Homepagina » Binnenland » Imam Salam tijdens verhoor in Tweede Kamer: ‘U moet naar mij luisteren, ik ben hier de baas’
salam
Foto: Schermafdruk Tweede Kamer

Imam Salam tijdens verhoor in Tweede Kamer: ‘U moet naar mij luisteren, ik ben hier de baas’

Hij weigerde te staan bij de eedaflegging, wilde geen duidelijke antwoorden geven, praatte ongevraagd aan één stuk door en zou zelfs hebben gelogen onder ede. Een parlementaire onderzoekscommissie voelde woensdag imam Suhayb Salam van de alFitrah-moskee in Utrecht aan de tand.

De commissie wilde weten hoe Salam de financiën van de moskee en de koranscholen heeft geregeld.

Het verhoor maakt deel uit van een onderzoek naar ongewenste buitenlandse beïnvloeding van islamitische instellingen.

Schijnvertoning

Onderzoeker Trees Pels van het Verweij-Jonker Instituut schetste voorafgaand aan het verhoor een alarmerend beeld van de organisatie van Salam, waar kinderen tijdens buitenschoolse lessen zou worden aangeleerd zich van de samenleving af te keren.

Salam stelde meerdere keren tijdens het verhoor dat híj gaat over hoe hij antwoord wil geven, en niet de commissie.

Hij noemde het verhoor een ‘schijnvertoning’ en ‘poppenkast’.

Dit is dus de religieus leider van één van de grootste salafistische moskeeën in Nederland.

Stuitend neerbuigende arrogantie

Op internet maakte het tumultueuze verhoor veel los.

Jack Vinders tweette: “Imam Salam bij het verhoor: U gaat hier niet de hogere over mij spelen! Geeft geen antwoord op de gestelde vragen. Geeft geen gevolg aan de oproep om te stoppen met praten. Stelt dat politici heropvoeding nodig hebben. Staaltje van zich buiten de Nederlandse wet wanen.”

“Het verhoor van Salam geeft een glashelder beeld van zijn stuitend neerbuigende arrogantie, en vooral zijn totale minachting voor deze commissie, en daaruit voortvloeiend de Nederlandse wet,” voegde Lineke toe.

Hans Laat schreef: “Als het aan deze imam Suhayb Salam ligt, zal Nederland een islamitisch land worden. Terug naar de oertijd!”

‘Weg met die gast!’

En Don Salieri: “Vandaag werd weer eens pijnlijk duidelijk dat sommige imams onze rechtsstaat totaal niet erkennen en wetten openlijk aan hun laars lappen. Salam noemde het verhoor een ‘poppenkast’ en wilde de commissie zijn regels opleggen. Weg met die gast!”

Hoe schreven de media eigenlijk over Salam? De Volkskrant sprak vol bewondering over hem en omschreef hem als een ‘zwierige glimlachende imam’. Op Joop.nl werd de imam de hemel in geprezen.

Kamerlid Machiel de Graaf (PVV) reageerde: “Nog nooit werd de Tweede Kamer zo walgelijk geminacht als door de islam, in persoon van deze Salam. De Volkskrant behandelt zo iemand met alle egards. Ziek!”

Bekijk het filmpje hieronder:Vind je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

64 reacties

 1. Hij noemde het verhoor een ‘schijnvertoning’ en ‘poppenkast’.
  gelijk heeft ie , er gebeurt namelijk niets.
  zo iemand hoef niets meer te zeggen namelijk je moet hem met een noodgang het land uit donderen.
  als dat niet gebeurt is het helaas een schijnvertoning.

  ik denk weleens waarom hebben wij dit toegelaten om het land vol te laten lopen met lui die schijt hebben aan dit land en er komen er nog meer , het blijft maar komen en doen nog niets.
  den uil , lubbers , balkende , rutte & co , bedankt voor het naar de kl*ten helpen van dit land.

  57 likes
  • @salvar, of als je antwoorden wilt dan moet je hem in een bunker laten ondervragen door commando’s of mariniers, eventueel met behulp van ‘speciale technieken en gereedschappen’ die het wel los krijgen. Je moet daarvoor op zijn niveau gaan denken. Politiek is een circus voor de buhne. Die krijgen nooit antwoorden los als je wilt weten hoe ze de boel organiseren.

   11 likes
  • Beste, zie mijn antwoord op Willem.

   0 likes
 2. Gewone mensen zoals ik weten al ruim 30 jaar dat dit fout loopt, maar toch wordt het steeds erger met deze gekken, islamitische gekken en klimaatgekken, wanneer nemen we Nederland weer terug en trappen we dat hele zooitje er uit, ze hebben hier niets te zoeken verder. Al decennia lang moeten we elk jaar bezuinigen want pensioenen en investeringen en en en. Nu gaan er jaarlijks miljarden aan uitkeringen en stookkosten en woonlasten naar gelukszoekers/vluchtelingen enz enz dus we zijn decennia lang voorgelogen er is veel te veel geld, we zijn altijd bestolen.

