Homepagina » Buitenland » Britse politicus: “Identiteitspapieren dader Berlijn mogelijk net zo nep als 9/11-paspoorten”
Britse politicus: "Identiteitspapieren dader Berlijn mogelijk net zo nep als 9/11-paspoorten"

Britse politicus: “Identiteitspapieren dader Berlijn mogelijk net zo nep als 9/11-paspoorten”

In de vrachtwagen waarmee maandag op een kerstmarkt in Berlijn werd ingereden, werden documenten van verdachte Anis Amri gevonden.

Dit roept bij veel mensen vragen op. Waarom zou een terrorist zijn papieren achterlaten als hij een aanslag pleegt?

De Britse politicus en radiopresentator George Galloway zei op talkRADIO dat het verhaal over de identiteitspapieren mogelijk een leugen is.

Paspoorten
Britse politicus: "Identiteitspapieren dader Berlijn mogelijk net zo nep als 9/11-paspoorten"

George Galloway

Hij vergeleek de vondst met de paspoorten die uren na de aanslagen op 11 september 2001 bij het World Trade Center werden gevonden.

De Duitse politie maakte bekend dat de identiteitskaart van Anis Amri onder de bestuurdersstoel van de vrachtwagen was gevonden.

“Als je een massamoord gaat plegen, zou je dan je ID-kaart meenemen?” vroeg hij. “En als je die bij je had, zou je die dan in de vrachtwagen achterlaten voor de politie?”

Zwakke plek

Als de ID-kaart nep blijkt te zijn, wordt opnieuw een zwakke plek – een kwaal zelfs – in deze hele confrontatie tussen het Westen en IS blootgelegd, aldus de politicus.

Galloway sprak zich eerder al kritisch uit over de officiële versie van de gebeurtenissen op 11 september 2001.

“Als de Duitse politie het verhaal over de ID-kaart heeft verzonnen, hoort dit in hetzelfde rijtje als die mysterieuze onbeschadigde paspoorten die op 9/11 op een kilometer van de Twin Towers zijn gevonden,” zei hij.

Iets uit te leggen

Galloway haalde vervolgens uit naar Groot-Brittannië en andere Europese landen wegens het ‘financieren van terroristen in Syrië’.

“Als je zegt dat iemand een massamoordenaar en terrorist is als hij burgers doodt in Berlijn, heb je iets uit te leggen als blijkt dat je wapens, geld en propaganda geeft aan dezelfde massamoordenaars en terroristen in Syrië, want dat is precies wat Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en de VS doen,” klonk het.

[Talkradio]


Vind je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. En dat niet alleen… De chauffeur van de aanslag, met truck, in Nice eerder dit jaar liet ook zijn ID achter. Je moet wel stekeblind én dom zijn om niet in te (willen) zien dat er hier een smerig spelletje wordt gespeeld. Maar wie is er nu dommer. Zij dit dit uitvoeren, of zij die er achteraan lopen.

  54 likes
 2. Gelukkig kan de nepdader achter deze nepaanslag nu niets meer zeggen. Dat moet een hele geruststelling zijn voor de verspreiders van dit nepnieuws. Als je heden ten dage opzoek gaat naar echtheid en waarheid heb je een gigantische klus te klaren. Nagenoeg niets van al wat je hoort en ziet om je heen is nog echt of niet vervalst, gelogen of verzonnen. Een trieste maar onvermijdelijke constatering.

  19 likes
  • En het is zo dat na de klungelige spelletjes de “daders” vermoord worden of als het zeer slechte derderangs acteurs deze zogenaamd in de gevangenis terecht komen en je hoort nooit meer wat van ze. Ook blijft merkwaardig dat die verschillende (zeer slechte derderangs acteurs) vanuit de US toevallig ook bij aanslagen in Frankrijk opgemerkt worden, hetzij als slachtoffer hetzij als getuige en ook bij diverse aanslagen in de US te zien zijn geweest op heel grote afstanden van elkaar.

