Homepagina » Buitenaards » Astronautentrainer: “NASA verbergt buitenaardse activiteit op de maan”
Astronautentrainer: "NASA verbergt buitenaardse activiteit op de maan"

Astronautentrainer: “NASA verbergt buitenaardse activiteit op de maan”

Medewerkers van de NASA hebben geknoeid met beelden die bewijzen dat er buitenaardse activiteit op de maan is. Dat heeft voormalig astronautentrainer van de NASA Ralph Kennedy Johnston sr. gezegd.

De oud-adviseur van de NASA zegt met eigen ogen te hebben gezien hoe mensen van de NASA beelden bewerkten die tijdens de Apollomissies zijn gemaakt. Hij heeft besloten zijn hele archief te doneren aan het International UFO Museum and Research Center in Roswell.

Het gaat onder meer om kopieën van drie boeken die NASA-beelden bevatten en interviews die hij heeft gedaan. Het meeste materiaal is uniek en nooit eerder vertoond, hoewel sommige foto’s inmiddels ook online te vinden zijn en gedeeld zijn met onderzoekers.

Details wegpoetsten

Het museum beschikt over één van de grootste verzamelingen informatie over buitenaardsen en UFO’s ter wereld. Ieder jaar mag het zo’n 180.000 bezoekers verwelkomen. Er ligt ook materiaal over UFO’s opgeslagen van het Smithsonian Institution, een Amerikaans onderzoeksinstituut.

Toen Johnston in 1971 astronauten trainde in het Lunar Receiving Laboratory in het Johnson Center van de NASA, zag hij naar eigen zeggen hoe medewerkers van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie bepaalde details wegpoetsten op maanfoto’s.

Vernietigen

Volgens Johnston zit er een groot verschil tussen de oorspronkelijke foto’s en videobeelden en wat door de NASA beschikbaar is gemaakt voor het publiek. Hij heeft onder meer een Apollo 14-film gescreend voor een NASA-astronoom waarin vijf koepelvormige lichten in een krater te zien zijn.

Hij kreeg de opdracht om de foto’s van de maanmissies te vernietigen, terwijl hij vond dat de beelden gedoneerd moesten worden aan universiteiten of onderzoeksinstituten.

Hij gaf een aantal foto’s aan een universiteit, maar zei dat de meeste foto’s zijn verdwenen. De oud-piloot geeft geregeld lezingen en interviews over wat in zijn ogen bewijs is voor buitenaardse activiteit op de maan. Op zijn website Kenjohnstonmedia.com zijn een aantal foto’s te zien.

[Roswell Daily Record]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
4 jaren geleden

had hier al een gedeelte van gezien, blijft natuurlijk altijd moeilijk te zeggen hoe authentiek iets is. Maar het zijn wel steeds meer insiders die uit de school klappen en dat is niet de conciërge van zo’n organisatie. Gelukkig gaat Obama het binnenkort onthullen, maak alleen wel zorgen over het feit dat het zelf in dit filmpje weer als een mogelijke bedreiging voor de mens wordt gezien. Dat zegt denk ik meer over de mens op aarde. Wat nou, als zij ook gewone mensen blijken te zijn?

pieter
pieter
Reactie op  Jeff
4 jaren geleden

Er zijn weinig redenen om aan te nemen dat ‘gewone mensen’ de maanbases bevolken en de dierverminkingen en buitenaardse ontvoeringen beloven niet veel goeds. Eerder hebben goede redenen om ons zorgen te maken. Misschien zijn wij slechts vee voor hen.

Jeff
Jeff
Reactie op  pieter
4 jaren geleden

maar is dat dan wetenschap of naar het lege gedeelte van je glas kijken?
want wij zijn ook bekend met vee en dat zijn nog niet eens alleen dieren

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Leugenaar. Het enige wat NASA verbergt is dat zij liegen over alles.

John
John
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

En jij kat t weten want jij leest de krant

Solaris
Solaris
Reactie op  Arwijn
4 jaren geleden

Dus ze liegen dat de maanlandingen hebben plaatsgevonden én ze liegen dat er zich alien bouwwerken op de Maan bevinden? Knap hoor, aangezien dit elkaar natuurlijk volkomen uitsluit. Straks liegen ze nog dat de Aarde plat is. Pardon, hol.

