Gezondheid

Freek uit Assen was ten dode opgeschreven. Dit gebeurde er toen hij cannabisolie begon te nemen

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Freek van Eeks uit Assen werd in 2014 gediagnosticeerd met leverkanker. Volgens artsen kon hij niet worden behandeld. Toch is Freek twee maanden geleden genezen verklaard.

“De tumor kon niet verwijderd worden,” vertelt hij aan het Dagblad van het Noorden. “Het gezwel bevond zich op een punt waar veel bloedvaten samenkomen. Daarbij was ik te zwak en al 82.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ga maar naar huis, luidde het advies in het Wilhelmina Ziekenhuis,” vervolgt hij. “Niks meer aan te doen.”

Steeds beter

Terwijl Freek al bezig was om de begrafenis te regelen, kwam kleinzoon Mark op het internet uit bij cannabisolie.

Hij neemt nu drie keer per dag twee druppels. “Ik kreeg weer eetlust, de nachtrust keerde terug en de pijn in de buik verdween,” zegt hij tegen de krant. “Ik begon me steeds beter te voelen.”

Tijdens een controle bij de huisarts een half jaar nadat hij met de cannabisolie was begonnen, bleek dat de kanker al voor de helft was verdwenen. Eind 2015 was de tumor nog maar twee centimeter (eerst 12).

Genezen verklaard

Afgelopen september was de tumor helemaal verdwenen en is Freek genezen verklaard. De heilzame werking van cannabisolie staat voor hem vast.

Hij vertelt nu zijn verhaal omdat hij vindt dat anderen dit moeten horen. “Als ik niet aan de wietolie was gegaan, had ik hier niet meer gezeten,” klinkt het nog.

[DVHN]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
qwestion
qwestion
6 jaren geleden

Nee hoor is helemaal niet bewezen dat cannabis kanker geneest zullen de reguliere geneeskundige zeggen veels te gevaarlijk..
Chemo is beter..
Fck pharmaceuticals

exegese
exegese
6 jaren geleden

En toch is het in feite altijd nog altijd illegaal, het wordt gedoogd,maar ook dat eigenlijk liever niet, zo blijkt uit dit artikel en video :
http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12204:de-politie-is-helemaal-niet-je-beste-vriend&catid=17:gezondheid&Itemid=30

Daar komt bij dat ze nu in Amerika een synthetische variant in de markt gaan zetten die verschrikkelijk duur is, waar patent op rust en die levensgevaarlijk is want het is niet getest of wetenschappelijk onderzocht, maar wel in de markt gezet. De pharmmaffia is oppermachtig en meedogenloos bovendien met het wetboek op hun hand.

http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12492:groep-amerikaanse-criminelen-krijgt-toestemming-synthetische-thc-te-vermarkten&catid=17:gezondheid&Itemid=30

jenne
jenne
6 jaren geleden

Het is niet dat zij oppermachtig zijn, als wel dat wij dit allemaal laten gebeuren, ze staan steeds opnieuw perplex dat zij al deze streken kunnen uithalen, zonder echte tegen stand !

Enkidoe
Enkidoe
6 jaren geleden

Jammer alleen dat de olie/pasta erg duur is. Ook de zogenaamde gratis sites op Smoelenboek vragen de hoofdprijs. Dit terwijl het geen wondermiddel is en je dus ook een hoop geld kunt kwijt raken terwijl eea misschien niet werkt.

Back to top button
13
0
We lezen graag je reactie!x