   10 likes
 3. En niet te vergeten bij de cartoon aanslag, Toen zijn ook de papieren gevonden in de wagen waar aanslagplegers mee gereden hadden. Allemaal fake dus.

  9 likes
 4. [ “Als je een massamoord gaat plegen, zou je dan je ID-kaart meenemen?” ]
  Als je wordt aangehouden voor een akkefietje zoals een kapot achterlicht o.i.d. en je I.D. klopt niet, dan loop je de kans op levenslange gevangenisstraf zónder de aanslag te hebben kunnen uitvoeren. Dubbele pech.

  Als je bij de aanslag om het leven komt, en die kans is zéér groot, dan moet de wereld wel zo snel mogelijk weten wie die ‘martelaar’was.

  11 likes
 5. 9/11: identiteitsbewijs van één van de kapers overleeft vuurzee ongeschonden
  Parijs: identiteitsbewijs van zelfmoordterrorist overleeft ontploffing ongeschonden
  Carlie Hebdo: dader laat identiteitsbewijs in vluchtauto liggen
  Nice: dader laat identiteitsbewijs in vrachtwagen liggen
  Berlijn: dader laat identiteitsbewijs in vrachtwagen liggen

  9 likes
 6. Goed nieuws, 2017 gaat het jaar van ontwarring worden.
  De waarheid gaat hoe dan ook aan het licht komen.

  http://www.ellaster.nl/2016/12/20/truth-honor-integrity-radioshow-thomas-williams-15-december-2016/

  3 likes
 7. Is toch logisch dat ook een terrorist een ID-card bij zich heeft? Stel dat hij langs een controle moet, dan heeft hij zo’n identiteit nodig om verder te kunnen met z’n plan, want anders wordt hij direct opgepakt.

  3 likes
 8. Soms vraag ik mezelf af of wij westerlingen niet de achterlijke zijn, , eerst nieuw rijbewijs,begon al met de pasfoto m’n haar moest uit m’n gezich ( als grapje zeg ik ,,nou ik lijk er niet op,,, nou dat was allemaal voor m’n veiligheid , en regels zijn regels nietwaar ? Soms ben ik helemaal niet Zen en komt de stoom uit m’n oren……maar je hebt zo’n ding nodig …… Vanochtend even naar een bel winkel m’n abonnement verlengen , dacht zo klaar…….nee hoor , kopie van m’n bankpas en rijbewijs voor wat? Daar liggen m’n gegevens…”voor wat? Een tel abonnement…….we gaan er veilig mee om zegt een aardige jongen….. Hoe veilig is veilig als bij al die ellendige aanslagen die idioten wel op al hun nep paspoorten lijken en waarom in t kader van veiligheid geen internationale papieren , zodat je dat gelijk ziet , moet toch kunnen met huidige techniek……

  3 likes
 9. Wat duidelijk te merken is, is dat de groep die dit soort nietsontziende “Events” orkestreert herhaaldelijk op hetzelfde niveau blijft opereren, dit in tegenstelling tot de steeds groter wordende groep mensen die wakker worden en dit doorzien.
  Wat natuurlijk weer te betreuren is zijn de slachtoffers die hier de dupe van zijn….
  Hoop dat deze figuren vandaag of morgen uit hun hol worden geschopt en hiervoor zullen terechtstaan, ben geen voorstander van de doodstraf maar voor deze “figuren” wil ik wel een uitzondering maken….

  3 likes
 10. Ik dacht gelijk al dat er hier iets niet klopte.

  2 likes
 11. want dat is precies wat Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en de VS doen.
  vergeet hij nederland niet te benoemen?

  2 likes
 12. Men neemt ook hier alles voor zoete koek, alternatieve media’s plaatsen ook veel artikelen waarvan de bron vaak vaag is.

