Homepagina » Chemtrails » ‘Giftige chemtrails zijn echt, het is geen complottheorie’
Dave Mustaine

‘Giftige chemtrails zijn echt, het is geen complottheorie’

Dave Mustaine, de vroegere gitarist van Metallica, heeft zich openlijk uitgesproken over het onderwerp ‘chemtrails’.

Volgens aanhangers van deze theorie bestaan sommige vliegtuigstrepen voor een deel uit chemische of biologisch stoffen die bewust op grote hoogte worden gesproeid.

Deze chemtrails zouden om geheime redenen in de lucht worden achtergelaten. Verschillende overheidsfunctionarissen zouden betrokken zijn bij de programma’s.

Deze theorie wordt niet ondersteund door de wetenschappelijke gemeenschap, die stelt dat het gaat om gewone condenssporen. Wetenschappers stellen doorgaans dat er geen bewijs is voor chemtrails.

In twee afzonderlijke tweets schreef de frontman van Megadeth op zaterdag:

De piloten die een raster sproeien in de eens zo prachtige lucht boven San Diego moeten zich schamen. Schaam je, schaam je, schaam je!

Dave Mustaine

Ze sproeien aluminiumoxide en bariumzout. Ze weten wat hun lading is. Enkel een sufferd of een medeplichtige zou proberen het onweerlegbare te weerleggen. #chemtrails

Dave Mustaine

Bewijs voor chemtrails is ruimschoots voorhanden, maar komt slechts mondjesmaat in de openbaarheid. Zo onthulde hoogleraar Lisa Martino-Taylor van het St. Louis Community College in september vorig jaar dat het Amerikaanse leger jarenlang geheime experimenten heeft uitgevoerd op nietsvermoedende inwoners van de stad St. Louis. Vliegtuigen sproeiden in de jaren vijftig en zestig chemicaliën uit over de bevolking.

Bron: Blabbermouth.net

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

120 reacties

 1. [quote name=”Johan”]Whahaha…Dave Mustaine.
  Heeft over van alles en nog wat een mening….die je vooral met een heleboel korrels zout moet nemen!
  Republikein en born again christian..brrrr.[/quote]

  Ahum, boter op je hoofd!!!?

  2 likes
 2. Een tijdje geleden plaatste iemand een link (You Tube) van Elder Blue Thunder youtu.be/be/4WEVY41EpKg. Op ongeveer 28 minuten heeft deze’Elder’ het over de manier waarop je gedachten de kwaliteit van je voedsel beïnvloeden. Laat je niet gek maken door die chemtrails. Als je gelooft dat deze chemtrails slecht voor je zijn, dan zul je dit ook daadwerkelijk voelen (misschien begin je ineens te hoesten als je ernaar kijkt). Ik heb geen zin om me bang te laten maken door wie of wat dan ook. Ik geloof nog steeds dat mijn eigen gedachten krachtiger zijn dan chemtrails, uitlaatgassen of wat dan ook. Als je positief denkt, geef je eenvoudigweg positieve energie aan de cellen van je lichaam. Als je ergens op een negatieve manier op gefocusst bent, zal dit ook negatief voor je uitpakken. Heel simpel.

  2 likes
 3. Ja heur, men ziet ballastvaten aan in een gloednieuw vliegtuig (om ballast te testen) aan voor een sproei-installatie.

  Weet ik toch iets meer van de luchtvaart…

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  Chemtrails bestaan niet. End of discussion!

  2 likes
 4. Aan het begin van dit artikel staat: de vroegere gitarist van Metallica, terwijl even later te lezen is: schreef de frontman van Megadeth.
  Is het nu Metallica, of Megadeth?

  1 likes
 5. Whahaha…Dave Mustaine.
  Heeft over van alles en nog wat een mening….die je vooral met een heleboel korrels zout moet nemen!
  Republikein en born again christian..brrrr.

  1 likes
 6. het onderwerp ligt blijkbaar even gevoelig voor de bevolking als ufo’s, als je erover begint bekijkt iedereen je alsof je een “nerd” of een overjaarse hippie bent. dat is nu eenmaal de mentaliteit hé, als je niet in het rijtje loopt, denkt of handelt ben je een paria in deze wereld en op deze manier blijven we alles zomaar slikken wat ze over onze hoofden uitsproeien..
  de mensheid is nog lang niet klaar voor verandering, op de enkelingen na dus.

  1 likes
 7. Dit filmpje gaat vanaf 36.40 min over chemtrails en verschillende bestanddelen van die chemtrails, Werkelijk gruwelijk. Vele erger dan je kunt bedenken. Ook te zien op wijzijnklaar
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lo7Pf37tMpw#!

  1 likes
 8. [quote name=”Redice”]het onderwerp ligt blijkbaar even gevoelig voor de bevolking als ufo’s, als je erover begint bekijkt iedereen je alsof je een “nerd” of een overjaarse hippie bent. dat is nu eenmaal de mentaliteit hé, als je niet in het rijtje loopt, denkt of handelt ben je een paria in deze wereld en op deze manier blijven we alles zomaar slikken wat ze over onze hoofden uitsproeien..
  de mensheid is nog lang niet klaar voor verandering, op de enkelingen na dus.[/quote]

  Je kunt het onderzoekdossier over Chemtrails met wetenschappelijke onderbouwingen opvragen bij de Belfourtgroep het is wel 500 pagina’s dik.

  Zelf heb ik de overheid vragen gesteld chemtrails in dec 2011 ik moet nu nog antwoord krijgen. Omdat ze het in eerste instantie ontkenden met een KNMI condensstrepen praatje heb ik ze maar het filmpje van de Italiaanse straaljagerpiloot die achter en chemtrailsproeier vloog opgestuurd.
  Waarschijnlijk daarom geen antwoord, de confrontatie kwam dus hard aan en dus heeft men iets te verbergen.
  http://www.youtube.com/watch?v=cnWO5KT8IhI

  1 likes
 9. hihi, jullie gebruiken ook wel de creme-de-la-creme van alle bronnen, Niburu. Groeten,
  Blabbermouth

  1 likes
 10. Hoi,
  Even voor iedereen die het afdoet als alu-hoedje-blah. Waarom zou de Duitse overheid het op hun site plaatsen dat ze chemtrails sproeien als het een alu-hoedje-hippie verhaal is? En waarom geeft onze overheid geen reactie als meerdere mensen om uitleg vragen? Als er niets aan de hand is kunnen ze het toch gewoon uitleggen

  1 likes
 11. Hou toch op.
  Waarom zijn er heldere dagen waarop helemaal niets te zien is, zijn de chemicalien dan op? Of hebben “ze” een vrije dag? De laatste jaren is het aantal vliegtuigen aanzienlijk toegenomen dus daarmee ook het aantal strepen.[/quote]
  Is er op een heldere dag dan ook geen vliegverkeer? Het was toch toegenomen? Maar ik zou ook wel weten wanneer “zij” sproeien.[/quote]
  Precies, ook op heldere dagen wordt net zoveel gevlogen en als je de moeite neemt om op zo’n dag omhoog te kijken zul je zien dat er heel korte streepjes achter de vliegtuigen zitten. Ze lossen direct op in de droge lucht.

  1 likes
 12. [quote name=”Catharina R”]Saljoet als je deze zelfs ruik (riool achtig) dan weet je al genoeg of niet Chemtrails het woord zegt ook genoeg Chem van Chemische rommel nee . Hier moet over gepraat worden .Maar wij moeten ons hier door niet bang en gek door maken .gewoon aan geven aan instanties dat je hier niet van gediend bent .Maar netjes houden .[/quote]
  Catharina, ik woon onder de “rook” van Schiphol en ruik hier van alles en dat heeft niks met chemtrails te maken maar alles met de drukte hier. Enorm veel wegverkeer, vrachtwagens, en startende vliegtuigen.

  1 likes
 13. [quote name=”RRR”][quote name=”Wesley”][quote name=”jan”][quote name=”King of Light”]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]

  Strepen in de lucht tijdens de tweede wereldoorlog.

  Hier zie je goed dat toen de lucht ook al vol zat met strepen.

  http://plus.google.com/photos/107393796095434664991/albums/5235534135256807809

  Meer foto´s van strepen door de geschiedenis heen.
  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/%5B/quote%5D
  Bedankt voor de links.

  Hier wordt dus precies mee aangetoond wat ik al zei: “iemand roept iets, namelijk dat het 15 jaar geleden niet voorkwam, en iedereen roept hem na.

  Nu is hiermee het bewijs geleverd dat het dus gewoon onzin is en van alle tijden.[/quote]

  Een paar zwartwit foto’s uit een dramatische tijd, waar er heel veel klein vliegverkeer was is geen bewijs dat alles onzin is.

  Luisteren is moeilijk hé.

  Etoen was dit meteen groot nieuws op de tv daar. Daarna nooit meer gezien.[/quote]
  Waarom de lucht boven nieuw Zeland mooi blauw is?

  Misschien omdat het aantal vliegtuigen daar 1,5% is van wat er in Europa vliegt? Dat is toch niet zo moeilijk te bedenken? Waarom hangt er boven Los Angeles altijd een dikke wolk smog en boven Zwaagwesteinde niet? Zal wel met de hoeveelheid verkeer te maken hebben he. Zo werkt dat in de lucht ook.

  Verder snijdt je reactie geen houdt. Er werd beweerd dat er tot 15jaar geleden geen strepen in de lucht bestonden. Die foto’s hebben aangetoond dat dat onzin is.

  Wat de oorzaak van die strepen is (contrails of chemtrails) is een andere vraag. Deze foto’s waren puur om de leugen te ontkrachten dat het 20 jaar geleden niet voorkwam.

  1 likes
 14. Chemtrails gebruik zoals deze hier boven worden geschetst bestaan niet, maar goed , een beetje sensatie op zijn tijd moet blijkbaar alle mensen machteloos houden …

  1 likes
 15. [quote name=”Wesley”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]Wie zegt dat je dat toen niet zag?

  Ik kan me herinneren dat ik als kind ook vaak langdurige witte strepen in de lucht zag hangen.

  Op een gegeven moment roept iemand “15 jaar geleden bestond het niet” en praat iedereen die persoon na.

  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergifitgen, zijn er dan geen efficientere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]
  Mag ik mij hier bij aansluiten, toen ik de reactie van OPA zag moest ik inderdaad terug denken aan mijn jeugd. We hadden zelfs een speler in ons elftal, dat tijdens de wedstrijd geopsedeerd was door die witte strpeen in de lucht. NU kan ik oom hem lachen toen was het zwaar irritant. Ook die strepen losten niet zo snel op. Dat is nu toch alweer gauw 27 jaar geleden!

  1 likes
 16. [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wasbeertjuh”]Ja heur, men ziet ballastvaten aan in een gloednieuw vliegtuig (om ballast te testen) aan voor een sproei-installatie.

  Weet ik toch iets meer van de luchtvaart…

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  Chemtrails bestaan niet. End of discussion![/quote]

  Maar natuurlijk juist ja, wat dom van mij en al die wetenschappers, ooggetuigen, onderzoeken, klokkenluiders die beweren dat er chemtrails zijn![/quote]
  Het punt is dat niet alle strepen chemtrails zijn. Misschien dat hier of daar in het geniep wat geprobeerd wordt.
  Er bestaan bomauto’s, dat is een feit. Wil dat zeggen dat alle auto’s dan bomauto’s zijn? Zelfs een auto met een Arabier met baard en tulband erin is vrijwel nooit een bomauto.
  Onze planeet wordt bestuurd door (te-)veel psychopaten, dat is wel duidelijk maar om nou te beweren dat ze de godganse dag chemicaliën over de wereld aan het dumpen zijn… gebruik toch je gezonde verstand.
  Denk eens even aan de logistiek voor al die chemisch zooi, wie pompt al die vliegtuigen vol? Meer dan 90% van de strepen komen van burgerluchtvaart vliegtuigen.

