Buitenland

Huisarts: ‘Ik hoop dat we OMT en regering ter verantwoording gaan roepen. Dit mag nooit meer gebeuren’

Help mee door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Eerder dit jaar bleek dat het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken samen met wetenschappers aan een strategie heeft gewerkt om de angst voor corona te vergroten en zo begrip voor ingrijpende coronamaatregelen te kweken.

Nu blijkt ook de Britse regering wetenschappers te hebben misbruikt om middels het zaaien van angst de gewenste coronamaatregelen door te drukken. Een aantal hebben last gekregen van gewetenswroeging en doen in de krant The Telegraph hun verhaal.

Een commissie van SAGE, het Britse OMT, waarschuwde ministers in maart vorig jaar dat ze het ‘waargenomen dreigingsniveau’ van corona moesten verhogen, omdat ‘een aanzienlijk aantal mensen zich nog steeds niet voldoende bedreigd voelt’.

Dystopisch

Eén van de gewetensbezwaarde wetenschappers, Gavin Morgan, zei: “Het is duidelijk dat de inzet van angst als controlemiddel niet ethisch is. Het inzetten van angst riekt naar totalitarisme.” Een ander OMT-lid voegde toe: “De manier waarop we angst hebben ingezet, is dystopisch.”

Weer een ander zei: “Je zou psychologie ‘mind control’ kunnen noemen.” Iemand zei ook dat ze verbijsterd waren over de inzet van gedragspsychologie als wapen tijdens de pandemie. Een lid van het Britse OMT waarschuwde dat ‘mensen de pandemie gebruiken om de macht te grijpen en dingen door te drukken die normaal gesproken niet zouden gebeuren’.

Zeer ernstige vragen

Parlementslid Steve Baker, vicevoorzitter van de Covid Recovery Group, reageerde: “Als het waar is dat de overheid het besluit heeft genomen het publiek bang te maken zodat het zich aan de regels zou houden, roept dat zeer ernstige vragen op over het soort samenleving dat we willen worden. Ben ik bang dat het huidige regeringsbeleid de wortels van het totalitarisme versterkt? Ja, natuurlijk is dat het geval.”

Huisarts Els van Veen, die het artikel van The Telegraph heeft vertaald, schrijft op Twitter: “Ik hoop dat we in Nederland ook het OMT en regering (en media) ter verantwoording gaan roepen. Dit mag nooit meer gebeuren.”

[Telegraph]

4.7 97 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
No name
No name
1 jaar geleden

ANGSTZAAIEN !! Dat was ook hier de opdracht. En dat is aardig gelukt. De meeste mensen doen het in hun broek voor een “ziekte” waarvan het bestaan nog nooit bewezen is. Gelukkig worden steeds meer mensen wakker en blijft het verzet tegen alle onterechte maatregelen groeien. Huisarts Els van Veen verdient een zeer brede steun voor haar plannen; forse straffen voor alle geldwolven binnen het OMT en de coalitie.

levitas
levitas
1 jaar geleden

zij moeten worden aangeklaagd en vervolgd worden.

Gwedins
Gwedins
1 jaar geleden

Huigelaars zijn ook deze wetenschappers. Ze hebben het nog steeds over een pandemie en ze weten dondersgoed dat er niet zoiets bestaat als een pandemie, net zo min als dat er besmettelijkheid bestaat. Beide zijn van begin tot eind gefabriceerd op leugens. Je kan alleen ziek worden van het beter worden van het lichaam, die dan z’n afvalstoffen uitscheid (terraintheory). Op deze site helaas nog is dat NOOIT aan de kaak gesteld, ik zeg het maar even?

ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Het is vooral de kl*te reguliere media die zich moet verantwoorden.

Als zij hun werk na drie weken hadden gedaan (de eerste drie weken kan ik ze zonder vergelding vergeven) dan zouden wij nu niet in deze totalitaire situatie zitten.

Maar ja, de reguliere media is in handen van de regering en de Cabal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

81
0
We lezen graag je reactie!x