Homepagina » Binnenland » Demonstratie op de Dam laat vooral zien dat de coronaregels een lachertje zijn
demonstratie
Foto: BAMCorp CC BY-SA 2.0

Demonstratie op de Dam laat vooral zien dat de coronaregels een lachertje zijn

Minister van Justitie en Veiligheid Grapperhaus heeft Nederland de afgelopen maanden vergaande maatregelen opgelegd. Hij heeft die regels verdedigd en drukte heel Nederland op het hart zich aan de regels te houden. Hij stuurde politieagenten en boa’s op pad om die regels te handhaven en mensen te beboeten als ze te dicht bij elkaar komen.

Nu houdt deze minister anarchie in stand omdat burgemeester van Amsterdam Femke Halsema mag blijven, zei PVV-leider Geert Wilders in de Tweede Kamer tijdens een debat over de demonstratie op de Dam gisteren.

“Hij staat toe dat zijn beleid volledig onderuit wordt gehaald door één activistische GroenLinks-burgemeester die vindt dat ze boven de wet staat.”

Keiharde klap in het gezicht

Wilders richtte zich vervolgens tot Grapperhaus: “Als u burgemeester Halsema gewoon laat zitten waar ze zit in haar eigen republiek Amsterdam waar de Nederlandse regels niet gelden, als u dit tolereert, dan kunt u toch van niemand in Nederland verwachten dat ze zich nog aan de regels houden? U kunt geen enkele Nederlander meer verplichten zich aan de coronaregels te houden als u het accepteert dat de burgemeester van onze hoofdstad, die het gezag zou moeten vertegenwoordigen, met twee maten meet, haar eigen gang gaat en lak heeft aan de regels.”

Wilders zei dat ze al die mensen die zich wel aan de regels houden een keiharde klap in het gezicht geeft.

Amsterdam verdient beter

“Halsema is behalve anarchistisch ook nog eens compleet incapabel en ongeschikt om burgemeester te zijn. Ze was gister geen burgemeester, maar demonstrant. Ze stond er niet met ambtsketen om, maar met een button opgespeld met een politieke boodschap over de slavernij.”

“Ontsla dat mens. Amsterdam verdient beter.”

Bekijk het filmpje hieronder. Een tweede video van Wilders is hier te bekijken.

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • PREDATOR schreef:

  En zelfst nu blijven er hele volkstammen slapen…
  Snap jij het nog???

  39 likes
 • rayoflight schreef:

  Just a day in De Soros Land

  Wilders moppert wat.
  Thierry Baudet verontwaardigt en grapperhaus verbaast
  Halsema tikje op vingers
  Ruttekop speelt met telefoontje.

  Volk wil petitie , enquete (mag dat nog) , stapt naar rechtertje , Demonstreren !
  Boaatje zegt, Afstand houden anders klapjes ! 30 man voor de Democratie !
  Boos Coronaatje ! Oppassen en Vaccineren !

  Daarna : Halsema blijft zitten , beschermd door De Soros geld.
  Een show met gecontroleerde oppositie , de schone schijn van Democratie meer niet.

  23 likes
 • MdeFilosoof schreef:

  Dit was een georkestreerd stukje om het rechter deel van de samenleving weer boos te laten zijn op het linkerdeel. Waarom? Om het domme wolk weer met links en rechts denken te laten bezig te zijn ipv met de illegale lockdown zelf. 2 dagen voor dit protest was een demonstratie in Den Haag tegen de corona maatregelen en de lockdown zelf. Daar was een paar honderd man, die zich grotendeels hielden aan de1,5m. Daar werden evenfoed 37 arrestaties verricht. Op de dam paar duizend man en 0 arrestaties. Wat valt hier aan op? Dat de chaos vanaf boven is georganiseerd.

  14 likes
  • rayoflight schreef:

   Tja links rechts ? is de wereld werkelijk een 1 dimensionaal probleem. De Kudde is afgericht om zo te denken. Ondertussen word er niets gedaan dat invloed heeft. Demonstraties in een volledige dictatuur is onzin.
   Regering NWO moet echter de indruk wekken dat demonstraties er toe doen , dat er vrijheid is.
   Vandaar Halsema.

   En die 37 arrestaties daar blijft het natuurlijk niet bij , die mensen komen in het systeem. Gekeken word wat de achtergrond is , of ze te comrpomiteren zijn en dan weer los gelaten. Dat is het begin van infiltratie. Stazi methodes. Op dit moment is demonstreren heel dom , het heeft absoluut geen zin net als achter een gecontroleerde oppositie partij aanlopen zoals FvD , wilders whatever. Wat dan wel zin heeft om uit deze dictatuur te komen weet ik niet.

   0 likes
 • Marjan schreef:

  Wat als nu blijkt dat helemaal niemand over twee weken ziek is geworden. Besmet en een beetje verkouden
  kan maar erg ziek. ?! Waar zou dit dan at dan ineens van komen.
  Werken de mondkapjes dan toch. Volgens het RIVM werkten deze toch niet!