  49 likes
  • Het is een optie om de Farmers Defence Force om te dopen tot Dutch Defence Force. Want bestuurlijk NL blijft een beetje hangen in grondwet artikelen zoals vrijheid van godsdienst en onderwijs en zullen nooit inzien dat de Islam een ideologie is en niet (alleen) een godsdienst.

   In Rotterdam is er al sprake van omvolking (Meer dan 50% is allochtoon), de rest van NL zal binnen een jaar of tien volgen als er niets gebeurt, dan is het werkelijk te laat.

   14 likes
  • Helemaal gelijk Willem, we zijn continu bestolen en voorgelogen en dan moet je me uitleggen, hoe het komt dat in Ecuador mensen voor een kleine verhoging van de prijs van een buskaart massaal de straat opgaan en wij van alle kanten gekortwiekt en bestolen door de Roverheid, lekker op de bank blijven zitten, ieder volk krijgt misschien idd de leiders, die het verdient!!

   8 likes
  • Het verdrag van Straatsburg opzeggen!! Zolang dit van kracht heeft kankeren en protesren geen zin.
   Let op dat de PVV altijd protesteerd tegen de islam en de islam beledigt, echter nooit hebben ze het over het verdrag van Straatsburg. Geeft mij het idee, dat de PVV niet oprecht is.

   6 likes
   • Ontoerekeningsvatbare mensen die staatsgevaarlijke denkbeelden hebben worden normaal gesproken opgesloten, daar hoef je geen verdrag voor op te zeggen.
    Anders zal de Dutch Defence Force een handje moeten gaan helpen.

    8 likes
    • @Rene, Beste, alle maatregelen van de overheid zijn gebaseerd op dit verdrag, punt uit. Mensen met staatsgevaarlijke idee zitten in het parlement en kabinet.
     Als dit verdrag opgezegd wordt, is de PVV ook niet meer nodig.
     Aub zoek dit verdrag en EU resolutie 1743 op lees het door. Want dit is de overgave van Europa aan de Islam!

     6 likes
 3. Deze man is echt verschrikkelijk extreem gevaarlijk, daar is zelfs Kuzu er niks bij, en had allang uit ons land opgedonderd moeten zijn.

  38 likes
 4. Daar zit je dan, als gegoede Nederlander in je nette pak, komt die baardaap in zijn jurk aanzetten. Dan weet je toch al genoeg heren?! Denken jullie nou echt dat hier een dialoog is gehouden? Dat je die satanische kwast kunt geloven in wat ie ook beweerd? Er zit vergif op die stoel, en hij geniet van de aandacht. Jullie mogen nog blij zijn dat ie niet ontploft, want dat zou zijn Satan genaamd Allah wel heel graag willen. ‘Maak het pad van de ongelovigen zo smal mogelijk’ is hier weer gedemonstreerd.

  25 likes
  • Gea Breuker, je hebt gelijk…….wat ik eigenlijk nog erger vind, is de nederige en onnozele reactie op dit soort lieden, en daar hebben we er veel te veel van, door onwetendheid Satan vereren is de laatste jaren heel gewoon. Mensen hebben geen idee wat ze over zich afroepen…….

   3 likes
 5. Politiek>Wet>Religie. Dat is de volgorde. Nederland is een christelijk/katholieke samenleving dat is onze voetafdruk. Dan komen andere religies pas.
  Bevalt het hem niet lekker opzouten, ik hoef ook niet met mijn blote kont over een strand in een Islamitisch land te sjouwen en hier ga je niet met een Burka naar het strand of zwembad. kan je niet confirmeren aan onze cultuur lekker opzouten. Dat moeten wij daar ook… De meerderheid moet zich niet gaan aanpassen en eigen cultuur omgooien aan een kleine minderheid.

  25 likes
  • De meerderheid is zich al lang aan het aanpassen en is binnenkort de meerderheid helemaal niet meer.
   Lekker blijven debatteren over de grondwet, de vrijheid van godsdienst en onderwijs dan gebeurt het helemaal ‘vanzelf’.

   4 likes
  • Nederland een christelijk katholieke staat?

   Nederland is eeuwenlang de grootste islamitische staat van de wereld geweest.

