CoronaBinnenland

Immunoloog: ook in de huidige vaccinatiecampagne is er een gelijktijdige toename van onverwachte sterfte

Help mee door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

In de maanden april, mei en juni zijn opnieuw meer mensen overleden dan verwacht, meldt het CBS. Vooral bij 65-plussers en mensen die gebruikmaken van de Wet langdurige zorg (Wlz), zoals bewoners van verpleeghuizen, was sprake van oversterfte.

De precieze oorzaken van de oversterfte worden onderzocht. Alleen in de laatste week van mei was er geen sprake van oversterfte.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/07/nexit-nu.png

Immunoloog Theo Schetters volgt de ontwikkelingen op de voet en laat weten: “Ook in de huidige vaccinatiecampagne is er een gelijktijdige toename van onverwachte sterfte.”

Uiterst belangrijk

Professor Schetters merkt op dat het aantal sterfgevallen dat aan of met corona overlijdt nog altijd erg laag is. Hij baseert zich daarbij op GGD-data. “Het is uiterst belangrijk dat enige oorzakelijkheid direct onderzocht wordt,” benadrukt de immunoloog.

Neuroloog Jan Bonte vraagt aan CBS-onderzoeker Ruben van Gaalen: “Dat hoeven we niet te onderzoeken, toch? Het kán en mág niet veroorzaakt worden door de vaccinaties, dus dat is gewoon niet zo. Toch? ‘Ruumt mooi op’, zou mijn oude vader zeggen.”

Zorgwekkend gegeven

“Wanneer mogen we hier ook op LinkedIn en YouTube wetenschappelijke vragen over stellen? Of blijft VWS censureren middels haar Denktank Desinformatie?” vraagt medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman zich af.

Eerder deze maand zei Schetters al dat de wekelijkse sterfte weer hoger dan verwacht was meteen nadat de herfstcampagne werd gestart. “Ofschoon correlatie geen causaliteit bewijst, is dit wel een zorgwekkend gegeven,” schreef hij.

5 99 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
1 jaar geleden

Mensen zoals Theo Schetters zijn helaas niets anders dan “roepende in de woestijn”.

Na ruim twee jaar EN na toch de vele informatie, die toch beschikbaar is gekomen, wordt er nog steeds ontkend, dat de oversterfte het gevolg is van de vele vaccinatierondes.

Het is echt om te janken.

Ik denk dat er verschillende redenen voor zijn: nóg steeds een onverwoestbaar vertrouwen in overheid, artsen en instanties zoals de GGD.

Men wil simpelweg niet geloven, dat deze liegen alsof het gedrukt staat.

Diegene die nog steeds beschikt over zijn denkvermogen, doet maar wat hij niet laten kan, maar er zijn groepen van mensen, die dat niet kunnen.

Denk dan in de eerste plaats aan de kinderen, straks (of misschien nu al as we speak) die niets n te brengen hebben.

En niet te vergeten alle oude mensen, wel of niet meer bij hun volle verstand, wonend in verzorgingstehuizen, die ook maar laten doen wat er van hun verwacht wordt.

Daar heb ik trouwens een klein voorbeeldje van.

Gisteravond liep ik met een klein groepje mensen de wekelijkse fakkeltocht. Een aardige jonge man, duidelijk licht geestelijk gehandicapt, wilde graag meelopen.
Hij had, volgens eigen zeggen, al 5 prikken gehad.
Hij voelde dat het niet klopte, was ook een paar keer ziek geweest, maar ja, de begeleiding wilde dat nu eenmaal zó.

Wij hebben wel op hem ingepraat, dat hij niet gedwongen kon worden, maar ik denk zelf, dat het voor zo’n iemand praktisch onmogelijk is om te weigeren.

DEZE mensen zijn de echte slachtoffers van deze tijd en de veroorzakers verdienen de hoogst mogelijke straf.

Jan
Jan
1 jaar geleden

Lekker door blijven spuiten.
Op het laatst zijn alleen wij, de niet geinjecteerden, over.

Exegese
Exegese
1 jaar geleden

Ach, je kunt toch ook gewoon vol blijven houden dat het allemaal domme toeval is. Dan hoeft je ook niets te onderzoeken. Het gemak “dient”de mens.

Cathja
Cathja
1 jaar geleden

Als de overheid niet toestaat dat deskundigen de oversterfte in verband brengen met de vaccinaties, dan maakt ze zichzelf schuldig aan nepnieuws.
Het is zo duidelijk als wat: vaccinaties en plotseling hogere sterfte gaan hand in hand. Onze overheid, die hier niets over wil horen is zelf de grootste leugenaar en wegkijker.
Of komt deze oversterfte hen soms wel goed uit?
Tja…, er zijn toch veel teveel mensen op aarde?

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x