Archeologie

Stad der reuzen gevonden in regenwoud Ecuador (video)

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is nieuwe informatie over het piramidecomplex in de Ecuadoriaanse jungle. Tussen de blokken waar de piramides uit bestaan is een soort beton aangetroffen.

Het is nog onduidelijk wanneer de bouwwerken zijn gemaakt en hoeveel tijd is verstreken sinds ze zijn verzwolgen door de begroeiing.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De blokken hebben verschillende vormen en groottes, eigenschappen die ook worden teruggevonden op andere oude vindplaatsen in Peru zoals Sacsayhuamán. Deze archeologische locatie ten noorden van de stad Cuzco is volgens lokale indianen gebouwd door ‘een gigantische vogel die uit de lucht kwam en stenen kon laten smelten’.

Glasachtig materiaal

De blokken, die in sommige gevallen meer dan 200 ton wegen, werden voorzien van een laag cement. Algemeen wordt aangenomen dat de Inca’s geen cement gebruikten, maar blokken produceerden die precies in elkaar pasten.

Stad der reuzen ontdekt in regenwoud EcuadorHet cement is mogelijk een soort glasachtig materiaal dat is ontstaan tijdens het smelten van de stenen door middel van hoogontwikkelde technologieën. In de omgeving van het piramidecomplex zijn buitengewoon grote hamerkoppen gevonden. Het is moeilijk voor te stellen dat dergelijk gereedschap is gebruikt door de kleine Inca’s of inheemse indianen. Door wie zijn deze enorme hamers gemaakt? Lokale legenden spreken van de aanwezigheid van reuzen of buitengewoon lange mensen.

Anunnaki

Dit alles doet denken aan de verhalen over de oude Anunnaki en de manier waarop ze aan ons erfelijk materiaal hebben gesleuteld. Hoewel het Amazonewoud niet hetzelfde is als Sumerië, zijn in de buurt van de ruïnes objecten gevonden die zijn versierd met afbeeldingen van Sumerische goden en Sumerische geschriften.

Volgens de lokale Shuar-stam komen deze voorwerpen uit de Tayosgrotten, die ook een gouden zaal der archieven zouden bevatten.

Bron: Earth4all.net

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Thoth@thotmail.com
10 jaren geleden

Mooi man, vet!

gonzo
gonzo
10 jaren geleden

De reuzen die in enkele dagen complete steden lieten verrijzen stonden onder leiding van Viracocha een bebaarde blanke man,gekleed in ‘geschubde’ kledij.
Aldus de Inca mythes ( Graham Hancock in ‘Het ontstaan en einde van alles’.

Deze ‘geschubde blanke man’ werd bij de Azteken Quetzalcoatl en bij de Maya’s Kukulkan genoemd.
En als goden gezien.

De Maya’s evenals de Inca’s dachten dat hij teruggekeerd was toen de Spaanse conquistadors ( bebaarde blanke mannen in ‘geschubde glimmende’ harnassen)hun land betraden en zo hun ondergang tegemoet gingen.

Ook in de Annunakilegendes worden de twee leidende broers als slangachtige/geschubde en gevleugelde goden gezien ( ruimtepakken/harnassen ?).
De gevederde slang ( bekend in Zuid en midden Amerika ) toont grote gelijkenissen met de Egyptische tooien van farao’s waar de Ureusslang en de gier op prijkten.

Of waren deze reuzen/goden nazaten van Atlantis?
Schubben kunnen behalve naar slangen/reptielen ook verwijzen naar ‘visachtige’ kledij.
Wie zal het zeggen…..

In ieder geval geen toeval dat al die oude culturen een gezamenlijke mytische oorsprong kende en dat terwijl er een oceaan tussen zit.

jojo
jojo
10 jaren geleden

van de dinosauren hebben ze skcaletten gevonden dus die hebben bestaan hebben ze ooit scaleten gevonden van reuzen sry voor mn gebrekig nederelands

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Grappig dat hij zegt dat geen van de onderzoekers is terug gekomen omdat de jungle zo gevaarlijk is. Ik denk dat hij een Vrijmetselaar onderzoeker is en daarom loopt hij geen gevaar. In het vorige tijdperk (VISSEN) wat het verboden terrein en werd je naar mijn mening gewoon afgemaakt en gevoed aan de jungle.
Nu in het tijdperk (Waterman 21-12-2012) heeft het Vaticaan toestemming gegeven om Piramides te mogen onderzoeken. We leven in een OCCULTE wereld.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x