  1 likes
 17. Je zult je hele leven in ‘chemtrails’ hebben geloofd en er op de dag dat je overlijdt er achter komen dat het gewoon contrails waren, en dat je je dus 50 jaar lang voor niks kwaad en ongerust hebt gemaakt.
  Hoe voel je je dan? En wiens schuld is dat dan?

  1 likes
 18. [quote name=”RRR”]We zouden iedereen die stug blijft beweren dat er niks aan de hand is een pak op hun sodemieter moeten geven.

  Die shit wordt gewoon aan de brandstof toegevoegd en zo het vliegtuig ingepompt.
  Hoe denk je dat de vliegtuigen worden bevoorraad op bijv. schiphol ?

  De aanvoerbuizen liggen vanaf rotterdam tot aan schiphol, zo kun je ongemerkt chemicaliën transporteren.
  En zo wordt onder andere aluminium boven onze hoofden uitgesproeit.[/quote]
  Lulkoek!
  Dagelijks komen honderden collega’s van mij in aanraking met kerosine. Ikzelf ben tot voor kort ook veel met kerosine in aanraking geweest. Nooit iets raars gezien.
  Maargoed, misschien zit ik ongemerkt wel in een complot.

  1 likes
 19. [quote name=”waarheid”]aan mensen die in het chemtrails niet geloven: Stel dat jullie gelijk hebben blijktbaar en voor jullie ogen kunnen het duidelijk opmerken wanneer de hemel mooi blauw is dan binnen paar uren door strepen van vliegtuigen de hemel helemaal grijst wordt en onnatuurlijk hierdoor wolken ontstaan en blijven hangen de hele dag hiervoor mijn vraag is hebben wij GEEN recht op blauw hemel en mogen de zon bedekt worden altijd door deze strepen?[/quote]
  Laat ik het eens omdraaien.

  Waar staat dat jij recht hebt op een blauwe hemel?

  Daarbij, als ik nu naar buiten kijk zie ik slechts grijze en witte wolken. Waar en bij wie kan ik klagen en mijn “recht” op een blauwe hemel opeisen?

  1 likes
 20. @ 118 RRR
  Ik lees onder een link dat wereldwijd, ook in de burgerluchtvaart, trimethylaluminium wordt toegevoegd aan de kerosine dat in de hete motor verdamp en buiten de motor oxideert tot aluminiumoxide. Dat houdt in dat deze brandstof altijd sporen zou achterlaten. Komende dagen krijgen we weer koude droge lucht, ik kan je garanderen dat er dagen zullen zijn dat er geen strepen te zien zijn. Is de vuile kerosine dan even vervangen voor schone?
  Nu ben ik geen chemicus maar ken wel de werking van een motor. Het deel van de motor waar de temperatuur boven het smeltpunt van aluminium is, is vrij beperkt. Direct na de verbranding worden de verbrandingsgassen gekoeld en in de laatste turbinetrappen en uitlaat is de temperatuur ruim beneden het smeltpunt van aluminium. De turbine van de motor moet dus rap vervuild raken met aluminium. Nooit gezien.
  Ik lees ook van een apparte tank met schone kerosine voor start en landing. Nooit gezien.
  Maargoed, ik heb het over burgerluchtvaart en een klein deel militair.
  Nogmaals, ik ontken chemtrails niet, maar wat wij dagelijks boven ons hoofd zien zijn contrails. Die zijn trouwens ook behoorlijk verstorend voor het klimaat omdat ze het zonlicht weerkaatsen en omdat het uitlaatgassen zijn.

  1 likes
 21. Als je op 12km hoogte chemicaliën uitsproeit weet je in ieder geval zeker dat het duizenden kilometers verder pas terecht komt. Kortom; chemtrails zijn onzin! Als de regering ons wil vergiftigen doen ze dat via kraanwater, aardgas en voedingsmiddelen. Dat laatste gebeurd overigens al (antibiotica, hormonen, E-nummers, etc..)

  1 likes
 22. Sja velen hebben het te druk om met hun mobieltje bezig (zoals in een ander artikel op deze site staat) dat die niet meer naar boven kijken naar bijvoorbeeld de chemtrails.

  0 likes
 23. In de laatste dagen van het oude jaar is hier in oost-groningen ook gigantisch gesproeid. En waarvoor? Verwachttte men met oudejaar enorme volksopstanden?
  Belachelijk!!

  0 likes
 24. Dave is sowieso een complot man, luister maar eens goed naar zijn teksten. Hij is geloof ik zelfs een tijdje terug christelijk geworden. Zo zie je maar dat het echt niets met intelligentie te maken heeft of je wel of geen Christen bent. Dave is sowieso een zeer intelligent man. En chemtrails is iets waaraan ik niet twijfel dat het echt is.

  0 likes
 25. Dat het slecht is kan iedereen toch wel bedenken? Het zijn uitlaatgassen, net zoals auto’s, maar daar word minder panisch over gedaan. Terwijl dat toch precies hetzelfde is. Alleen die uit een vliegtuig komen zijn van een ander soort en meer vervuilend. Die vervuiling is erg, maar is er bij jullie nu nog meer aan de hand dan vervuiling? Ik heb wel eens verhalen gehoord dat er stofjes (wat ook in tandpasta zou zitten)in werden gestopt om de mensen dom te houden… Voor mij klinkt dat heel er ver gezocht en ik geloof het ook niet, maar ben tóch nieuwsgierig naar jullie reacties.

  0 likes
 26. Don’t Chemtrail me Bro!

  0 likes
 27. [quote name=”Knelis”]Aan het begin van dit artikel staat: de vroegere gitarist van Metallica, terwijl even later te lezen is: schreef de frontman van Megadeth.
  Is het nu Metallica, of Megadeth?[/quote]

  Vroegere gitarist van Metallica, huidige frontman van Megadeth.

  0 likes
 28. Hallo Megadeth uit zich in heel veel teksten over de waarheid die ze hier bij niburu ook naar buiten brengen duh..

  “Holy wars” “HANGAR 18” duh ow ja en niet te vergeten “New World Order” hoe dan ook overjarige metalhead of niet een ding is zeker muzikanten en artiesten zitten dicht bij het vuur…….heel vaak groot gebracht door de illuminati net als sommige film makers proberen ze ons te waarschuwen dat we onze ogen moeten openen.

  0 likes
 29. Hoi allemaal,evergreen airlines sproeien in amerika chemtrails.
  The Cfr,s cia controls evergreen air,en deze sproeien de chemtrails in amerika.
  Deze hebben hela grote vracht vliegtuigen en daat zitten de tanks in.
  in die tanks zit barium,aluminium oksite,en soms prozac om de bevolking kalm te houden.
  Ik weet niet welke en of green air ook in Nederland is,maar het schijnt dat de militaire lucht vaart dit niet doet.
  toen op de 9-11 Rumsveld zich had versproken in het openbaar wij sproeien prozac om de bevolking kalm te houden.
  Gr,Tineke.

  0 likes
 30. Dave schrijft al 30 jaar nummers over de NWO. De CD Endgame is compleet gebaseerd op de gelijknamige Bilderburg conferentie-DVD. Dave for president!

  0 likes
 31. [quote name=”Abel”][quote name=”Knelis”]Aan het begin van dit artikel staat: de vroegere gitarist van Metallica, terwijl even later te lezen is: schreef de frontman van Megadeth.
  Is het nu Metallica, of Megadeth?[/quote]

  Vroegere gitarist van Metallica, huidige frontman van Megadeth.[/quote]

  Yep, een groot muzikaal talent. Van de muziek moet je wel houden, maar in zijn soort behorend tot de wereldtop.

  0 likes
 32. [quote name=”Sijts”]Dat het slecht is kan iedereen toch wel bedenken? Het zijn uitlaatgassen, net zoals auto’s, maar daar word minder panisch over gedaan. Terwijl dat toch precies hetzelfde is. Alleen die uit een vliegtuig komen zijn van een ander soort en meer vervuilend. Die vervuiling is erg, maar is er bij jullie nu nog meer aan de hand dan vervuiling? Ik heb wel eens verhalen gehoord dat er stofjes (wat ook in tandpasta zou zitten)in werden gestopt om de mensen dom te houden… Voor mij klinkt dat heel er ver gezocht en ik geloof het ook niet, maar ben tóch nieuwsgierig naar jullie reacties.[/quote]
  Er wordt al heel lang geëxperimenteerd met chemicaliën om het weer te beïnvloeden maar wat je op een heldere dag ziet zijn bevroren uitlaatgassen van verkeersvliegtuigen. Het grootste deel van de uitlaatgassen van een vliegtuig is waterdamp dat op kruishoogte (+/- 10 km) direct bevriest tot ijskristallen. Er vliegen heel wat vliegtuigen boven Nederland dus als de atmosferische condities op +/- 10 km hoogte “gunstig” zijn zie je veel strepen.
  http://www.flightradar24.com/
  En die kunnen lang blijven hangen als er weersverandering op komst is. Als de atmosfeer op die hoogte erg droog is lossen de strepen snel op.
  Ik beweer hier niet dat chemtrails niet bestaan maar wat wij aan vliegtuigstrepen zien zijn (vrijwel) altijd contrails.

  0 likes
 33. Mijn favotiete Megadeth nummer is Hangar 18. Gaat over area 51.

  0 likes
 34. Of…. je stuurt gewoon -net als ik heb gedaan- een bericht naar het KNMI en nee KNMI ‘hoort niet bij het complot’, of als het toch zo is, dan kun je met je gezonde verstand ook zelf de informatie die je te horen krijgt uitzoeken.

  0 likes
 35. Al die tijd twijfel ik al, is het echt is het een allu-hoedje idee dat achter elke boom een vijand ziet. Maar nu heb ik zekerheid, de Gitarist van Metalica zegt dat het echt waar is. Wel nu kunnen we dus direct eisen dat ze ermee stoppen. En wanneer ze bewijs willen hebben sturen we ze gewoon naar Dave Mustaine, want als hij zegt het is echt waar, dan kan je op je vingers natellen dat het echt waar is….

  Het enige in deze wereld dat echt aantoonbaar een leugen is is man made global warming, en daar krijgt een kleine groep millieu terroisten, in alles hun zin. Daar wordt ook niet naar wetenschap gekeken maar naar zelf geprogrammeerde computermodellen die nog niet een jaar goed hebben voorspeld, en zelfs het verleden met alle bekende informatie kunnen voorspellen.

  Echter met alle andere zaken, moet je eerst maar een keer met echt onomstotelijkbewijs komen. Iets dat bij groene gekkies en allu-hoedjes in de regel niet aanwezig is. Daarom valt men altijd weer terug op hel en verdoemenis voorspellingen, wanneer er genoeg in je onzin geloven, hoef je ook niets te bewijzen.

  0 likes
 36. http://www.youtube.com/watch?v=rTzvEyO6X7M hier nog een grote bewijs van chemtrails! denk ik!

  0 likes
 37. [quote name=”Saljoet”][quote name=”Sijts”]Dat het slecht is kan iedereen toch wel bedenken? Het zijn uitlaatgassen, net zoals auto’s, maar daar word minder panisch over gedaan. Terwijl dat toch precies hetzelfde is. Alleen die uit een vliegtuig komen zijn van een ander soort en meer vervuilend. Die vervuiling is erg, maar is er bij jullie nu nog meer aan de hand dan vervuiling? Ik heb wel eens verhalen gehoord dat er stofjes (wat ook in tandpasta zou zitten)in werden gestopt om de mensen dom te houden… Voor mij klinkt dat heel er ver gezocht en ik geloof het ook niet, maar ben tóch nieuwsgierig naar jullie reacties.[/quote]
  Er wordt al heel lang geëxperimenteerd met chemicaliën om het weer te beïnvloeden maar wat je op een heldere dag ziet zijn bevroren uitlaatgassen van verkeersvliegtuigen. Het grootste deel van de uitlaatgassen van een vliegtuig is waterdamp dat op kruishoogte (+/- 10 km) direct bevriest tot ijskristallen. Er vliegen heel wat vliegtuigen boven Nederland dus als de atmosferische condities op +/- 10 km hoogte “gunstig” zijn zie je veel strepen.
  http://www.flightradar24.com/
  En die kunnen lang blijven hangen als er weersverandering op komst is. Als de atmosfeer op die hoogte erg droog is lossen de strepen snel op.
  Ik beweer hier niet dat chemtrails niet bestaan maar wat wij aan vliegtuigstrepen zien zijn (vrijwel) altijd contrails.[/quote]

  hoe gek kan je zijn?

