Homepagina » Mens en Dier » Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan
schwab
Foto: Klaus Schwab (World Economic Forum / Pascal Bitz CC BY 2.0)

Kijk: Klaus Schwab kondigde in 2016 de breinchip al aan

World Economic Forum-oprichter Klaus Schwab zei in 2016 in een interview met RTS, de Franstalige publieke omroep van Zwitserland, dat we draagbare technologie, zogeheten wearables, binnen nu en 10 jaar in onze kleding bij ons dragen. Hij suggereerde dat de technologie vervolgens ook geïmplanteerd zal worden in ons brein of onder onze huid.

Schwab zei dat we hierdoor met ons brein kunnen communiceren met de digitale wereld. Uiteindelijk vindt er een soort samensmelting van de fysieke, digitale en biologische wereld plaats. De geestelijk vader van de Grote Reset denkt ook dat we gepersonaliseerde robots zullen krijgen die met kunstmatige intelligentie met ons kunnen interacteren.

Gedachten opvangen

Eerder schreef hij al dat hedendaagse externe apparaten – van draagbare computers tot VR-headsets – op den duur vrijwel zeker geïmplanteerd kunnen worden in ons lichaam en ons brein. “Ze zullen de manier waarop we communiceren met de wereld aanzienlijk veranderen.”

Door het aflezen van hersengolven en andere signalen is het mogelijk om met behulp van dergelijke technologie gedachten op te vangen of iemands gemoedstoestand te bepalen, zei Schwab.

Hij suggereerde dat de bevolking kan worden aangemoedigd om chips te nemen die je brein kunnen lezen. Het zou dan mogelijk zijn om middels je gedachten een bericht op social media te plaatsen.

4.3 36 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
68 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Skywalker
Skywalker
6 maanden geleden

Ja, misschien zei Schwaabje dat, maar het is niet nieuw. In 2012 had Sony het al openlijk over wearables en wellicht andere bedrijven nog eerder.

Raymond
Raymond
6 maanden geleden

Onnodig in de 5 wereld. Dan is er telepathie, telekinese, manifestatie in een oogwenk door gedachtekracht, vrije energie etc. Wat Schwabbie wil is dan ouderwets.

Loeske
Loeske
6 maanden geleden

Wat een griezel. Duivelsgebroed.

Elise
Elise
6 maanden geleden

Echt ziek die man.

x

Check Also

van meijeren

Gideon van Meijeren doet uiterste poging om Kamer wakker te schudden: ‘Zet alstublieft uw oogkleppen af’

Tot niet zo heel lang geleden heeft ...

vigano

Aartsbisschop Vigano schrijft indrukwekkende brief over vaccinatieprogramma

Aartsbisschop Carlo Maria Vigano heeft een indrukwekkende ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

68
0
We lezen graag je reactie!x