Buitenland

Oud-presidentskandidaat: “Geen bewijs dat Assad verantwoordelijk is voor gifgasaanval”

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-presidentskandidaat Dennis Kucinich gelooft niet dat de Syrische president Assad achter de chemische aanval in Idlib zat.

In een interview met Fox News zei hij dat de aanval die president Trump uitvoerde als vergelding voor de gifgasaanval Islamitische Staat (IS) juist zal helpen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

Kucinich zei in het interview dat er geen duidelijk bewijs is waaruit blijkt dat de Syrische overheid chemische wapens in het land heeft gebruikt.

In de kaart

“Waarom helpen we IS?” vroeg hij zich af. “Het Syrische leger dat afgelopen week door Amerika is aangevallen probeert IS te verslaan.”

Met de aanval speelt Amerika volgens hem de Saoedische overheid in de kaart, die het Syrische regime omver wil werpen.

Irak

“Waarom helpen we mensen die betrokken waren bij 9/11?” vroeg Kucinich zich af, daarbij verwijzende naar Saoedische betrokkenheid bij de aanslagen in New York.

“Kijk naar Irak, kijk naar Libië; in Irak stierven alleen al meer dan een miljoen mensen,” merkte hij op. “We willen niet verantwoordelijk zijn voor het aanzetten tot oorlog en we willen Al Qaida en IS zeker niet de leiding geven.”

Bekijk het interview hieronder terug:

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
7 jaren geleden

LS…

Trump zou volledig gedrogeerd handelen en alleen in opdracht van Zio Nazi Israël. Trump zou chantabel zijn in verband met beeldmateriaal aangaande de moord op een twaalfjarig meisje. Een paar dingen zijn duidelijk: Die oliepijplijn uit Qatar moet er komen. Groot Israël en daarna de wereld voor de Joden. En voor Erdogan een beetje Ottomaans rijk terug. Even ter herinnering: De Israeli, Saoudy. Turken en bijna alle Arabieren inclusief alle leden van het Engels Koningshuis ( De Nep Windsors) zijn Ashkenazi Khazaren Nep Joden overgoten met verschillende religieuze sausjes. In feite een kwaadaardig, roof en moordzuchtig bastaardvolk van Turken Mongolen en Oost Europeanen…

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
7 jaren geleden
Faye
Faye
7 jaren geleden

Maar de vrije energie staat voor de deur te trappelen, die laat zich niet meer door een stel oude geestelijk afgetakelde mannen tegenhouden.

weg met ons
weg met ons
7 jaren geleden

De politici in de EU en US blijven onophoudelijk drammen als autisten dat Assad weg moet. Zodra Assad is verdwenen kan Syrië naar de hand van het Westen worden gezet? Hopen ze of weten dat zeker? De EU en VS zouden zich drukker moeten maken of er uit het geheel der dingen een WOIII kan ontstaan i.p.v. zich druk maken om Assad. We worden geregeerd en gedicteerd door volslagen idioten en criminelen die niet willen overzien hoe ziek ze de wereld aan het afbreken zijn.

Het zal de zionistische agande wel zijn de ze moeten volgen en daarom ook zo achterlijk uit de nek loelen. Voor wie goed heeft opgelet: bij de inhuldiging van Trump als president stond een keppelmannetje die aangaf de bijbelse weg te volgen naar een zeker einddoel of iets in die richting. De gekken met hun mondiale gifbeker volgen dus een zogenaamde goddelijke, wat eerder de satanische schriften zijn die erin zijn opgetekend. Best wel ziek om te bedenken dat men profetieën of openbaringen volgt en naar de hand zet richting vernietiging van het geheel in een Armageddon. Dat is of lijkt me meer satanisch dan een verlichte weg.

Enfin, er zijn geen bewijzen dat Assad achter de gifgas aanval zit? Waarom stelt men niet de vraag of er überhaupt gifgas is gebruikt en de getoonde beelden fake zijn en in scène gezet? Want heel veel zoniet bijna alle beelden die men tegenwoordig ziet en toont zijn fake en gekunsteld of uiteindelijk false flags.

Wat is het toch een absurde en zieke kunstmatig gestuurde zionistische, fascistische, maffioso wereld geworden en is het uiteindelijk doel? Lees de grote verdrukking en je kent een deel van de agenda die men volgt en ook hoe deze verziekte idioterie gaat eindigen. En het einde is het nieuwe begin? Of probeert men dat juist te voorkomen en is dat hetgeen jet keppelmannetje bedoelde? Vul het maar in en zoek het maar uit zeggen de zogenaamde verlichte en uitverkoren satanaanbidders. Moorden en oorlog voeren voor een zogenaamd hoger doel uit naam van wie dan ook kan nooit goddelijk of verlicht zijn, laat dat duidelijk zijn.

Back to top button
10
0
We lezen graag je reactie!x