Gezondheid

Lijd jij aan medisch toeval? Dan kan deze video helpen

Help ons door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

En dan is het nu tijd voor een stukje satire. Lijd jij aan medisch toeval? Je wilt goede medische zorg, maar je wilt niet dat mensen allerlei lastige vragen stellen over de mogelijke oorzaak.

Bij het KIC (Kaufman Institute for Coincidence) wordt niet gezocht naar de oorzaak van je probleem, want dat zou je werkgever of arts in de problemen kunnen brengen. En dat wil niemand. Er wordt alleen gekeken naar je symptomen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Het was toeval, toch?

Toeval is inmiddels de belangrijkste doodsoorzaak. Er is geen tijd om te zoeken naar oorzaken als we met de snelheid van de wetenschap willen opereren. Geen vervelende vragen over medicijnen of vaccins die je wellicht gekregen hebt.

Kaufman is gespecialiseerd in de behandeling en laat het speculeren over de oorzaken over aan de complotdenkers. En laten we eerlijk zijn: we weten al wat de oorzaak is. Het was toeval, toch?

Doktersbriefje

Het getalenteerde artsenteam van Kaufman pakt meteen het probleemgebied aan, meestal het hart. Kaufman behandelt de volgende toevalligheden: myocarditis, bloedproppen, hartritmestoornissen, beroerte, hartaanval, magnetische huid, benauwdheid, blaren over je hele lijf, stuiptrekkingen, nierfalen, geheugenverlies, kanker, plotse dood en nog veel meer.

Geef je toeval de aandacht die het verdient, maar niet de verkeerde aandacht. En als je nu een afspraak maakt, krijg je een doktersbriefje met een wetenschappelijk klinkende verklaring dat je aan je antivax-vrienden kunt laten zien en bewijst dat jouw toeval in ieder geval niet kan worden toegeschreven aan het vaccin.

4.5 70 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

40 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Angea
Angea
1 jaar geleden

Geweldig , hebben we meer nodig (vooral in de mainstream) van dit soort verklarende toevalligheden, 😛

Rob
Rob
1 jaar geleden

Wat een onzinnige benadering! Om aandoeningen effectief (en zonder ongewenste bijwerkingen en aangebrachte schade) aan te pakken moet je gewoon goed weten wat er is verstoord in het lichaam.
Oorzaak niet aangepakt? ==> klachten komen waarschijnlijk weer terug.
Men doet voorkomen of medicijnen en operaties ‘normaal’ zijn. Niets is minder waar. Ooit gehoord van een dier in het wild met een hartaanval?

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Geneeskunde van de toekomst om alle massamoordenaars vrij te pleiten?

mark
mark
1 jaar geleden

Kaufman instituut wel toevallig dat dit praktijkje net om de hoek komt kijken, mRna geteisem.

Back to top button
40
0
We lezen graag je reactie!x