Homepagina » Chemtrails » CDU-politicus wil openheid over chemtrails na aantreffen aluminium en barium in de lucht
CDU-politicus wil openheid over chemtrails na aantreffen aluminium en barium in de lucht

CDU-politicus wil openheid over chemtrails na aantreffen aluminium en barium in de lucht

De Duitse CDU-politicus Martin Bäumer, lid van het deelstaatparlement van Nedersaksen, blijft strijden voor openheid over chemtrails en geo-engineering, zo meldt de Neue Osnabrücker Zeitung.

Tot drie keer toe heeft hij al een motie ingediend met het verzoek tot een parlementair onderzoek.

Aanleiding hiervoor is een rapport van de Beierse Rijksdienst voor Milieu waaruit blijkt dat in de lucht sporen van aluminium en barium zijn aangetroffen.

Vruchtbaarheid

Volgens sommigen zijn deze stoffen bewijs dat de overheid het milieu probeert te beïnvloeden door chemicaliën in de lucht te sproeien.

Het uiteindelijke doel zou zijn om het weer te beheersen of de vruchtbaarheid van de bevolking te beïnvloeden.

Effecten

Bäumer, milieuwoordvoerder van de CDU-fractie, wil nu van de autoriteiten weten welke effecten aluminium en barium in de lucht hebben op de volksgezondheid.

Vanwege zijn eerdere verzoeken werd hij door de SPD al uitgemaakt voor ‘aluhoedje’. Ook zeiden mensen dat hij zijn functie als milieuwoordvoerder zou moeten neerleggen.

Verloren

“Natuurlijk vraag je jezelf af of je op het goede spoor zit,” zei hij. “Maar je kunt niet zomaar iets bestempelen als een complottheorie zonder achtergrondonderzoek te doen.”

“Als we dat toelaten zijn we als samenleving verloren,” aldus Bäumer.

[NOZ]


Vind je dit artikel leuk? Klik dan hieronder om te delen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Of aluminium en Barium de vruchtbaarheid beïnvloeden weet ik niet, maar beide stoffen tasten wel het zenuwstelsel aan.

  8 likes
  • In bijna alle deo’s zit ook aluminium. En dat zit er niet voor niks. Vooral in het bekende testosteron-merk.
   Aluminium maakt je “tam”.

   4 likes
   • Wat ik trouwens niet snap (maar ik snap veel niet hoor) dat bijv. heren en dames politici en koningshuis toch ook in de buitenlucht komen en hun groente toch ook wel van de kouwe grond eten en niet alleen uit kassen. Dan worden die lui toch ook besmet? Of zouden ze voedsel laten invliegen vanuit schonere werelddelen?

    2 likes
    • Stel dat er echt zoiets als “chemtrails” bestaat, puur hypothetisch, dan zijn er geen schonere werelddelen. Dat is nog een punt wat het hele verhaal van chemtrails onwaarschijnlijk maakt. Iets wat je boven de hoofden van mensen uitstrooit, komt daar niet op de grond.

     Je ziet het van de zomer als je auto weer eens onder de gele stof zit, dat is zand uit de sahara en komt hier op de grond. Dat is hemelsbreed +- 3500 km verderop.. Waar “de chemicaliën” neerkomen is dan ook afhankelijk van meerdere omstandigheden, waaronder windrichting. Je kan dus ook niet van te voren weten wat een schoner werelddeel is en welk deel ze uberhaubt zouden besproeien.

     6 likes
    • Ten eerste wordt er nog altijd glashard ontkend dat er überhaupt gesprayd wordt ondanks dat je duidelijk een verschil kan zien tussen een contrail en een chemtrail. Een trail van condens of chemie. Dus ook de hoge pipo’s worden gewoon voorgelogen mocht er werkelijk worden gesprayd. Degene die het sprayen doen (de piloten) die denken dat ze iets goeds doen en volgen hun orders, die worden voorgehouden dat het is om global warming tegen te gaan of iets van die strekking. De aluminium deeltjes zouden het zonlicht weerkaatsen zodat de aarde kan afkoelen. Misschien werkt het misschien niet maar feit blijft dat er meer aluminium in de lucht terecht komt. Dit zou dan niet schadelijk zijn maar dat zou ik ook zeggen om geen paniek te zaaien. De verkopers van aluminium die kijken alleen naar de inkomsten. De wetenschappers die voor zijn doen het waarschijnlijk met goede bedoelingen en denken werkelijk dat dit getest moet worden omdat het reduceren van CO2 tot aanvaardbare niveaus te lang gaat duren. Wie betaald het allemaal? Uiteraard de belastingbetaler. Verder zou het nog zo kunnen zijn dat er tevens getest wordt door het militaire apparaat in hoeverre het mogelijk is om het klimaat te manipuleren. Dit zou een ultiem wapen zijn. Vooral als we kijken wat de Amerikanen de afgelopen 50 jaar al hebben gedaan aan tests dan kunnen we deze optie niet bagatelliseren. Dat zou tevens verklaren waarom het wereldwijd gebeurd want Europa of Rusland willen niet achter blijven. Dit is mijn theorie.