   Ik zie je al dom kijken

   1. Wat is de grootste islamitische staat?
   Antwoord: Indonesie
   2. Van wie is indonesie eeuwenlang geweest, bij welke staaf
   Antwoord: Nederland

   1+1=2

   Feiten zijn feiten. Ken je eigen geschiedenis

   0 likes
 6. Er is maar 1 ding wat er moet gebeuren en dat is deze man zo snel mogelijk van al zijn rechten te ontdoen, alles in trekken zoals verblijfsvergunning / werkvergunning / NLD paspoort ( Nederlandse nationaliteit / afpakken ) ID kaart, etc., en zo snel mogelijk Nederland uitschoppen !!!! En dat geldt voor een ieder die Nederland binnenkomt en denkt dat die God is hier. In dit geval ” Allah “.

  23 likes
 7. 0,00000000000000000 aanpassingsvermogen…

  21 likes
 8. Eindelijk het echte gezicht van de Islam, tijd om nieuwe keuzes te maken voor het te laat is.

  17 likes
 9. Dit is de ware Islam, zo wil men leven. Tja……ploink land uit!!!

  17 likes
 10. Wat Willem zegt over 30 jaar wil ik dit nog aanvullen tot 42 jaar. In 1978 bracht de toenmalige BVD diverse rapporten uit met daarin aandacht voor dit islam gevaar. Turkse koffiehuizen die allemaal gecontroleerd werden door de Turkse maffia om hun heroïnehandel uit te voeren. En politieke beïnvloeding in de gemeenteraad via infiltratie van politieke partijen. Er werd gewaarschuwd voor infiltratie van Turken in opsporingsdiensten. Het stond er allemaal in, de BVD rapporten. En ze hadden gelijk en goed werk verricht. En wat deed de politiek??? Helemaal niets werkelijk 0,0 de rapporten verdwenen in een dikke la en de rest weten we.
  Politiek heeft een gigantisch probleem gecreëerd en als het beetje bij beetje verder uit de hand loopt mag de blanke Jan Lul hun rotzooi opruimen. Nou nee hoor ik bedank ervoor. Los zelf je rotzooi maar op VVD, D’66 en CDA.

  17 likes
  • Nou Bas, ik stel voor om die partijen VVD, D666 en CDA niet een kans te geven om hun eigen troep op te ruimen.
   Stem er aub niet op, nooit meer, en vertel het je kennissen en vrienden, geef het door, nooit meer op het kartel stemmen.
   De politiek in het Westen is zo doortrapt, zo verweven met de ambtenarij, het systeem, alleen een volledige wisseling van de wacht is de redding.

   9 likes
 11. Blijkbaar kunnen sommigen niet goed lezen en dit vooral ter linker zijde.Eigenlijk Mohammed zelf die verklaarde dat hij in zeer letterlijke zin door een geest bezeten was, namelijk door Allah die hem als spreekbuis gebruikte. Zelf als kanaal gebruikt worden door een ander wezen, dat is per definitie wat men bezetenheid noemt. De Mekkanen geloofden meestal wel in djinns, wezens die tot het geestenrijk behoorden doch qua moraal en intellekt weinig van de mens verschillen, en b.v. goedaardig danwel boosaardig kunnen zijn (dit i.t.m. de engelen, die zuiver instrument van Gods wil zijn). Dat djinns er belang in stelden, bezit te nemen van een mens, dat was nog aannemelijk, maar dat de Schepper van het heelal zich hiermee zou bezighouden, gold als absurd. Te meer daar de zogezegde openbaringen van de bezitnemende geest via Mohammed wat al te banaal waren om van goddelijke oorsprong te kunnen zijn.Rond zijn 40 jaar, een typische leeftijd voor het akuut worden van paranoïa, begint Mohammed te lijden aan sensorische (visue le maar vooral auditieve) hallucinaties. Inhoudelijk geeft de stem die hij in zijn hallucinatie hoort, vorm aan een uitverkiezingswaan : hij denkt dat Allah tot hem spreekt, hoewel er absoluut niets is in de hele Koran dat niet vanuit Mohammeds kulturele en persoonlijke achtergrond begrepen kan worden.Mohammed was uiterst onverdraagzaam tegen alwie zijn waan in twijfel trok. Zoals vele paranoïde mensen was hij echter verstandig genoeg om te weten hoever hij kon gaan in het beledigen en uitdagen van andersdenkenden : pas toen hij in Medina over een legermacht beschikte, gaf hij de ongelovigen de keuze tussen de bekering en de dood. Bij zijn veroveringen wist hij zeer goed wanneer te zalven en wanneer te slaan, in funktie van zijn strategische objektieven. Maar reeds in Mekka ging hij af en toe wild te keer tegen de gevestigde kultuur en tegen al wie niet in zijn aanspraken op profeetschap geloofde. Het is daarom niet zonder belang om te weten met welke doktrine Mohammed zijn veldtochten tegen de ongelovigen rechtvaardigde. De Koran-doktrine hierover komt in het volgende hoofdstuk aan bod, hier halen we enkele uitspraken aan die de traditie aan Mohammed zelf toeschrijft : * “Zelfs maar één dag voor de islam strijden is meer waard dan de hele wereld en al wat erin is.” (25)

