucht bleef hangen en geen enkel geluid maakte.

[Yahoo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andries
Andries
7 jaren geleden

Vanwaar dit artikel?
Iedereen die het over ruimteschepen heeft, heeft te veel gerookt, gesnoven of gespoten.
En ruimteschepen suggereren het bestaan van ruimtewezens.
En als je het lef hebt om daarover te beginnen, wordt je zonder enige vorm van proces in de diepste katacomben van het gekkenhuis gesmeten.
Dus, voor degenen die eerlijk hun ervaringen omtrend dit onderwerp willen delen heb ik zeer slecht nieuws.
Het slechte nieuws is dat je aan waanideen lijdt, verslaafd bent aan alle denkbare drugs, en dat je door een psychiater volledig als geschift wordt bestempeld.
Zo ook door je omgeving en vrienden die je hebt tot het moment dat je erover begint.
Daarna is het afgelopen en kan je zo wijs praten als koning Salomo, maar ben je gekker dan de grootste imbeciel die jouw vrienden ooit hebben gezien, wat hun betreft.
Dus, ga je gang. Beken maar dat je een ruimteschip hebt gezien, of een ET.
En kiss your credibility goodbye.
Nee mensen, als je erbij wil blijven horen, moet je geloven dat de regering en overheid geen criminele organisaties zijn, en dat al je onderdrukking gerechtvaardigd is.
Ik persoonlijk heb de handdoek al in ring gegooid en ben verder helemaal klaar met het proberen om mensen te overtuigen van de realiteit, en laat ze maar in de droom verder garen.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Waarom blijven Ufo’s/’Aliens’ telkens maar kiekeboe spelen, waarom landen ze niet gewoon op aarde en starten ze hier een Buitenaardse Ambassade?

Ronald
Ronald
7 jaren geleden

Die Aliens kijken komen af en toe even kijken of het vlees al gaar is!

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Die UFO is door buitenaardsen gemaakt en met als doel (zoals dit het doel is van meerdere UFO’s) de mensheid van haar ondergang te redden.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

12
0
We lezen graag je reactie!x