Buitenland

Britse politicus: “Identiteitspapieren dader Berlijn mogelijk net zo nep als 9/11-paspoorten”

Help ons door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de vrachtwagen waarmee maandag op een kerstmarkt in Berlijn werd ingereden, werden documenten van verdachte Anis Amri gevonden.

Dit roept bij veel mensen vragen op. Waarom zou een terrorist zijn papieren achterlaten als hij een aanslag pleegt?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De Britse politicus en radiopresentator George Galloway zei op talkRADIO dat het verhaal over de identiteitspapieren mogelijk een leugen is.

Paspoorten
Britse politicus: "Identiteitspapieren dader Berlijn mogelijk net zo nep als 9/11-paspoorten"
George Galloway

Hij vergeleek de vondst met de paspoorten die uren na de aanslagen op 11 september 2001 bij het World Trade Center werden gevonden.

De Duitse politie maakte bekend dat de identiteitskaart van Anis Amri onder de bestuurdersstoel van de vrachtwagen was gevonden.

“Als je een massamoord gaat plegen, zou je dan je ID-kaart meenemen?” vroeg hij. “En als je die bij je had, zou je die dan in de vrachtwagen achterlaten voor de politie?”

Zwakke plek

Als de ID-kaart nep blijkt te zijn, wordt opnieuw een zwakke plek – een kwaal zelfs – in deze hele confrontatie tussen het Westen en IS blootgelegd, aldus de politicus.

Galloway sprak zich eerder al kritisch uit over de officiële versie van de gebeurtenissen op 11 september 2001.

“Als de Duitse politie het verhaal over de ID-kaart heeft verzonnen, hoort dit in hetzelfde rijtje als die mysterieuze onbeschadigde paspoorten die op 9/11 op een kilometer van de Twin Towers zijn gevonden,” zei hij.

Iets uit te leggen

Galloway haalde vervolgens uit naar Groot-Brittannië en andere Europese landen wegens het ‘financieren van terroristen in Syrië’.

“Als je zegt dat iemand een massamoordenaar en terrorist is als hij burgers doodt in Berlijn, heb je iets uit te leggen als blijkt dat je wapens, geld en propaganda geeft aan dezelfde massamoordenaars en terroristen in Syrië, want dat is precies wat Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en de VS doen,” klonk het.

[Talkradio]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dennis
Dennis
7 jaren geleden

En dat niet alleen… De chauffeur van de aanslag, met truck, in Nice eerder dit jaar liet ook zijn ID achter. Je moet wel stekeblind én dom zijn om niet in te (willen) zien dat er hier een smerig spelletje wordt gespeeld. Maar wie is er nu dommer. Zij dit dit uitvoeren, of zij die er achteraan lopen.

Benhur
Benhur
7 jaren geleden

En niet te vergeten bij de cartoon aanslag, Toen zijn ook de papieren gevonden in de wagen waar aanslagplegers mee gereden hadden. Allemaal fake dus.

exegese
exegese
7 jaren geleden

Gelukkig kan de nepdader achter deze nepaanslag nu niets meer zeggen. Dat moet een hele geruststelling zijn voor de verspreiders van dit nepnieuws. Als je heden ten dage opzoek gaat naar echtheid en waarheid heb je een gigantische klus te klaren. Nagenoeg niets van al wat je hoort en ziet om je heen is nog echt of niet vervalst, gelogen of verzonnen. Een trieste maar onvermijdelijke constatering.

Faith
Faith
7 jaren geleden

Goed nieuws, 2017 gaat het jaar van ontwarring worden.
De waarheid gaat hoe dan ook aan het licht komen.

http://www.ellaster.nl/2016/12/20/truth-honor-integrity-radioshow-thomas-williams-15-december-2016/

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x