CoronaMens en Dier

Advocaat: ‘Als wij alle informatie naar buiten zouden brengen over het vaccin, vallen mensen letterlijk achterover’

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Afgelopen week werd bekend dat Pfizer niet testte op de overdracht van het coronavirus. Advocaat Niels Vanaken is blij dat nu eindelijk naar buiten komt dat uitlatingen die zijn gedaan over het coronavaccin niet kloppen.

Hij heeft zelf uitgebreid onderzoek gedaan naar Pfizer en de handelwijze van de overheid. “Ik denk dat als wij alle informatie naar buiten zouden brengen over het vaccin, mensen echt letterlijk achterover vallen,” zei hij in het tv-programma Ongehoord Nieuws.

“Uiteindelijk is er heel veel niet getest en dit dus ook niet,” voegde hij toe.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Veel meer dan gemeld bij het Lareb

Vorig jaar luidde Vanaken de noodklok over sterfgevallen na de prik. Hij nam een videoboodschap op omdat hij vond dat ‘de situatie dermate ernstig is dat deze geluiden naar buiten moeten komen’.

De advocaat zei vrijwel dagelijks persoonlijke berichten te krijgen van mensen die overlijdens of ernstige bijwerkingen na de vaccinatie bij hem meldden.

Op het moment dat hij de boodschap opnam, had hij al zo’n 1200 berichten over overlijdens ontvangen. Dat zijn er veel meer dan gemeld bij het Lareb. “Dat toont al aan dat eigenlijk maar een klein percentage werkelijk het Lareb bereikt.”

Men reageert niet eens

Zo schreef Leonie dat haar nichtje dood in bed was gevonden. Zij was gevaccineerd met het Janssen-vaccin. Hanneke liet hem weten dat haar moeder vier dagen na de tweede prik ‘op een vreselijke manier’ is overleden. Pano schreef: “Mijn moeder is gestorven na tweemaal de Moderna-injectie te hebben gehad.”

De video werd verwijderd door YouTube.

Vanaken zocht contact met De Telegraaf, Hart van Nederland en andere media, maar kreeg geen enkele reactie. “Men gaat er niet op in. Men reageert niet eens.”

4.8 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
128 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koen De Vriendt
Koen De Vriendt
3 maanden geleden

die media zijn door en door crimineel sinds hun oprichting.

iedereen, die er een email naar toestuurt, weet dat gewoon.

één grote criminele bende.

Adadriana.
Adadriana.
3 maanden geleden

breng het dan naar buiten dan zien de mensen wat een rotzooi het is die ze ingespoten krijgen

Marco
Marco
3 maanden geleden

De media, rechterlijke macht, politie, de zorg, het staat allemaal onder controle van de staat en zijn door en door verrot. Hoe heeft het zo ver kunnen komen? . Daar kunnen studenten mooi op af studeren over een jaar of 30 ofzo.

patrick
patrick
3 maanden geleden

Men zou het beter doen.
Vele ogen zullen open gaan en monden openvallen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

128
0
We lezen graag je reactie!x