Mens en Dier

Ierse professor waarschuwt voor risico’s prik: ‘Mensen kunnen heel ziek worden’

Help ons door deze info met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Ierse professor Dolores Cahill van University College Dublin waarschuwde enkele dagen geleden in de Hello Irlandia Show voor de risico’s die de prikken met zich meebrengen. “Dit soort virussen zijn RNA-virussen en in de afgelopen 40-50 jaar is er nog nooit een middel tegen RNA-virussen goedgekeurd.”

Professor Cahill wees erop dat men al tientallen jaren probeert om een vaccin tegen RNA-virussen zoals het coronavirus te ontwikkelen. Zo was er een instituut in Groot-Brittannië dat moest sluiten omdat het er niet in slaagde een vaccin te maken tegen het coronavirus of verkoudheid en goedgekeurd te krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Over de reden waarom zo’n vaccin nooit goedgekeurd is, zei Cahill: “Deze vaccins lokken een immuunreactie uit die ervoor zorgt dat mensen die het vaccin krijgen heel ziek worden of sterven.” Ze wees erop dat er in de literatuur veel dierstudies zijn te vinden waarbij een groot deel van de dieren ernstig ziek werd of stierf, met als gevolg dat de coronavaccins niet goedgekeurd werden.

Ik zou het vaccin niet nemen

Wat je nu ziet gebeuren, is dat vaccinontwikkelaars de dierstudies overslaan en het vaccin gelijk testen op mensen. Professor Cahill verwacht dat veel mensen die het vaccin nemen, last zullen krijgen van ernstige bijwerkingen of mogelijk zelfs zullen sterven.

Ze zei dat een coronavaccin inderdaad een immuunreactie uitlokt, maar dat het lichaam in de lente – als het wordt geconfronteerd met het echte coronavirus – als gevolg van het vaccin nog veel heftiger kan reageren. “Mensen kunnen dan heel ziek worden. Al na enkele dagen kunnen hun organen uitvallen en binnen een week kunnen ze sterven.”

“Ik zou het vaccin niet nemen,” benadrukte ze.

4.8 44 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

75% van de nederlanders wel.
eerst invalide en ouderen zomaar 75% weg.
dan de rest van de chronisch zieken en hopla begint al aardig uit te dunnen.

rop
rop
3 jaren geleden

nou dat krijgen ze in ieder geval geen corona.

Jos
Jos
3 jaren geleden

Duidelijker kun je het volgens mij NIET aangereikt krijgen!!!

Ron
Ron
3 jaren geleden

Dr Mercola zegt Wat is er gebeurd met de Vaccine Safety Commission van Trump?
Toen president Trump werd gekozen, nam hij contact op met Kennedy en vroeg hem om zijn Vaccine Safety Commission te leiden. Helaas kwam de Safety Commission nooit van de grond:
‘ Ik stemde ermee in om het te doen, maar onmiddellijk daarna schreef Pfizer een cheque van $ 1 miljoen aan zijn inauguratiecommissie. Vervolgens benoemde hij een lobbyist van Pfizer, Alex Azar, om de HHS te leiden, en hij selecteerde een insider van Pfizer, Scott Gottlieb, om de Amerikaanse Food and Drug Administration te leiden. Zodra ze daar aankwamen, sloten ze de Vaccine Safety Commission en alle andere vragen over vaccins af ‘, zegt Kennedy.
‘Ik denk dat veel mensen hem vertelden:’ Je mag dit niet doen ‘, en [Bill] Gates was een van hen. Maar ik denk dat toen hij het geld van Pfizer nam en hun mannen erin stopte, [de commissie] dood in het water lag. ‘

Het coronavirus kan super virulent, super dodelijk en super overdraagbaar zijn, of het kan mild zijn, zoals verkoudheid. De Chinezen proberen [een vaccin te ontwikkelen] … en als je een vaccin probeert te maken, versnel je de evolutie. ‘

Hoe de evolutie van een virus te versnellen
Zoals Kennedy uitlegt, is de manier waarop ze de evolutie versnellen, door het coronavirus uit de anus van de vleermuis te halen en het te repliceren in dierlijk weefsel zoals pangolin-nierweefsel. Vervolgens worden de gekweekte virussen op niercellen van wilde apen geplaatst, gevolgd door hersenweefsel van muizen.
Elke keer dat u het virus overdraagt ​​naar een ander dierlijk weefsel, verhoogt u naast mutaties het risico op besmetting met zoönotisch dierlijk virus. Volgens Kennedy kan met behulp van dit versnelde evolutieproces binnen een paar dagen zes jaar evolutie worden gerealiseerd. Door dit proces kunnen snel extreem virale vormen van het virus worden gecreëerd. Meestal worden mildere vormen gebruikt om een ​​vaccin te maken. Zoals uitgelegd door Kennedy:
‘Je kunt een milde vorm aannemen en een persoon die milde vorm geven, en ze worden niet echt ziek. Ze ontwikkelen de antilichamen, en dat is de theorie [achter vaccinatie]. Maar er zijn redenen waarom ze die supervirale vormen willen creëren. Een daarvan is dat de meeste laboratoria waar ze het doen, zoals Fort Detrick in [de VS] en het Wuhan-laboratorium in China, niet alleen vaccinlaboratoria zijn, maar ook militaire laboratoria.
Ze willen dus rommelen en kijken naar deze virussen die ze mogelijk kunnen gebruiken. Niet alleen dat, de mensen die vaccins maken, creëren ook graag super virale vormen. Ze geven ze aan muizen die genetisch zijn ontworpen om in wezen een menselijk immuunsysteem te hebben. Vervolgens proberen ze ze te genezen.
Die experimenten liepen tot 2014 in de Verenigde Staten. Het waren de projecten van Dr. Anthony Fauci. President Obama heeft bevolen dat te stoppen omdat ze in 2014 veel lab-escape-problemen hadden vanuit drie verschillende labs …
In plaats van te stoppen zoals hem was bevolen, verplaatste Fauci die operaties naar het Wuhan-laboratorium in China en bleef ze die experimenten uitvoeren tot het moment dat het coronavirus [pandemie] plaatsvond]. In feite deed [expert in infectieziekten] Ian Lipkin die experimenten daar toen [COVID-19] explodeerde. 

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x