  Ik ben heel erg blij dat er dan toch nog mensen zonder dat het weten Nederland uit deze lock-down hebben
  gehaald.
  Dit verhaal krijgt een grote vervolg.
  en dan niet alleen voor de Burgemeester.

  7 likes
  • Frans schreef:

   Het was een mooie test om te zien wie er nu gelijk heeft ! Het RIVM met zijn alarm verhalen of andere ECHTE wetenschappers/virologen die zeggen dat Corona niet veel meer is dan een griepje !!!

   4 likes
 • Illuminaat schreef:

  Wilders leeft van dit soort momenten. Meer heeft hij niet in zijn mars, helaas.

  5 likes
 • rop schreef:

  Het hele gedoe draait om de afstand dat daar geen rekening werd mee gehouden van het publiek het is het bewijs dat mensen het ook niet zo nauw nemen met deze corona virus, hun hooft was meer bij de demonstratie van het politie geweld in amerika en niet bij corona , al deze mensen waren er niet bang voor anders ga je daar niet staan, en vele hadden ook een mondkapje op die als een beschermer werd gezien door vele, natuurlijk is er dan ook commentaar vanwege de niet aan de regel van de afstand houden door vele ander burgemeesters, en Anderen, vele zijn daardoor ook angstig dat de corona weer een uitbraak word ,en vallen daarom ook Halsema aan,op dat punt,en dat ze niet heeft ingegrepen ,haar argument was dan ook een politie optreden kan wel eens uit de Hand lopen, en dat had zeker gekund, en geweld zal dan ook wel eens slachtoffers kunnen kosten,of ze het goed of niet goed heeft gedaan zal de tijd wel leren ,als er een corona uitbraak komt ,dan heeft ze een probleem misschien, maar aangezien dat deze toch niet komt omdat het al op de terug weg is deze virus, hoeft men er niet zo bang ervoor te zijn, maar het kwaad is geschiet ze heeft niet goed gehandeld ,maar dat komt ook door de angst voor een Opleving die toch niet echt komt een nieuwe uitbraak, waar vele zich overheen buitelen. Het gaat eigenlijk niet echt over de corona ,maar vele zijn gepikeerd dat de afstand van 1.5 m.niet werd beantwoord,en niet werd nageleefd Een nieuwe Uitbraak zal er echt niet daardoor Komen. En weet je waarom ik dit weet, omdat niet de regels de uitbraak heeft verminderd ,maar de immuniteit en de zomer er voor zorgt.

  4 likes
 • Rob Klaasen schreef:

  Aan de andere kant wat had Halsema uit kunnen richten met de politie erbij er was nogal geen grote groep mensen mensen op de been 1 politie agent tegen 25 protesteerders dat had bij voorbaat al helemaal fout afgelopen , daa was de mensen menigte veel te groot voor . Dit had weer het volgende slagveld veroorzaakt en dat wil niemand . Ik ben helemaal geen fan van Halsema hoor integendeel maar ik denk wel dat dit verloop ervan rustig is gebleven daardoor .

  2 likes
 • brnrds schreef:

  Het enfant terrible Wilders, betaald door Zionisten en Israël en als clown macabre in de 2e kamer heeft weer iets om zijn Vermeerse nauwe straatje aan te bevelen van linkse en rechtse marionetten.
  Maar zelf is hij ook een marionet. Politiek is toneel, opera/operette, cabaret. De werkelijke beslissingen worden elders genomen want democratie is een farce voor lieden die nog in Sinterklaas en Zwarte Piet geloven. Hij is een slecht presterende stand up comedian in een soapserie. Maar voor mij is Baudet ook een gecontroleerde oppositie want ook die is inmiddels het noorden kwijt. Waren het niet juist deze opstandelingen die de vergezochte Corona maatregelen weer aandikten waarna wij langs de gele lijntjes moeten gaan lopen als schapen naar de slachtbank. Straks mogen we een gele ster dragen als we gechipt en gepimpt zijn. Wie weigert mag met behoud van wat schamele bezittingen plaats nemen in de veewagens die ons naar een nieuw arbeidersparadijs voeren ergens in Duitsland.

  1 likes
 • H.J. schreef:

  Inderdaad Wilders de Linkse Leugen Club heeft zich belachelijk gemaakt.

  Ze zijn te bang om in te grijpen.

  Kost ze kiezers.

  0 likes
 • x

  Check Also

  grapperhaus

  Lange Frans: Hoe Ferd Grapperhaus pedofilie onder het tapijt moffelt

  Vorig jaar ontstond er ophef over een ...

  minister

  Minister Grapperhaus wil bepaalde inhoud van internet halen: ‘Heel eng’

  Het woord ‘Orwelliaans’ wordt te pas en ...

  >