Homepagina » UFO » Chileense overheid bevestigt dat UFO ‘niet door mensen is gemaakt’
Chileense overheid bevestigt dat UFO 'niet door mensen is gemaakt'

Chileense overheid bevestigt dat UFO ‘niet door mensen is gemaakt’

De Chileense overheid heeft geen verklaring voor een UFO die in het luchtruim van het land is gespot. Na een uitgebreide analyse zijn de beelden van het onbekende object vrijgegeven. Experts van de Comité de Estudios de Fenómenos Aéreos Anómalos (CEFAA) concluderen dat de herkomst van het mysterieuze object onbekend is. “Het is geen weerfenomeen of object waarvan we weten dat het door mensen is gemaakt,” stellen ze.

De zilverkleurige schijf werd in april 2013 gezien bij een kopermijn in Collahuasi in het noorden van Chili. Mijnwerkers zeiden dat het object zich op 600 meter hoogte bevond, vreemde bewegingen maakte en in een zilverkleurige bol veranderde.

“Mensen die in dat gebied wonen zijn bekend met drones. De visindustrie maakt gebruikt van drones. Dit was zeker geen drone,” zei expert Jose Lay. In een voorlopig rapport is het object formeel geclassificeerd als ‘ongeïdentificeerd’. Getuigen hadden de indruk dat het object werd bestuurd.

De beelden zijn ook geanalyseerd door een meteoroloog, die uitsluit dat het om een lenswolk gaat. De experts hebben daarnaast uitgesloten dat het een experimenteel vliegtuig, weerballon of militair toestel is geweest.

De mijnwerkers wilden de beelden in eerste instantie niet naar buiten brengen, uit angst om belachelijk gemaakt te worden. Later lieten ze de video aan hun baas zien, die het beeldmateriaal in februari 2014 opstuurde naar de CEFAA. De getuigen, die anoniem willen blijven, zeggen dat het object een uur in de lucht bleef hangen en geen enkel geluid maakte.

[Yahoo]


Vond je deze info belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. Vanwaar dit artikel?
  Iedereen die het over ruimteschepen heeft, heeft te veel gerookt, gesnoven of gespoten.
  En ruimteschepen suggereren het bestaan van ruimtewezens.
  En als je het lef hebt om daarover te beginnen, wordt je zonder enige vorm van proces in de diepste katacomben van het gekkenhuis gesmeten.
  Dus, voor degenen die eerlijk hun ervaringen omtrend dit onderwerp willen delen heb ik zeer slecht nieuws.
  Het slechte nieuws is dat je aan waanideen lijdt, verslaafd bent aan alle denkbare drugs, en dat je door een psychiater volledig als geschift wordt bestempeld.
  Zo ook door je omgeving en vrienden die je hebt tot het moment dat je erover begint.
  Daarna is het afgelopen en kan je zo wijs praten als koning Salomo, maar ben je gekker dan de grootste imbeciel die jouw vrienden ooit hebben gezien, wat hun betreft.
  Dus, ga je gang. Beken maar dat je een ruimteschip hebt gezien, of een ET.
  En kiss your credibility goodbye.
  Nee mensen, als je erbij wil blijven horen, moet je geloven dat de regering en overheid geen criminele organisaties zijn, en dat al je onderdrukking gerechtvaardigd is.
  Ik persoonlijk heb de handdoek al in ring gegooid en ben verder helemaal klaar met het proberen om mensen te overtuigen van de realiteit, en laat ze maar in de droom verder garen.

  0 likes
  • Andries,
   Maak je niet zo druk beste kerel. Je moet gewoon blijven glimlachen als je echt ervaringen hebt gehad, da’s de beste remedie. Doe ik ook en daarbij lach ik in mijn vuistje.
   En trouwens er zijn ook psychiaters die toegeven dat er buitenaards leven bestaat. Zo 1 heb ik meegemaakt. Die sprong een gat in de lucht mij te ontmoeten omdat hij er met niemand over kon praten. Uiteindelijk ging er een dikke streep door mijn dossier. Meneer zei hij, u mankeert helemaal niets. Maar ja dat wist ik al.
   Dus Andries “keep on smilling”.

   0 likes
 2. Waarom blijven Ufo’s/’Aliens’ telkens maar kiekeboe spelen, waarom landen ze niet gewoon op aarde en starten ze hier een Buitenaardse Ambassade?

