Mens en Dier

YouTube verwijdert video van Kamerlid over gezondheidsschade mondkapjes: ‘Bizarre censuur’

Help ons door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tweede Kamerlid Wybren van Haga plaatste op YouTube een filmpje met de titel ‘Mondkapjes zijn schadelijk voor de gezondheid’. Binnen een dag was het weggehaald. Als je de video probeert te bekijken, krijg je de melding ‘deze video is verwijderd wegens schending van de servicevoorwaarden van YouTube’. “Is deze video over de mondkapjesplicht nu echt verwijderd door YouTube? Wat is dit voor een bizarre censuur?”

Van Haga is één van de zeer weinige Kamerleden die kritische vragen stelt over het coronabeleid van het kabinet. Over de PCR-test, het coronavaccin en ook de mondkapjesplicht. Woensdag zei het Kamerlid over de mondkapjes:

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Veel mensen maken zich zorgen om de mondkapjesplicht. Het RIVM is kraakhelder geweest over mondkapjes, namelijk: het effect is verwaarloosbaar en het zorgt voor schijnveiligheid. Testen van de TU Delft laten bovendien zien dat de meeste mondkapjes totaal niet werken. Daarbij gebruiken veel mensen dagenlang hetzelfde mondkapje, waardoor er ook een medisch risico wordt geïntroduceerd voor de drager zelf. En wat dacht u van de zorgen van longpatiënten en andere mensen die om medische of psychische redenen geen mondkapje kunnen dragen? Kan de minister nog eens duidelijk uitleggen waarom hij toch een mondkapjesplicht wil invoeren, terwijl het effect minimaal of zelfs contraproductief is?”

Helemaal geen bescherming

Hij voegde toe dat mondkapjes volgens immunoloog Carla Peeters gezondheidsschade kunnen veroorzaken. Zij schrijft in HP/De Tijd dat wetenschappelijke grond voor de mondkapjesplicht ontbreekt en dat deze verplichting onze gezondheid zelfs kan schaden.

Daarnaast is een langverwacht Deens onderzoek over mondkapjes, dat geen enkel tijdschrift in eerste instantie durfde te publiceren, deze week verschenen. Uit het onderzoek blijkt dat een mondkapje dragers nauwelijks beschermt tegen het coronavirus. Het kan zelfs niet worden uitgesloten dat ze helemaal geen bescherming bieden, aldus het Rigshospitalet, het belangrijkste staatsziekenhuis van Denemarken.

4.9 72 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marion
Marion
3 jaren geleden

Het ging nooit over corona maar over crowdcontrol. De schapen krijgen wat ze verdienen.

Ertje
Ertje
3 jaren geleden

Dan word het toch gewoon op een website gezet. Waarom moet alles op youtube en facebook?

Zohra
Zohra
3 jaren geleden

Niks aan de hand, gebruik gewoon http://www.deeljevideos.nl als Nederlands alternatief voor Youtube of Bitchute. De censuur is te achterlijk voor woorden!

fred55
fred55
3 jaren geleden

mensen moeten ziek worden van deze lappen.minder zuurstof betekent nogal wat voor het lichaam.De bedoeling is natuurlijk niet voor onze gezondheid,maar een hoger doel .Een waslijst van doelen is al eerder genoemd.
Behalve zuurstofschade is e ook nog een belangrijk iets:nl het onmenselijken ,geen emotie zien, door de lap laten zien dat je slaaf bent.

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x