  * “Gij zult de joden bestrijden totdat zelfs de steen waarachter een jood zich verbergt, u toeroept : ‘Dienaar Gods, ziehier een jood achter mij : doodt hem !'” (26)

  * “Allah patroneert hem die uitrukt om te strijden op de weg van Allah. Als hij niet gedood wordt, zal hij met buit en beloningen beladen terugkeren, en als hij sneuvelt, zal hij naar het Paradijs gaan.” (27)

  * “Ik zweer bij Allah : ik wil sneuvelen op de weg van Allah, en sneuvelen en opnieuw tot leven gebracht worden, en nog eens sneuvelen en opnieuw tot leven gebracht worden, zodat ik telkens weer verdienste kan verwerven.” * “Het hellevuur zal niet de benen raken van hem die met stof bedekt wordt in de strijd op de weg van Allah.”

  * “Hij die een ander helpt met wapens om te strijden op de weg van Allah is als de voorvechter zelf, en deelt in de beloning. En ook wie achterblijft om voor de familie van de strijder te zorgen, is als de strijder zelf.”

  * “Deze religie is voor altijd opgericht, tot de Dag der Verrijzenis, zolang de moslims ervoor vechten.”

  * “Op de laatste dag zullen de wonden van zij die gewond zijn op de weg van Allah zichtbaar zijn, en druipen van het bloed, maar hun geur zal als muskus-parfum zijn.”

  * “Sneuvelen op de weg van Allah vereffent alle zonden (maar niet de schulden).”

  * “Hij die sterft en nog niet voor de islam gevochten heeft, noch zelfs bij zichzelf gedacht heeft : ‘Allah geve dat ik een strijder word die sterft op de weg van Allah’, hij is als een huichelaar.”

  * “Strijden op de weg van Allah, of daartoe besluiten, is een goddelijke plicht. Wanneer uw imaam u beveelt om te gaan vechten, gehoorzaamt hem dan.”

  Specifiek tegen degenen die de islam afvallig worden, is het vers : “Als zij zich van u afkeren, grijpt hen en brengt hen ter dood waar ge hen maar vindt.” [4:89] Tot op heden staat op geloofsafval de doodstraf. 40) “Doch de straf voor hen die Allah en Zijn boodschapper bestrijden en verderf (= ongeloof) brengen in het land, is dat zij gedood worden of gekruisigd, dat hun beide handen of voeten afgehakt worden, of dat zij verbannen worden.” [5:33]

  10 likes
  • Ja maar waarom moeten wij dat weten Ron, wat kan ons dat schelen allemaal, dat hele kudt geloof wie boeit dat nou wat, wat kan iemand de beweegredenen van zo’n gevaarlijke gek nou schelen. Helemaal niks, ik wil met geen enkel geloof en domme teksten in bijbels of korans iets te maken hebben. Die lui hebben hier niets te zoeken als ze zo radicaal en achterlijk zijn.

   24 likes
  • @rob. Je voert hier een tekst in die niet compleet is. Als mens moet je de hele koran geleerd hebben. Bij goed onderwijs over de koran, dan krijg je mee dat Mohammed eigenlijk een slecht mens was. Je moet dus leren uit de verhalen.
   Het is als de bijbel(daar staan ook heftige verhalen in) enz. in wederkerende tekst/verhaal geschreven. Een begin en een eind en het eind is weer een begin. Daartussen gebeurt dus veel en daaruit leert men. En vrijwel bij alles hoort uiteindelijk de 10 geboden(die hebben zij ook) als hoofdregel/wet aangehouden te worden.
   De mensen in de meeste moslim landen zijn vaak minder streng dan hier. Wat hier geleerd wordt door sommige islam instituten heeft niks met de koran zelf te maken. Het gaat hier om een zelf bedachte ideologie. Helaas zijn veel jongeren hier vatbaar voor.
   Het geld komt vaak uit Saoedi Arabië en dus is het een manier om door die elite hier de macht te krijgen.
   Mensen die het aanhangen worden dus in feite misbruikt.
   Echte moslims weten dit ook. Zij zullen nooit over andere mensen oordelen. Zij laten dit over aan god.(karma).

   10 likes
  • Het Judaisme met al zijn afgeleidenen, zoals het Christendom, Jodendom en Islam zijn de grootste Kankergezwellen van de laatste 1500 jaar. Zijn niets meer dan een politiek bindmiddel om alle neuzen dezelfde richting op te krijgen. “Geloven” zijn in de kern fascistisch. Overigens hebben wij in de afgelopen eeuwen ook onze pastoors en dominees “uitgezonden” naar landen waar we vooral veel aantrekkelijke goedkope grondstoffen konden bemachtigen. Na hard werken in mijnen en na zware arbeid altijd leuk om na afloop te horen dat je in de Hemel zou komen als slaaf; maar wel blijven geloven natuurlijk. Anders richting hel. Op mijn zesde na de eerste godsdienstles op de lagere school wist ik het al. Dit is niets voor mij.

