Homepagina » Buitenland » Amerikaanse acteur gaat machtig pedofielennetwerk in Hollywood ontmaskeren. Dit is hij van plan
Amerikaanse acteur gaat machtig pedofielennetwerk in Hollywood ontmaskeren. Dit is hij van plan

Amerikaanse acteur gaat machtig pedofielennetwerk in Hollywood ontmaskeren. Dit is hij van plan

De Amerikaanse acteur Corey Feldman is een campagne gestart om een machtig pedofielennetwerk in Hollywood te ontmaskeren.

Hij zei in een emotionele video van plan te zijn een film te maken en namen te noemen.

Lang voordat Harvey Weinstein werd beticht van aanranding, trok Feldman al aan de bel over seksueel misbruik in de filmindustrie.

Zes namen

In 2013 beschreef hij hoe hij en zijn collega Corey Haim als kind seksueel werden misbruikt door mannen in de filmwereld.

Via een crowdfundingcampagne hoopt de acteur genoeg geld in te zamelen om de film te maken en een team advocaten en beveiligers in te huren om zichzelf en zijn gezin te beschermen.

“Ik kan zo uit mijn hoofd zes namen noemen,” aldus Feldman. “Eén van hen is vandaag nog heel machtig.”

Banden

Hij zei ook dat hij kan aantonen dat een grote filmstudio banden heeft met een pedofiel.

Vlak nadat hij op sociale media had aangekondigd pedofilie in Hollywood aan de kaak te stellen, is Feldman naar eigen zeggen al meerdere keren ternauwernood aan de dood ontsnapt.

Zo werd hij tijdens het oversteken bijna geraakt door twee vrachtwagens die met hoge snelheid op hem af kwamen gereden.

Gerechtigheid

Enkele leden van zijn band zijn bovendien opgestapt omdat ze vrezen voor hun leven.

“Maar gerechtigheid zal zegevieren, want dit gaat over goed en kwaad,” besloot Feldman. “Niets is erger dan mensen die onschuldige kinderen willen misbruiken.”

Bekijk zijn video hieronder:

[De Morgen]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ing. Waldeck
ing. Waldeck
3 jaren geleden

Ik vroeg Hillary Clinton ze een pedofiel kent! Ze zei, JA

Mijn man Bill.

En onze vriend Jeffrey Epstein is er al meerdere malen voor veroordeeld, trouwens wij bezochten hem regelmatig op zijn pedo eiland. Maar nadat er een politie inval was geweest zijn we ermee gestopt, het risico om op heterdaad betrapt te worden was te groot. Wat wel vervelend was, daar kwamen Bill en ik pas later achter. Wij waren gefilmt terwijl we met de kinderen bezig waren…. oeps

En natuurlijk Anthony Weiner, die viezerik gebruikte daarvoor trouwens mijn geheime email server.

O ja, Harvey Weinstein, onze beste vriend schijnt ook kinderen misbruikt te hebben. Ik wil die man niet meer zien.

En dan natruurlijk vele van onze partij vrienden, allemaal viezerikken, allemaal gearresteerd door de corrupte Donald Trump. Bah!

Antonio B
Antonio B
Reactie op  ing. Waldeck
3 jaren geleden

De Podesta’s (die sprekend lijken op de tekeningen van de 2 potentiele ontvoerders van Madeleine McCan), Polanski (regiseur), Joe ‘Creepy’ Biden om er nog een paar te noemen. Gore ratten zijn het.

En laten we eerlijk zijn, bij veel van die oude politici of elitaire types (inclusief acteurs/zangers) kun je het aan hun kop afzien dat ze zich met misbruik en rituelen bezig houden. Ik weet niet, als ik Bush Sr, David Rockefeller, Nathan Rothchild, Biden of Kissinger zie, ben ik er van bijna wel van overtuigd dat het satanistische pedofielen zijn. Ze stralen iets duivels/demonisch uit.

Hawks
Hawks
Reactie op  Antonio B
3 jaren geleden

Ik citeer: ‘En laten we eerlijk zijn, bij veel van die oude politici of elitaire types (inclusief acteurs/zangers) kun je het aan hun kop afzien dat ze zich met misbruik en rituelen bezig houden.’

Je weet dat de theorien van Cesare Lombroso inmiddels een beetje achterhaald zijn?

Jaya
Jaya
3 jaren geleden

De mensheid moet naar een hoger niveau evolueren en pedofilie ďooŕ een werelďleraar geneutraliseerd.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Wat moet je met al die plannen.?? Maak eerst die film met bekende namen of schrijf een boek met details….. Maar ga in die wereld nou niet van te voren aankondigen wat je van plan bent……want dan komt dat boek of film er natuurlijk niet………

ing. Waldeck
ing. Waldeck
Reactie op  Louise
3 jaren geleden

Hij heeft al namen gemoemd en interviews gegeven en die heb jij schijnbaar niet gezien. Daar zit ‘m nou het het probleem.

En wie zijn mond opendoet wordt in de VS gewoon vermoord. En vooral de laatste maanden is het raak. Rechters, advocaten, getuigen… Toch wel bekend neem ik aan?

Dus wie echt een beweging wil opstarten heeft geld nodig. Vooral om zelf niet vermoord te worden.
En om de rechtzaken te kunnen starten. En vooral de rechtzaken die je zelf aan je broek krijgt.

Dat de broer van de zgn “Las Vegas schutter” een pedofiel was en dat hij vlak bij Hollywood woonde heb je natuurlijk al in de media gelezen. Is er toen een lichtje gaan branden?

Hawks
Hawks
Reactie op  ing. Waldeck
3 jaren geleden

Ik citeer: ‘Hij heeft al namen gemoemd en interviews gegeven en die heb jij schijnbaar niet gezien.’.

