Binnenland

In 2006 werd de griepprikcampagne in Nederland opgeschort na 4 overlijdens, waarom prikken we nu door?

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bij het Lareb zijn inmiddels bijna 500 meldingen van overlijdens na coronavaccinatie binnengekomen. De Buitenparlementaire Onderzoekscommissie 2020 heeft nog eens 1400 meldingen van sterfgevallen ontvangen. Ondertussen gaat het prikken gewoon door.

In 2006 werd de griepprikcampagne in Nederland uitgesteld. Reden was de tijdelijke stopzetting van het griepvaccinatieprogramma in Israël, waar vier mensen binnen vijf dagen na vaccinatie overleden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
Heel moeilijk te vinden

In het Nederlands Tijdschrift voor Geneeskunde verscheen in september 2007 een artikel over het uitstel van de campagne. Daarin valt te lezen: “In 2006 vroeg het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) in verband met 2 incidenten met overlijdensgevallen na influenzavaccinatie in Israël en Nederland direct advies uit te brengen over de voortgang van het Nationaal Programma Grieppreventie (NPG). Na het overlijden van 4 personen na vaccinatie in Israël met Vaxigrip in oktober 2006 werd het NPG met een week opgeschort.”

Het artikel is ontdekt door twitteraar R. Genis, die opmerkt: “Het was heel moeilijk te vinden, maar toch gevonden. In 2006 werd de griepprikcampagne tijdelijk stilgelegd in Nederland na vier gerapporteerde sterfgevallen na vaccinatie in Israël.” Tegen het Lareb zegt hij: “Nu zijn jullie stil, niks geen advies om pas op de plaats te maken.”

Tweede incident

In 2006 werd na een tweede incident, het overlijden van eveneens vier personen na griepvaccinatie in Nederland, een Outbreak Management Team (OMT) geïnstalleerd. Dat OMT concludeerde dat een oorzakelijk verband tussen de vaccinaties en overlijdensgevallen ‘zeer onwaarschijnlijk’ was.

“Nu schreeuwt het OMT gewoon blind om zelfs kinderen te prikken die niet eens een groot risico lopen op zware covid,” aldus R. Genis. “Niks geen onderzoeksjournalistiek, geen alarmbellen van het Lareb, geen vragen in de Tweede Kamer die serieus behandeld worden, ondanks al meer dan 3000 gerapporteerde ernstige bijwerkingen en sterfte sinds begin dit jaar na coronavaccinaties.”

4.9 74 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

85 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Niemand.
Niemand.
2 jaren geleden

Doorprikken is het plan. Wat nu?

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Hahahaha…waarom Prikken we door?! Nou omdat Herr Doktor Hugo Mengele nog Véél meer Zwangere Vrouwen, Kinderen & Volwassenen uit de weg wil ruimen met behulp van Zijn Experimentele mRNA-Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi…DAAROM!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ze willen maar al te Graag doorprikken….het punt op dit moment is alleen dat er veel te WEINIG MENSEN over zijn die NU NOG GEPRIKT WILLEN worden….Einde Oefening…Tijd voor wat meer VacciNazi-Plicht dus…Kom maar op Führer Rüttler…Probeer me Volk maar met Geweld uit hun Huizen te Slepen om ze Gedwongen te Vaccineren…Probeer maar & jullie Landverradende Nazis zullen zien wat er gebeurt….

Johan
Johan
2 jaren geleden

Dit corona vaccinatie plan slaat aan alle kanten nergens op.

We doen dit vaccineren puur om politici en OMT leden niet voor schut te zetten. Schandalig.

Back to top button
85
0
We lezen graag je reactie!x