Homepagina » Mens en Dier » Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan
schwab
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum / Pascal Bitz CC BY 2.0)

Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei in 2016 in een interview met RTS, de Franstalige publieke omroep van Zwitserland, dat we draagbare technologie, zogeheten wearables, binnen nu en 10 jaar in onze kleding bij ons dragen. Hij suggereerde dat de technologie vervolgens ook geïmplanteerd zal worden in ons brein of onder onze huid.

Schwab zei dat we hierdoor met ons brein kunnen communiceren met de digitale wereld. Uiteindelijk vindt er een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld plaats. De geestelijk vader van de Grote Reset denkt ook dat we gepersonaliseerde robots zullen krijgen die met kunstmatige intelligentie met ons kunnen interacteren.

Gedachten opvangen

Eerder schreef hij al dat hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd kunnen worden in ons lichaam en ons brein. “Ze zullen de manier waarop we communiceren met de wereld aanzienlijk veranderen.”

Door het aflezen van hersengolven en andere signalen is het mogelijk om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen, zei Schwab.

Hij suggereerde dat de bevolking kan worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

4.2 35 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
66 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skywalker
Skywalker
8 dagen geleden

Ja, misschien zei Schwaabje dat, maar het is niet nieuw. In 2012 had Sony het al openlijk over wearables en wellicht andere bedrijven nog eerder.

Raymond
Raymond
8 dagen geleden

Onnodig in de 5 wereld. Dan is er telepathie, telekinese, manifestatie in een oogwenk door gedachtekracht, vrije energie etc. Wat Schwabbie wil is dan ouderwets.

PowerFlower
PowerFlower
Reactie op  Raymond
8 dagen geleden

Yep! Jij slaat de spijker op de kop, zo zie ik het ook, we zitten daar heel dichtbij. Komt die maffe Schwab ook nog eens aan met zijn achterhaalde technieken. 😉

Winger
Winger
Reactie op  Raymond
8 dagen geleden

Alle negatieve energie restanten moeten in iemand weg zijn om 5d te ervaren. Een natuurlijke grens, anders zou er chaos zijn in 5d. Om cognitief helder te zijn en/of helderziend, paragnost, medium etc. is een bepaald niveau. Telekinese is nog een stuk hoger niveau. Manifestatie is nog hoger. De paragnostische vaardigeheden zijn niet het doel, het doel is liefde. En liefde is dan ook de kortste route naar een betere leefervaring.

RayOflight
RayOflight
Reactie op  Winger
7 dagen geleden

lijkt me dat het meer een kwestie van blokkade is. Die komt dan van buitenaf , van de wereld. sommige mensen kunnen die ietwat doorbreken. In feite is iedereen telepatisch lijkt me maar in het verleden van de mensheid is er iets gebeurt dat dit blokeert.

in dit filmpje word ‘cryptisch’ uitgelegd hoe het zit.

https://www.youtube.com/watch?v=5Rf9DhsqhOA

ook hebben ze het over 5 jaar voordat ze de code kraken…. lijkt me dat vax het eerste begin voor deze tech zijn. persoonlijk vertrouw ik de natuur meer dan elke tech.

Adriaan
Adriaan
Reactie op  Raymond
8 dagen geleden

Heel ouderwets ja. Voor wie het gelooft (mag van mij) kon een zekere rabbijn Joshua dat begin 1e eeuw ook allemaal al. En Mozes vóór hem ook, evenals J’s discipelen, uit zijn naam. Iets met ‘nieuws’ en ‘zon’…

Loeske
Loeske
8 dagen geleden

Wat een griezel. Duivelsgebroed.

Arnold
Arnold
Reactie op  Loeske
7 dagen geleden

Die Klaus S. moet onmiddellijk naar de gevangenis.

Elise
Elise
8 dagen geleden

Echt ziek die man.

jolien
jolien
Reactie op  Elise
7 dagen geleden

Hij is heel ziek in zijn hoofd

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  jolien
7 dagen geleden

Hij heeft volgens mij al zo,n chip in zijn hoofd alleen verkeerd geprogrammeerd dan man is gewoon een duivel of liever gezegd nog erger is het überhaupt wel een mens spreken ze niet tegen een robot/cyborg/ terminator

Ursula
Ursula
8 dagen geleden

Elke keer als ik denk het kan niet erger worden…. Dit doet me heel erg denken aan de serie years and years… Scary

jacob
jacob
8 dagen geleden

De angstige mens in de macht van “Frankenstein” Schwab ? En u denkt dat dit nooit zal gebeuren ? Reken maar dat het er komt zoals in de Bijbel beschreven, het merkteken van het “beest”, n.l. 666.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  jacob
8 dagen geleden

Het komt er niet, het is er al! Dat is de reden waarom wij onze vrijheden kwijt zijn en onder het juk van dit soort enge gasten moeten gaan leven.