  0 likes
 38. Chemtrailing bestaat wel degelijk. Het is overigens niet zo dat ze het in de kerosine stoppen maar er worden speciale sproeiers voor gebruikt. Laten we nu alleen maar eens kijken naar de Vietnam oorlog waar grootschalig Agent Orange gesprayed werd. In 2011 heeft de VS besloten veteranen die er ziek van zijn geworden schadeloos te stellen. En ja, uitgerekend, in 2011 is er ontdekt dat er in het geheim op grote schaal Agent Orange gebruikt is om grote delen van het Amazonewoud te “ontbossen”. Dus de vraag die dan ontstaat is wanneer kunnen we het chemtrails noemen? De non believers debunken de “samenzwering” op grond van het feit dat de gevonden chemicaliën niet aantoonbaar uit vliegtuigen gespoten zijn. Maar ja Agent Orange sprayen is toch echt wel chemtrailing. Ook in Engeland is er officieel toegegeven dat ze aan cloudseeding gedaan hebben onder de naam Project Cumulus http://en.wikipedia.org/wiki/Project_Cumulus
  Ook het Duitse leger heeft toegegeven chemtrailing te gebruiken om radar onbruikbaar te maken.
  Dus zoals een detective zich altijd afvraagt wat het motief zullen we ons dat in het geval van Chemtrailing ook moeten afvragen. Net als What the World are they spraying is er ook een video over Why in the World are they spraying. Te zien op de volgende link http://www.youtube.com/watch?v=mEfJO0-cTis

  0 likes
 39. Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.

  0 likes
 40. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Abel”][quote name=”Knelis”]Aan het begin van dit artikel staat: de vroegere gitarist van Metallica, terwijl even later te lezen is: schreef de frontman van Megadeth.
  Is het nu Metallica, of Megadeth?[/quote]

  Vroegere gitarist van Metallica, huidige frontman van Megadeth.[/quote]

  Yep, een groot muzikaal talent. Van de muziek moet je wel houden, maar in zijn soort behorend tot de wereldtop.[/quote]

  met zekerheid kan ik je zeggen dat hij bij Megadeth zat

  0 likes
 41. Iedereen die nog twijfelt over de effecten van chemtrails moet de wereld weerradar maar eens per continent bekijken bijvoorbeeld op TAMETEO. Europa bewolkt al maanden (incl. Spanje en Italië). Noord-Amerika bewolkt al enkele maanden. Zelfs Afrika bewolkt. De lucht wordt dichter en dichter. De eerstkomende weken ziet het er ook zo uit. DIT IS NIET GEWOON. Elke keer als de blauw lucht doorkomt, dan komen de vliegtuigen weer op de proppen om deze dicht trekken. WOLK naar WOLK. En voor degene die denken dat die grijze lucht alleen van de uitlaatgassen of vervuiling is heeft het mis. Ik zit namelijk tussen kilometers bossen en midden in de natuur. Met kilometers uitzicht over de dalen. Bevolkingsdichtheid 1 persoon op 9 km. Geen noemenswaardige industrie op honderden kilometers. Deze gitarist heeft gelijk en hoe ver moet het gaan voordat de mensen wakker worden. We zijn geen struisvogels. Wordt a.u.b. wakker, doe wat, probeer wat! teken een petitie, ga klagen bij de overheid, lees de site van de Belfort Groep. We hebben wel degelijk zeggenschap. We zijn sterker met meer personen dan een handje vol. Deze gitarist steekt ook zijn nek uit, ook zoveel andere vooraanstaande mensen.

  0 likes
 42. ik ben er mee bezig , Heb al mailtjes gestuurd naar de belgiesche regering ,En zo als je weet zeggen zei dat het vliegtuig strepen zijn . Nu heb ik een mail terug geztuurd dat zij onzin verkopen en chem is wel chemische en dat het hun verantwoording is .Waar of niet .

  0 likes
 43. Witte strepen in de lucht wie ze niet ziet, is allang allang allang failliet door de prozac of wat anders we moeten ervan af.Al zal de aarde op zijn grondvesten trillen, we moeten van die rommel en het TUIG af!!

  0 likes
 44. [quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  Een paar foto’s van sproeivliegtuigen;
  http://www.ufosoverarea51.com/images/chemtrails.jpg

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-(Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  wie nu nog beweert dat er niet wordt gesproeid heeft geen gezond verstand in de bovenkammer zitten.

  0 likes
 45. [quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]Wie zegt dat je dat toen niet zag?

  Ik kan me herinneren dat ik als kind ook vaak langdurige witte strepen in de lucht zag hangen.

  Op een gegeven moment roept iemand “15 jaar geleden bestond het niet” en praat iedereen die persoon na.

  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergifitgen, zijn er dan geen efficientere manieren te bedenken zoals het drinkwater?

  0 likes
 46. [quote name=”King of Light”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]Hoe weet jij wat er 25-30 jaar geleden aan de lucht te zien was als je nog maar 23 bent?

  Je bent het nergens mee eens, je hebt horen zeggen dat het zo is. En dat zei ik eerder ook al, iemand roept iets, en de rest praat na.

  0 likes
 47. [quote name=”Wesley”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]Wie zegt dat je dat toen niet zag?

  Ik kan me herinneren dat ik als kind ook vaak langdurige witte strepen in de lucht zag hangen.

  Op een gegeven moment roept iemand “15 jaar geleden bestond het niet” en praat iedereen die persoon na.

  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergifitgen, zijn er dan geen efficientere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Nee Wesley, OPA heeft gelijk. Nu worden ze arrogant met de chemtrails, 15 jaar geleden was het zeker veel minder. Als ze met het drinkwater zouden knoeien, zouden ze bijvoorbeeld alleen Nederland via de waterleiding kunnen vergiftigen, niet via de rivieren of zeeën. Dat willen ze niet, dat valt teveel op en dat heeft geen experimentele waarde. Ze genieten er gewoon van om stiekem bezig te zijn en te kijken hoe ‘slapende’ mensen lijden. Buiten dat houden die figuren die opdracht geven niet van de zon. Ze houden van grijs: beton grijs, luchten grijs, jonge mensen grijs, karakter grijs.

  0 likes
 48. [quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]Hoe weet jij wat er 25-30 jaar geleden aan de lucht te zien was als je nog maar 23 bent?

  Je bent het nergens mee eens, je hebt horen zeggen dat het zo is. En dat zei ik eerder ook al, iemand roept iets, en de rest praat na.[/quote]
  [quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]Hoe weet jij wat er 25-30 jaar geleden aan de lucht te zien was als je nog maar 23 bent?

  Je bent het nergens mee eens, je hebt horen zeggen dat het zo is. En dat zei ik eerder ook al, iemand roept iets, en de rest praat na.[/quote]

  Hoe kom je erbij dat ik 23 ben of ik ben een tijdreiziger???????
  Voor jou een vraag voor mij een weet,hihi

  0 likes
 49. [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]Wie zegt dat je dat toen niet zag?

  Ik kan me herinneren dat ik als kind ook vaak langdurige witte strepen in de lucht zag hangen.

  Op een gegeven moment roept iemand “15 jaar geleden bestond het niet” en praat iedereen die persoon na.

  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergifitgen, zijn er dan geen efficientere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Nee Wesley, OPA heeft gelijk. Nu worden ze arrogant met de chemtrails, 15 jaar geleden was het zeker veel minder. Als ze met het drinkwater zouden knoeien, zouden ze bijvoorbeeld alleen Nederland via de waterleiding kunnen vergiftigen, niet via de rivieren of zeeën. Dat willen ze niet, dat valt teveel op en dat heeft geen experimentele waarde. Ze genieten er gewoon van om stiekem bezig te zijn en te kijken hoe ‘slapende’ mensen lijden. Buiten dat houden die figuren die opdracht geven niet van de zon. Ze houden van grijs: beton grijs, luchten grijs, jonge mensen grijs, karakter grijs.[/quote]
  Dus stilletjes iets in het drinkwater gooien valt teveel op, maar witte strepen in de lucht tekenen die er volgens jullie 15 jaar geleden niet waren (wat ik betwist) valt niet op?

  Ja, dat klinkt erg logisch allemaal.

  0 likes
 50. [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]Wie zegt dat je dat toen niet zag?

  Ik kan me herinneren dat ik als kind ook vaak langdurige witte strepen in de lucht zag hangen.

  Op een gegeven moment roept iemand “15 jaar geleden bestond het niet” en praat iedereen die persoon na.

  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergifitgen, zijn er dan geen efficientere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Nee Wesley, OPA heeft gelijk. Nu worden ze arrogant met de chemtrails, 15 jaar geleden was het zeker veel minder. Als ze met het drinkwater zouden knoeien, zouden ze bijvoorbeeld alleen Nederland via de waterleiding kunnen vergiftigen, niet via de rivieren of zeeën. Dat willen ze niet, dat valt teveel op en dat heeft geen experimentele waarde. Ze genieten er gewoon van om stiekem bezig te zijn en te kijken hoe ‘slapende’ mensen lijden. Buiten dat houden die figuren die opdracht geven niet van de zon. Ze houden van grijs: beton grijs, luchten grijs, jonge mensen grijs, karakter grijs.[/quote]
  Hou toch op.
  Waarom zijn er heldere dagen waarop helemaal niets te zien is, zijn de chemicalien dan op? Of hebben “ze” een vrije dag? De laatste jaren is het aantal vliegtuigen aanzienlijk toegenomen dus daarmee ook het aantal strepen.

  0 likes
 51. [quote name=”King of Light”]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]

  Strepen in de lucht tijdens de tweede wereldoorlog.

  Hier zie je goed dat toen de lucht ook al vol zat met strepen.

  http://plus.google.com/photos/107393796095434664991/albums/5235534135256807809

  Meer foto´s van strepen door de geschiedenis heen.
  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/

  0 likes
 52. [quote name=”Blabbermouth”]hihi, jullie gebruiken ook wel de creme-de-la-creme van alle bronnen, Niburu. Groeten,
  Blabbermouth[/quote]

  Hihihi slaap lekker verder.

