BinnenlandCorona

Demonstratie op de Dam laat vooral zien dat de coronaregels een lachertje zijn

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus heeft Nederland de afgelopen maanden vergaande maatregelen opgelegd. Hij heeft die regels verdedigd en drukte heel Nederland op het hart zich aan de regels te houden. Hij stuurde politieagenten en boa’s op pad om die regels te handhaven en mensen te beboeten als ze te dicht bij elkaar komen.

Nu houdt deze minister anarchie in stand omdat burgemeester van Amsterdam Femke Halsema mag blijven, zei PVV-leider Geert Wilders in de Tweede Kamer tijdens een debat over de demonstratie op de Dam gisteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Hij staat toe dat zijn beleid volledig onderuit wordt gehaald door één activistische GroenLinks-burgemeester die vindt dat ze boven de wet staat.”

Keiharde klap in het gezicht

Wilders richtte zich vervolgens tot Grapperhaus: “Als u burgemeester Halsema gewoon laat zitten waar ze zit in haar eigen republiek Amsterdam waar de Nederlandse regels niet gelden, als u dit tolereert, dan kunt u toch van niemand in Nederland verwachten dat ze zich nog aan de regels houden? U kunt geen enkele Nederlander meer verplichten zich aan de coronaregels te houden als u het accepteert dat de burgemeester van onze hoofdstad, die het gezag zou moeten vertegenwoordigen, met twee maten meet, haar eigen gang gaat en lak heeft aan de regels.”

Wilders zei dat ze al die mensen die zich wel aan de regels houden een keiharde klap in het gezicht geeft.

Amsterdam verdient beter

“Halsema is behalve anarchistisch ook nog eens compleet incapabel en ongeschikt om burgemeester te zijn. Ze was gister geen burgemeester, maar demonstrant. Ze stond er niet met ambtsketen om, maar met een button opgespeld met een politieke boodschap over de slavernij.”

“Ontsla dat mens. Amsterdam verdient beter.”

Bekijk het filmpje hieronder. Een tweede video van Wilders is hier te bekijken.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
PREDATOR
PREDATOR
4 jaren geleden

En zelfst nu blijven er hele volkstammen slapen…
Snap jij het nog???

rop
rop
4 jaren geleden

Het hele gedoe draait om de afstand dat daar geen rekening werd mee gehouden van het publiek het is het bewijs dat mensen het ook niet zo nauw nemen met deze corona virus, hun hooft was meer bij de demonstratie van het politie geweld in amerika en niet bij corona , al deze mensen waren er niet bang voor anders ga je daar niet staan, en vele hadden ook een mondkapje op die als een beschermer werd gezien door vele, natuurlijk is er dan ook commentaar vanwege de niet aan de regel van de afstand houden door vele ander burgemeesters, en Anderen, vele zijn daardoor ook angstig dat de corona weer een uitbraak word ,en vallen daarom ook Halsema aan,op dat punt,en dat ze niet heeft ingegrepen ,haar argument was dan ook een politie optreden kan wel eens uit de Hand lopen, en dat had zeker gekund, en geweld zal dan ook wel eens slachtoffers kunnen kosten,of ze het goed of niet goed heeft gedaan zal de tijd wel leren ,als er een corona uitbraak komt ,dan heeft ze een probleem misschien, maar aangezien dat deze toch niet komt omdat het al op de terug weg is deze virus, hoeft men er niet zo bang ervoor te zijn, maar het kwaad is geschiet ze heeft niet goed gehandeld ,maar dat komt ook door de angst voor een Opleving die toch niet echt komt een nieuwe uitbraak, waar vele zich overheen buitelen. Het gaat eigenlijk niet echt over de corona ,maar vele zijn gepikeerd dat de afstand van 1.5 m.niet werd beantwoord,en niet werd nageleefd Een nieuwe Uitbraak zal er echt niet daardoor Komen. En weet je waarom ik dit weet, omdat niet de regels de uitbraak heeft verminderd ,maar de immuniteit en de zomer er voor zorgt.

Marjan
Marjan
4 jaren geleden

Wat als nu blijkt dat helemaal niemand over twee weken ziek is geworden. Besmet en een beetje verkouden
kan maar erg ziek. ?! Waar zou dit dan at dan ineens van komen.
Werken de mondkapjes dan toch. Volgens het RIVM werkten deze toch niet!

Ik ben heel erg blij dat er dan toch nog mensen zonder dat het weten Nederland uit deze lock-down hebben
gehaald.
Dit verhaal krijgt een grote vervolg.
en dan niet alleen voor de Burgemeester.

Illuminaat
Illuminaat
4 jaren geleden

Wilders leeft van dit soort momenten. Meer heeft hij niet in zijn mars, helaas.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x