Homepagina » Archeologie » Stad der reuzen gevonden in regenwoud Ecuador (video)
Stad der reuzen gevonden in regenwoud Ecuador

Stad der reuzen gevonden in regenwoud Ecuador (video)

Er is nieuwe informatie over het piramidecomplex in de Ecuadoriaanse jungle. Tussen de blokken waar de piramides uit bestaan is een soort beton aangetroffen.

Het is nog onduidelijk wanneer de bouwwerken zijn gemaakt en hoeveel tijd is verstreken sinds ze zijn verzwolgen door de begroeiing.

De blokken hebben verschillende vormen en groottes, eigenschappen die ook worden teruggevonden op andere oude vindplaatsen in Peru zoals Sacsayhuamán. Deze archeologische locatie ten noorden van de stad Cuzco is volgens lokale indianen gebouwd door ‘een gigantische vogel die uit de lucht kwam en stenen kon laten smelten’.

Glasachtig materiaal

De blokken, die in sommige gevallen meer dan 200 ton wegen, werden voorzien van een laag cement. Algemeen wordt aangenomen dat de Inca’s geen cement gebruikten, maar blokken produceerden die precies in elkaar pasten.

Stad der reuzen ontdekt in regenwoud EcuadorHet cement is mogelijk een soort glasachtig materiaal dat is ontstaan tijdens het smelten van de stenen door middel van hoogontwikkelde technologieën. In de omgeving van het piramidecomplex zijn buitengewoon grote hamerkoppen gevonden. Het is moeilijk voor te stellen dat dergelijk gereedschap is gebruikt door de kleine Inca’s of inheemse indianen. Door wie zijn deze enorme hamers gemaakt? Lokale legenden spreken van de aanwezigheid van reuzen of buitengewoon lange mensen.

Anunnaki

Dit alles doet denken aan de verhalen over de oude Anunnaki en de manier waarop ze aan ons erfelijk materiaal hebben gesleuteld. Hoewel het Amazonewoud niet hetzelfde is als Sumerië, zijn in de buurt van de ruïnes objecten gevonden die zijn versierd met afbeeldingen van Sumerische goden en Sumerische geschriften.

Volgens de lokale Shuar-stam komen deze voorwerpen uit de Tayosgrotten, die ook een gouden zaal der archieven zouden bevatten.

Bron: Earth4all.net

Gerelateerd:

 Vind je dit artikel waardevol? Deel het dan met iedereen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

10 reacties

 1. De reuzen die in enkele dagen complete steden lieten verrijzen stonden onder leiding van Viracocha een bebaarde blanke man,gekleed in ‘geschubde’ kledij.
  Aldus de Inca mythes ( Graham Hancock in ‘Het ontstaan en einde van alles’.

  Deze ‘geschubde blanke man’ werd bij de Azteken Quetzalcoatl en bij de Maya’s Kukulkan genoemd.
  En als goden gezien.

  De Maya’s evenals de Inca’s dachten dat hij teruggekeerd was toen de Spaanse conquistadors ( bebaarde blanke mannen in ‘geschubde glimmende’ harnassen)hun land betraden en zo hun ondergang tegemoet gingen.

  Ook in de Annunakilegendes worden de twee leidende broers als slangachtige/geschubde en gevleugelde goden gezien ( ruimtepakken/harnassen ?).
  De gevederde slang ( bekend in Zuid en midden Amerika ) toont grote gelijkenissen met de Egyptische tooien van farao’s waar de Ureusslang en de gier op prijkten.

  Of waren deze reuzen/goden nazaten van Atlantis?
  Schubben kunnen behalve naar slangen/reptielen ook verwijzen naar ‘visachtige’ kledij.
  Wie zal het zeggen…..

  In ieder geval geen toeval dat al die oude culturen een gezamenlijke mytische oorsprong kende en dat terwijl er een oceaan tussen zit.