   6 likes
   • Het geloof wordt misbruikt door machthebbers en dat is jammer. Geloof en politiek hoort niet samen te gaan. Geloven doe je voor jezelf. Het maakt niet uit welk geloof je als voorbeeld neemt. Het gaat erom dat je ervan leert. Veel mensen nemen de boeken te letterlijk of interpreteren het niet goed.
    Het systeem waarin wij leven is ook een geloof geworden. Het geloven in technologie. We merken nu dat dit ook niet de goede kant op gaat. Het systeem laten draaien ten koste van mens en natuur is natuurlijk ook slecht.
    Ik merk toch dagelijks, dat het respect voor de mensheid/natuur aan het afnemen is. De mensen die in de realiteit leven moeten opboksen tegen zombiemensen/systeemdenkers. We worden langzaam in zijn geheel overgenomen door een nepwereld. Heel veel kennis over het leven zelf verdwijnt, omdat het systeem overheerst. Het gevolg hiervan is: dat je met zelfvernietiging bezig bent. Zouden we niet moeten willen. Dus zo slecht zijn die heilige boeken niet, want die zelfvernietiging staat zelfs in die boeken beschreven. De boeken zijn dus ook een soort van waarschuwing voor de mensheid. Een encyclopedie. Een soort van spiegel die voorgehouden wordt.

    4 likes
    • Heilige boeken zijn door mensen geschreven, dus wat erin staat, is ook menselijke interpretatie van wat zij dachten dat goddelijk was. Dit geldt voor de thora, bijbel en koran. Het probleem met deze geschriften is dat er altijd maar 1 persoon is geweest die deze teksten heeft ontvangen en ook nog eens de leiders van deze volkeren zijn of zijn geworden. Jammer dat hele volksstammen deze vorm van brainwashing accepteren. Waar blijft de eigen wil en verantwoordelijkheid van deze mensen?

     1 likes
  • welk vertaalde boek heb jij gelezen?

   1 likes
  • Lijkt wel een aangepaste versie van de Bijbel, geschreven door iemand uit de Bijbelbelt. Daar wonen ook van die mafkezen. Ik heb ze in mijn familie. Hel en verdoemenis; het enige wat uit die stomme hersenen komt. Veel kindertjes betekent veel soldaten. Dus oorlog, want voor de rest valt er weinig te doen in die landen. Wordt tijd voor een chip in de hersenen. Je bent er maar klaar mee als je verwekt zou zijn door zo’n type. Volledig kansloos ben je dan.

   0 likes
 12. Ontregelen en hufterigheid. Wat een triestigheid.Wegwezen!

  7 likes
 13. Op Joop.nl werd de imam de hemel in geprezen

  Jammer dat ze hem daar niet wilden hebben……

  7 likes
 14. Nou ja, in schijnvertoning en poppenkast heeft hij wel een punt. Ik denk dat de meesten dat hier wel vinden. Of gaan we nu ineens politiek correct worden met z’n allen? Voor wat betreft Marokkanen en sorry dat ik het effe onder 1 noemer plaats …. het zijn net Amerikanen en dat scheelt niet alleen in letters al erg weinig; ze kunnen zich nergens aanpassen. Dus laat ik is grensoverschrijdend zijn; Marokko voor de Marokkanen en Amerika voor de Amerikanen. Pff … probleem opgelost! Positieve discriminatie m.i. . Maar voor de mensen met een roze bril, ben ik een fascist. Grappig he, want ik weet niet eens precies wat dat betekend.

  7 likes
 15. Kamerlid Machiel de Graaf (PVV) reageerde: “Nog nooit werd de Tweede Kamer zo walgelijk geminacht als door de islam, in persoon van deze Salam. De Volkskrant behandelt zo iemand met alle egards. Ziek!”

