Homepagina » Buitenland » Eén van de belangrijkste punten op de agenda van Bilderberg: het terugdringen van de bevolking. Lees de analyse van deze professor
Eén van de belangrijkste punten op de agenda van Bilderberg: het terugdringen van de bevolking. Lees de analyse van deze professor
Foto: otterboris Wikimedia Commons

Eén van de belangrijkste punten op de agenda van Bilderberg: het terugdringen van de bevolking. Lees de analyse van deze professor

Van 30 mei tot 2 juni vond de gevreesde Bilderbergconferentie plaats. De 130 gasten verbleven in het luxueuze Montreux Palace Hotel in Zwitserland.

De Bilderberggroep komt graag bijeen in Zwitserland. In 1960, 1970, 1981, 1995 en 2011 waren er ook al Bilderbergconferenties in dat land.

De bijeenkomsten worden over het algemeen bijgewoond door mensen die achter de schermen aan de touwtjes trekken, schrijft professor, advocaat, econoom en journalist Manuel E. Yepe voor CubaNews.

Rothschild

De Bilderberggroep is nauw verweven met de Council on Foreign Relations (CFR), de Trilaterale Commissie en het Londense Chatham House, dat de regels voor de bijeenkomsten opstelt.

Zwitserland is één van de meest geheimzinnige landen ter wereld. Deze Helvetische Confederatie wordt gerund door het op schuld gebaseerde geldsysteem van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed), onder leiding van bankiersclan Rothschild, aldus Yepe.

In het land vinden we ook de goudbunker van het westerse bankwezen, de Bank voor Internationale Betalingen (BIB), ook wel de centrale bank van centrale banken genoemd.

Niet toevallig

Deze bank bevindt zich niet voor niets dicht in de buurt van de grens met Duitsland, merkt professor Yepe op.

De BIB financierde namelijk de oorlog van Hitler tegen de Sovjet-Unie, stelt hij.

Het is dan ook niet toevallig dat Zwitserland gespaard bleef tijdens beide wereldoorlogen.

Terugdringen van de wereldbevolking

Het is het enige land binnen de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) waar wetten rechtstreeks worden gemaakt door grote banken en grote corporaties, en waar parlementsleden in de bestuursraad zitten van corporaties en financiële instellingen, zegt Yepe.

Eén van de belangrijkste punten op de agenda van de Bilderbergers is het terugdringen van de wereldbevolking, zodat de weinigen aan de top beter en langer kunnen leven, klinkt het.

[CounterPunch]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Johan_SC schreef:

  Een goed voorstel: Terugdringen van de wereldbevolking

  Laten we beginnen met de psychopaten (en familie) die deelnemen van elke Bilderbergconferentie die er geweest is.

  Zal een humane opschoning geven van de genenpoel.

  21 likes
 • Bewust schreef:

  Hoewel ik niets moet hebben van de Bilderbergersclub en zijn trawanten , moet ik helaas constateren dat het inderdaad wel erg druk wordt op deze planeet . Maar daar hebben o.a. het Vaticaan en de Islam zelf voor gezorgd door hun gehuichel met voorbehoedsmiddelen . .en het promoten van grote gezinnen .
  Als ik zitting zou nemen in de Bilderbergconferentie zou ik een kinderbelasting willen voorstellen vanaf 2 kinderen en de kinderbijslag , als erfenis van WO II , afschaffen .
  Dat is in ieder geval humaner dan rondstrooien van dodelijke virussen , invoeren van 5 G , inentingverplichting met dubieuze stoffen en noem maar op . Het moet wel aangenaam blijven !

  24 likes
  • NietOns schreef:

   Zeker een goed punt en goed gezien. Dit mag met recht als HET grootste probleem gezien worden. In de jaren ’60 zaten we ergens rond de 2.5 miljard. 60 jaar later op ruim 7.5 miljard. Dat neemt te snel toe met ongeveer 83 miljoen per jaar. Bronnen voor energie, oppervlakte en voedsel zullen snel schaarser worden. Gekeken naar de “natuur” van de mens verklaard het al een hoop rottigheid dat al gaande is. Met name religiën die blijven aansporen om maar zoveel mogelijk kinderen of soldaten van “god” te maken helpen niet mee in deze situatie. Ook spelen culturele verschillen mee. in het Noorden/Westen kijkt men meestal eerst of men een kind kan verzorgen en onderhouden. Deze meer behouden benadering resulteert in een meer gecontroleerde bevolkingsgroei. In bv Afrika is de insteek, de meer kinderen, de beter de overlevingskansen op de oudere dag…. Over 50 jaar richting de 20 miljard? Daar wil je eigenlijk niet bij zijn….Heb niet het idee dat de natuur/aarde een “intelligent”of bewust gericht beleid heeft om onze soort in toom te houden. Ziektes, virussen, parasieten ed. zijn er nu eenmaal altijd geweest en zullen mee evolueren, hier zit geen “gedachtegoed” van een planeet achter die dit bewust reguleert…..

