CoronaBinnenland

In de begroting van VWS worden opnieuw miljarden toegekend aan coronagerelateerde maatregelen: ‘Onbegrijpelijk!’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Opnieuw gaan er miljarden naar coronamaatregelen. We kunnen onszelf weer gratis laten testen en gratis laten vaccineren, en we worden weer gratis voorgelogen en gemanipuleerd door de overheid, zei Wybren van Haga (BVNL) in de Tweede Kamer.

“Geen enkele maatregel wordt ondersteund door een wetenschappelijke onderbouwing, maar de maatregelen hebben ons wel veel gekost: ons welzijn, ons mkb, onze economie, ons onderwijs, onze familie, onze vrienden, onze saamhorigheid en onze vrijheid, en niet in de laatste plaats onze gezondheid,” aldus Van Haga.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Belogen en bedrogen

“De oversterfte is onverklaarbaar hoog, maar correleert verdacht goed met de vaccinatiecampagnes. Mensen sterven bij bosjes, zonder reden. Alle uitgestelde zorg heeft gezorgd voor een explosie aan doodzieke mensen. Wanneer gaat de minister van VWS toegeven dat de medische nevenschade van het coronabeleid veel groter is dan verwacht?” vroeg het Kamerlid.

Hij wees erop dat in Wob-verzoeken zwart-op-wit staat hoe wij belogen en bedrogen zijn. In vrijgegeven stukken valt onder meer te lezen: ‘de coronacommunicatie moet net zo irritant worden als de wasmiddelreclame’, ‘we moeten ze de worst voorhouden dat er in de toekomst minder vrijheidsbeperkingen zullen zijn’ en ‘de basis voor grondrechtenbeperking is wankel, maar dat zeggen wij niet’.

Dood- en doodziek

“Het is weerzinwekkend, maar we mogen opnieuw diep in onze buidel tasten voor dit soort leugens en voor de spindoctors die ze verzinnen,” reageerde Van Haga.

Hij zei verder dat onze zorg ‘dood- en doodziek is’. “Ouderen horen via een videoverbinding hoe ze hun steunkousen moeten aantrekken, de wachtlijsten in de ggz zijn ellenlang, de burger betaalt zich blauw aan zorgpremie en de zorgverzekeraars lopen binnen.”

“En waarom die antipathie tegen de inzet van antivirale geneesmiddelen zoals ivermectine en hydroxychloroquine als onderdeel van de langetermijnstrategie voor het bestrijden van Covid-19?” vroeg Van Haga.

4.8 120 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
noreply
noreply
3 maanden geleden

Er is nog wel plek bij het tribunaal.

Ron
Ron
3 maanden geleden

Onze nep kuipers die zijn beroep niet mag uitoefenen en beslist over leven en dood.
Big registratie is verlopen sinds 2019.
Toen was hij illegaal bezig in het ziekenhuis.
Kuipers behoord ook tot de apostelen der kwaad.

Hugo
Hugo
3 maanden geleden

Het wordt hoog tijd dat we de regering, en in het bijzonder Algemene zaken, VWS, en zeker ook Volkshuisvesting laten doorlichten door professioneels. Ik denk dat daar heel veel WEF infiltranten bepalen wat nazi KlauSSchwab de WHO en EU bepalen. Tijd voor de grote schoonmaak.

Mar
Mar
3 maanden geleden

heel begrijpelijk,nederland moet tenslotte kapot en claus uber alles

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

150
0
We lezen graag je reactie!x