Buitenland

Eén van de belangrijkste punten op de agenda van Bilderberg: het terugdringen van de bevolking. Lees de analyse van deze professor

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Van 30 mei tot 2 juni vond de gevreesde Bilderbergconferentie plaats. De 130 gasten verbleven in het luxueuze Montreux Palace Hotel in Zwitserland.

De Bilderberggroep komt graag bijeen in Zwitserland. In 1960, 1970, 1981, 1995 en 2011 waren er ook al Bilderbergconferenties in dat land.

De bijeenkomsten worden over het algemeen bijgewoond door mensen die achter de schermen aan de touwtjes trekken, schrijft professor, advocaat, econoom en journalist Manuel E. Yepe voor CubaNews.

Rothschild

De Bilderberggroep is nauw verweven met de Council on Foreign Relations (CFR), de Trilaterale Commissie en het Londense Chatham House, dat de regels voor de bijeenkomsten opstelt.

Zwitserland is één van de meest geheimzinnige landen ter wereld. Deze Helvetische Confederatie wordt gerund door het op schuld gebaseerde geldsysteem van de Amerikaanse Federal Reserve (Fed), onder leiding van bankiersclan Rothschild, aldus Yepe.

In het land vinden we ook de goudbunker van het westerse bankwezen, de Bank voor Internationale Betalingen (BIB), ook wel de centrale bank van centrale banken genoemd.

Niet toevallig

Deze bank bevindt zich niet voor niets dicht in de buurt van de grens met Duitsland, merkt professor Yepe op.

De BIB financierde namelijk de oorlog van Hitler tegen de Sovjet-Unie, stelt hij.

Het is dan ook niet toevallig dat Zwitserland gespaard bleef tijdens beide wereldoorlogen.

Terugdringen van de wereldbevolking

Het is het enige land binnen de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) waar wetten rechtstreeks worden gemaakt door grote banken en grote corporaties, en waar parlementsleden in de bestuursraad zitten van corporaties en financiële instellingen, zegt Yepe.

Eén van de belangrijkste punten op de agenda van de Bilderbergers is het terugdringen van de wereldbevolking, zodat de weinigen aan de top beter en langer kunnen leven, klinkt het.

[CounterPunch]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bewust
Bewust
3 jaren geleden

Hoewel ik niets moet hebben van de Bilderbergersclub en zijn trawanten , moet ik helaas constateren dat het inderdaad wel erg druk wordt op deze planeet . Maar daar hebben o.a. het Vaticaan en de Islam zelf voor gezorgd door hun gehuichel met voorbehoedsmiddelen . .en het promoten van grote gezinnen .
Als ik zitting zou nemen in de Bilderbergconferentie zou ik een kinderbelasting willen voorstellen vanaf 2 kinderen en de kinderbijslag , als erfenis van WO II , afschaffen .
Dat is in ieder geval humaner dan rondstrooien van dodelijke virussen , invoeren van 5 G , inentingverplichting met dubieuze stoffen en noem maar op . Het moet wel aangenaam blijven !

Sergio
Sergio
3 jaren geleden

Het terugdringen vd wereldbevolking is op zich een goed punt.

Johan_SC
Johan_SC
3 jaren geleden

Een goed voorstel: Terugdringen van de wereldbevolking

Laten we beginnen met de psychopaten (en familie) die deelnemen van elke Bilderbergconferentie die er geweest is.

Zal een humane opschoning geven van de genenpoel.

Gezinusk
Gezinusk
3 jaren geleden

Misschien handig dat voor deze ene keer China en India aanschuiven dan want 1/3 van de wereldbevolking woont daar.

Zowel China als India heeft meer inwoners dan Europa en de USA tezamen.

Aantal inwoners;

China : 1 miljard 379 miljoen.
India : 1 miljard 281 miljoen.
Europa: 740 miljoen.
USA : 320 miljoen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x