Homepagina » Het Complot » In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot
In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

In de documenten van Osama bin Laden die de Amerikaanse geheime diensten hebben vrijgegeven, zit ook een overzicht van zijn bibliotheek. Hij had veel Engelstalige boeken, vooral over samenzweringstheorieën, ook over 11 september 2001.

De Amerikanen besloten de boekenlijst vrij te geven nadat één van de bekendste journalisten van het land, Seymour Hersh, in een artikel had geargumenteerd dat het officiële verhaal over de dood van Bin Laden gelogen is.

In de boekenkast van Bin Laden waren onder meer bestsellers te vinden als ‘Hegemony or Survival: America’s Quest for Global Dominance’ van filosoof Noam Chomsky en ‘Obama’s Wars’ van Watergate-klokkenluider Bob Woodward.

Illuminati

Hij las Amerikaanse auteurs die argumenteerden dat de Amerikaanse regering de aanslagen op 9/11 had georganiseerd. Andere boeken beschrijven samenzweringen van de VS, van Joden en van de Illuminati en vrijmetselaars.

Bin Laden verzamelde veel boeken over samenzweringstheorieën, zo blijkt uit de helft van zijn boektitels. Bijvoorbeeld dat de Federal Reserve eigenlijk in handen is van een private elite – ‘The Secrets of the Federal Reserve’ door Eustace Mullins. Dat de aanslagen van 11 september in samenspraak met de regering Bush zijn gepleegd – ‘Crossing the Rubicon’ door Michael Ruppert en ‘New Pearl Harbor: Disturbing Questions about the Bush Administration and 9/11’ door David Ray Griffin. Of over de satanische, verborgen invloed van de Illuminati – ‘Bloodlines of the Illuminati’ door Fritz Springmeier.

Wereldkrachten

In brieven van Bin Laden stond onder andere: “Het wordt gezegd dat Joden de wereldkrachten konden controleren met deze twee wetenschappen: sociologie en psychologie.” En verder: “Vermijd het om over Joden en Palestina te praten met Duitsers. Het onderwerp ligt in Duitsland heel gevoelig en zal negatief resultaat geven voor ons doel.”

[Knack]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • JPvandenBerg schreef:

  De CIA heeft een duim van gigantische proporties.

  13 likes
 • ubunti schreef:

  Wat een dom artiekl. Moet dit het bewijs leveren voor de dood van Bin Laden, want ik zie het niet.

  Ik ben ten einde raad met dit mensendom.
  Zou het niet interessant zijn om een portal op te starten (forum) zodat ideeen en beschouwingen op kunnen achtergelaten worden:

  Je reageert op artikels, brengt ideeen uit, maar uiteingelijk wordt dit na tijd geklaseerd en verdwijnt alles verticaal in de prullenmand.

  11 likes
 • Willem schreef:

  Lijstje is gewoon bedoeld om iemand als een potentiële terrorist te bestempelen in het geval iemand dergelijke boeken in zijn boekenkast heeft staan.

  Zoo doorzichtig..

  5 likes
  • Willem schreef:

   En om Complotdenkers in een kwaad daglicht te stellen door hen over 1 kam te scheren met Osama
   (ervan uitgaande dat hij verantwoordelijk is voor 9/11 (wat niet waar is, want de NWO zit daar achter)).

   5 likes
   • Loki schreef:

    Willem
    Precies Willem. Als er überhaupt ooit eens iets is meegenomen en dit weer niet gewoon een verzinsel is van de CIA. Misschien is Bin Laden alweer gereïncarneerd, hij is al zolang dood. Weten wij veel.

    Dus stellen we ons de vraag wanneer hebben ze bibliotheek dan in beslag genomen?????
    Islamabad soms. Echte grappenmakers die Amerikanen.

    1 likes
 • Dnnnoz schreef:

  Het is makkelijker om iemand voor de gek te houden, dan iemand duidelijk te maken dat hij voor de gek gehouden is.

  7 likes
 • Sathos schreef:

  Mooi een-tweetje om aan de ene kant het sprookje van Bin Laden weer wat leven in te blazen en aan de andere kant de ‘samenzweringsliteratuur’ te demoniseren.

  Chapeau sukkels 🙂

  6 likes
 • Mike schreef:

  Handig zo’n boekenlijst. Zie dat de mijne kennelijk nog niet helemaal compleet is.

  Of hebben ze deze lijst vooral gepubliceerd om de mensen die dergelijke boeken bezitten over één kam te scheren met bovengenoemde terrorist? Om nog maar te zwijgen over de vraag of Osama wel ècht de eindverantwoordelijke was achter 9-11.

  Hij was toch dikke vrienden met de Bush-jes? We hebben trouwens ook nooit zijn lijk gezien. “In zee gedumpt” zo luide de officiele lezing. Yeah right!

  Het hele verhaal wordt steeds lachwekkender en ze lijken maar niet in te willen zien dat ongeveer de hele wereld al door heeft wie de werkelijke terroristen zijn. En nu hebben we dus ook al een te vermijden boekenlijst. Zou me niks verbazen als deze binnenkort wordt ingezet om kritisch volk te arresteren.

  Het toont opnieuw aan dat “ze” volledig in paniek zijn en alle middelen aangrijpen om “Pandora’s box” dicht te duwen. Ben benieuwd naar het volgende onzinverhaal.

  6 likes
 • Richard schreef:

  Nee hoor! Hij woont gewoon in Hamburg.
  Daar zag ik op een bord bij een vrachtwagen staan: Ich bin laden

  5 likes
 • Coeus schreef:

  Wie zegt dat de lijst echt is?

  3 likes
 • emka schreef:

  kan ook zijn filosofie zijn geweest: Know your enemy.

  2 likes
 • Geert schreef:

  Laat iemand maar uitleggen dat dit geen samenzwerings theorie is waarbij we massaal bedonderd worden!!

  Wake Up America All Presidents are Related!!!

  https://www.youtube.com/watch?v=ghnIgBokfG0

  1 likes
 • Freba schreef:

  Al dat gezever over Complottheorieën; dat heet tegenwoordig gewoon Strategisch Management/ Lange Termijn Visie. De “heren” kijken 25 jaar vooruit. Het ” Gepeupel” is blij dat hij net zijn hoofd boven water kan houden.
  Het is weer tijd voor een grote Revolutie. Elke honderd jaar vindt er een plaats. Overigens heeft Tel Aviv al jaren een leerstoel op de universiteit, onder leiding van ” slimme jongens” , teneinde de pers en alles wat daar bij hoort te beïnvloeden. Waarschijnlijk afgekeken van een van hun grootste vijanden; enen Goebels.

  1 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Nicht Osama bin Laden blijkt Trump-supporter: ‘Deep State gaat ten onder’

  Noor bin Ladin, de nicht van Osama ...

  advocate

  Advocate doet boekje open over Obama, Biden en ‘criminele Clinton-kliek’: ‘Veel erger dan we dachten’

  Sidney Powell, advocate van oud-generaal Michael Flynn, ...

  >