   1 likes
 • Sergio schreef:

  Het terugdringen vd wereldbevolking is op zich een goed punt.

  10 likes
 • Gezinusk schreef:

  Misschien handig dat voor deze ene keer China en India aanschuiven dan want 1/3 van de wereldbevolking woont daar.

  Zowel China als India heeft meer inwoners dan Europa en de USA tezamen.

  Aantal inwoners;

  China : 1 miljard 379 miljoen.
  India : 1 miljard 281 miljoen.
  Europa: 740 miljoen.
  USA : 320 miljoen.

  9 likes
 • Mr.X schreef:

  China : 1 miljard 379 miljoen.
  India : 1 miljard 281 miljoen.
  Europa: 740 miljoen.
  USA : 320 miljoen.

  0,4% inwoners van deze bovenstaande landen bestaan uit Elite mensen, die de rest arm en dom houden!

  Er is GENOEG voor iedereen!
  Genoeg land en Genoeg eten het komt de Elite slechte macht gewoon beter uit als er minder mensen op deze aarde wonen, omdat minder mensen beter te onderdrukken en te controleren zijn!

  Er is veel meer loos ofwel vrij land dan dat er steden zijn!
  Mensen gaan allemaal op een kluitje wonen om geld te verdienen in deze grote steden!

  Overbevolking is onzin…
  Opwarming van de aarde is onzin…

  Dit is alleen maar in het belang van de Elite mensen, die ons willen controleren!

  Mr.X

  5 likes
  • NietOns schreef:

   Overbevolking en te snelle groei onzin? Als de huidige trend zich voortzet is dat met 50, en zeker met 100 jaar een heel groot probleem. steden zijn al een meer efficiënte manier om veel mensen op een relatief klein oppervlak kwijt te kunnen. Je vergeet wellicht even dat je heel veel oppervlakte nodig hebt voor landbouw en veeteelt. Een groot gedeelte van dit oppervlak is ook onbruikbaar. Hiernaast zijn de aanwezige brandstoffen voor energievoorzieningen (oa industrie, transport enz) ook niet oneindig.

   1 likes
   • Mr.X schreef:

    Als we met z’n het linkse gedachtegoed blijven aanhouden, dan zal alleen de bovenlaag blijven profiteren van alle gemakken en voordelen!
    De normale burgers leven allemaal in financiele gevangenschap ter behoefte van de linkse bovenlaag! Het bedachte geldsysteem houdt iedereen gevangen behalve de Elite machten die dit geldsysteem hebben bedacht en ervan profiteren!
    Alle berekeningen en bepalingen zoals regels en wetten worden gemaakt om het grote belang te dienen! Het grote belang is dat de rijke steeds rijker worden en de arme moeten bloeden voor en door hun welvaart! De omstreden slavernij is niet anders dan dat hij nu is, omdat geld een machtsmiddel is en burgers finaniele slaven zijn die gevangen zitten in de klauwen van de rijke Elite machten die alles bepalen!

    Het domne linkse geklatspraat heeft wereldwijd al ziveel kapot gemaakt dat heel veel mensen er nog in geloven ook!

    Als iedereen meer finaniele vrijheid krijgt zullen er nieuwe steden ontstaan en zullen er veel mensen ervoor kiezen om uit de grote steden te vertrekken!

    De eertse T-ford was een electrische auto…!
    Het kwam de Elite machten beter uit om eerst olie te gebruiken omdat ze hier meer aan verdiende! Nu komt de periode dat dit alles omgedraaid moet worden! Waarom omdat de Elite hier meer aan verdienen!

    De mensheid word al eeuwen dom gehouden!
    Door wie….???
    Juist de zelfde machten….!!!

    2 likes
 • Kees Chinees schreef:

  En terecht, zolang er mensen zijn die denken zich als konijnen te moeten voortplanten en schijt hebben aan het milieu(dumpen van afval in zee en rivieren) mag er van mij wel een max. van 4 kinderen policy opgericht worden. En mensen die vervuilen is flink bij de oren gepakt worden.

  4 likes
 • Margie schreef:

  Hoop vreemde eenden in de bijt vandaag

  2 likes
 • x

  Check Also

  5g

  ‘Stop nu de uitrol van 5G en doe eerst serieus onderzoek, voor het te laat is’

  Stop nu de uitrol van 5G en ...

  merkel

  Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

  De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

  >