  Wordt niet ook onze burgerij geminacht door onze eigen 2e kamer? Is daar niet ook de arrogantie
  topspeler?
  Je kunt immers niet een ander arrogant vinden als je deze eigenschap niet zelf kent of in je draagt.
  In de tijd waar Mohammed de spreuken door kreeg of ontving was die niet geschikt meer om zuiver de wetten of spreuken te ontvangen. De ontvankelijkheid hier voor bij Mohammed was tanende. Hij kon niet meer zuiver waarnemen en zodoende ontvangen. Hij was reeds te aarde gebonden.
  Dus hij kreeg ook kwade of niet zuivere geestelijke ingevingen meer.
  Hij wist waarschijnlijk dit zelf ook.
  Ervoer veel onmacht om zuiver waar te nemen. En de waarnemingen die hij door kreeg vermengden zich met met zijn eigen begeerte en wilsleven. En dat bleef voor een deel onbewust bij Hem.
  Hij raakte dus bezeten bij tijd en wijle, omdat kwade entiteiten ook toegang tot hem kregen.
  Deze kwade entiteiten nemen ook bezit van de genoemde imam. Ook zij kunnen niet zuiver zijn.
  En is het dus terdege kwaadaardig omdat dit zich tegen de mens keert.
  De islamitische mensen die dit kwaadaardige niet aanhangen zuiveren eigenlijk de teksten van de Koran.
  Zij willen in vrede leven met ons. Niet naast ons maar met ons in vrede.

  6 likes
  • @frans: wat wil je nu eigenlijk zeggen, ik snap je relaas niet. Dolend eind, iets met islam is vrede? En denk, geloof je zelf?
   Er is maar ęén doel in de sektarische ideologie die islam heet, dat is wereldwijde dominantie, zonder ongelovigen en louter islam. Dat is het dar-es-salam versus nu, dar-el-harb, huis van de oorlog. Daar zit de islam nu, en al 14honderd nog wat jaar in vast. En het huis van de vrede zal nooit komen, de mensheid is te divers, godzijdank. Dat is ook het grote gevaar van islam, het houdt je dom en hopende, strijdende voor iets onbereikbaars, heel sluw.
   Nee frans, wordt wakker en neem je twijfels weg, de islam is slecht, vergif voor de mensheid en aarde. Er was een tijd, de eithihada van 1050 tot 1400, toen was even hoop in het MO. De leer islam werdt lager gezet door de toemalige kalefs, maar de muftis namen het weer over. En sindsdien is het nooit voor niemand beter geworden. ‘algeria, where are your Jews?’ Google daar maar eens op. En dan weet je het wel.

   6 likes
  • Men houdt zich liever bezig met het verbieden van tabak in benzinestations en overige winkels. Krachtdadig optreden van vooral het CDA.

   2 likes
 16. Groot gelijk wat deze Imam deed, daar zitten voor hem een aantal van onze landverraders die de grenzen wagenwijd open hebben gezet voor de middeleeuwen en de religie van de vrede en krijgen een passende islamitische behandeling zoals het dagelijks gebeurt op straat, maar dan extra met fysiek geweld. Het was mooi geweest als de Imam de ongelovige varkens naar de strot was gevlogen en dat had gedaan wat z’n door slinks verheerlijkte geloofgenoten dagelijks doen op de straten van Vernederland.

  Eigenlijk was de Imam een looser door niet eens met z’n vuist op tafel te slaan. Jammerlijk gewoon, want wie is volgens de politiek en overheid de baas in dit land? De moslims natuurlijk!! Dus, buigen en kop houden, kaaskoppen.

  En te bedenken hoe prachtig en terecht de religieuzen het vonden dat een geloofsgenoot van de Imam Theo van Gogh heeft omgebracht, omdat Theo nogal beledigend zou zijn geweest en de waarheid rond hun achterlijke cultuur vertelde en mensen vinden dat de mond mag worden gesnoerd van dergelijke critici met een wapen, een doorgesneden keel en een mes in de borstkas. Ja, mooie vredige jongens die religieuzen die met tig duizenden binnenkomen op Befehl van de politiek en overheid met gratis van alles op kosten van ons en het land komen bezetten.

  De commissie is, zoals de Imam al duidelijk maakte, POPPENKAST!

  6 likes
 17. @Hans Laat,, in de oertijd was nederland niet islamitisch.
  wat ik zie zijn twee verschillende stijlen en denkmethoden die niet tot elkaar komen, de onwil is wederzijds.

  4 likes
 18. Het is de arrogantie van de macht in beide kampen. Dit is een duidelijk voorbeeld hoe de macht op alle fronten misbruikt wordt. of het de heren van de tweedekamer gebruikt of deze imam Salam. Beiden staan niet open voor dialoog. Zo worden ook de gewone burgers betuttelt. Ik ga niet zeggen wie gelijk heeft of iemand zot is of gevaarlijk is, ik oordeel niet op iemands zijn /haar ongemakken. Ik kan enkel vaststellen wat hier gebeurd.