  0 likes
 53. [quote name=”Saljoet”][quote name=”Sijts”]Dat het slecht is kan iedereen toch wel bedenken? Het zijn uitlaatgassen, net zoals auto’s, maar daar word minder panisch over gedaan. Terwijl dat toch precies hetzelfde is. Alleen die uit een vliegtuig komen zijn van een ander soort en meer vervuilend. Die vervuiling is erg, maar is er bij jullie nu nog meer aan de hand dan vervuiling? Ik heb wel eens verhalen gehoord dat er stofjes (wat ook in tandpasta zou zitten)in werden gestopt om de mensen dom te houden… Voor mij klinkt dat heel er ver gezocht en ik geloof het ook niet, maar ben tóch nieuwsgierig naar jullie reacties.[/quote]
  Er wordt al heel lang geëxperimenteerd met chemicaliën om het weer te beïnvloeden maar wat je op een heldere dag ziet zijn bevroren uitlaatgassen van verkeersvliegtuigen. Het grootste deel van de uitlaatgassen van een vliegtuig is waterdamp dat op kruishoogte (+/- 10 km) direct bevriest tot ijskristallen. Er vliegen heel wat vliegtuigen boven Nederland dus als de atmosferische condities op +/- 10 km hoogte “gunstig” zijn zie je veel strepen.
  http://www.flightradar24.com/
  En die kunnen lang blijven hangen als er weersverandering op komst is. Als de atmosfeer op die hoogte erg droog is lossen de strepen snel op.
  Ik beweer hier niet dat chemtrails niet bestaan maar wat wij aan vliegtuigstrepen zien zijn (vrijwel) altijd contrails.[/quote]
  Lees de artikelen onder ‘chemtrails’ onder aan iedere pagina

  0 likes
 54. [quote name=”Hirondelle”]Een tijdje geleden plaatste iemand een link (You Tube) van Elder Blue Thunder youtu.be/be/4WEVY41EpKg. Op ongeveer 28 minuten heeft deze’Elder’ het over de manier waarop je gedachten de kwaliteit van je voedsel beïnvloeden. Laat je niet gek maken door die chemtrails. Als je gelooft dat deze chemtrails slecht voor je zijn, dan zul je dit ook daadwerkelijk voelen (misschien begin je ineens te hoesten als je ernaar kijkt). Ik heb geen zin om me bang te laten maken door wie of wat dan ook. Ik geloof nog steeds dat mijn eigen gedachten krachtiger zijn dan chemtrails, uitlaatgassen of wat dan ook. Als je positief denkt, geef je eenvoudigweg positieve energie aan de cellen van je lichaam. Als je ergens op een negatieve manier op gefocusst bent, zal dit ook negatief voor je uitpakken. Heel simpel.[/quote]
  Op de hoogte willen zijn is niet hetzelfde als je bang laten maken. :)))

  0 likes
 55. Ik denk dat grotendeels de mensen tussen de 22 en 35 een beetje wakker beginnen te worden of het al zijn. Deze groep staat er het meest voor open denk ik. Dit is ook een beetje de internet generatie natuurlijk en hebben al wat levenservaring. Mijn ouders hebben hun hele leven vertrouwen gehad in het systeem en kunnen het gewoon of willen zelfs niet geloven dat ze al die tijd in leugens hebben geloofd. Als ik ze ermee confronteer worden ze boos en klets ik uit mn nek. Mensen van een jaar of 18 en jonger lijken wat minder geinteresseerd. Ja, er zijn uitzonderingen van alle leeftijden!! Maar internet zorgt ook voor erg veel verwarring en de meningen zijn erg verdeeld. De Illuminati brengt ook erg veel verwarring natuurlijk en zelfs iemand als Alex Jones is waarschijnlijk Illuminati.

  0 likes
 56. [quote name=”Saljoet”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]Wie zegt dat je dat toen niet zag?

  Ik kan me herinneren dat ik als kind ook vaak langdurige witte strepen in de lucht zag hangen.

  Op een gegeven moment roept iemand “15 jaar geleden bestond het niet” en praat iedereen die persoon na.

  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergifitgen, zijn er dan geen efficientere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Nee Wesley, OPA heeft gelijk. Nu worden ze arrogant met de chemtrails, 15 jaar geleden was het zeker veel minder. Als ze met het drinkwater zouden knoeien, zouden ze bijvoorbeeld alleen Nederland via de waterleiding kunnen vergiftigen, niet via de rivieren of zeeën. Dat willen ze niet, dat valt teveel op en dat heeft geen experimentele waarde. Ze genieten er gewoon van om stiekem bezig te zijn en te kijken hoe ‘slapende’ mensen lijden. Buiten dat houden die figuren die opdracht geven niet van de zon. Ze houden van grijs: beton grijs, luchten grijs, jonge mensen grijs, karakter grijs.[/quote]
  Hou toch op.
  Waarom zijn er heldere dagen waarop helemaal niets te zien is, zijn de chemicalien dan op? Of hebben “ze” een vrije dag? De laatste jaren is het aantal vliegtuigen aanzienlijk toegenomen dus daarmee ook het aantal strepen.[/quote]
  Is er op een heldere dag dan ook geen vliegverkeer? Het was toch toegenomen? Maar ik zou ook wel weten wanneer “zij” sproeien.

  0 likes
 57. [quote name=”Tom”]Ik denk dat grotendeels de mensen tussen de 22 en 35 een beetje wakker beginnen te worden of het al zijn. Deze groep staat er het meest voor open denk ik. Dit is ook een beetje de internet generatie natuurlijk en hebben al wat levenservaring. Mijn ouders hebben hun hele leven vertrouwen gehad in het systeem en kunnen het gewoon of willen zelfs niet geloven dat ze al die tijd in leugens hebben geloofd. Als ik ze ermee confronteer worden ze boos en klets ik uit mn nek. Mensen van een jaar of 18 en jonger lijken wat minder geinteresseerd. Ja, er zijn uitzonderingen van alle leeftijden!! Maar internet zorgt ook voor erg veel verwarring en de meningen zijn erg verdeeld. De Illuminati brengt ook erg veel verwarring natuurlijk en zelfs iemand als Alex Jones is waarschijnlijk Illuminati.[/quote]

  Niet helemaal waar, want onder de de groep van 50/60jaar zijn er heel veel wakker, dit publiek zie je in grotere getalen bij bijeenkomsten, lezingen, beurzen, en alles wat zich afspeelt op alternatief gebiedt.

  De leeftijd die jij aan haalt is vaak makkelijker te overtuigen, maar is verre van wakker. Die hebben het veelste druk met ‘studie’ en hun smartphone, het kijken naar simpele onzin op tv en internet. En eten de meeste rotzooi.

  Ongeveer 1 op de 10 is wakker, dit onder alle leeftijden.
  Maar aangezien er meer grijze koppen zijn, zijn zij in de meerderheid.
  Echter tref jij ze blijkbaar niet 🙂

  0 likes
 58. Saljoet als je deze zelfs ruik (riool achtig) dan weet je al genoeg of niet Chemtrails het woord zegt ook genoeg Chem van Chemische rommel nee . Hier moet over gepraat worden .Maar wij moeten ons hier door niet bang en gek door maken .gewoon aan geven aan instanties dat je hier niet van gediend bent .Maar netjes houden .

  0 likes
 59. willen jullie echt weten of het chemtrails zijn stap dan in een onderzoeks vliegtuig en ga kijken op die hoogte en neem monsters van zo,n spoor en laat het onderzoeken door een engelen bewaarder die niet met chemie fabrieken te maken heeft. dan weten we zeker of het verkeerde stoffen zijn

  0 likes
 60. [quote name=”King of Light”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]Hoe weet jij wat er 25-30 jaar geleden aan de lucht te zien was als je nog maar 23 bent?

  Je bent het nergens mee eens, je hebt horen zeggen dat het zo is. En dat zei ik eerder ook al, iemand roept iets, en de rest praat na.[/quote]
  [quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]Hoe weet jij wat er 25-30 jaar geleden aan de lucht te zien was als je nog maar 23 bent?

  Je bent het nergens mee eens, je hebt horen zeggen dat het zo is. En dat zei ik eerder ook al, iemand roept iets, en de rest praat na.[/quote]

  Hoe kom je erbij dat ik 23 ben of ik ben een tijdreiziger???????
  Voor jou een vraag voor mij een weet,hihi[/quote]
  Dat zei je in dat andere topic waar je onder je alias “King of Life” post.

  0 likes
 61. [quote name=”jan”][quote name=”King of Light”]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]

  Strepen in de lucht tijdens de tweede wereldoorlog.

  Hier zie je goed dat toen de lucht ook al vol zat met strepen.

  http://plus.google.com/photos/107393796095434664991/albums/5235534135256807809

  Meer foto´s van strepen door de geschiedenis heen.
  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/%5B/quote%5D
  Bedankt voor de links.

  Hier wordt dus precies mee aangetoond wat ik al zei: “iemand roept iets, namelijk dat het 15 jaar geleden niet voorkwam, en iedereen roept hem na.

  Nu is hiermee het bewijs geleverd dat het dus gewoon onzin is en van alle tijden.

  0 likes
 62. [quote name=”jan”][quote name=”King of Light”]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]

  Strepen in de lucht tijdens de tweede wereldoorlog.

  Hier zie je goed dat toen de lucht ook al vol zat met strepen.

  http://plus.google.com/photos/107393796095434664991/albums/5235534135256807809

  Meer foto´s van strepen door de geschiedenis heen.
  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/%5B/quote%5D

  Interessant Jan, neemt niet weg dat de huidige Chemtrails vol zitten met stoffen die daar niet in thuis horen, dat is allang wetenschappelijk bewezen.
  Dat het weer van slag is hierdoor is ook aangetoond.

  Toch weet ik zeker dat er een periode is geweest waar bijna geen streep aan delucht is te zien geweest en laat nou toevallig nou bijna niets hierover in jou links staan 25/30 jaar geleden.
  Daarnaast wil ik je er even op wijzen dat het zelfs iedereen opviel rond de occupy stralend mooi weer al dagen geen streep te zien en 14, 15 en 16 oktober was de lucht vergeven van de chemtrails en daarna weer strak blauw. Dat kun je niet ontkennen

  0 likes
 63. [quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”][quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]Hoe weet jij wat er 25-30 jaar geleden aan de lucht te zien was als je nog maar 23 bent?

  Je bent het nergens mee eens, je hebt horen zeggen dat het zo is. En dat zei ik eerder ook al, iemand roept iets, en de rest praat na.[/quote]
  [quote name=”Wesley”][quote name=”King of Light”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  Waarom zag je tot 15 jaar geleden GEEN uitwaaierende contrails ?
  Tot 15 jaar geleden loste ALLE contrails na 2 a 4 minuten op tot niets.

  Graag uw verklaring van de collega vliegtuig experts.[/quote]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]Hoe weet jij wat er 25-30 jaar geleden aan de lucht te zien was als je nog maar 23 bent?

  Je bent het nergens mee eens, je hebt horen zeggen dat het zo is. En dat zei ik eerder ook al, iemand roept iets, en de rest praat na.[/quote]

  Hoe kom je erbij dat ik 23 ben of ik ben een tijdreiziger???????
  Voor jou een vraag voor mij een weet,hihi[/quote]
  Dat zei je in dat andere topic waar je onder je alias “King of Life” post.[/quote]

  Grappig maar ik heb zover ik weet nog nooit “King of Life” gebruikt. Light of Life is toch iets verschillends, maar goed je mag mijn leeftijd weten hoor, ik ben 49 jaar. Vat je nu ook een beetje 25/30 jaar.

  0 likes
 64. [quote name=”King of Light”][quote name=”jan”][quote name=”King of Light”]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]

  Strepen in de lucht tijdens de tweede wereldoorlog.

  Hier zie je goed dat toen de lucht ook al vol zat met strepen.

  http://plus.google.com/photos/107393796095434664991/albums/5235534135256807809

  Meer foto´s van strepen door de geschiedenis heen.
  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/%5B/quote%5D

  Interessant Jan, neemt niet weg dat de huidige Chemtrails vol zitten met stoffen die daar niet in thuis horen, dat is allang wetenschappelijk bewezen.
  Dat het weer van slag is hierdoor is ook aangetoond.

  Toch weet ik zeker dat er een periode is geweest waar bijna geen streep aan delucht is te zien geweest en laat nou toevallig nou bijna niets hierover in jou links staan 25/30 jaar geleden.
  Daarnaast wil ik je er even op wijzen dat het zelfs iedereen opviel rond de occupy stralend mooi weer al dagen geen streep te zien en 14, 15 en 16 oktober was de lucht vergeven van de chemtrails en daarna weer strak blauw. Dat kun je niet ontkennen[/quote]
  Dat hoeft niemand ook te ontkennen.

  Andere weersomstandigheden zorgen er ook voor dat de atmosfeer zich anders gedraagd.

  Als ik nu naar buiten kijk zie ik wolken, morgen misschien een blauwe lucht. Dat noemen ze “het weer”.

  0 likes
 65. [quote name=”Wesley”][quote name=”jan”][quote name=”King of Light”]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]

  Strepen in de lucht tijdens de tweede wereldoorlog.

  Hier zie je goed dat toen de lucht ook al vol zat met strepen.

  http://plus.google.com/photos/107393796095434664991/albums/5235534135256807809

  Meer foto´s van strepen door de geschiedenis heen.
  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/%5B/quote%5D
  Bedankt voor de links.

