Mens en Dier

Iconische dansje van Sigrid Kaag was ‘volkomen geënsceneerd’

Help door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Sigrid Kaag (D66) deelde op Instagram beelden die laten zien hoe ze op de tafel staat te juichen na het horen van de exitpoll. Een foto van deze gebeurtenis stond een dag later op de voorpagina van vrijwel alle kranten. Het bleek te gaan om een campagnefoto van D66. Sjuul Paradijs, voormalig hoofdredacteur van De Telegraaf, merkt op: “De iconische foto van het dansje van Sigrid Kaag blijkt regelrecht afkomstig uit de pr-fabriek van D66.”

Hij wijst erop dat ook het dansje op tafel geregisseerd is. “De stoel staat klaar voor Kaag. En de fotograaf ook.” Voormalig Story-baas Guido den Aantrekker voegt toe: “Volkomen geënsceneerd. En gerepeteerd, vermoedelijk. En de meeste ‘journalistieke’ kranten trapten erin. Likkebaardend.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png
Geen fraaie beurt van de NPO

Dat de media kozen voor deze foto is opmerkelijk, aangezien Kaag de verkiezing verloor van Rutte en een minder grote overwinning boekte dan Baudet. Wat ook opviel, was de sterk overdreven exitpoll. “De NPO wilde D66 zo graag laten winnen dat ze zelfs de exitpoll voor D66 omhoog schroefde. Vier te veel, ruim boven de foutmarge. De winst is uiteindelijk de helft. Nog knap, maar weer geen fraaie beurt van de NPO,” twittert voormalig Tweede Kamerlid Jacques Monasch.

Robert Jensen zegt in zijn show dat het ‘doorgestoken Kaag’ is. “Het is een schimmenspel. Iedereen zat daar en je zag het aan die koppen: het is al geregeld, we weten al hoe het er straks uit komt te zien, we hoeven ons best niet te doen.” Volgens Jensen is er gesjoemeld bij de verkiezingen.

4.9 48 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
3 jaren geleden

En het was buiten nog steeds licht bij D66, terwijl het om 21:00 donker is. Ze wisten dus de uitslag al

Yvonne
Yvonne
3 jaren geleden

Walgelijk wijf, serpent.
Daar gaan we een hoop ellende mee krijgen ?

Robert
Robert
3 jaren geleden

beschamend en het laat ook zien uit wat voor hout zo iemand gesneden is. hoe kun je je nu zo verheugen over een overwinning die “geritseld” is en die je niet hebt behaald en je ook gewoon niet toekomt. maar ach.. ook deze hoogmoed komt voor de val.

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Boeien zeg.

Back to top button
112
0
We lezen graag je reactie!x