Kan je mij naar die interviews leiden, alsjeblieft? Een link zou geweldig zijn.

ing. Waldeck
ing. Waldeck
Reactie op  Hawks
3 jaren geleden

De links zijn natuurlijk verdwenen. Maar de namen zullen beslist deze week weer naar boven komen. Net als de oude opnames.

Dit is de top docu over wat er in Hollywood aan de hand was en is:
AN OPEN SECRET: RAMPANT PEDOPHILIA IN HOLLYWOOD BABYLON
https://www.youtube.com/watch?v=y8vG5yDfZuA

Hawks
Hawks
Reactie op  ing. Waldeck
3 jaren geleden

Ik citeer: ‘De links zijn natuurlijk verdwenen’, en ‘Hij heeft al namen gemoemd’

Vreemd. Dit is een link naar een artikel van een interview met Corey Feldman: http://www.nzherald.co.nz/entertainment/news/article.cfm?c_id=1501119&objectid=11934523

Dit is een citaat van Corey Feldman uit dat artikel: ‘I have to deal with that, which is not pleasant, especially given the fact that I would love to name names. I’d love to be the first to do it. But unfortunately California conveniently enough has a statute of limitations that prevents that from happening. Because if I were to go and mention anybody’s name I would be the one that would be in legal problems and I’m the one that would be sued.’

Ik kan hier alleen maar de conclusie uit trekken dat hij nog geen namen heeft genoemd.

rob
rob
3 jaren geleden

Hier in Nederland lopen er ook genoeg rond …eerst maar eens beginnen bij in den haag …de filmwereld overheids instellingen …bedrijven en dan naar de burger zelf..

weg met ons
weg met ons
3 jaren geleden

Weinstein?? Dutroux had contact met ene Weinstein die later vermoord bleek.

helder
helder
3 jaren geleden

verbeter de wereld, begin bij yourself

Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Bravo, een echte held. Het is overduidelijk hoe bang hij werkelijk is, and toch zet hij door.

Antonio B
Antonio B
3 jaren geleden

Dit zegt niet zo gek veel zo lang hij het niet koppelt aan een wereldwijd, elitair, satanistisch netwerk.

Dit hoort bij het plan in mijn ogen. Net zoals de hele “MeToo” campagne die in een keer groot nieuws is. Allemaal initiatieven om het echte werk in de doofpot te houden, namelijk Pedogate. Dit verhaal van Feldman is daar een onderdeel van.

Ik denk toch niet dat Feldman zijn mond open gaat trekken als hij er de toestemming niet voor heeft. Doet hij dat wel dan wordt hij echt wel tijdig uit de weggeruimd.

Anna
Anna
3 jaren geleden

Misschien te simpel gedacht maar, als hij bewijzen heeft en bang is voor z’n leven, hoe moeilijk kan het dan zijn om die bewijzen veilig te stellen door ze b.v te laten vastleggen in een testament of te bewaren in een kluis zodat ze eventueel na zijn overlijden alsnog openbaar gemaakt kunnen worden.

Minute Repeater
Minute Repeater
Reactie op  Anna
3 jaren geleden

@ Anna

Ik snap jouw redenatie, maar het is echt moeilijk. Testamenten kunnen de overheden makkelijk bij, en tenzij jezelf over een kluis beschikt of van iemand die je echt vertrouwt, en dan nog is dat geen garantie. Als hij echt “is” staat hij 24 uur per dag onder een vergrootglas; en reken maar dat wanneer hij of een bekende van hem een kluis of iets dergelijks huren dat de overheid dit weet.

Bewijs materiaal naar buiten brengen na je dood is ook moeilijk, want reken maar dat “klokkenluiders” bedreigt worden dat hun familie iets word aangedaan. Dat hoeft niet perse geweld te zijn, maar dat kan bijvoorbeeld ook zijn dat er gedreigd word dat het bedrijf van iemand zijn broer op de korrel word genomen. Of dat een uitkering van een familielid gestopt wordt, of de media aandacht die zal ontstaan en zich zal richten op een klokkenluider zijn naasten. De overheid heeft vandaag zoveel macht dat er talloze manieren zijn om mensen te intimideren.

Je moet dus echt heel stevig in je schoenen staan, en een netwerk hebben wat je juridisch kan beschermen, maar ook je naasten. Maar ook een netwerk die simpelweg in je eerste leven behoefte kunnen voorzien. Je hebt toch een dak boven je hoofd, eten, kleding etc nodig. Wanneer je de (intimidatie) verhalen hoort van klokkenluiders zoals bijvoorbeeld Susan Lindauer en Barret Brown en vele anderen gaan je nekharen recht over eind staan. Het is echt heel moeilijk, want je kan er vanuit gaan dat ze niet alleen maar achter de “klokkenluider” aangaan.

Behalve dat je bijna “bullet proof” moet zijn, is het ook niet handig zoals deze acteur doet; door aan te kondigen wat hij wilt gaan doen. Men kan dan alvast beginnen met een publiciteit campagne om te beschadigen, je uit te sluiten van financiële diensten etc etc. Iemand moet echt alles in het geheim doen. Een klokkenluider mag dan wel overleden zijn, maar indien er nabestaanden zijn, kunnen die nog heel lang geconfronteerd worden met allerlei wraak acties van het systeem.

x

Check Also

lubach

Felle kritiek op Lubach: ‘Wat is dit voor staatspropaganda?’

NPO-presentator Arjen Lubach vroeg zondag in zijn ...

filmproducent

Filmproducent spreekt zich uit over kindermisbruik in Hollywood: ‘Ik zwijg niet meer’

Onlangs werd A Child’s Voice van filmproducent ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x