  Hier wordt dus precies mee aangetoond wat ik al zei: “iemand roept iets, namelijk dat het 15 jaar geleden niet voorkwam, en iedereen roept hem na.

  Nu is hiermee het bewijs geleverd dat het dus gewoon onzin is en van alle tijden.[/quote]

  Een paar zwartwit foto’s uit een dramatische tijd, waar er heel veel klein vliegverkeer was is geen bewijs dat alles onzin is.

  Luisteren is moeilijk hé.
  Iedereen die te maken heeft met luchtvracht, hobby of werk, die kan beamen dat de lucht er vroeger anders uit zag dan nu. Ook nu we een grijze lucht hebben, hangen er trails boven.
  Dit kun je zien zodra er wat meer licht doorgelaten wordt.

  Maak er geen strijd van, bekijk de lucht dagelijks, of maak er foto’s van. Dan zul je het zelf ondervinden.
  Een contrail of chemtrail is absoluut niet vergelijkbaar.

  En, overal in europa en amerika zie je bijna dagelijks chemtrails, op enkele dagen na, en waarom is de lucht boven Nieuw-zeeland dan zo mooi blauw of normaal bewolkt ? daar zie je geen chemtrails hoor ! Ze hebben daar wel een keer een trail gespot en toen was dit meteen groot nieuws op de tv daar. Daarna nooit meer gezien.

  0 likes
 66. Inderdaad RRR,

  ik tref ze niet. Ik weet de excate aantallen ook niet, want we zitten met 7 miljard mensen op deze planeet. Maar ik geloof wel dat we het redelijk kunnen inschatten.

  Mijn ervaring is en dan doel ik op mensen in mijn omgeving en op andere fora van tussen de 22 en 35. De meeste zijn haast niet te overtuigen en staan er nauwelijks voor open.

  Ik denk overigens wel dat de groep van 50/60jaar het hele zooitje destijds ontmasterd heeft, maar of ze echt in de meerderheid zijn.. Ok, jij zegt het. 🙂

  0 likes
 67. [quote name=”Saljoet”][quote name=”Catharina R”]Saljoet als je deze zelfs ruik (riool achtig) dan weet je al genoeg of niet Chemtrails het woord zegt ook genoeg Chem van Chemische rommel nee . Hier moet over gepraat worden .Maar wij moeten ons hier door niet bang en gek door maken .gewoon aan geven aan instanties dat je hier niet van gediend bent .Maar netjes houden .[/quote]
  Catharina, ik woon onder de “rook” van Schiphol en ruik hier van alles en dat heeft niks met chemtrails te maken maar alles met de drukte hier. Enorm veel wegverkeer, vrachtwagens, en startende vliegtuigen.[/quote]
  Jep ik moet dit van jou uit ruiken

  0 likes
 68. [quote name=”King of Light”]

  Interessant Jan, neemt niet weg dat de huidige Chemtrails vol zitten met stoffen die daar niet in thuis horen, dat is allang wetenschappelijk bewezen.
  Dat het weer van slag is hierdoor is ook aangetoond.

  [/quote]

  Heb je daar eventueel een bron van van die onderzoeken?
  Zodat ik voor mezelf ook een mening kan vormen hierover.

  0 likes
 69. [quote name=”Wesley”]
  … knip
  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergiftigen, zijn er dan geen efficiëntere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Ik had hier gelezen, dat in Amerika ze doodleuk Fluoride in het drinkwater stoppen…dus, ze staan er wel open voor.

  0 likes
 70. Hoi allemaal,ik wil dit nog even vermelden,in Amerika was een wwerbericht man en deze liet ook fotos, zien van de chemtrails,en zei dit zijn chemtrails,daar na heeft hij hier nooit meer iets over gezegt.Net als Helga van Leur het een keertje heeft laten zien,daarna ook niet meer,een waarschuwing?je zou denken van wel,en ik denk van wel.zoals bijvoorbeeld in Rusland zie je deze Chemtrails niet China Turkije De Arabische landen,word wakker.Gr,Tineke.

  0 likes
 71. [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  … knip
  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergiftigen, zijn er dan geen efficiëntere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Ik had hier gelezen, dat in Amerika ze doodleuk Fluoride in het drinkwater stoppen…dus, ze staan er wel open voor.[/quote]

  Met welk doel zouden ze dat doen denk je, wetende dat fluoride ook in tandpasta zit om je gebit te beschermen.
  Lees deze site maar.
  http://www.tandarts.nl/mondverzorging/het_gebit_en_preventie/de_werking_van_fluoride

  0 likes
 72. [quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  … knip
  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergiftigen, zijn er dan geen efficiëntere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Ik had hier gelezen, dat in Amerika ze doodleuk Fluoride in het drinkwater stoppen…dus, ze staan er wel open voor.[/quote]
  Ten eerste is daardoor echt nog nooit iemand vergiftigd, het is in Nederland ook decennia gedaan.

  Ten tweede was dat absoluut geen geheim.

  0 likes
 73. [quote name=”legaal”]Hoi allemaal,ik wil dit nog even vermelden,in Amerika was een wwerbericht man en deze liet ook fotos, zien van de chemtrails,en zei dit zijn chemtrails,daar na heeft hij hier nooit meer iets over gezegt.Net als Helga van Leur het een keertje heeft laten zien,daarna ook niet meer,een waarschuwing?je zou denken van wel,en ik denk van wel.zoals bijvoorbeeld in Rusland zie je deze Chemtrails niet China Turkije De Arabische landen,word wakker.Gr,Tineke.[/quote]
  Helga van Leur heb ik ook gezien. Die had gezegd dat het simpelweg ijskristallen waren en dat er niks vreemds aan is. En dat ze de ene keer blijven hangen en de andere keer direct oplossen heeft te maken met temperatuur, windkracht en luchtvochtigheid.

  Graag bij de les blijven.

  0 likes
 74. [quote name=”Wesley”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  … knip
  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergiftigen, zijn er dan geen efficiëntere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Ik had hier gelezen, dat in Amerika ze doodleuk Fluoride in het drinkwater stoppen…dus, ze staan er wel open voor.[/quote]
  Ten eerste is daardoor echt nog nooit iemand vergiftigd, het is in Nederland ook decennia gedaan.

  Ten tweede was dat absoluut geen geheim.[/quote]
  Nee inderdaad zogenaamd geen geheim,onder het mom van een sterk gebit te hebben Wesley heb jij gekeken wat in fluoride zit?wel nu om ook de bevolking rustig te houden enz,inAmerika zijn al protesten hierover dat ze dat niet meer in hun drink water meer willen hebben.Gr,Legaal.

  0 likes
 75. [quote name=”jan”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  … knip
  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergiftigen, zijn er dan geen efficiëntere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Ik had hier gelezen, dat in Amerika ze doodleuk Fluoride in het drinkwater stoppen…dus, ze staan er wel open voor.[/quote]

  Met welk doel zouden ze dat doen denk je, wetende dat fluoride ook in tandpasta zit om je gebit te beschermen.
  Lees deze site maar.
  http://www.tandarts.nl/mondverzorging/het_gebit_en_preventie/de_werking_van_fluoride%5B/quote%5D
  Beste Jan,

  Dat zijn allemaal samenzweerders die bij de illuminatti horen!!! Iedere onderzoeker die beweert dat fluoride tandbederf tegen gaat is omgekocht en werkt voor de elite.

  Het complot is inmiddels zo omvangrijk dat 85% van de wereldbevolking er inmiddels bij is betrokken. 14 % is een schaap en heeft niks door, slechts 1% is “wakker”.

  *proest

  0 likes
 76. [quote name=”Wesley”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  … knip
  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergiftigen, zijn er dan geen efficiëntere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Ik had hier gelezen, dat in Amerika ze doodleuk Fluoride in het drinkwater stoppen…dus, ze staan er wel open voor.[/quote]
  Ten eerste is daardoor echt nog nooit iemand vergiftigd, het is in Nederland ook decennia gedaan.

  Ten tweede was dat absoluut geen geheim.[/quote]
  Wesely je mag je ogen sluiten ,Daar zitten wij niks mee in , Maar zit er niet steeds door te miepen . Jij vind vergif prima oke . Maar ik niet …. Je mag reageren hoor maar aub niet zo een onzin graag anders zwijgt als een graf .

  0 likes
 77. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  … knip
  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergiftigen, zijn er dan geen efficiëntere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Ik had hier gelezen, dat in Amerika ze doodleuk Fluoride in het drinkwater stoppen…dus, ze staan er wel open voor.[/quote]
  Ten eerste is daardoor echt nog nooit iemand vergiftigd, het is in Nederland ook decennia gedaan.

  Ten tweede was dat absoluut geen geheim.[/quote]
  Nee inderdaad zogenaamd geen geheim,onder het mom van een sterk gebit te hebben Wesley heb jij gekeken wat in fluoride zit?wel nu om ook de bevolking rustig te houden enz,inAmerika zijn al protesten hierover dat ze dat niet meer in hun drink water meer willen hebben.Gr,Legaal.[/quote]
  In fluoride zit voornamelijk fluoride, zoals de naam al zegt.

  Maar als je geen fluor wilt moet je vooral je tanden niet poetsen met fluorhoudende tandpasta.

  Een tijd terug was hier ook iemand die dacht via de tandpasta te worden vergiftigd. Die persoon nam zoals zijn oma hem had geleerd iedere avond een eetlepel honing en poetste zijn tanden niet. Dat was veel gezonder zei hij. Alleen zei hij later in het topic dat hij 44 was en een kunstgebit had. Tja……..

  0 likes
 78. Waarom reageren hier altijd zoveel mensen die alles afzeiken. Als je er dan niets van geloofd, laat de mensen die er wel open voor staan lekker in hun waarde. Stop geloven leer begrijpen.

  0 likes
 79. [quote name=”Wesley”]

  Beste Jan,

  Dat zijn allemaal samenzweerders die bij de illuminatti horen!!! Iedere onderzoeker die beweert dat fluoride tandbederf tegen gaat is omgekocht en werkt voor de elite.

  Het complot is inmiddels zo omvangrijk dat 85% van de wereldbevolking er inmiddels bij is betrokken. 14 % is een schaap en heeft niks door, slechts 1% is “wakker”.

  *proest[/quote]

  Inderdaad een wereldwijd complot zoals #66 ook al aangaf.

  0 likes
 80. Man Man Man een vriendin heeft in huis een water zuiveraar van 8 liter en zei de filter die zij er uit haal gewoon zwart is haar man geloven eerst ook niet in het apparaat nu wel …wat zitten ze hier weer flink te zwetsen zeg …Koop zo een apparaat en beleef het zelf eens dan verder praten ja .

  0 likes
 81. [quote name=”Martin”][quote name=”Saljoet”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  vervolg
  Waarom zijn er heldere dagen waarop helemaal niets te zien is, zijn de chemicaliën dan op? Of hebben “ze” een vrije dag? De laatste jaren is het aantal vliegtuigen aanzienlijk toegenomen dus daarmee ook het aantal strepen.[/quote]
  Is er op een heldere dag dan ook geen vliegverkeer? Het was toch toegenomen? Maar ik zou ook wel weten wanneer “zij” sproeien.[/quote]
  Soms op een heldere dag zie ik normaal vliegverkeer met contrails. Geen chemtrailsproeiers. Wat ik wel hier zie in Frankrijk is dat er bijna altijd een soort grauwe sluier hangt. Zelfs bij een azuurblauwe lucht. Als je goed kijkt zie je die sluier, vooral bij de zon is het duidelijk herkenbaar.

  0 likes
 82. Het zijn dikke condensstrepen (massaal) echter is onze admosfeer veranderd (meer gas en fijnstof) waardoor water druppels bij (gunstige) omstandigheden langer in de luchtlaag blijft gevangen, dit is een belangrijk teken mbt lucht vervuiling

  0 likes
 83. [quote name=”Wesley”][quote name=”jan”][quote name=”King of Light”]

  Ben ik helemaal met u eens 25/30 jaar geleden zag je geen enkele streep aan de lucht.

  [/quote]

  Strepen in de lucht tijdens de tweede wereldoorlog.

