Buitenaards

Astronautentrainer: “NASA verbergt buitenaardse activiteit op de maan”

Help ons door dit met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Medewerkers van de NASA hebben geknoeid met beelden die bewijzen dat er buitenaardse activiteit op de maan is. Dat heeft voormalig astronautentrainer van de NASA Ralph Kennedy Johnston sr. gezegd.

De oud-adviseur van de NASA zegt met eigen ogen te hebben gezien hoe mensen van de NASA beelden bewerkten die tijdens de Apollomissies zijn gemaakt. Hij heeft besloten zijn hele archief te doneren aan het International UFO Museum and Research Center in Roswell.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het gaat onder meer om kopieën van drie boeken die NASA-beelden bevatten en interviews die hij heeft gedaan. Het meeste materiaal is uniek en nooit eerder vertoond, hoewel sommige foto’s inmiddels ook online te vinden zijn en gedeeld zijn met onderzoekers.

Details wegpoetsten

Het museum beschikt over één van de grootste verzamelingen informatie over buitenaardsen en UFO’s ter wereld. Ieder jaar mag het zo’n 180.000 bezoekers verwelkomen. Er ligt ook materiaal over UFO’s opgeslagen van het Smithsonian Institution, een Amerikaans onderzoeksinstituut.

Toen Johnston in 1971 astronauten trainde in het Lunar Receiving Laboratory in het Johnson Center van de NASA, zag hij naar eigen zeggen hoe medewerkers van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie bepaalde details wegpoetsten op maanfoto’s.

Vernietigen

Volgens Johnston zit er een groot verschil tussen de oorspronkelijke foto’s en videobeelden en wat door de NASA beschikbaar is gemaakt voor het publiek. Hij heeft onder meer een Apollo 14-film gescreend voor een NASA-astronoom waarin vijf koepelvormige lichten in een krater te zien zijn.

Hij kreeg de opdracht om de foto’s van de maanmissies te vernietigen, terwijl hij vond dat de beelden gedoneerd moesten worden aan universiteiten of onderzoeksinstituten.

Hij gaf een aantal foto’s aan een universiteit, maar zei dat de meeste foto’s zijn verdwenen. De oud-piloot geeft geregeld lezingen en interviews over wat in zijn ogen bewijs is voor buitenaardse activiteit op de maan. Op zijn website Kenjohnstonmedia.com zijn een aantal foto’s te zien.

[Roswell Daily Record]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeff
Jeff
7 jaren geleden

had hier al een gedeelte van gezien, blijft natuurlijk altijd moeilijk te zeggen hoe authentiek iets is. Maar het zijn wel steeds meer insiders die uit de school klappen en dat is niet de conciërge van zo’n organisatie. Gelukkig gaat Obama het binnenkort onthullen, maak alleen wel zorgen over het feit dat het zelf in dit filmpje weer als een mogelijke bedreiging voor de mens wordt gezien. Dat zegt denk ik meer over de mens op aarde. Wat nou, als zij ook gewone mensen blijken te zijn?

Arwijn
Arwijn
7 jaren geleden

Leugenaar. Het enige wat NASA verbergt is dat zij liegen over alles.

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

De NASA is een corrupt zootje.

qberticus
qberticus
7 jaren geleden

maar, maar, maar…. onder de complotters heerst er toch het idee dat ‘we’ helemaal nooit op de maan zijn geweest?

Back to top button
20
0
We lezen graag je reactie!x