Mens en Dier

Kijk: journalist zegt op tv dat wereldleiders ‘het bloed van kinderen drinken’

Help door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Newsmax heeft de banden met journalist Lara Logan verbroken nadat ze op tv had beweerd dat wereldleiders het bloed van kinderen drinken. Logan, een Award-winnende oud-oorlogsverslaggever, werd woensdag geïnterviewd door Newsmax-presentator Eric Bolling over de wereldelites.

Ze zei dat de duivel de wereld wil overnemen via allerlei mensen die zijn dienaren zijn. “En zij denken dat ze goden zullen worden. Dat is wat ze ons vertellen. Jullie kennen allemaal [historicus Yuval Noah] Harari en al die anderen van het World Economic Forum,” zei Logan.

Zij gaan niet winnen

“Je weet wel, die mensen die willen dat we insecten eten, kakkerlakken, en die het bloed van kinderen drinken,” vervolgde de journalist. “Zij gaan niet winnen. Zij gaan niet winnen.”

Newsmax zegt in de sterkst mogelijke bewoordingen afstand te nemen van haar uitlatingen. “We zijn niet van plan om haar ooit nog te vragen voor een interview.”

Eerder vergeleek Logan dr. Anthony Fauci op Fox News met Josef Mengele, bijgenaamd de engel des doods. Ze werd vervolgens aan de kant gezet door Fox Nation.

Oekraïne

Ze zei ook dat we ‘op epische schaal worden voorgelogen’ over de oorlog in Oekraïne. “Er wordt zoveel misinformatie verspreidt. We hebben nog nooit zoiets meegemaakt.”

“Poetin wist precies wat hij deed toen hij Oekraïne binnenviel,” zei de journalist. “Hij ging niet rechtstreeks naar Kiev. Rusland ging naar al die biolabs in het land. We moeten onze leiders niet zomaar geloven. Ze hebben immers gelogen over corona.”

4.8 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
140 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
3 maanden geleden

Klopt als een bus, dame!!!

Jos Veraart
Jos Veraart
3 maanden geleden

Dat mag ja niet zeggen dat mag niet val je buiten de boot

Gusta
Gusta
3 maanden geleden

Ze heeft volkomen gelijk!

Anne
Anne
3 maanden geleden

Weer iemand die durft, die de moed heeft om de andere kant te belichten en natuurlijk

de mond wordt gesnoerd, wat doen ze het in hun broek en wat is hun leger groot aan

meelopers of gechanteerde zogenaamde leidinggevende figuren. Ze stinken als rotte

eieren uit de hel…..niet te harden……

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

140
0
We lezen graag je reactie!x