  Hier zie je goed dat toen de lucht ook al vol zat met strepen.

  http://plus.google.com/photos/107393796095434664991/albums/5235534135256807809

  Meer foto´s van strepen door de geschiedenis heen.
  http://contrailscience.com/contrail-photos-through-history/%5B/quote%5D
  Bedankt voor de links.

  Hier wordt dus precies mee aangetoond wat ik al zei: “iemand roept iets, namelijk dat het 15 jaar geleden niet voorkwam, en iedereen roept hem na.

  Nu is hiermee het bewijs geleverd dat het dus gewoon onzin is en van alle tijden.[/quote]
  Maar foto’s via google van Ufo’s zijn gephotoshopped? Waarom deze trails dan niet?

  0 likes
 84. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  … knip
  Als “de elite” (ja, daar zijn ze weer) echt het volk wilde vergiftigen, zijn er dan geen efficiëntere manieren te bedenken zoals het drinkwater?[/quote]

  Ik had hier gelezen, dat in Amerika ze doodleuk Fluoride in het drinkwater stoppen…dus, ze staan er wel open voor.[/quote]
  Ten eerste is daardoor echt nog nooit iemand vergiftigd, het is in Nederland ook decennia gedaan.

  Ten tweede was dat absoluut geen geheim.[/quote]
  Nee inderdaad zogenaamd geen geheim,onder het mom van een sterk gebit te hebben Wesley heb jij gekeken wat in fluoride zit?wel nu om ook de bevolking rustig te houden enz,inAmerika zijn al protesten hierover dat ze dat niet meer in hun drink water meer willen hebben.Gr,Legaal.[/quote]
  In fluoride zit voornamelijk fluoride, zoals de naam al zegt.

  Maar als je geen fluor wilt moet je vooral je tanden niet poetsen met fluorhoudende tandpasta.

  Een tijd terug was hier ook iemand die dacht via de tandpasta te worden vergiftigd. Die persoon nam zoals zijn oma hem had geleerd iedere avond een eetlepel honing en poetste zijn tanden niet. Dat was veel gezonder zei hij. Alleen zei hij later in het topic dat hij 44 was en een kunstgebit had. Tja……..[/quote]
  Wesley maar wat is fluoride wat zit er in,weet je dat?nou hier komt het dan,Fluor is een atoom 9,een gasvormige halogeen en is het meest chemisch reactief en elektronegetieve van alle elementen.fluorochtlorohydrocarbong,en word in aircondietie,s verwerkt en verder bij koelwater van uranium.Bij een te grotte inname van fluoride krijg je tand rot en hoopt het zich in het lichaam op.gezond he?

  0 likes
 85. Ik wer al jaren als GWK en geloof me Chemtrails zijn echt! Ze worden niet alleen uitgezet door militaire kisten, maar ook door UFO’s. Lach maar, want je gelooft natuurlijk ook niet in UFO’s. Oke, hou die oogkleppen maar voor enne, welkom in the 5th dimension. Voor de rest; Wakker worden mensen!
  [quote name=”Wasbeertjuh”]Ja heur, men ziet ballastvaten aan in een gloednieuw vliegtuig (om ballast te testen) aan voor een sproei-installatie.

  Weet ik toch iets meer van de luchtvaart…

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  Chemtrails bestaan niet. End of discussion![/quote]

  0 likes
 86. [quote name=”Wasbeertjuh”]Ja heur, men ziet ballastvaten aan in een gloednieuw vliegtuig (om ballast te testen) aan voor een sproei-installatie.

  Weet ik toch iets meer van de luchtvaart…

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  Chemtrails bestaan niet. End of discussion![/quote]

  Maar natuurlijk juist ja, wat dom van mij en al die wetenschappers, ooggetuigen, onderzoeken, klokkenluiders die beweren dat er chemtrails zijn!

  0 likes
 87. [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wasbeertjuh”]Ja heur, men ziet ballastvaten aan in een gloednieuw vliegtuig (om ballast te testen) aan voor een sproei-installatie.

  Weet ik toch iets meer van de luchtvaart…

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  Chemtrails bestaan niet. End of discussion![/quote]

  Maar natuurlijk juist ja, wat dom van mij en al die wetenschappers, ooggetuigen, onderzoeken, klokkenluiders die beweren dat er chemtrails zijn![/quote]
  Wasbeertjuh,evergreen airlines onder controle van de CIA sproeit in Amerika Chemtrails.Mevrouw.s heeft gelijk dus getuigen en klokkeluiders liegen dan in jou ogen,open je ogen.

  0 likes
 88. [quote name=”Cathrina R”]Man Man Man een vriendin heeft in huis een water zuiveraar van 8 liter en zei de filter die zij er uit haal gewoon zwart is haar man geloven eerst ook niet in het apparaat nu wel …wat zitten ze hier weer flink te zwetsen zeg …Koop zo een apparaat en beleef het zelf eens dan verder praten ja .[/quote]
  Dat is waarschijnlijk het koolstoffilter dat van zichzelf al zwart is…ik heb ook een waterzuiveraar en het filter is nieuw en zwart van kleur.

  0 likes
 89. [quote name=”Ger vd Wall”]Ik wer al jaren als GWK en geloof me Chemtrails zijn echt! Ze worden niet alleen uitgezet door militaire kisten, maar ook door UFO’s. Lach maar, want je gelooft natuurlijk ook niet in UFO’s. Oke, hou die oogkleppen maar voor enne, welkom in the 5th dimension. Voor de rest; Wakker worden mensen!
  [quote name=”Wasbeertjuh”]Ja heur, men ziet ballastvaten aan in een gloednieuw vliegtuig (om ballast te testen) aan voor een sproei-installatie.

  Weet ik toch iets meer van de luchtvaart…

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  Chemtrails bestaan niet. End of discussion![/quote][/quote]
  Wat betekent GWK?

  0 likes
 90. [quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Cathrina R”]Man Man Man een vriendin heeft in huis een water zuiveraar van 8 liter en zei de filter die zij er uit haal gewoon zwart is haar man geloven eerst ook niet in het apparaat nu wel …wat zitten ze hier weer flink te zwetsen zeg …Koop zo een apparaat en beleef het zelf eens dan verder praten ja .[/quote]
  Dat is waarschijnlijk het koolstoffilter dat van zichzelf al zwart is…ik heb ook een waterzuiveraar en het filter is nieuw en zwart van kleur.[/quote]
  nee nee deze is gewoon wit van kleur ..Ja als er water door komt niet meer .haaman zei dit ook .

  0 likes
 91. @84Beste Saljoet, Ten eerste zijn de contrails duidelijk te onderscheiden van de chemtrails. En ten tweede zijn natuurlijk niet alle strepen die je ziet chemisch, ze kijken wel uit. Stel dat ze op het verkeerde moment meten. Dit proces is al heel lang bezig (zeker meer dan 15 jaar) en als je goed naar de lucht kijkt zul je zien dat het grijzer en grijzer wordt. De zon komt er nauwelijks nog doorheen. Dit kun je volgens mij niet ontkennen? In mijn beleving eindigt dit met een gesloten, wereldwijde grijze luchtmassa. Of ze de mensheid willen vergiftigen, dat weet ik niet. Maar dat ze het belangrijke zonlicht van ons afnemen dat is een feit. Zonlicht heeft een mens (en ook dier en plant) nodig om te groeien en te leven. Wacht nog even af en je zult zien hoeveel mensen er nog meer een deficiëntieziektes zullen ontwikkelen o.a. een tekort aan vit. D. En hoeveel botprotheses, botbreuken, depressieve mensen, verwarde mensen en zelfmoorden er nog in grote getale gaan bijkomen. Prima handel en brengt weer geld in het laadje van de meest hebberige op aarde. Maar als je wilt ontkennen, mij best. Maar ik zal er alles aan doen en proberen om die grijze, gesloten massa te onderbreken.

  0 likes
 92. herder van de schape

  [quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Ger vd Wall”]Ik wer al jaren als GWK en geloof me Chemtrails zijn echt! Ze worden niet alleen uitgezet door militaire kisten, maar ook door UFO’s. Lach maar, want je gelooft natuurlijk ook niet in UFO’s. Oke, hou die oogkleppen maar voor enne, welkom in the 5th dimension. Voor de rest; Wakker worden mensen!
  [quote name=”Wasbeertjuh”]Ja heur, men ziet ballastvaten aan in een gloednieuw vliegtuig (om ballast te testen) aan voor een sproei-installatie.

  Weet ik toch iets meer van de luchtvaart…

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  Chemtrails bestaan niet. End of discussion![/quote]

  Dat zal wel, maar over dit gedeelte weet jij blijkbaar niks van de luchtvaart.
  Misschien moet je je hoofd is uit het zand trekken.
  Verschil van condens sporen en chemtrails:
  Condens blijft minimaal 20 minuten hangen. Chemtrails daar aan toe veel langer. Vraag jij je soms niet af waarom het nou is gewoon niet is een mooie strakke lucht kan zijn? Juist door ieder te laten denken dat het vliegtuig strepen (condens) zijn maakt het mensen weinig uit. Zo laatst ook Grieta Spannenburg op Q-music kreeg een sms bericht van een luisteraar die vroeg waarom er zoveel vliegtuigstrepen waren bij mooi weer. Ik weet niet hoevaak ik wel geen uh..uh..uhh heb gehoord. En ze zei dat het ook nog is kan sneeuwen uit deze condens wolken. Juist ja maak dat de kat maar wijs……
  En voor de die-hards onder ons:
  Check dit filmpje van een NOS weerman..
  http://www.youtube.com/watch?v=0ioslsa6X-4 4 minuutjes.

  Xxxxx

  Love, peace, respect.

  0 likes
 93. herder van de schape

  PS ik denk dat het ook te maken kan hebben met het onder controle houde van het weer. (is een optie) maar dat wil niet zeggen dat men niet kan worden van deze chemtrails. Want gezond is natuurlijk anders.

  0 likes
 94. Er zijn twee documentaires die chemtrails bevestigen en dat zijn: What in world- en Why in the world are they spraying

  Te vinden op Youtube..

  De discussie of het echt of niet echt is, is wat mij betreft klaar.

  Ook boven Rotterdam, vlak na oud en nieuw , hebben we een enorm grid zien hangen… Wat ik wil weten is wie ik hier over kan aanspreken.

  Ik ben het namelijk zat om telkens te horen dat wij ons schuldig moeten voelen om die zogenaamde “man made global warming” en what not, terwijl die lijers al die troep boven ons hoofd laten hangen.

  0 likes
 95. [quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Ger vd Wall”]Ik wer al jaren als GWK en geloof me Chemtrails zijn echt! Ze worden niet alleen uitgezet door militaire kisten, maar ook door UFO’s. Lach maar, want je gelooft natuurlijk ook niet in UFO’s. Oke, hou die oogkleppen maar voor enne, welkom in the 5th dimension. Voor de rest; Wakker worden mensen!
  [quote name=”Wasbeertjuh”]Ja heur, men ziet ballastvaten aan in een gloednieuw vliegtuig (om ballast te testen) aan voor een sproei-installatie.

  Weet ik toch iets meer van de luchtvaart…

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  Chemtrails bestaan niet. End of discussion![/quote][/quote]
  Wat betekent GWK?[/quote]
  GWK = GrondWerktuigKundige, een diep ingewijde in de techniek van vliegtuigen. Is bevoegd om een vliegtuig technisch vrij te geven alvorens deze het luchtruim kiest. Mag een vliegtuig ook aan de grond houden als hij/zij aan de veiligheid van het toestel twijfelt.

