Mens en Dier

Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan

Help ons door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei in 2016 in een interview met RTS, de Franstalige publieke omroep van Zwitserland, dat we draagbare technologie, zogeheten wearables, binnen nu en 10 jaar in onze kleding bij ons dragen. Hij suggereerde dat de technologie vervolgens ook geïmplanteerd zal worden in ons brein of onder onze huid.

Schwab zei dat we hierdoor met ons brein kunnen communiceren met de digitale wereld. Uiteindelijk vindt er een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld plaats. De geestelijk vader van de Grote Reset denkt ook dat we gepersonaliseerde robots zullen krijgen die met kunstmatige intelligentie met ons kunnen interacteren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Gedachten opvangen

Eerder schreef hij al dat hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd kunnen worden in ons lichaam en ons brein. “Ze zullen de manier waarop we communiceren met de wereld aanzienlijk veranderen.”

Door het aflezen van hersengolven en andere signalen is het mogelijk om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen, zei Schwab.

Hij suggereerde dat de bevolking kan worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

4.3 39 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skywalker
Skywalker
2 jaren geleden

Ja, misschien zei Schwaabje dat, maar het is niet nieuw. In 2012 had Sony het al openlijk over wearables en wellicht andere bedrijven nog eerder.

Raymond
Raymond
2 jaren geleden

Onnodig in de 5 wereld. Dan is er telepathie, telekinese, manifestatie in een oogwenk door gedachtekracht, vrije energie etc. Wat Schwabbie wil is dan ouderwets.

Loeske
Loeske
2 jaren geleden

Wat een griezel. Duivelsgebroed.

Elise
Elise
2 jaren geleden

Echt ziek die man.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x