Homepagina » Mens en Dier » Iconische dansje van Sigrid Kaag was ‘volkomen geënsceneerd’
kaag
Foto: Sigrid Kaag (Flickr/Ministerie van Buitenlandse Zaken CC BY-SA 2.0)

Iconische dansje van Sigrid Kaag was ‘volkomen geënsceneerd’

Sigrid Kaag (D66) deelde op Instagram beelden die laten zien hoe ze op de tafel staat te juichen na het horen van de exitpoll. Een foto van deze gebeurtenis stond een dag later op de voorpagina van vrijwel alle kranten. Het bleek te gaan om een campagnefoto van D66. Sjuul Paradijs, voormalig hoofdredacteur van De Telegraaf, merkt op: “De iconische foto van het dansje van Sigrid Kaag blijkt regelrecht afkomstig uit de pr-fabriek van D66.”

Hij wijst erop dat ook het dansje op tafel geregisseerd is. “De stoel staat klaar voor Kaag. En de fotograaf ook.” Voormalig Story-baas Guido den Aantrekker voegt toe: “Volkomen geënsceneerd. En gerepeteerd, vermoedelijk. En de meeste ‘journalistieke’ kranten trapten erin. Likkebaardend.”

Geen fraaie beurt van de NPO

Dat de media kozen voor deze foto is opmerkelijk, aangezien Kaag de verkiezing verloor van Rutte en een minder grote overwinning boekte dan Baudet. Wat ook opviel, was de sterk overdreven exitpoll. “De NPO wilde D66 zo graag laten winnen dat ze zelfs de exitpoll voor D66 omhoog schroefde. Vier te veel, ruim boven de foutmarge. De winst is uiteindelijk de helft. Nog knap, maar weer geen fraaie beurt van de NPO,” twittert voormalig Tweede Kamerlid Jacques Monasch.

Robert Jensen zegt in zijn show dat het ‘doorgestoken Kaag’ is. “Het is een schimmenspel. Iedereen zat daar en je zag het aan die koppen: het is al geregeld, we weten al hoe het er straks uit komt te zien, we hoeven ons best niet te doen.” Volgens Jensen is er gesjoemeld bij de verkiezingen.

4.9 48 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
10 maanden geleden

En het was buiten nog steeds licht bij D66, terwijl het om 21:00 donker is. Ze wisten dus de uitslag al

Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Walgelijk wijf, serpent.
Daar gaan we een hoop ellende mee krijgen 😡

Robert
Robert
10 maanden geleden

beschamend en het laat ook zien uit wat voor hout zo iemand gesneden is. hoe kun je je nu zo verheugen over een overwinning die “geritseld” is en die je niet hebt behaald en je ook gewoon niet toekomt. maar ach.. ook deze hoogmoed komt voor de val.

Jeff
Jeff
10 maanden geleden

Boeien zeg.

x

Check Also

great reset

FVD krijgt geen toegang tot Great Reset Portal want ‘het WEF is eigenaar van deze website’

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen heeft van minister ...

ambtena

Topambtenaar: er moet een digitale identiteit komen, dit is in de EU besloten en corona is ervoor gebruikt

“Macron wil het en Duitsland wil het ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

112
0
We lezen graag je reactie!x