Homepagina » Buitenland » Amerikaanse acteur gaat machtig pedofielennetwerk in Hollywood ontmaskeren. Dit is hij van plan
Amerikaanse acteur gaat machtig pedofielennetwerk in Hollywood ontmaskeren. Dit is hij van plan

Amerikaanse acteur gaat machtig pedofielennetwerk in Hollywood ontmaskeren. Dit is hij van plan

De Amerikaanse acteur Corey Feldman is een campagne gestart om een machtig pedofielennetwerk in Hollywood te ontmaskeren.

Hij zei in een emotionele video van plan te zijn een film te maken en namen te noemen.

Lang voordat Harvey Weinstein werd beticht van aanranding, trok Feldman al aan de bel over seksueel misbruik in de filmindustrie.

Zes namen

In 2013 beschreef hij hoe hij en zijn collega Corey Haim als kind seksueel werden misbruikt door mannen in de filmwereld.

Via een crowdfundingcampagne hoopt de acteur genoeg geld in te zamelen om de film te maken en een team advocaten en beveiligers in te huren om zichzelf en zijn gezin te beschermen.

“Ik kan zo uit mijn hoofd zes namen noemen,” aldus Feldman. “Eén van hen is vandaag nog heel machtig.”

Banden

Hij zei ook dat hij kan aantonen dat een grote filmstudio banden heeft met een pedofiel.

Vlak nadat hij op sociale media had aangekondigd pedofilie in Hollywood aan de kaak te stellen, is Feldman naar eigen zeggen al meerdere keren ternauwernood aan de dood ontsnapt.

Zo werd hij tijdens het oversteken bijna geraakt door twee vrachtwagens die met hoge snelheid op hem af kwamen gereden.

Gerechtigheid

Enkele leden van zijn band zijn bovendien opgestapt omdat ze vrezen voor hun leven.

“Maar gerechtigheid zal zegevieren, want dit gaat over goed en kwaad,” besloot Feldman. “Niets is erger dan mensen die onschuldige kinderen willen misbruiken.”

Bekijk zijn video hieronder:

[De Morgen]


Vond je dit leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Wat moet je met al die plannen.?? Maak eerst die film met bekende namen of schrijf een boek met details….. Maar ga in die wereld nou niet van te voren aankondigen wat je van plan bent……want dan komt dat boek of film er natuurlijk niet………

  24 likes
  • Hij heeft al namen gemoemd en interviews gegeven en die heb jij schijnbaar niet gezien. Daar zit ‘m nou het het probleem.

   En wie zijn mond opendoet wordt in de VS gewoon vermoord. En vooral de laatste maanden is het raak. Rechters, advocaten, getuigen… Toch wel bekend neem ik aan?

   Dus wie echt een beweging wil opstarten heeft geld nodig. Vooral om zelf niet vermoord te worden.
   En om de rechtzaken te kunnen starten. En vooral de rechtzaken die je zelf aan je broek krijgt.

   Dat de broer van de zgn “Las Vegas schutter” een pedofiel was en dat hij vlak bij Hollywood woonde heb je natuurlijk al in de media gelezen. Is er toen een lichtje gaan branden?

   6 likes
   • Ik citeer: ‘Hij heeft al namen gemoemd en interviews gegeven en die heb jij schijnbaar niet gezien.’.

    Kan je mij naar die interviews leiden, alsjeblieft? Een link zou geweldig zijn.

    0 likes
    • De links zijn natuurlijk verdwenen. Maar de namen zullen beslist deze week weer naar boven komen. Net als de oude opnames.

     Dit is de top docu over wat er in Hollywood aan de hand was en is:
     AN OPEN SECRET: RAMPANT PEDOPHILIA IN HOLLYWOOD BABYLON
     https://www.youtube.com/watch?v=y8vG5yDfZuA

     0 likes
     • Ik citeer: ‘De links zijn natuurlijk verdwenen’, en ‘Hij heeft al namen gemoemd’

      Vreemd. Dit is een link naar een artikel van een interview met Corey Feldman: http://www.nzherald.co.nz/entertainment/news/article.cfm?c_id=1501119&objectid=11934523

      Dit is een citaat van Corey Feldman uit dat artikel: ‘I have to deal with that, which is not pleasant, especially given the fact that I would love to name names. I’d love to be the first to do it. But unfortunately California conveniently enough has a statute of limitations that prevents that from happening. Because if I were to go and mention anybody’s name I would be the one that would be in legal problems and I’m the one that would be sued.’

      Ik kan hier alleen maar de conclusie uit trekken dat hij nog geen namen heeft genoemd.

      1 likes
 2. Ik vroeg Hillary Clinton ze een pedofiel kent! Ze zei, JA

  Mijn man Bill.

  En onze vriend Jeffrey Epstein is er al meerdere malen voor veroordeeld, trouwens wij bezochten hem regelmatig op zijn pedo eiland. Maar nadat er een politie inval was geweest zijn we ermee gestopt, het risico om op heterdaad betrapt te worden was te groot. Wat wel vervelend was, daar kwamen Bill en ik pas later achter. Wij waren gefilmt terwijl we met de kinderen bezig waren…. oeps

  En natuurlijk Anthony Weiner, die viezerik gebruikte daarvoor trouwens mijn geheime email server.

  O ja, Harvey Weinstein, onze beste vriend schijnt ook kinderen misbruikt te hebben. Ik wil die man niet meer zien.

  En dan natruurlijk vele van onze partij vrienden, allemaal viezerikken, allemaal gearresteerd door de corrupte Donald Trump. Bah!

