CoronaBuitenland

Begrafenisondernemer ziet ‘enorme stijging’ van de sterfte onder jonge gevaccineerden

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!

De Engelse begrafenisondernemer John O’Looney ziet een enorme stijging van de sterfte onder jonge gevaccineerden, zo zei hij tegen Polly Tommey in het programma Good Morning CHD.

Hij zei verder dat er bij hem of zijn collega’s nog geen enkel kind is binnengebracht dat is overleden aan corona. Door je kind te laten vaccineren breng je het in groot gevaar, zei O’Looney.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Euthanaseren

“Mensen moeten wakker worden,” benadrukte hij. “Ze euthanaseren nu mensen in Britse ziekenhuizen met midazolam zonder een coronatest af te nemen. Ze vermoorden mensen met remdesivir. Ze weten wat het aanricht. En ze doen het gewoon omdat ze hun rekeningen moeten betalen.”

Remdesivir, een antiviraal middel, werd in Nederland in de coronacrisis vanaf het begin ingezet. In november 2020 werd het in verpleeghuizen gebruikt. Eind vorig jaar is de behandeling van corona met remdesivir niet meer als standaard opgenomen in de richtlijnen.

Dit is een agenda

Remdesivir kan leiden tot nierfalen. De begrafenisondernemer wees erop dat de lichamen van mensen die hierdoor zijn overleden helemaal vol zitten met vocht.

“Dit is een agenda,” zei O’Looney. “Ik was nooit van de complotten. Ze weten het en ze duwen door. Ze vermoorden mensen en zijn medeplichtig aan massamoord.”

De begrafenisondernemer zou graag zien dat alle artsen en verpleegkundigen die weten wat er speelt, hier niet langer aan meedoen.

4.8 104 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Joepiedepoepie
Joepiedepoepie
3 maanden geleden

Wereld wordt wakker!

Riet@hotmail.com
3 maanden geleden

Masaal delen dit soort dingen

BOERVROU
BOERVROU
3 maanden geleden

I watched it, it is horrible what is being done to humanity.

QR tirannie
QR tirannie
3 maanden geleden

ik ben bang dat deze winter gewoon alles weer terugkomt.. lockdowns.. vaccinatiedwang en drang.. qr codes.. mondkapjes.. testen… maar dit keer wordt het erger, mensen zitten thuis opgesloten en kunnen de energierekening niet meer betalen!!! doodvriezen of extreem veel dokken, slim spelen ze het wel hè!!!!!!!!!! vuile t*ring lijers!!!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

66
0
We lezen graag je reactie!x