  0 likes
 96. @86 mevrouw S.
  Hoe kun je zien wat een chemtrail en wat een contrail is? Ga nu niet zeggen dat een contrail maar kort leeft, dat is namelijk niet zo. Als een vliegtuig op grote hoogte door relatief vochtige lucht vliegt bevriezen de uitlaatgassen en bovendien zorgen de ijskristallen ervoor dat het omringende vocht ook gaat condenseren tot ijskristallen. De uitlaatgas-ijskristallen zijn condensatiekernen voor het omringende vocht in de lucht. Zo’n contrail waaiert dan uit, wordt een cirruswolk.
  Ik woon al meer dan een halve eeuw in het westen van Nederland, een rivierdelta, een moeras met veel vochtige lucht. In mijn gaan en staan in dit deel van Nederland heb ik maar heel weinig heldere dagen gezien, ook in mijn jeugd niet. Volgende week gaat het, als het even meezit, weer vriezen, kans op droge heldere lucht en korte streepjes achter de vliegtuigen.
  Voor gezondheidsproblemen kun je beter naar de verziekte voedingsindustrie en farmacie kijken.

  0 likes
 97. [quote name=”Saljoet”][quote name=”Joop Zundert”][quote name=”Ger vd Wall”]Ik wer al jaren als GWK en geloof me Chemtrails zijn echt! Ze worden niet alleen uitgezet door militaire kisten, maar ook door UFO’s. Lach maar, want je gelooft natuurlijk ook niet in UFO’s. Oke, hou die oogkleppen maar voor enne, welkom in the 5th dimension. Voor de rest; Wakker worden mensen!
  [quote name=”Wasbeertjuh”]Ja heur, men ziet ballastvaten aan in een gloednieuw vliegtuig (om ballast te testen) aan voor een sproei-installatie.

  Weet ik toch iets meer van de luchtvaart…

  http://www.airliners.net/photo/Singapore-Airlines-%28Airbus/Airbus-A380-841/0958946/L/

  Chemtrails bestaan niet. End of discussion![/quote][/quote]
  Wat betekent GWK?[/quote]
  GWK = GrondWerktuigKundige, een diep ingewijde in de techniek van vliegtuigen. Is bevoegd om een vliegtuig technisch vrij te geven alvorens deze het luchtruim kiest. Mag een vliegtuig ook aan de grond houden als hij/zij aan de veiligheid van het toestel twijfelt.[/quote]
  Volgens mij lieg je dat je barst want anders zou je ook alle sprayapparatuur vinden (of je denk dat het is) en zullen je collega’s je uitlachen het eerste moment dat het woord Chemtrail valt. Maargoed. Weet IEMAND hier dan wel iets van de luchtvaart? Ik geloof dat iemand hier ook een link had gepost van vaten met water die vocht in mensen simuleert (ECHT!) Tuurlijk is een koolstoffilter zwart. Waarom denk je dat koolstof zwart is? Omdat het van koolstof is gemaakt! (duuuuuh)

  Maargoed, ga deze link maar eens nalezen… http://conspiracies.skepticproject.com/articles/chemtrails/

  UFO’s… hahaha! Ik lach me dood hier!

  0 likes
 98. [quote name=”Saljoet”]@86 mevrouw S.
  Hoe kun je zien wat een chemtrail en wat een contrail is? Ga nu niet zeggen dat een contrail maar kort leeft, dat is namelijk niet zo. etc… Zo’n contrail waaiert dan uit, wordt een cirruswolk.
  Ik woon al meer dan een halve eeuw in het westen van Nederland, een rivierdelta, een moeras met veel vochtige lucht. In mijn gaan en staan in dit deel van Nederland heb ik maar heel weinig heldere dagen gezien, ook in mijn jeugd niet. Volgende week gaat het, als het even meezit, weer vriezen, kans op droge heldere lucht en korte streepjes achter de vliegtuigen.
  Voor gezondheidsproblemen kun je beter naar de verziekte voedingsindustrie en farmacie kijken.[/quote]
  Beste Saljoet ik heb ook een halve eeuw in het westen van Nederland gewoond. Doe daarbij ook een vijftiental jaren Frankrijk. Nederland is vochtig, van nature. Frankrijk waar ik zit niet. Vijftien jaar geleden zag het er in Frankrijk niet grijs uit, dit is echt van de afgelopen paar jaar. Zodra de vliegtuigen gaan sproeien worden mensen wel degelijk ziek. Keelpijn, grieperig, hoofpijnen en nog veel meer ellende. Het enige wat je dient te doen, is maar eens opletten om je heen. Heeft de lucht een stukje blauw, dan trekken ze de wolken naar elkaar. Gegarandeerd dat het dan, zelfs in hartje zomer, gaat regenen of supergrijs wordt. Hier in Frankrijk zie je ook dat de vliegtuigen vanuit ver komen, vliegen vaste banen over (zonder strepen) en komen terug met brede strepen. Ze zijn aan het laden en lossen. Je hebt gelijk de farmaceuten zijn ook verschrikkelijk bezig en ook allerlei andere instanties. Echter het is tijd dat mensen wakker worden en gaan zien dat zij verantwoording moeten gaan nemen in dit ‘spel’ waarbij de natuur, mens, dier, plant de dupe wordt.

  0 likes
 99. [quote name=”Erik”]Er zijn twee documentaires die chemtrails bevestigen en dat zijn: What in world- en Why in the world are they spraying

  Te vinden op Youtube..

  De discussie of het echt of niet echt is, is wat mij betreft klaar.

  Ook boven Rotterdam, vlak na oud en nieuw , hebben we een enorm grid zien hangen… Wat ik wil weten is wie ik hier over kan aanspreken.

  Ik ben het namelijk zat om telkens te horen dat wij ons schuldig moeten voelen om die zogenaamde “man made global warming” en what not, terwijl die lijers al die troep boven ons hoofd laten hangen.[/quote]
  Hoi,ik weet dat de CIA,in Amerika de vinger in de pap heeft,die gebruiken Evergreen Airlines die staat onder controle van de CIA en die sproeien chemtrails.ik hoef je dus niet te vertellen bij wie je,je beklag kan doen het helpt je niets.Ook een vroegere begemeester van een plaatsje in Belgie heeft een heel dossier en hij komt geen stap verder.Gesloten deuren.Wie in nederland deze chemtrails maakt kom je niet achter,en de gene die sproeit houd zijn mond om niet vermoord te worden.laatst hebben mensen in Australie een demonstratie bij een militair vliegveld gehouden inverband met de chemtralis en wilde de vliegeniers hierom vragen,ze werden weggestuurd.Dit is net zo geheim als Aria51.

  0 likes
 100. [quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Martin”][quote name=”Saljoet”][quote name=”mevrouw S.”][quote name=”Wesley”][quote name=”opa”]Ik ben ook een vliegtuig fanaticus.

  vervolg
  Waarom zijn er heldere dagen waarop helemaal niets te zien is, zijn de chemicaliën dan op? Of hebben “ze” een vrije dag? De laatste jaren is het aantal vliegtuigen aanzienlijk toegenomen dus daarmee ook het aantal strepen.[/quote]
  Is er op een heldere dag dan ook geen vliegverkeer? Het was toch toegenomen? Maar ik zou ook wel weten wanneer “zij” sproeien.[/quote]
  Soms op een heldere dag zie ik normaal vliegverkeer met contrails. Geen chemtrailsproeiers. Wat ik wel hier zie in Frankrijk is dat er bijna altijd een soort grauwe sluier hangt. Zelfs bij een azuurblauwe lucht. Als je goed kijkt zie je die sluier, vooral bij de zon is het duidelijk herkenbaar.[/quote]
  Ik ben van mening dat Nederland is de meest land in Europa waar het chemtrails wordt VEEL gebombaardeerd,iemand weet hiervan?
  ik ben namelijk op andere eu landen geweest en heb chemtrails gezien maar niet ZOVEEL als in Nederland

  0 likes
 101. Verkorte Docu over Chemtrails op Discovery: http://www.youtube.com/watch?v=yZFNJplylns

  0 likes
 102. Je zal er toch maar achter komen dat je nooit een Opa of overgrootvader kan worden omdat je kinderen of kleinkinderen niet meer vruchtbaar zijn! Word nou eens wakker. De hemel is op een andere plek, echt waar!
  [quote name=”Joop Zundert”]Je zult je hele leven in ‘chemtrails’ hebben geloofd en er op de dag dat je overlijdt er achter komen dat het gewoon contrails waren, en dat je je dus 50 jaar lang voor niks kwaad en ongerust hebt gemaakt.
  Hoe voel je je dan? En wiens schuld is dat dan?[/quote]

  0 likes
 103. [quote name=”Joop Zundert”]Je zult je hele leven in ‘chemtrails’ hebben geloofd en er op de dag dat je overlijdt er achter komen dat het gewoon contrails waren, en dat je je dus 50 jaar lang voor niks kwaad en ongerust hebt gemaakt.
  Hoe voel je je dan? En wiens schuld is dat dan?[/quote]
  Haha. Kan ook andersom zijn natuurlijk. Als je overlijdt en er geen steek aan hebt gedaan om een stukje van jouw wereld te verbeteren. Wellicht mag je dan de eerste 500 jaar de lucht gaan stofzuigen haha

  0 likes
 104. Maar als er alleen gesproeid wordt om de klimaatverandering tegen te gaan of zoiets dan heeft men toch alleen maar goede intenties?
  En dan hoeft men zich toch nergens druk over te maken?

  0 likes
 105. [quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”Wesley”][quote name=”ReneH”][quote name=”Wesley”]
  … knip
  ?[/quote]

  Ik voor.[/quote]
  Ten geheim.[/quote]
  Nee hebben.Gr,Legaal.[/quote]
  In fluoride zit voornamelijk fluoride, zoals de naam al zegt.

  hij 44 was en een kunstgebit had. Tja……..[/quote]
  Wesley maar wat is fluoride wat zit er in,weet je dat?nou hier komt het dan,Fluor is een atoom 9,een gasvormige halogeen en is het meest chemisch reactief en elektronegetieve van alle elementen.fluorochtlorohydrocarbong,en word in aircondietie,s verwerkt en verder bij koelwater van uranium.Bij een te grotte inname van fluoride krijg je tand rot en hoopt het zich in het lichaam op.gezond he?[/quote]
  Onzin.

  Fluoride is fluoride en dat is iets anders dan fluor. Dat er in fluoride een fluor atoom zit maakt het nog geen fluor.

  Water bestaat uit waterstof en zuurstof. En toch verdrink je in het water, waarom omdat water iets anders is dan waterstof gemengd met zuurstof.

  Keukenzout bestaat uit een natrium atoom en een chloride atoom. Van chloor (2 chloride atomen aan elkaar) ga je dood, van een chloride atoom dat vast zit aan een natriumatoom ga je niet dood.

  het is ook niet je eigen kennis die je hier neerschijft, je hebt het ergens gekopieerd. Misschien moet je eens een basisscheikundeboek openslaan zodat je weet dat fluoride en fluor twee totaal verschillende dingen zijn.

  Overigens is iedere stof bij te grote innamme schadelijk. Je kunt ook sterven aan een overdosis water of zuurstof.

  0 likes
 106. [quote name=”Ger vd Wall”]Je zal er toch maar achter komen dat je nooit een Opa of overgrootvader kan worden omdat je kinderen of kleinkinderen niet meer vruchtbaar zijn! Word nou eens wakker. De hemel is op een andere plek, echt waar!
  [quote name=”Joop Zundert”]Je zult je hele leven in ‘chemtrails’ hebben geloofd en er op de dag dat je overlijdt er achter komen dat het gewoon contrails waren, en dat je je dus 50 jaar lang voor niks kwaad en ongerust hebt gemaakt.
  Hoe voel je je dan? En wiens schuld is dat dan?[/quote][/quote]
  En waarom zouden ze niet meer vruchtbaar zijn?

  Hoe verklaar je dan alle baby’s die worden geboren? Groeien die tussen de bloemkolen?

  0 likes
 107. [quote name=”legaal”]
  Hoi,ik weet dat de CIA,in Amerika de vinger in de pap heeft,die gebruiken Evergreen Airlines die staat onder controle van de CIA en die sproeien chemtrails.[/quote]

  Met welk doel? Het beïnvloeden van het weer.
  Er staat: Evergreen Aviation, one of the worlds largest private aviation companies admits to weather modification service.