  15 likes
  • De Podesta’s (die sprekend lijken op de tekeningen van de 2 potentiele ontvoerders van Madeleine McCan), Polanski (regiseur), Joe ‘Creepy’ Biden om er nog een paar te noemen. Gore ratten zijn het.

   En laten we eerlijk zijn, bij veel van die oude politici of elitaire types (inclusief acteurs/zangers) kun je het aan hun kop afzien dat ze zich met misbruik en rituelen bezig houden. Ik weet niet, als ik Bush Sr, David Rockefeller, Nathan Rothchild, Biden of Kissinger zie, ben ik er van bijna wel van overtuigd dat het satanistische pedofielen zijn. Ze stralen iets duivels/demonisch uit.

   4 likes
   • Ik citeer: ‘En laten we eerlijk zijn, bij veel van die oude politici of elitaire types (inclusief acteurs/zangers) kun je het aan hun kop afzien dat ze zich met misbruik en rituelen bezig houden.’

    Je weet dat de theorien van Cesare Lombroso inmiddels een beetje achterhaald zijn?

    0 likes
 3. Hier in Nederland lopen er ook genoeg rond …eerst maar eens beginnen bij in den haag …de filmwereld overheids instellingen …bedrijven en dan naar de burger zelf..

  17 likes
 4. Bravo, een echte held. Het is overduidelijk hoe bang hij werkelijk is, and toch zet hij door.

  11 likes
 5. De mensheid moet naar een hoger niveau evolueren en pedofilie ďooŕ een werelďleraar geneutraliseerd.

  5 likes
 6. Weinstein?? Dutroux had contact met ene Weinstein die later vermoord bleek.

  5 likes
 7. Misschien te simpel gedacht maar, als hij bewijzen heeft en bang is voor z’n leven, hoe moeilijk kan het dan zijn om die bewijzen veilig te stellen door ze b.v te laten vastleggen in een testament of te bewaren in een kluis zodat ze eventueel na zijn overlijden alsnog openbaar gemaakt kunnen worden.

  1 likes
  • @ Anna

   Ik snap jouw redenatie, maar het is echt moeilijk. Testamenten kunnen de overheden makkelijk bij, en tenzij jezelf over een kluis beschikt of van iemand die je echt vertrouwt, en dan nog is dat geen garantie. Als hij echt “is” staat hij 24 uur per dag onder een vergrootglas; en reken maar dat wanneer hij of een bekende van hem een kluis of iets dergelijks huren dat de overheid dit weet.

   Bewijs materiaal naar buiten brengen na je dood is ook moeilijk, want reken maar dat “klokkenluiders” bedreigt worden dat hun familie iets word aangedaan. Dat hoeft niet perse geweld te zijn, maar dat kan bijvoorbeeld ook zijn dat er gedreigd word dat het bedrijf van iemand zijn broer op de korrel word genomen. Of dat een uitkering van een familielid gestopt wordt, of de media aandacht die zal ontstaan en zich zal richten op een klokkenluider zijn naasten. De overheid heeft vandaag zoveel macht dat er talloze manieren zijn om mensen te intimideren.

   Je moet dus echt heel stevig in je schoenen staan, en een netwerk hebben wat je juridisch kan beschermen, maar ook je naasten. Maar ook een netwerk die simpelweg in je eerste leven behoefte kunnen voorzien. Je hebt toch een dak boven je hoofd, eten, kleding etc nodig. Wanneer je de (intimidatie) verhalen hoort van klokkenluiders zoals bijvoorbeeld Susan Lindauer en Barret Brown en vele anderen gaan je nekharen recht over eind staan. Het is echt heel moeilijk, want je kan er vanuit gaan dat ze niet alleen maar achter de “klokkenluider” aangaan.

   Behalve dat je bijna “bullet proof” moet zijn, is het ook niet handig zoals deze acteur doet; door aan te kondigen wat hij wilt gaan doen. Men kan dan alvast beginnen met een publiciteit campagne om te beschadigen, je uit te sluiten van financiële diensten etc etc. Iemand moet echt alles in het geheim doen. Een klokkenluider mag dan wel overleden zijn, maar indien er nabestaanden zijn, kunnen die nog heel lang geconfronteerd worden met allerlei wraak acties van het systeem.

   3 likes
 8. verbeter de wereld, begin bij yourself

  3 likes
 9. Dit zegt niet zo gek veel zo lang hij het niet koppelt aan een wereldwijd, elitair, satanistisch netwerk.

  Dit hoort bij het plan in mijn ogen. Net zoals de hele “MeToo” campagne die in een keer groot nieuws is. Allemaal initiatieven om het echte werk in de doofpot te houden, namelijk Pedogate. Dit verhaal van Feldman is daar een onderdeel van.

  Ik denk toch niet dat Feldman zijn mond open gaat trekken als hij er de toestemming niet voor heeft. Doet hij dat wel dan wordt hij echt wel tijdig uit de weggeruimd.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Jeffrey Epstein vertelde bewakers dat iemand hem probeerde te vermoorden. Dood beruchte miljardair doet veel vragen rijzen

Jeffrey Epstein vertelde bewakers dat iemand hem probeerde te vermoorden. Dood beruchte miljardair doet veel vragen rijzen

De beruchte miljardair Jeffrey Epstein heeft gevangenisbewaarders ...

Is Jeffrey Epstein vermoord om machtige mensen te beschermen? Deze Amerikaanse columniste denkt van wel

Is Jeffrey Epstein vermoord om machtige mensen te beschermen? Deze Amerikaanse columniste denkt van wel

De steenrijke pedofiel Jeffrey Epstein heeft geen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.