Homepagina » Binnenland » Arts-microbioloog: ‘Zonder vaccinatiebewijs mag je niet naar Pinkpop’
arts-microbioloog
Foto: Prefeitura de Itapevi CC BY 2.0

Arts-microbioloog: ‘Zonder vaccinatiebewijs mag je niet naar Pinkpop’

Ticketmaster wil dat kaarthouders een ‘geverifieerde status’ krijgen als ze zijn gevaccineerd zodat concerten en festivals weer als voorheen plaats kunnen vinden, schrijft het AD. Het is de bedoeling om gegevens over het vaccineren en testen te linken aan een digitaal ticket. Mensen die positief zijn getest, geen test hebben gedaan of niet zijn gevaccineerd krijgen geen toegang. Freelance journalist Karel Beckman reageert: “Gezondheidsfascisme rukt op.”

Als het aan arts-microbioloog Hans Zaaijer van bloedbank Sanquin ligt, mag je straks ook in Nederland enkel nog gevaccineerd naar festivals. Volgens Zaaijer zijn ‘we echt veel te voorzichtig met dit soort dingen in Nederland’.

“Als het [coronavaccin] zo goed is, waarom dan niet een mooi geplastificeerd pasje met een niet-vervalsbare pasfoto en barcode dat je gevaccineerd bent?” vroeg hij woensdagavond in talkshow Op1. “Niemand hoeft tegen zijn zin gevaccineerd te worden, maar de consequenties van niet gevaccineerd zijn hoeven we niet allemaal te dragen.”

Dictator 2.0

Op de vraag van presentator Charles Groenhuijsen of je dan niet naar Pinkpop mag, antwoordde de arts-microbioloog: “Juist.”

Criticaster1960 schrijft: “Dictator 2.0.” Politiek econoom Kees van der Pijl voegt toe: “Iedereen dacht dat je een nieuw fascisme wel zou herkennen aan bruinhemden en een man met een Charlie Chaplin-snorretje, maar het is helemaal eigentijds compleet met pasje en brilletje.”

4.7 18 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefje
Madeliefje
1 jaar geleden

Zieke geesten ………..Korea aan de Noordzee:((

NicoVilly
NicoVilly
1 jaar geleden

Het vaccin verandert je DNA waarbij je zombie symptomen gaat vertonen. Maar ja dat past misschien op een festival?

koddebeier
koddebeier
1 jaar geleden

Wanneer zetten we al die waanzinnige gevangen ??? En trappen we dit kabinet naar huis ???

ruud
ruud
1 jaar geleden

Dan lijkt het mij heel simpel dan gaan we toch met ze allen niet. Kijken hoe lang ze dat dan gaan volhouden. Al die logen euter aters gaan toch niet vertellen wat we gvd wel of niet mogen doen. Hitler zou zich omdraaien in zijn graf wat hij en consorten niet voor elkaar kregen en nu alles is geoorloofd. Waar zijn al die stichtingen die zo nodig over de mensen rechten spreken. Alleen als het in China of dergelijke bokkie wokkie land gaat staan ze in de hoogste vaandel te blèren

x

Check Also

europarl

Kroatische Europarlementariër windt er geen doekjes om: ‘Verplichte vaccinatie betekent de doodstraf’

De Franse president Emmanuel Macron sprak woensdag ...

patholoog

Forensisch patholoog: ‘Ik krijg lichamen op de snijtafel die rechtstreeks door de vaccinatie zijn gestorven’

De Tweede Kamer stemde unaniem voor een ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

93
0
We lezen graag je reactie!x