Binnenland

Arts-microbioloog: ‘Zonder vaccinatiebewijs mag je niet naar Pinkpop’

Help anderen door deze informatie met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ticketmaster wil dat kaarthouders een ‘geverifieerde status’ krijgen als ze zijn gevaccineerd zodat concerten en festivals weer als voorheen plaats kunnen vinden, schrijft het AD. Het is de bedoeling om gegevens over het vaccineren en testen te linken aan een digitaal ticket. Mensen die positief zijn getest, geen test hebben gedaan of niet zijn gevaccineerd krijgen geen toegang. Freelance journalist Karel Beckman reageert: “Gezondheidsfascisme rukt op.”

Als het aan arts-microbioloog Hans Zaaijer van bloedbank Sanquin ligt, mag je straks ook in Nederland enkel nog gevaccineerd naar festivals. Volgens Zaaijer zijn ‘we echt veel te voorzichtig met dit soort dingen in Nederland’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Als het [coronavaccin] zo goed is, waarom dan niet een mooi geplastificeerd pasje met een niet-vervalsbare pasfoto en barcode dat je gevaccineerd bent?” vroeg hij woensdagavond in talkshow Op1. “Niemand hoeft tegen zijn zin gevaccineerd te worden, maar de consequenties van niet gevaccineerd zijn hoeven we niet allemaal te dragen.”

Dictator 2.0

Op de vraag van presentator Charles Groenhuijsen of je dan niet naar Pinkpop mag, antwoordde de arts-microbioloog: “Juist.”

Criticaster1960 schrijft: “Dictator 2.0.” Politiek econoom Kees van der Pijl voegt toe: “Iedereen dacht dat je een nieuw fascisme wel zou herkennen aan bruinhemden en een man met een Charlie Chaplin-snorretje, maar het is helemaal eigentijds compleet met pasje en brilletje.”

4.7 18 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

93 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Madeliefje
Madeliefje
3 jaren geleden

Zieke geesten ………..Korea aan de Noordzee:((

NicoVilly
NicoVilly
3 jaren geleden

Het vaccin verandert je DNA waarbij je zombie symptomen gaat vertonen. Maar ja dat past misschien op een festival?

koddebeier
koddebeier
3 jaren geleden

Wanneer zetten we al die waanzinnige gevangen ??? En trappen we dit kabinet naar huis ???

ruud
ruud
3 jaren geleden

Dan lijkt het mij heel simpel dan gaan we toch met ze allen niet. Kijken hoe lang ze dat dan gaan volhouden. Al die logen euter aters gaan toch niet vertellen wat we gvd wel of niet mogen doen. Hitler zou zich omdraaien in zijn graf wat hij en consorten niet voor elkaar kregen en nu alles is geoorloofd. Waar zijn al die stichtingen die zo nodig over de mensen rechten spreken. Alleen als het in China of dergelijke bokkie wokkie land gaat staan ze in de hoogste vaandel te blèren

Back to top button
93
0
We lezen graag je reactie!x