UFO

“Het is tijd dat de waarheid naar buiten komt”: Nieuwe film toont 2000 foto’s van ‘buitenaardse activiteit in Australië’

Help door dit artikel met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een Australische documentairemaker laat een nieuw licht schijnen op vermeende buitenaardse activiteit. In de film, getiteld Australian Skies, wordt bewijs voor UFO-waarnemingen bestudeerd.

Don Meers van Dojo Media zegt de documentaire te hebben gemaakt in een poging het UFO-fenomeen te bevatten. “Ik wil in eerste instantie zien of we kunnen begrijpen wat er aan de hand is,” zei hij. “Ten tweede wil ik proberen te achterhalen wat de herkomst van deze objecten is. Tot slot wil ik zelf één van deze objecten van dichtbij zien.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Ufoloog Damien Nott claimt in de documentaire dat hij meer dan 2000 foto’s en filmpjes heeft van UFO-waarnemingen. Het gaat in veel gevallen om heldere objecten die in de lucht zweven.

In de film is ook Liam Freaney te zien. Hij claimt te zijn benaderd door mannen in het zwart nadat hij UFO’s had gezien. Ze doken in maart 2013 voor het eerst op, waarna er ook zwarte helikopters boven zijn huis verschenen, aldus de Sydney Morning Herald.

“Elke keer als ik een object filmde, verscheen er een helikopter bij mijn huis,” zei hij. “Ik begon naast de UFO’s ook de helikopters te filmen. Het is wel 20 tot 30 keer gebeurd.”

Afgelopen jaar wilde hij een lezing geven over zijn ervaringen. Twee weken voor de lezing verscheen er een zwarte auto bij zijn huis. Twee mannen stapten uit. Eén van hen zei dat het beter was dat hij verder zijn mond zou houden over wat hij allemaal had gezien. Liam besloot af te zien van de lezing, maar is nu van gedachten veranderd.

“Australian Skies probeert mensen antwoorden te geven op vragen,” zei Nott. “Wat we deze dingen in de lucht zien doen is ongelooflijk. Het is tijd dat de waarheid naar buiten komt.” De film gaat op 2 september in première in Sydney. De première is overigens al helemaal uitverkocht. Vond je dit interessant? Denk er dan aan het artikel te delen op Facebook.

[Sydney Morning Herald, MailOnline]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
0
We lezen graag je reactie!x