Kalki
Kalki
4 jaren geleden

De NASA is een corrupt zootje.

Demon Noord
Demon Noord
Reactie op  Kalki
4 jaren geleden

Hoezo dan?

qberticus
qberticus
4 jaren geleden

maar, maar, maar…. onder de complotters heerst er toch het idee dat ‘we’ helemaal nooit op de maan zijn geweest?

Tinus
Tinus
Reactie op  qberticus
4 jaren geleden

Die mensen zijn er ook idd, verwarrend he?

dimmer
dimmer
Reactie op  qberticus
4 jaren geleden

Ja die moeten ze voor straf op de maan zetten

Gladiator
Gladiator
4 jaren geleden

NASA…….op de maan geweest????? Wanneer dan? Die ene keer bij Stanley Kubrick in de studio in Hollywood telt echter niet mee. Dat was niet echt de maan en alle verhalen gerelateerd aan de zogenaamde maanlandingen mogen van mij linea recta de prullenmand in helaas.

De maan is idd een raar ding wat er eigenlijk niet hoort te staan technisch gezien. Deze is t.o.v. onze aarde veel te groot maar daar hoor je van de heren wetenschappers maar bar weinig van.
En als ze al naar de maan zijn geweest laat ze dan even uitleggen hoe ze destijds met een nagenoeg onbestuurbaar simpel raketje met daarin een computer welke de capaciteit had van een gemiddelde Iphone door de Van Allen Belt zijn gekomen want daar hebben ze tot op de dag van vandaag helaas nog geen antwoord op!!!

W.g. Gladiator

Oeboema
Oeboema
Reactie op  Gladiator
4 jaren geleden

Ben je bang dat raketten smelten in de Van Allen Belt? Die bevindt zich hoog boven onze stratosfeer. Daar heerst een vacuum. En een raket is er in een paar minuten doorheen. Die laat zich echt niet weerhouden door de Van Allen Belt.

Geloof je wel dat Aliens door de Van Allen Belt kunnen vliegen?

Wim
Wim
Reactie op  Oeboema
4 jaren geleden

Er is niets in een vacuum dus een raket kan daar niet werken en ze geven zelf aan niet geen mensen door de van allen belt heen te kunnen sturen .
Dus tegelijkertijd geven ze toe nooit op de Maan geweest te zijn, altijd de waarheid wel gevende je moet hem even zien te vinden.

NASA engineer admits they can’t get past the Van Allen Belt
https://www.youtube.com/watch?v=NlXG0REiVzE

pleiadian
pleiadian
Reactie op  Wim
4 jaren geleden

Een raket heeft geen lucht nodig om zich tegen af te zetten. Het is gewoon de 3e wet van Newton… actie is -reactie.

Solaris
Solaris
Reactie op  pleiadian
4 jaren geleden

Maak het nou niet te ingewikkeld voor Wim. Voor Wim gelden logica en natuurkundige wetten niet.

dimmer
dimmer
Reactie op  Gladiator
4 jaren geleden

Ach voor jou zal de aarde ook wel plat zijn……

Oeboema
Oeboema
4 jaren geleden

Die ruïnefoto’s vond ik het grappigst. Ken Johnnston’s interpretatie speculatief noemen zou een understatement zijn.
Die zogenaamde ruïnes zien er zwaar verweerd uit. Hoe kan dat? Op de maan is geen wind, geen water en geen geologische activiteit. Okee, er zijn meteorietinslagen. Maar zet er een standbeeld neer en het staat er over een miljard jaar nog. Veeg het maanstof er af en je staat oog in oog met het werk zoals de maker het heeft afgeleverd.

P
P
Reactie op  Oeboema
4 jaren geleden

Nooit heldere beelden of foto’s. Het is maar hoe graag je het wilt geloven…

P
P
4 jaren geleden

Vlieg er een keer met het ISS langs en maak een paar goede HD foto’s. Dan praten we verder!!

x

Check Also

maan

Er is beslist iets gaande op de maan, maar wat?

Midden in de coronacrisis heeft de regering-Trump ...

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

20
0
We lezen graag je reactie!x