Mens en Dier

Arts Zev Zelenko waarschuwt voor ‘wereldwijde genocidale gebeurtenis’

Help door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Vladimir ‘Zev’ Zelenko adviseerde president Trump om hydroxychloroquine te nemen tegen corona. Hij is ook genomineerd voor de Nobelprijs. Hij noemt corona een psyop, oftewel een psychologische operatie, en zegt dat er al veel meer mensen zijn overleden door de maatregelen – lockdown en vaccinaties – dan de ziekte zelf.

Volgens wereldexperts staan we mogelijk aan de vooravond van een ‘genocidale gebeurtenis’. Onder meer Nobelprijswinnaar Luc Montagnier en Mike Yeadon, een voormalig vicepresident van Pfizer, hebben gewaarschuwd voor genocide. Yeadon zei dat kinderen 50 keer meer kans hebben om te sterven door het vaccin dan het coronavirus.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Ierse professor Dolores Cahill heeft daarnaast gezegd dat 90 procent van de gevaccineerde mensen binnen twee jaar zal komen te overlijden. Yeadon voorspelt dat 75 procent van de ingeënten binnen drie jaar dood is. Robert Malone, de uitvinder van de mRNA-vaccintechniek, heeft mensen gewaarschuwd het vaccin niet te nemen en zegt dat de overheid niet transparant is over de bijwerkingen.

Meldingen van overlijden afgewezen

De wereldexperts waarschuwen dat dit kan uitmonden in een wereldwijde genocidale gebeurtenis. Dat heeft simpelweg te maken met het feit dat alle proefdieren stierven tijdens de vaccinonderzoeken. Nu zijn mensen onderdeel van het experiment, zei Zelenko in de Stew Peters Show.

Op korte termijn sterven de meeste mensen als gevolg van bloedproppen. Volgens een klokkenluider zijn er in de Verenigde Staten al meer dan 45.000 mensen overleden door de coronaprikken. Zelenko zei dat het er nog veel meer zijn. Zo probeerden collega’s van hem overlijdens na vaccinatie te melden bij het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de VS bijhoudt, maar hun meldingen werden afgewezen.

Er is hoop

Op de lange termijn zullen veel gevaccineerden sterven als gevolg van auto-immuunziekten en kanker, zei de arts. Dan heb je nog een fenomeen dat bekendstaat als antilichaam-gemedieerde versterking van infectie. Je kunt dit vergelijken met de ontploffing van een bom, zei Zelenko.

Gevaccineerden kunnen de ontploffing voorkomen door preventief antivirale middelen te nemen en de ziekte meteen te behandelen met hydroxychloroquine of ivermectine als ze toch corona krijgen. “Er zijn dus effectieve manieren om te voorkomen dat de bom afgaat,” aldus de arts.

4.8 96 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

107 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

EINDE VAN HET WONINGTEKORT IN NEDERLAND

Daarom proberen de Elite-Parasieten WANHOPIG om met allerlei Draconische & Totalitaire Maatregelen voor Ongevaccineerden nog zoveel mogelijk Mensen te injecteren…De Elite-Parasieten willen een Totale Bevolkings-Reductie van 94% bereiken…op dit moment halen ze dat bij lange na nog niet…In Nederland zal zo’n 60% van de bevolking verdwenen zijn binnen Nu & 5 Jaar schat ik in…Dus laat je vooral NIET Verleiden om die Experimentele Gentherapie-Grafeenoxide-Spike-Eiwitten-Nood-VacciNazi te zetten..

Annette
Annette
2 jaren geleden

Deze arts Zev Zelenko heeft natuurlijk hartstikke gelijk, net zoals bekende artsen en virologen het afgelopen jaar al zoveel waarschuwingen de ether in hebben gestuurd.
Maar helaas zijn zij roependen in de woestijn. De meeste mensen zijn ziende blind en horende doof.
Vooral de laatste alinea is zeer interessant: het fenomeen ADE (antibody-dependent-enhancement). Als dat zich voordoet in je gevaccineerde lichaam, ben je inderdaad gelijk een tikkende bom, die op elk willekeurig moment af kan gaan.
De remedie om dat te voorkomen: hydroxychloroquide of ivermectine. Heel mooi, ware het niet dat deze middelen praktisch niet te verkrijgen zijn.
Een arts die hydroxychloroquide voorschrijft, riskeert een boete van meer dan 100.000 euro. En ook ivermectine is heel slecht te verkrijgen.
Het is natuurlijk over duidelijk, dat wij ALLEMAAL kapot moeten.
Dat zal de duivels voorlopig met de ongevaccineerde mensen niet lukken.
WIJ zullen het laatste bastion zijn!

Jantine
Jantine
2 jaren geleden

Vraag/antwoord op AT5.

Waarom krijgen zo veel mensen gordelroos na vaccinatie? “Deskundige: dat is het waterpokken virus. Dat komt inderdaad veel voor na Corona vaccinatie. Lekker dan. Maar daar moet u niet op letten want het verband kan toeval zijn en is nog niet bewezen…. We prikken dus door tot alle veel voorkomende bijwerkingen bewezen zijn.
Dit is een ongetest experimenteel vacin en ze draaien het om: geen onderzoek doen naar bijwerkingen maar bijwerkingen (die niet onderzocht worden) moeten eerst bewezen zijn en tot die tijd willen ze niet dat artsen daar rekening mee houden. MISDADIG, DOODENG

Zo gaat et dus met ALLE bijwerkingen en de rest mag niet eens besproken worden want anders komt mener niet op TV.

De proefdieren bij eerdere corona vaccins overledne binnen een paar jaar; interesseert niemand daar.

Twee dingen vallen wel op:
1) Hij promoot alle vaccins achter elkaar te nemen, zal dan vast wel gaan beschermen (5x nul is nog steeds nul, behalve bij hem). Dus als je je laat vaccineren blijf je bezig tot je de bijwerkingen van ALLE beschikbare vaccins krijgt.

2)Als je de ziekte doorgemaakt hebt is één prikje meer dan genoeg. Aangezien bij de bloedbank 98% antistoffen blijkt te hebben is vaccinatie dan volgens hem overbodig (of zie ik dat verkeerd)

Milou
Milou
2 jaren geleden

Je ziet dat het kwaad overdreven veel haast heeft met het toedienen van de derde prik. De VS wil t.z.t. eenieder een derde prik aanbieden. Ook in de EU is de belangstelling voor een derde prik bijzonder groot.

Back to top button
107
0
We lezen graag je reactie!x