  4 likes
 19. Nederlanders zijn nsb-ers, ze durven deze lui niet aan te pakken. Wel eerlijke hardwerkende mensen, dan durven ze wel. Tuig is het.
  https://www.trouw.nl/duurzaamheid-natuur/het-gezicht-van-verzet-tegen-windmolens-werd-gearresteerd-alsof-ik-zes-moorden-had-gepleegd~be650840/

  4 likes
 20. Het is inderdaad een poppenkast want moslims mogen liegen tegen ” ongelovigen” dus dat zijn atheïsten,christenen, joden, hindoes, boeddhisten, kortom iedereen die geen moslim is. Dus het onder ede staan helpt niet. Alleen de duimschroeven aandraaien zou helpen, maar dat wil je niet want : ” behandel uw naaste als u zelf/ als ge niet wilt dat u geschiedt, doet het ook een ander niet.” Ik heb jaren geleden het boek ” Undercover in de Schilderswijk” gelezen. Dan zie je wat de islam inhoudt. Zouden politici ook eens moeten doen, maar ja die zitten er uit eigenbelang. Als de pleuris uitbreekt zijn zijn allang gevlucht. Naar Argentinië bv.

  4 likes
  • Mannetje met het kleine snorretje wist honderd jaar geleden al wat ons te wachten stond. Lees zijn boek maar. Weet je gelijk waarom het zo lang verboden is geweest. Plato: “De Meest Gehate Man Is Hij, Die De Waarheid Spreekt”.

   4 likes
 21. zou maar buigen met Robotjetten?

  3 likes
 22. Het probleem binnen de islam: mensen kunnen zichzelf imam gaan noemen. Er zijn hier imams, die in islamitische landen zijn verbannen. Dit probleem treft de moslims zelf ook.
  Op zich is de islam een vredelievend geloof.

  3 likes
  • Alle geloven hebben fascistische tendenzen. Wie niet horen wil moet voelen. Kan ook niet anders. Zijn allen voortgekomen uit het Bedoeïenenbestaan. Families bij elkaar houden ten koste van alles. De rest spreekt voor zich. Eigen schuld dikke bult. NL lijdt nog steeds onder het “Blauwe Overallsyndroom”. Allemaal met het leaseautootje in het Armanipak achter het beeldscherm. Dus laten we de allochs het vuile werk opknappen en stoppen we ze weg in allang afgeschreven flatjes in de buitensteden van Amsterdam, Utrecht en de rest. Wat zijn wij toch een goedzakken. Slaventijd is nog lang niet voorbij. Uiteindelijk wordt elke slavendrijver zelf slaaf.

   1 likes
  • @Elise De Islam is geen vredelievend geloof iedereen die niet moslim is moet uitgeroeid worden dat is hun doelstelling dus als wij dat niet tegengaan zal je er straks niet meer zijn of je moet moslim worden maar dan komt jou verhaal binnen de moslims zijn er die zich de allerbeste voelen en de boel gaan scheiden dat heb je ook met de protestanten de een wil niet doen wat de ander wil dus kregen we ook de lichte en de zware kant {ZWARTE KOUSEN KERK}Hervormt Protestant enzv: daarom zonder elk soort religie zullen de mensen beter af zijn.

   1 likes
 23. ben benieuwd of we nog iets horen van rutte&co anders is hij net zo gevaarlijk als deze jurk.

  3 likes
 24. Vraag me af wat doet zo’n rare baardaap kwast hier in Nederland , geen respect voor gezag en de wetten hier , dan kan die beter naar Timboektoe land terug gaan .

  3 likes
  • Wat hij hier doet is jonge kinderen tegen het westen opzetten, hoorde voor 18 jaar geleden al ‘wacht maar tot wij hier de baas zijn’ van een Turk die op zaal lag in een ziekenhuis. Dat is het plan.

   Overal is oorlog en rottigheid waar moslims wonen. Moslims die menen de hele wereld bevolking te moeten bekeren tot hun waanzinnige geloof in een onzichtbare geest. Zij kunnen een atoombom verwachten tijdens de hadj waar dan 2 miljoen doden zullen vallen.

   3 likes
  • Nee dan beter de witte jongeren die in hun dronken reet de gezagsdragers, ambulancepersoneel etc.etc. belagen. Immers een goed voorbeeld doet goed volgen. Wat Zij kunnen, kunnen Wij beter. Paps en Mams liggen immers op de bank en kijken naar de RTL’s en overige shit. Geef het volk etc.etc.etc.

   0 likes
 25. Eerst het slechte nieuws:
  Ja, Allah streeft naar WERELDWIJDE dominantie. In de jaren 90 begreep ik al dat het Beest uit de zee (entitiet) Allah was en het Beest uit de aarde (mens/ mens is uit klei gemaakt): Mohammed. Ik begreep ook de clue: number of the Beast = = number of a Man => number of followers of Allah == number of followers of Mohammed. Alleen 666 (Arabic phrase: Bismíllah) kon ik toen nog niet plaatsen.

  Het goede nieuws: wanneer in de Bijbel gesproken wordt van de HELE wereld, dan wordt daarmee het Midden-Oosten plus Turkije en paar Afrikaanse landen bedoeld. Dus de apotheose van de strijd tussen YHVH – Allah gaat in zekere zin aan ons voorbij.

