Homepagina » Binnenland » In 2006 werd de griepprikcampagne in Nederland opgeschort na 4 overlijdens, waarom prikken we nu door?
campagne
Foto: Griepprik (CC0)

In 2006 werd de griepprikcampagne in Nederland opgeschort na 4 overlijdens, waarom prikken we nu door?

Bij het Lareb zijn inmiddels bijna 500 meldingen van overlijdens na coronavaccinatie binnengekomen. De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft nog eens 1400 meldingen van sterfgevallen ontvangen. Ondertussen gaat het prikken gewoon door.

In 2006 werd de griepprikcampagne in Nederland uitgesteld. Reden was de tijdelijke stopzetting van het griepvaccinatieprogramma in Israël, waar vier mensen binnen vijf dagen na vaccinatie overleden.

Heel moeilijk te vinden

In het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde verscheen in september 2007 een artikel over het uitstel van de campagne. Daarin valt te lezen: “In 2006 vroeg het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in verband met 2 incidenten met overlijdensgevallen na influenzavaccinatie in Israël en Nederland direct advies uit te brengen over de voortgang van het Nationaal Programma Grieppreventie (NPG). Na het overlijden van 4 personen na vaccinatie in Israël met Vaxigrip in oktober 2006 werd het NPG met een week opgeschort.”

Het artikel is ontdekt door twitteraar R. Genis, die opmerkt: “Het was heel moeilijk te vinden, maar toch gevonden. In 2006 werd de griepprikcampagne tijdelijk stilgelegd in Nederland na vier gerapporteerde sterfgevallen na vaccinatie in Israël.” Tegen het Lareb zegt hij: “Nu zijn jullie stil, niks geen advies om pas op de plaats te maken.”

Tweede incident

In 2006 werd na een tweede incident, het overlijden van eveneens vier personen na griepvaccinatie in Nederland, een Outbreak Management Team (OMT) geïnstalleerd. Dat OMT concludeerde dat een oorzakelijk verband tussen de vaccinaties en overlijdensgevallen ‘zeer onwaarschijnlijk’ was.

“Nu schreeuwt het OMT gewoon blind om zelfs kinderen te prikken die niet eens een groot risico lopen op zware covid,” aldus R. Genis. “Niks geen onderzoeksjournalistiek, geen alarmbellen van het Lareb, geen vragen in de Tweede Kamer die serieus behandeld worden, ondanks al meer dan 3000 gerapporteerde ernstige bijwerkingen en sterfte sinds begin dit jaar na coronavaccinaties.”

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niemand.
Niemand.
2 maanden geleden

Doorprikken is het plan. Wat nu?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Hahahaha…waarom Prikken we door?! Nou omdat Herr Doktor Hugo Mengele nog Véél meer Zwangere Vrouwen, Kinderen & Volwassenen uit de weg wil ruimen met behulp van Zijn Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi…DAAROM!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 maanden geleden

Ze willen maar al te Graag doorprikken….het punt op dit moment is alleen dat er veel te WEINIG MENSEN over zijn die NU NOG GEPRIKT WILLEN worden….Einde Oefening…Tijd voor wat meer VacciNazi-Plicht dus…Kom maar op Führer Rüttler…Probeer me Volk maar met Geweld uit hun Huizen te Slepen om ze Gedwongen te Vaccineren…Probeer maar & jullie Landverradende Nazis zullen zien wat er gebeurt….

Johan
Johan
2 maanden geleden

Dit corona vaccinatie plan slaat aan alle kanten nergens op.

We doen dit vaccineren puur om politici en OMT leden niet voor schut te zetten. Schandalig.

x

Check Also

doktersassistent

Doktersassistent luidt noodklok: 90% ziekenhuispatiënten gevaccineerd, bijwerkingen worden niet gemeld

Doktersassistent Deborah Conrad liet het ziekenhuis waar ...

agema

Fleur Agema haalt snoeihard uit: ‘Deze farce heeft Hugo de Jonge gecreëerd! Totaal ziek beleid’

Een met corona besmette man mocht samen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

85
0
We lezen graag je reactie!x