  1 likes
 13. oké, ze worden wakker.
  Bijna alle terreur in het verleden was subversief werk van onze eigen inlichtingendiensten.

  decennia bomaanslagen zgn. door communistische samenzwering tegen ‘het vrije westen’, is gebleken werk te zijn geweest van de terreurtak van de NAVO. Gladio. Dit is zeer uitvoerig gedocumenteerd.
  De NAVO is er nooit mee opgehouden. Sterker nog, GLADIO-agent Juncker is nu dictator van de EUSSR.

  En NAVO is geglobaliseert. Zo ook GLADIO. IS is de institutionalisering van GLOBAL GLADIO.

  Kijk zelf dan (goed), die zgn. Tunesische dader – was al jaren ‘op de radar’; kon niet worden uitgezet naar Tunesië, want hij zou geen papieren hebben.
  En dan ‘vinden’ ze – pas!! – een dag later (toch) papieren op de plaats delict. Ja, ja – und wir sund dumm

  Heel dat IS – iedereen met 1 werkende cel tussen z’n oren: is totaal niét Islamitisch, en ook geen Staat.

  Bewijs van voorkennis is legio. Zo kwamen de bekende kakkerlakken meteen uit hun stellingen: http://www.beyondthematrix.nl/nieuws-analyses/geert-wilders-politici-zijn-de-schuld-van-terreur-wegens-te-milde-houding-naar-islam/ Ook collega schoothondje van, boegbeeld van AfD twitterde ook – nog dezelfde avond, feitenvrije (voorkennis!), en zelfs in gelijke bewoordingen (duidt op afstemming).

  Kijk naar deze uitstekende analyse van de medialeugens, en story telling door onze inlichtingendiensten; een zgn. ‘rat-line’ van NAVO-terroristen loopt van MONA naar Italië, Milaan als hoofdkwartier:
  MARKET ATTACK – FALSE FLAG INSIDE JOB:
  http://aanirfan.blogspot.it/

  Ook deze moordpartij wordt wel zeer fluks benut voor een bepaalde geo-politieke agenda:
  http://www.jta.org/2016/12/20/news-opinion/israel-middle-east/world-must-come-together-to-fight-terror-netanyahu-says-after-assassination-of-russian-envoy-to-Turkey

  De jacht op dissidenten en het vrije woord moet de Staatsterreur overeind houden,
  dmv. Politiek Correcte Censuur (officiele leugenaars en leugens beschermen; al het andere brandmerken als nep-nieuws, onderscheppen, deleten, en de dissidenten vervolgen), de VN wordt voor dat doel misbruikt. Vorig week nog weer werd Egypte (met vergelding) bedreigd:
  https://willyvandamme.wordpress.com/2016/12/24/palestina-en-durf-het-nooit-meer-doen/

  1 likes
 14. Jaman
  Dit is de waarheid!!!
  We zullen nooit de waarheid weten….

  0 likes
 15. Welke van de 9 kaarten hebben zij dan gevonden?
  Ach ja, Anis, als dat zijn echte naam was, kan het niet meer navertellen.

  0 likes
 16. jammer
  narcisten hebben altijd gelijk

  0 likes
 17. de Politiek dus, als alle kapot gaat, het ligt niet aan hun, aan de populisten, ook zo’n kreet die negatief is, Rutte wilde dat hij zo populair is

  0 likes
 18. Het zijn weer die moslims

  0 likes
 19. Het waren wel die Moslims, die stijfkopige moslims.

  0 likes
 20. Stel, je wilt een aanslag plegen maar je laat je ID thuis op het nachtkastje liggen. Toevallig kom je in een politie controle terecht en dan wordt je aangehouden i.v.m. het niet bij je dragen van je ID.

  Daar gaat dan je aanslag.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

komplott

Komplott II nu voor iedereen gratis beschikbaar. ‘Dit is raar, very strange’

Theatermaker George van Houts durfde het aan ...

De grootste aanslag ooit gepleegd en de grootste leugen ooit verteld. Een nieuw theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing

De grootste aanslag ooit gepleegd en de grootste leugen ooit verteld. Een nieuw theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing

George van Houts overdonderde met ‘Kom Plot’, ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 20 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.