  0 likes
 2. van de dinosauren hebben ze skcaletten gevonden dus die hebben bestaan hebben ze ooit scaleten gevonden van reuzen sry voor mn gebrekig nederelands

  0 likes
 3. Grappig dat hij zegt dat geen van de onderzoekers is terug gekomen omdat de jungle zo gevaarlijk is. Ik denk dat hij een Vrijmetselaar onderzoeker is en daarom loopt hij geen gevaar. In het vorige tijdperk (VISSEN) wat het verboden terrein en werd je naar mijn mening gewoon afgemaakt en gevoed aan de jungle.
  Nu in het tijdperk (Waterman 21-12-2012) heeft het Vaticaan toestemming gegeven om Piramides te mogen onderzoeken. We leven in een OCCULTE wereld.

  0 likes
 4. [quote name=”Pascal”]Grappig dat hij zegt dat geen van de onderzoekers is terug gekomen omdat de jungle zo gevaarlijk is. Ik denk dat hij een Vrijmetselaar onderzoeker is en daarom loopt hij geen gevaar. In het vorige tijdperk (VISSEN) wat het verboden terrein en werd je naar mijn mening gewoon afgemaakt en gevoed aan de jungle.
  Nu in het tijdperk (Waterman 21-12-2012) heeft het Vaticaan toestemming gegeven om Piramides te mogen onderzoeken. We leven in een OCCULTE wereld.[/quote]

  “In het vorige tijdperk (VISSEN) wat het verboden terrein en werd je naar mijn mening gewoon afgemaakt en gevoed aan de jungle.”

  Wat heeft jouw mening er mee te maken?

  Je werd toch of afgemaakt of niet? Toch niet volgens jouw mening wel en volgens een andere mening niet? (het is uiteraard nonsens, je kunt het ook niet onderbouwen, maar dat is een andere discussie)

  0 likes
 5. ”In ieder geval geen toeval dat al die oude culturen een gezamenlijke mytische oorsprong kende en dat terwijl er een oceaan tussen zit.”

  Of wel? Zo vreemd zou het niet zijn, de oude mesoptamische godsdienst ging immers ook om het verklaren van natuurverschijnselen (en soms eigenschappen, oorlogen en dergelijke).. Net als heel erg veel godsdiensten op de hele wereld, daarom kan je erg veel goden met elkaar ”linken” als het ware, pas als de god op dezelfde manier is afgebeeld en deze naam heeft valt toeval écht uit te sluiten.
  Is het niet heel onlogisch om achter een logische reden (het verklaren van een verschijnsel) iets compleet onlogisch te zoeken (contact tussen 2 volken terwijl deze volken nooit ook maar in de buurt zijn geweest, en er nog heel wat volken tussen lagen die ze nooit bezocht hebben)?

  0 likes
 6. Bosnische Pyramiden op 18.18

  0 likes
 7. [quote name=”jojo”]van de dinosauren hebben ze skcaletten gevonden dus die hebben bestaan hebben ze ooit scaleten gevonden van reuzen sry voor mn gebrekig nederelands[/quote]
  Je hebt daar een heel goed punt. De verhalen over reuzen valt te verklaren met vondsten van skeletten van dinosaurussen toen en nu…

  0 likes
 8. Wij zijn reuzen, dat is reuze tis reuze om een reus te zijn…

  0 likes
 9. ‘Hoogontwikkelde technologieën en buitengewoon grote hamerkoppen’

  volgens mij word ik krankzinnig.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

De 6 trucjes van dit kabinet om de burger een rad voor ogen te draaien. Een vlijmscherpe analyse over de werkwijze van Rutte III

De 6 trucjes van dit kabinet om de burger een rad voor ogen te draaien. Een vlijmscherpe analyse over de werkwijze van Rutte III

Ik heb de indruk dat alle bewindslieden ...

Waar is het kabinet Rutte III nu eigenlijk mee bezig? Dit is het effect op de stikstofuitstoot als we straks nog maar 100 kilometer per uur mogen rijden

Waar is het kabinet Rutte III nu eigenlijk mee bezig? Dit is het effect op de stikstofuitstoot als we straks nog maar 100 kilometer per uur mogen rijden

Iedereen mag straks nog maar 100 kilometer ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag, 21 november 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.