  Hier zelf te controleren:
  http://aircrap.org/evergreen-aviation-admits-to-chemtrail-contracts-with-usaf/33619/

  Dus wat ze doen is bijvoorbeeld ergens regen maken in droge gebieden waar men er behoefte aan heeft.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Regen_maken

  Dus ik zie al die ophef niet, men heeft alleen positieve intenties.

  0 likes
 108. [quote name=”jan”][quote name=”legaal”]
  Hoi,ik weet dat de CIA,in Amerika de vinger in de pap heeft,die gebruiken Evergreen Airlines die staat onder controle van de CIA en die sproeien chemtrails.[/quote]

  Met welk doel? Het beïnvloeden van het weer.
  Er staat: Evergreen Aviation, one of the worlds largest private aviation companies admits to weather modification service.

  Hier zelf te controleren:
  http://aircrap.org/evergreen-aviation-admits-to-chemtrail-contracts-with-usaf/33619/

  Dus wat ze doen is bijvoorbeeld ergens regen maken in droge gebieden waar men er behoefte aan heeft.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Regen_maken

  Dus ik zie al die ophef niet, men heeft alleen positieve intenties.[/quote]
  Wat heeft de Cia met het weer te maken?

  0 likes
 109. [quote name=”legaal”][quote name=”jan”][quote name=”legaal”]
  Hoi,ik weet dat de CIA,in Amerika de vinger in de pap heeft,die gebruiken Evergreen Airlines die staat onder controle van de CIA en die sproeien chemtrails.[/quote]

  Met welk doel? Het beïnvloeden van het weer.
  Er staat: Evergreen Aviation, one of the worlds largest private aviation companies admits to weather modification service.

  Hier zelf te controleren:
  http://aircrap.org/evergreen-aviation-admits-to-chemtrail-contracts-with-usaf/33619/

  Dus wat ze doen is bijvoorbeeld ergens regen maken in droge gebieden waar men er behoefte aan heeft.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Regen_maken

  Dus ik zie al die ophef niet, men heeft alleen positieve intenties.[/quote]
  Wat heeft de Cia met het weer te maken?[/quote]
  De CIA is ervoor om het voortbestaan van de staat veilig te stellen en mogelijke bedreigingen van de staat tijdig te signaleren en onschadelijk te maken.

  Het zou dus kunnen dat ongunstig weer ervoor zorgt dat oogsten mislukken wat de voedselprijzen opdrijft. Als er iets is wat maatschappelijke onrust kan veroorzaken zijn het wel hoge voedselprijzen.

  0 likes
 110. [quote name=”jan”]Maar als er alleen gesproeid wordt om de klimaatverandering tegen te gaan of zoiets dan heeft men toch alleen maar goede intenties?
  En dan hoeft men zich toch nergens druk over te maken?[/quote]
  Kom op toch zeg, dat geloof je toch zelf niet? manipuleren met het weer normaal vinden? Weer mag nooit voor andere doeleinden beinvloed worden, je kan het ook als een wapen inzetten voor oorlog (wat al word gedaan)en dan nog de catastrofale effecten die het kan veroorzaken hier op aarde. We breken al genoeg af van onze aarde dacht ik.

  0 likes
 111. [quote name=”Wesley”][quote name=”legaal”][quote name=”jan”][quote name=”legaal”]
  Hoi,ik weet dat de CIA,in Amerika de vinger in de pap heeft,die gebruiken Evergreen Airlines die staat onder controle van de CIA en die sproeien chemtrails.[/quote]

  Met welk doel? Het beïnvloeden van het weer.
  Er staat: Evergreen Aviation, one of the worlds largest private aviation companies admits to weather modification service.

  Hier zelf te controleren:
  http://aircrap.org/evergreen-aviation-admits-to-chemtrail-contracts-with-usaf/33619/

  Dus wat ze doen is bijvoorbeeld ergens regen maken in droge gebieden waar men er behoefte aan heeft.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Regen_maken

  Dus ik zie al die ophef niet, men heeft alleen positieve intenties.[/quote]
  Wat heeft de Cia met het weer te maken?[/quote]
  De CIA is ervoor om het voortbestaan van de staat veilig te stellen en mogelijke bedreigingen van de staat tijdig te signaleren en onschadelijk te maken.

  Het zou dus kunnen dat ongunstig weer ervoor zorgt dat oogsten mislukken wat de voedselprijzen opdrijft. Als er iets is wat maatschappelijke onrust kan veroorzaken zijn het wel hoge voedselprijzen.[/quote]
  ja ja nog even.en daarom zit er prozac erbij.

  0 likes
 112. [quote name=”Joop Zundert”]Je zult je hele leven in ‘chemtrails’ hebben geloofd en er op de dag dat je overlijdt er achter komen dat het gewoon contrails waren, en dat je je dus 50 jaar lang voor niks kwaad en ongerust hebt gemaakt.
  Hoe voel je je dan? En wiens schuld is dat dan?[/quote]
  In chemtrails geloven, sinds wanneer is dat een geloof? Condenssporen verdwijnen vrij snel en dat is het hem nou juist, CHEMTRAILS niet. Ik zou zeggen dat er dan toch wel een belletje moeten gaan rinkelen. Mensen zijn veel te goed gelovig naar hun regering toe, daarom kunnen ze er ook mee weg komen. Hoe vaak zijn er al niet eerder testen gedaan door instanties d.m.v verspreiden van b.v radioactieve wolken (USA 60s), etc. Informeer jezelf.

  0 likes
 113. [quote name=”jan”][quote name=”legaal”]
  Hoi,ik weet dat de CIA,in Amerika de vinger in de pap heeft,die gebruiken Evergreen Airlines die staat onder controle van de CIA en die sproeien chemtrails.[/quote]

  Met welk doel? Het beïnvloeden van het weer.
  Er staat: Evergreen Aviation, one of the worlds largest private aviation companies admits to weather modification service.

  Hier zelf te controleren:
  http://aircrap.org/evergreen-aviation-admits-to-chemtrail-contracts-with-usaf/33619/

  Dus wat ze doen is bijvoorbeeld ergens regen maken in droge gebieden waar men er behoefte aan heeft.
  https://nl.wikipedia.org/wiki/Regen_maken

  Dus ik zie al die ophef niet, men heeft alleen positieve intenties.[/quote]
  ahum,dat deed toch haarp???????????

  0 likes
 114. Dit kun je alleen weten als je een mail naar de regering schrijf of je klacht dan serieus word genomen ..net wat cathy al zei in Belgie hebben ze het over vliegtuig strepen .Stuur maar eens een mail dan merk je zelf wel dat ze dit onder werp negeren .Ik heb er ook niks aan gehad zij verdedigen zich hier onder te veel dat kan ik wel merken aan hun schrijven dus zal het wel waar zijn , Anders geef je goeie info en help je de klacht zo ook met fluoriden en de ggm gewassen ook daar krijg je geen fatsoenlijk antwoord op .Lang de pot heen draaien dat wel .

  0 likes
 115. [quote name=”legaal”]ahum,dat
  deed toch haarp???????????[/quote]

  HAARP heeft geen potentiaal om het weer te beïnvloeden. De energie frequentie die HAARP uitzendt kan niet opgenomen worden door de troposfeer of stratosfeer. Alleen door de ionosfeer, vele kilometers hoger dan de hoogste atmosferische weer systemen.

  Op de vierde alinea hier:
  http://skeptoid.com/episodes/4122%3C

  0 likes
 116. In de VS wordt er niet zo moeilijk gedaan als hier.
  Chemtrails worden niet ontkend, integendeel, men schrijft over het bestaan hiervan en heeft het zelfs in de wet opgenomen.

  H.R. 2977

  Gewoon te googelen.
  En dan nog wat, er is een petitie te onderteken op petitie site in Nederland.Er zouden slechts 30.000 handtekeningen nodig zijn om dit onderwerp in de tweede kamer te laten behandelen.Echter staat deze petitie al jaren op het net op de een of andere manier halen ‘we’ de 30.000 niet terwijl er dagelijks mensen zijn die dit ondertekenen.Deze cijfers worden simpelweg aangepast of verwijderd.
  ook de ombudsman of iets soortgelijks doet net of het niet bestaat.

  Een test.Lever zelf het bewijs en kom met een foto van voor 1980 waar ook strepen te zien zijn zoals we ze tegenwoordig zien.Dan zal ik een geheimpje verklappen.Deze foto bestaat niet!

  Chemtrails zijn echt en we worden langzaam vermoord.Het is een GEDOCUMENTEERD feit!

  0 likes
 117. We zouden iedereen die stug blijft beweren dat er niks aan de hand is een pak op hun sodemieter moeten geven.

  Die shit wordt gewoon aan de brandstof toegevoegd en zo het vliegtuig ingepompt.
  Hoe denk je dat de vliegtuigen worden bevoorraad op bijv. schiphol ?

  De aanvoerbuizen liggen vanaf rotterdam tot aan schiphol, zo kun je ongemerkt chemicaliën transporteren.
  En zo wordt onder andere aluminium boven onze hoofden uitgesproeit.

  0 likes
 118. aan mensen die in het chemtrails niet geloven: Stel dat jullie gelijk hebben blijktbaar en voor jullie ogen kunnen het duidelijk opmerken wanneer de hemel mooi blauw is dan binnen paar uren door strepen van vliegtuigen de hemel helemaal grijst wordt en onnatuurlijk hierdoor wolken ontstaan en blijven hangen de hele dag hiervoor mijn vraag is hebben wij GEEN recht op blauw hemel en mogen de zon bedekt worden altijd door deze strepen?

  0 likes
 119. [quote name=”Wesley”][quote name=”waarheid”]aan mensen die in het chemtrails niet geloven: Stel dat jullie gelijk hebben blijktbaar en voor jullie ogen kunnen het duidelijk opmerken wanneer de hemel mooi blauw is dan binnen paar uren door strepen van vliegtuigen de hemel helemaal grijst wordt en onnatuurlijk hierdoor wolken ontstaan en blijven hangen de hele dag hiervoor mijn vraag is hebben wij GEEN recht op blauw hemel en mogen de zon bedekt worden altijd door deze strepen?[/quote]
  Laat ik het eens omdraaien.

  Waar staat dat jij recht hebt op een blauwe hemel?

  Daarbij, als ik nu naar buiten kijk zie ik slechts grijze en witte wolken. Waar en bij wie kan ik klagen en mijn “recht” op een blauwe hemel opeisen?[/quote]
  Bij de luchtmacht ,Regering uw gemeenten als veel mensen dit doen moeten ze wel iets gaan doen hier tegen ..rommel is het .

  0 likes
 120. [quote name=”Saljoet”][quote name=”RRR”]We zouden iedereen die stug blijft beweren dat er niks aan de hand is een pak op hun sodemieter moeten geven.

  Die shit wordt gewoon aan de brandstof toegevoegd en zo het vliegtuig ingepompt.
  Hoe denk je dat de vliegtuigen worden bevoorraad op bijv. schiphol ?

  De aanvoerbuizen liggen vanaf rotterdam tot aan schiphol, zo kun je ongemerkt chemicaliën transporteren.
  En zo wordt onder andere aluminium boven onze hoofden uitgesproeit.[/quote]
  Lulkoek!
  Dagelijks komen honderden collega’s van mij in aanraking met kerosine. Ikzelf ben tot voor kort ook veel met kerosine in aanraking geweest. Nooit iets raars gezien.
  Maargoed, misschien zit ik ongemerkt wel in een complot.[/quote]

  Dat krijgen de werknemers ook niet te zien, zo doende zijn de mensen die er dicht met hun neus boven op zitten zelfs ontwetend.
  Niks makkelijker dan afval toevoegen aan de brandstof.

  Tik op wijwordenwakker.org eens chemtrail in, in het zoekbalkje, je krijgt een stroom aan info. Lees je rijk.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

coronavirus

Coronavirus ontsnapt uit laboratorium waar biowapens worden gemaakt? Deskundige schetst huiveringwekkend beeld

Het dodelijke coronavirus dat zich over de ...

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.