Homepagina » Gezondheid » Freek uit Assen was ten dode opgeschreven. Dit gebeurde er toen hij cannabisolie begon te nemen
Freek uit Assen was ten dode opgeschreven. Dit gebeurde er toen hij cannabisolie begon te nemen

Freek uit Assen was ten dode opgeschreven. Dit gebeurde er toen hij cannabisolie begon te nemen

Freek van Eeks uit Assen werd in 2014 gediagnosticeerd met leverkanker. Volgens artsen kon hij niet worden behandeld. Toch is Freek twee maanden geleden genezen verklaard.

“De tumor kon niet verwijderd worden,” vertelt hij aan het Dagblad van het Noorden. “Het gezwel bevond zich op een punt waar veel bloedvaten samenkomen. Daarbij was ik te zwak en al 82.”

“Ga maar naar huis, luidde het advies in het Wilhelmina Ziekenhuis,” vervolgt hij. “Niks meer aan te doen.”

Steeds beter

Terwijl Freek al bezig was om de begrafenis te regelen, kwam kleinzoon Mark op het internet uit bij cannabisolie.

Hij neemt nu drie keer per dag twee druppels. “Ik kreeg weer eetlust, de nachtrust keerde terug en de pijn in de buik verdween,” zegt hij tegen de krant. “Ik begon me steeds beter te voelen.”

Tijdens een controle bij de huisarts een half jaar nadat hij met de cannabisolie was begonnen, bleek dat de kanker al voor de helft was verdwenen. Eind 2015 was de tumor nog maar twee centimeter (eerst 12).

Genezen verklaard

Afgelopen september was de tumor helemaal verdwenen en is Freek genezen verklaard. De heilzame werking van cannabisolie staat voor hem vast.

Hij vertelt nu zijn verhaal omdat hij vindt dat anderen dit moeten horen. “Als ik niet aan de wietolie was gegaan, had ik hier niet meer gezeten,” klinkt het nog.

[DVHN]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  En toch is het in feite altijd nog altijd illegaal, het wordt gedoogd,maar ook dat eigenlijk liever niet, zo blijkt uit dit artikel en video :
  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12204:de-politie-is-helemaal-niet-je-beste-vriend&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  Daar komt bij dat ze nu in Amerika een synthetische variant in de markt gaan zetten die verschrikkelijk duur is, waar patent op rust en die levensgevaarlijk is want het is niet getest of wetenschappelijk onderzocht, maar wel in de markt gezet. De pharmmaffia is oppermachtig en meedogenloos bovendien met het wetboek op hun hand.

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=12492:groep-amerikaanse-criminelen-krijgt-toestemming-synthetische-thc-te-vermarkten&catid=17:gezondheid&Itemid=30

  14 likes
 • qwestion schreef:

  Nee hoor is helemaal niet bewezen dat cannabis kanker geneest zullen de reguliere geneeskundige zeggen veels te gevaarlijk..
  Chemo is beter..
  Fck pharmaceuticals

  17 likes
  • jenne schreef:

   Qwestion,

   het is zo verdomd gemakkelijk om over anderen te klagen, maar ik ken diverse mensen hier in Frankrijk werkzaam in de medische wereld, die op twee benen lopen, kaart het aan, heb ze ook wat flesjes gegeven,
   ik denk dat het niet zo zeer de Artsen of Apothekers zijn, maar het apparaat, in handen van de medicale maffia, die medogenloos mensen vernietigen, als hun dat zo uitkomt, heb een goed contact ook met een natuurgeneswijze arts, en onze huisdokter staat er ook niet echt afwijzend tegen over, maar het is hun wereld die voor leken practisch niet toegankelijk is, het al oude spel om het goudenkalf, beetje elitair soms,
   maar goed ze zitten net zo gevangen in hun wereldtje als wij in het onze, Jenne

   4 likes
 • jenne schreef:

  Het is niet dat zij oppermachtig zijn, als wel dat wij dit allemaal laten gebeuren, ze staan steeds opnieuw perplex dat zij al deze streken kunnen uithalen, zonder echte tegen stand !

  9 likes
  • qwestion schreef:

   Wat voor tegenstand zou de gewone burger kunnen ondernemen Jenne? Dat zou ik wel willen weten. Misschien met z’n alle aan de olie ipv medicijnen zou wel schelen trouwens

   1 likes
 • exegese schreef:

  Precies @Enkidoe, daarom is het ook niet meer dan billijk dat een overheid voor iedereen juridisch de deur wagenwijd open zou moeten zetten voor mensen om het zelf te maken. Dit zou onnoemelijk veel geld besparen en het welzijn van mensen enorm bevorderen. Alleen is dat jammer genoeg geen doel van de overheid, in tegendeel.

  1 likes
 • Enkidoe schreef:

  Jammer alleen dat de olie/pasta erg duur is. Ook de zogenaamde gratis sites op Smoelenboek vragen de hoofdprijs. Dit terwijl het geen wondermiddel is en je dus ook een hoop geld kunt kwijt raken terwijl eea misschien niet werkt.

  0 likes
  • Ricksimpsonhero schreef:

   enkidoe als je lid bent van bijv suver nuver of snsh.eu dan kun je na een donatie je THC olie ontvangen. vanaf 10 euro voor ong 200 druppels dus 10ml
   valt mee toch.. dat het een wonderlijk middel is zeker zo,
   je ondersteund je ECS systeem.

   0 likes
   • Enkidoe schreef:

    Dank Rick, ik woon alleen in Duitsland wat eea lastiger maakt. Cbd laten opsturen lukt wel, maar thc… Maar goed, ik kan het ze eens vragen. Niet geschoten…

    0 likes
 • x

  Check Also

  oncoloog

  Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

  We moeten ons bewust zijn van de ...

  marc de hond

  Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

  Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...

  >