Chemtrails

‘Giftige chemtrails zijn echt, het is geen complottheorie’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dave Mustaine, de vroegere gitarist van Metallica, heeft zich openlijk uitgesproken over het onderwerp ‘chemtrails’.

Volgens aanhangers van deze theorie bestaan sommige vliegtuigstrepen voor een deel uit chemische of biologisch stoffen die bewust op grote hoogte worden gesproeid.

Deze chemtrails zouden om geheime redenen in de lucht worden achtergelaten. Verschillende overheidsfunctionarissen zouden betrokken zijn bij de programma’s.

Deze theorie wordt niet ondersteund door de wetenschappelijke gemeenschap, die stelt dat het gaat om gewone condenssporen. Wetenschappers stellen doorgaans dat er geen bewijs is voor chemtrails.

In twee afzonderlijke tweets schreef de frontman van Megadeth op zaterdag:

De piloten die een raster sproeien in de eens zo prachtige lucht boven San Diego moeten zich schamen. Schaam je, schaam je, schaam je!

Dave Mustaine

Ze sproeien aluminiumoxide en bariumzout. Ze weten wat hun lading is. Enkel een sufferd of een medeplichtige zou proberen het onweerlegbare te weerleggen. #chemtrails

Dave Mustaine

Bewijs voor chemtrails is ruimschoots voorhanden, maar komt slechts mondjesmaat in de openbaarheid. Zo onthulde hoogleraar Lisa Martino-Taylor van het St. Louis Community College in september vorig jaar dat het Amerikaanse leger jarenlang geheime experimenten heeft uitgevoerd op nietsvermoedende inwoners van de stad St. Louis. Vliegtuigen sproeiden in de jaren vijftig en zestig chemicaliën uit over de bevolking.

Bron: Blabbermouth.net

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
120 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Sja velen hebben het te druk om met hun mobieltje bezig (zoals in een ander artikel op deze site staat) dat die niet meer naar boven kijken naar bijvoorbeeld de chemtrails.

m. dykstra
m. dykstra
9 jaren geleden

In de laatste dagen van het oude jaar is hier in oost-groningen ook gigantisch gesproeid. En waarvoor? Verwachttte men met oudejaar enorme volksopstanden?
Belachelijk!!

Knelis
Knelis
9 jaren geleden

Aan het begin van dit artikel staat: de vroegere gitarist van Metallica, terwijl even later te lezen is: schreef de frontman van Megadeth.
Is het nu Metallica, of Megadeth?

Tom
Tom
9 jaren geleden

Dave is sowieso een complot man, luister maar eens goed naar zijn teksten. Hij is geloof ik zelfs een tijdje terug christelijk geworden. Zo zie je maar dat het echt niets met intelligentie te maken heeft of je wel of geen Christen bent. Dave is sowieso een zeer intelligent man. En chemtrails is iets waaraan ik niet twijfel dat het echt is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

120
0
We lezen graag je reactie!x