  3 likes
 26. En dit is dan een druppel op een gloeiende plaat.
  Aanpakken die hap.Laat toch weer iets zien van ZIJN kant.

  2 likes
 27. In een ding had deze religieus leider trouwens wel gelijk. En dat is dat Mark Rutte niet als ”de hogere ” moet worden opgevat. Mark Rutte moet blij zijn dat deze religieus leider hem niet een kopje kleiner laat maken of een toontje lager laat zingen.

  2 likes
 28. Nergens werd de vraag gesteld wat de straffen zijn als een moslim zich niet houd aan de koran regels, want de imam had het er steeds over dat een moslim BINNEN de koran vrij mag kiezen maar is dat ook zo? Vrij, bedoel ik.
  En mogen moslims straffen anders dan de Nederlandse wetten toestaan? denk aan handen afhakken, stenigen en in het ergste geval onthoofden.
  Over de lichaamsverminking wat ze bij jonge kinderen, m/j toepassen zullen we het maar niet hebben want daar wordt amper tegen opgetreden. In België willen ze dit uit de verzekering halen als zijnde vergoedbaar, dus op eigen kosten het maagdenvlies herstellen (vrouw moet maagd zijn voor ze kan trouwen anders straf 2 hierboven genoemd. Tenzij echt op medische indicatie, verminking herstellen of zoiets.

  2 likes
 29. mijn god mensen zie nou de grotere werkelijkheid, bijna iedereen reageerd, emotioneel ondergeschikt aan hun gezond verstand, want plots is nederland en de overheid weer jullie grote vriend.
  zowel die commisie wil alleen horen wat ze horen willen, en deze imam natuurlijk het zijne.

  waarom omdat we allemaal op middel en hoog emtioneel niveau zijn opgegroeit, gemanipuleert met emoties, die ons helder en zuiver en neutraal bewustzijn manipuleren, deze emoties worden o.a. vertegenwoordigt door, adreline is speed, dopamine is mdma, en endorfine is heroine, of te wel je leeft op een planeet met junken, emotioneel ondergeschikt aan hun gezond verstand, makkelijk emotioneel te manipuleren, tot negatief eenzijdig gepolariseerde uitspraken.

  dit is de ziekte waar deze wereld aan leid, in alle lagen en stromingen van de bevolking, en moet worden ingezien, om tot oplossingen te komen, alles wat je ziet heeft met dit triest lager, lichaams, of ego emotioneel ondergerschikt harddrugs schijngestabilliseerd mislukt junken bewustzijn te maken.
  wat wereldwijs word gestimuleert door scholing, media, jouw overheid, en ook geloofsinstituten.
  junken bewustzijn kun je makkelijk emotioneel controleren, manipuleren, en misbruiken.

  1 likes
 30. Jammer dat niemand ze ooit wijs heeft kunnen maken dat ze zich twee keer moesten besnijden, n.l een maal beneden zodat ze niet voor voortplanting kunnen zorgen, en een keer door de tong zodat ze niet konden spreken en met een gespleten tong zodat wij konden zien wat voor een addergebroed ze eigenlijk zijn. Begrijp nog steeds niet hoe het kan dat het grootste moslim land ter wereld n.l Indonesië zo tolerant is, heb toch het idee als je altijd in de woestijn verblijft en je in een beschaafde cultuur komt, je moeilijk kunt aanpassen. Zou een fata morgana dan toch hersen letsel veroorzaken.

  1 likes
 31. Tja het is toch echt wel de schuld aan die lui die ons land hebben veraden , en dan heb ik het over het verdrag van lissabon die achter onze rug is getekend , terwijl wij voor nee hebben gestemd tegen Europa, dan was het in iedergeval hier niet zo erg geweest ,, weg met de PVDA GROENLINKS CHRISTEN UNI , Partij Van De Dieren enz

  0 likes
 32. afgaande op hoe den haag hiermee omgaat klopt wat hij zegt wel.

  0 likes
 33. Hij neemt voorbeeld van de politiek over, die kunnen ook zelden ja of nee zeggen en komen dan ook met een heel lulverhaal.
  Kan het hem niet eens kwalijk nemen.

  0 likes
 34. Wat wel triest is, is dat de PVV deze religieuze leider gebruikt om het vuile werk voor hen op te knappen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

mensen

Dit kabinet faalt gigantisch en men is Rutte zat. Kamerlid laat zien hoe mensen voor de gek worden gehouden

2019 was een goed jaar: de economie ...

belastingdienst

Ambtelijke terreur in Nederland: hoe de Belastingdienst bewust het leven van heel veel mensen verwoestte

De Belastingdienst besloot in 2014 de kinderopvangtoeslag ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.