CoronaBuitenland

In Australië doet de politie een wel heel bizar verzoek

Help mee door dit artikel met je vrienden op je social netwerk te delen!

Bij een grootschalige politieactie in de Australische deelstaat Queensland kwamen vorige week twee agenten en vier anderen om het leven.

Vier agenten gingen naar een landgoed in Wieambilla nadat er melding was gemaakt van een incident. Er ontstond een confrontatie waarbij twee zwaarbewapende personen het vuur openden en twee agenten doodschoten.

Covid Online Team

Later meldde de politie dat nog eens twee mannen en een vrouw om het leven waren gekomen tijdens een schietpartij met de politie, die een klopjacht opende op de personen.

Donderdag gaf plaatsvervangend politiecommissaris van Queensland Tracy Linford een update over de tragedie in Wieambilla. Tijdens de persconferentie gebeurde er iets opmerkelijks. Ze zei onder meer dat er diverse gespecialiseerde teams zijn ingeschakeld, waaronder het ‘Covid Online Team’.

(Video verwijderd? Klik hier...)

‘Zorgwekkend gedrag’

Ze riep mensen die iemand kennen die ‘zorgwekkend gedrag’ vertoont op om contact op te nemen met de politie. Met zorgwekkend gedrag doelde ze onder meer op ‘complottheorieën’, meer specifiek ‘complottheorieën over coronavaccinatie’, en anti-politie- of anti-overheidssentiment. “We willen dat weten.”

Politiek commentator Rukshan Fernando reageert: “De politie van Queensland in Australië wil dat mensen anderen verlinken als ze horen dat zij het hebben over ‘coronacomplotten’ of ‘anti-politie- of anti-overheidssentiment’ uitdragen.”

Hij vraagt vervolgens: “Hoeveel complottheorieën zijn er de afgelopen twee jaar uitgekomen?” Waarop de Australische senator Malcolm Roberts antwoordt: “Veel.”

4.9 125 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of light
King of light
3 maanden geleden

Tja schijnbaar bestaan ze nog steeds na 77 jaar. De maatschappij heeft dus vrij weinig geleerd van het verleden.

John
John
3 maanden geleden

Zorgwekkend gedrag: kabinet, justitie, politie, artsen, virologen etc.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
3 maanden geleden

de politiediensten moeten wereldwijd gearrestreerd en opgerold worden. dat weet iedereen met een minimum aan verstand en moraliteit. het zijn OVERAL criminelen. dat is een natuurwet.

Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
3 maanden geleden

het zijn de politiegekjes ( wie loopt er nu gewapend op straat rond, criminelen gewoonlijk ) die de politieke gekjes moeten beschermen ( lees afcshermen van vervolging ). ze gaan allemaal levnslang krijgen en niet in 1 moordzaak.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

68
0
We lezen graag je reactie!x