     0 likes
 2. annie geurtsen van heezik

  ik maak me oprecht ongerust over dat ingrijpen op onze natuur over het bestrijden tegen de opwarming van de aarde door het sproeien van giftige stoffen, er heerst ontzettend veel klachten over oorsuisen keelpijn verkoudheid die niet overgaat Het ergste dat mijn omgeving dit niet geloofd en zij zeggen dat het vliegtuigstrepen zijn, maar het verschil is zo overduidelijk! ik ben 73 en volgens hun een complot denker ik wil ze waarschuwen maar dat heeft geen zin we kunnen dit toch niet stoppen Waarom zoveel geld voor een schoonmillieu als ze van boven dagelijks de natuur vergiftigen

  13 likes
 3. je kunt niet zomaar iets bestempelen als een complottheorie zonder achtergrondonderzoek te doen

  En dat is een waarheid als een koe ! Toch komt het steeds weer onder de aandacht, net zo lang tot het onmogelijk meer zo maar weggelachen kan worden. Alle leugens en bedrog komen uiteindelijk in de openheid.

  12 likes
 4. annie geurtsen van heezik

  ikmaak me serieus ongerust over dat gif eningrijpen op de natuur

  9 likes
 5. Hoewel ik niet uitsluit, geloof ik niet zo in chemtrails en denk ik dat het gewoon uitlaatgassen van vliegtuigen dus ‘condens’strepen zijn die (soms) uitwaaieren.
  Wat ik niet begrijp is dat niemand van degenen die dit bij hoog en bij laag beweren, nooit eens de moeite heeft genomen om er doorheen te gaan vliegen en metingen te verrichten. Meten is immers weten en onder het mom van milieu krijg je veel gedaan…

  6 likes
 6. Het zijn neuro-toxines net als Lood. Je weet wel. Wat we 100 jaar geleden nog in kinderverf deden en totot 30 jaar geleden in onze huizen toepaste. https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dutch_Boy_Paint

  Het moet bij wet verboden worden deze stoffen te verspreiden. De eerste Airline die een chemtrail uit stoot en op heterdaad betrapt wordt door een weer ballon op een drukke route zou aan de hand van spikes op de charts veroordeeld moeten worden tot onmiddellijke sluiting of een boete 10x de jaaromzet. Dat leert die commerciële slaven zich wel te verzetten tegen het overheidsapparaat.

  Niemand gaat dit stoppen. Tenzij een of andere rijke pipo een weerballon en een team nerds gaat financieren, en een team lobbyisten voor het verbieden van doe stoffen, we all know that ain’t happening

  5 likes
 7. IK heb eens een poos nachtdiensten op een pomp station gedraaid, en een keer gevraagd aan een chauffeur met een vrachtwagen met gevaarlijke stoffen wat in de tank zat !
  Dat kon hij me niet vertellen ,wat hij wist dat het afval chemie was en wat naar de olie raffinaderij gaat om te vermengen met brandstof…….
  Een andere manier van troep opruimen , want ja de zee bodem ligt al vol en de hole ruimten in de aarde zijn ook vol en instabiel , dus het luchtruim de volgende logische stap !!

  Het gaat uiteindelijk altijd om geld (of het uitsparen er van) doet me denken aan een verhaal van een italiaan die vertelde dat men ontdekt had dat mensen met een pellets kachel (een periode in Italië) vaak kanker hadden ,toen werd er onderzoek gedaan naar de pellets deeltjes en wat bleek verhoogde vorm van radioactiviteit !! De maffia had goed betaald gekregen om de rommel op te ruimen !!

  5 likes
 8. deze cdu man zou wel eens gelijk kunnen hebben.
  samenlevingen die niets meer onderzoeken,zijn inderdaad gedoemd ten onder te gaan.

  5 likes
 9. Jammer dat er geen gouddeeltjes in de lucht hangt.

  3 likes
 10. Hierbij wil ik reageren op chemtrails ik heb laatst regen water getst wat er zoal in zit in verband met chemische&synthetische stoffen daarbij kwam ik de volgende stoffen tegen aluminium-arsenium-barium-cadmium-chroom-kobalt-ethyleendibromide-zilverjodide-polymeren-bacterien-schimmels-virussen.deze stooffen zaten in regen water in eibergenals er veel chemtrails zijn kom ik weinig buiten je kunt er hoofdpijn van krijgen.en soms vind ik heel kleine deeltjes aluminium op mijn tuintafel de meeste mensen verklaren je voor gek als je erover praat.Hoe heb ik dat getest gewoon met de pendel of biotensor en vraag dan zit die stof erin dan zegt het instrument ja of nee ik werk hier al 30 jaar mee

  2 likes
 11. “Hoe heb ik dat getest gewoon met de pendel of biotensor en vraag dan zit die stof erin dan zegt het instrument ja of nee”

  klinkt als een erg betrouwbare test 🙂

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook

Wees er maar zeker van dat de hel zal losbarsten. Syriër slaakt noodkreet op Facebook

Enkele jaren geleden slaakte een Syriër genaamd Majd een ...

Dit is geen democratie. Grote kritiek op benoeming nieuwe voorzitter Europese Commissie vanuit achterkamertjes

Dit is geen democratie. Grote kritiek op benoeming nieuwe voorzitter Europese Commissie vanuit achterkamertjes

Het Europees Parlement heeft zich kritisch uitgesproken ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.