Buitenland

Trump krijgt steun van Texas en Louisiana: 4 cruciale staten voor Hooggerechtshof gedaagd

Help ons door dit artikel met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

President Trump heeft hulp gekregen van Texas en Louisiana. Zij hebben vier cruciale staten – Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin – voor het Hooggerechtshof gedaagd omdat ze de verkiezingsprocedures onrechtmatig zouden hebben veranderd. Het Hooggerechtshof heeft de zaak inmiddels aangenomen.


De Texaanse minister van Justitie Ken Paxton wil dat het Hooggerechtshof oordeelt dat de verkiezingen in de vier staten ongrondwettelijk zijn omdat ze niet bereid zijn zich aan de wet te houden. De eisers beweren dat Biden een kans van ‘minder dan 1 op een biljard’ heeft om te winnen van Trump.

Georgia, Michigan, Pennsylvania en Wisconsin hebben de veiligheid en de integriteit van de verkiezingen van 2020 aangetast, zei Paxton. Hij voegde toe dat de staten in strijd met de grondwet hebben gehandeld en riep het Hooggerechtshof op om in te grijpen en deze ‘zware fout recht te zetten’. Paxton wees er ook op dat de verkiezingswetten in Wisconsin op ‘ongrondwettelijke wijze’ zijn aangepast.

Hoogst onwaarschijnlijk

Onderzoeksjournalist Ben Swann geeft hem gelijk en licht toe dat de vier staten de wet hebben omzeild en hun eigen regels bedachten. Hierdoor is de integriteit van de verkiezingen aangetast, aldus Swann.

Een overwinning voor Joe Biden in deze vier staten is statistisch gezien hoogst onwaarschijnlijk, gezien de voorsprong van Donald Trump in elk van deze staten na de verkiezingsdag, aldus de eisers. Volgens hen is de kans dat Biden daar wint ‘minder dan 1 op een biljard oftewel 1 op 1.000.000.000.000.000’.

De minister van Justitie van Louisiana, Jeff Landry, zei dat bij miljoenen inwoners van Louisiana en tientallen miljoenen Amerikanen diepe bezorgdheid leeft over de manier waarop de verkiezingen van 2020 zijn verlopen. Ook Landry zei dat het erop lijkt dat sommige staten in strijd met de grondwet hebben gehandeld.

[Zero Hedge, Ben Swann]

4.9 64 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
2 jaren geleden

Ninefornews, bedankt voor jullie inzet in deze duistere tijd !

Zeer gewaardeerd, Pieter van Leeuwen.

Igar
Igar
2 jaren geleden

Geweldig.

Trek iedere steen ondersteboven, tot al het vuil naar boven komt

Danny
Danny
2 jaren geleden

Hoe hebben ze de wet omzeild en welke eigen regels hebben ze bedacht?

exegese
exegese
2 jaren geleden

Alles hangt af van de eerlijkheid van rechters.Eerlijkheid is echter een vies woord geworden in de huidige situatie in de wereld. Wetten en regels lijken er niet meer toe te doen, men moet en zal ongestoord richting “The Great Reset”. Alleen de massa die de moed heeft, die snapt en durft te beseffen wat hier gebeurt kan het tij nog keren. Anders zal men de mensheid veranderen in slaafse cyborgs.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

60
0
We lezen graag je reactie!x