Het Complot

In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

Help ons door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de documenten van Osama bin Laden die de Amerikaanse geheime diensten hebben vrijgegeven, zit ook een overzicht van zijn bibliotheek. Hij had veel Engelstalige boeken, vooral over samenzweringstheorieën, ook over 11 september 2001.

De Amerikanen besloten de boekenlijst vrij te geven nadat één van de bekendste journalisten van het land, Seymour Hersh, in een artikel had geargumenteerd dat het officiële verhaal over de dood van Bin Laden gelogen is.

In de boekenkast van Bin Laden waren onder meer bestsellers te vinden als ‘Hegemony or Survival: America’s Quest for Global Dominance’ van filosoof Noam Chomsky en ‘Obama’s Wars’ van Watergate-klokkenluider Bob Woodward.

Illuminati

Hij las Amerikaanse auteurs die argumenteerden dat de Amerikaanse regering de aanslagen op 9/11 had georganiseerd. Andere boeken beschrijven samenzweringen van de VS, van Joden en van de Illuminati en vrijmetselaars.

Bin Laden verzamelde veel boeken over samenzweringstheorieën, zo blijkt uit de helft van zijn boektitels. Bijvoorbeeld dat de Federal Reserve eigenlijk in handen is van een private elite – ‘The Secrets of the Federal Reserve’ door Eustace Mullins. Dat de aanslagen van 11 september in samenspraak met de regering Bush zijn gepleegd – ‘Crossing the Rubicon’ door Michael Ruppert en ‘New Pearl Harbor: Disturbing Questions about the Bush Administration and 9/11’ door David Ray Griffin. Of over de satanische, verborgen invloed van de Illuminati – ‘Bloodlines of the Illuminati’ door Fritz Springmeier.

Wereldkrachten

In brieven van Bin Laden stond onder andere: “Het wordt gezegd dat Joden de wereldkrachten konden controleren met deze twee wetenschappen: sociologie en psychologie.” En verder: “Vermijd het om over Joden en Palestina te praten met Duitsers. Het onderwerp ligt in Duitsland heel gevoelig en zal negatief resultaat geven voor ons doel.”

[Knack]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JPvandenBerg
JPvandenBerg
7 jaren geleden

De CIA heeft een duim van gigantische proporties.

emka
emka
7 jaren geleden

kan ook zijn filosofie zijn geweest: Know your enemy.

ubunti
ubunti
7 jaren geleden

Wat een dom artiekl. Moet dit het bewijs leveren voor de dood van Bin Laden, want ik zie het niet.

Ik ben ten einde raad met dit mensendom.
Zou het niet interessant zijn om een portal op te starten (forum) zodat ideeen en beschouwingen op kunnen achtergelaten worden:

Je reageert op artikels, brengt ideeen uit, maar uiteingelijk wordt dit na tijd geklaseerd en verdwijnt alles verticaal in de prullenmand.

Sathos
Sathos
7 jaren geleden

Mooi een-tweetje om aan de ene kant het sprookje van Bin Laden weer wat leven in te blazen en aan de andere kant de ‘samenzweringsliteratuur’ te demoniseren.

Chapeau sukkels 🙂

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x