Zie de overeenkomst met Hugo de Jonge en Mark Rutte, ze lullen allemaal uit hun nek en houden de mensen voor de gek.

Annette
Annette
8 dagen geleden

O wat is dat toch een ongelooflijk grote griezel! Hoeveel chips heeft deze engerd al in zijn brein zitten? Deze “man” heeft werkelijk niets menselijks meer. Wie denkt hij eigenlijk dat hij is? NU wordt die uitspraak van hem: “You will own nothing, but you will be happy” ook steeds duidelijker. Als je geestelijk TOTAAL overgenomen bent, dan bestaan begrippen als gelukkig of ongelukkig zijn helemaal niet meer. God verhoede ons dat dit plan OOIT werkelijk tot een voor hun “goed” einde wordt gebracht.
Hoe lang zou het nog duren, voordat de grote massa in de gaten krijgt wat er voor nachtmerrie op ons afkomt? Hoe komt het toch dat mensen zich alleen nog maar druk maken, of zij wel of niet op vakantie kunnen gaan? Zien zij dan werkelijk niet wat deze, één van de grootste misdadigers aller tijden, met ons mensen van plan is? Hij wil de ziel, de geest van de mens vernietigen en ons veranderen in robots. Ik weet in ieder geval wel wat ik liever wil…..

A.Wenners
A.Wenners
8 dagen geleden

Creep!! Zo heeft hij al heel wat politici in de tang!

Jesussaves
Jesussaves
8 dagen geleden

Openbaring 13:16-18
En het maakt dat men aan allen, kleinen en groten, rijken en armen, vrijen en slaven een merkteken geeft op hun rechterhand op hun voorhoofd,
En het maakt dat niemand kan kopen of verkopen, behalve hij die dat merkteken heeft, of de naam van de beest of het getal van zijn naam.
Hier is wijsheid: wie verstand heeft, laat hij het getal van het beest berekenen, want het is een getal van een mens, en zijn getal is zenhondertzesenzestig.

salvar
salvar
Reactie op  Jesussaves
8 dagen geleden

ik zal er niet bij horen.

elsjefiederelsje
elsjefiederelsje
Reactie op  salvar
7 dagen geleden

Door de genade van God en het offer van de Here Jezus ik ook niet!

salvar
salvar
Reactie op  elsjefiederelsje
7 dagen geleden

precies, beide benen op de grond.

Ondergronds.
Ondergronds.
Reactie op  Jesussaves
7 dagen geleden

Wat is de Bijbel toch een zeer bijzonder boek. Dat heeft te maken met de bijzondere auteur: God. Ik ben erg blij dat je dit boek citeert. Alleen door onze hoop te vestigen op God kunnen we deze verschrikkelijke situatie weerstaan.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Ondergronds.
7 dagen geleden

Geschreven door woestijnzigeuners in de bronstijd, vertaald en herzien door sodomieten in toga’s, nogmaals vertaald en herzien door pedo’s in jurken. Verspreid met de gruwelijkste oorlogsmachine die men ooit had gezien.

mikkie
mikkie
Reactie op  Lange Fries
7 dagen geleden

Lange Fries, ik kan jou van harte het boek MODERNE WETENSCHAP IN DE BIJBEL VAN BEN HOBRING aan. Ik hang geen religie aan, ben wel christelijk opgevoed en heb daar vervolgens meer dan 40 jaar niets mee gedaan. Tot ik dit boek onder m´n neus kreeg. Een enorme eye-opener. Denk ook voor jou.

elsjefiederelsje
elsjefiederelsje
Reactie op  Ondergronds.
7 dagen geleden

Inderdaad!

Anoniem 71
Anoniem 71
Reactie op  Ondergronds.
7 dagen geleden

Wil geen godslastering zeggen maar waar is hij of zij of whatever dan al die tijd aan het doen we zouden nu zijn of haar hulp wel kunnen gebruiken nog geeneens zozeer voor mij maar wel voor de kinderen van deze wereld ik offer mezelf wel gaat de linies wel in

Tungsten
Tungsten
Reactie op  Jesussaves
7 dagen geleden

This can’t go on, I must inform the law
Can this still be real, or just some crazy dream?
But I feel drawn towards the chanting hordes
Seem to mesmerize, can’t avoid their eyes

6 6 6, the number of the beast
6 6 6, the one for you and me

Vlinder
Vlinder
8 dagen geleden

Verplicht opnemen in de kliniek!

x

Check Also

cyberaanval

Cyberaanval grootste pijplijn VS: ‘Is Klaus Schwabs cyberpandemie aanstaande?’

Enkele dagen geleden sloot het grootste oliepijpleidingbedrijf ...

grote reset

Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid

We moeten niet lacherig doen over de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

66
0
We lezen graag je reactie!x