  0 likes
  • zou jij hier een ambassade willen beginnen? en dan diplomatieke betrekkingen met de mens willen aangaan? ik persoonlijk zou het planeetje verderop maar is proberen.

   0 likes
  • Dat is ook een van mijn ergernissen. Maar kennelijk is een en ander zo afgesproken. Niet met jou of mij, uiteraard.
   Van de energie die er nodig is om een ruimteschip op te laten stijgen kunnen we waarschijnlijk een heel dorp een jaar laten draaien. Laat staan wat er nodig is voor de ondergrondse bases die er op allerlei planeten en manen in dit zonnestelsel zijn. Ook hier op aarde.
   Maar goed.
   We zijn wat mij betreft een spirituele oorlog aan het uitvechten. En de machthebbers willen ons zo dom als een blokje kaas houden. En ons voorspiegelen dat we niet gecreerd zijn, maar uit een kopje soep komen. Je weet wel, hetzelfde effect krijg soms als je de blender aanzet, en er komt geen smoothie uit, maar een Concorde straalvliegtuig. Lastig wegpeuteren dat ding, joh.
   En dat terwijl er toch echt steeds meer mensen getuigenissen afleggen over contact met buitenaardse wezens en hun wonderbaarlijke technologien en hun kennis van andere dimensies en wat je daar allemaal mee kan.
   Soms heb ik verteld wat ik daarbij zelf allemaal heb ervaren, maar daar ga ik nu niet op in, want dat heb ik al zo vaak gedaan hier. Laatst kwam ik eindelijk iemand tegen met soortgelijke rare verhalen op youtube. Een amerikaan, ene Randy Cramer, ofwel captain Kaye. Ook hij praat over avonturen op Mars en elders.
   Gelukkig was ik er jaren eerder mee. En hoe waanzinnig zijn verhaal ook klinkt, en hoe spectaculair de beschrijvingen ook zijn die hij geeft van de technolgiën waarover de EDF en MCC beschikken, ik vertel je dat het nog helemaal kinderschoenenwerk is in vergelijking met de geavanceerde mindblowing stuff waarmee de Anunnaki spelen.

   0 likes
  • Ze verwarren ons nog met apen.

   0 likes
 3. Die Aliens kijken komen af en toe even kijken of het vlees al gaar is!

  0 likes
 4. Die UFO is door buitenaardsen gemaakt en met als doel (zoals dit het doel is van meerdere UFO’s) de mensheid van haar ondergang te redden.

  0 likes
 5. Andries, ik ben wel geïnteresseerd in je ervaringen/verhaal omdat ik hier wel in geloof. Kun je die niet op een bepaalde manier delen?

  0 likes
 6. UFO’s bestaan niet. Alle waarnemingen zijn te herleiden tot:
  – Zwerm vogels
  – Moerasgas
  – Zeeplankton
  – Lenswolken
  – Bio-luminuscentie
  – Venus
  – Massahysterie
  Bron: Armand Pien, de weerman.

  0 likes
 7. Hoogstwaarschijnlijk bestaat er leven op andere plaatsen in het universum.
  Maar contact met hen is hoogst onwaarschijnlijk.
  Om dat te begrijpen moet je eens onderzoeken hoe ver de dichtstbijzijnde andere ster is verwijderd van ons. Hoe ver is een lichtjaar? Bijzonder bijzonder ver. Het universum is bijzonder groot, en als je reist met zelfs de helft van de lichtsnelheid is het bereiken van een andere ster welhaast onmogelijk. En er zijn geen aanwijzingen dat je met een truc sneller zou kunnen reizen. Dat staat gelijk aan het uitvinden van een tijdmachine.
  Om die eenvoudige reden zullen wij geen buitenaardse wezens aantreffen op de aarde. Het universum is gewoon veel te groot. Het is echt groot. En leeg. Heel groot, en heel erg leeg.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

las vegas

Inwoner Las Vegas ziet ‘raadselachtig object’ boven stad. Deze beelden gaan momenteel viraal

In de lucht boven Las Vegas is ...

thunberg

‘CO2-neutrale’ zeiljacht van Greta Thunberg verbruikte meer brandstof dan vliegtuig. Spaanse krant legt leugens bloot

Klimaatactiviste Greta Thunberg, die door Time is ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.