Het Complot

In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de documenten van Osama bin Laden die de Amerikaanse geheime diensten hebben vrijgegeven, zit ook een overzicht van zijn bibliotheek. Hij had veel Engelstalige boeken, vooral over samenzweringstheorieën, ook over 11 september 2001.

De Amerikanen besloten de boekenlijst vrij te geven nadat één van de bekendste journalisten van het land, Seymour Hersh, in een artikel had geargumenteerd dat het officiële verhaal over de dood van Bin Laden gelogen is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

In de boekenkast van Bin Laden waren onder meer bestsellers te vinden als ‘Hegemony or Survival: America’s Quest for Global Dominance’ van filosoof Noam Chomsky en ‘Obama’s Wars’ van Watergate-klokkenluider Bob Woodward.

Illuminati

Hij las Amerikaanse auteurs die argumenteerden dat de Amerikaanse regering de aanslagen op 9/11 had georganiseerd. Andere boeken beschrijven samenzweringen van de VS, van Joden en van de Illuminati en vrijmetselaars.

Bin Laden verzamelde veel boeken over samenzweringstheorieën, zo blijkt uit de helft van zijn boektitels. Bijvoorbeeld dat de Federal Reserve eigenlijk in handen is van een private elite – ‘The Secrets of the Federal Reserve’ door Eustace Mullins. Dat de aanslagen van 11 september in samenspraak met de regering Bush zijn gepleegd – ‘Crossing the Rubicon’ door Michael Ruppert en ‘New Pearl Harbor: Disturbing Questions about the Bush Administration and 9/11’ door David Ray Griffin. Of over de satanische, verborgen invloed van de Illuminati – ‘Bloodlines of the Illuminati’ door Fritz Springmeier.

Wereldkrachten

In brieven van Bin Laden stond onder andere: “Het wordt gezegd dat Joden de wereldkrachten konden controleren met deze twee wetenschappen: sociologie en psychologie.” En verder: “Vermijd het om over Joden en Palestina te praten met Duitsers. Het onderwerp ligt in Duitsland heel gevoelig en zal negatief resultaat geven voor ons doel.”

[Knack]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JPvandenBerg
JPvandenBerg
9 jaren geleden

De CIA heeft een duim van gigantische proporties.

emka
emka
9 jaren geleden

kan ook zijn filosofie zijn geweest: Know your enemy.

ubunti
ubunti
9 jaren geleden

Wat een dom artiekl. Moet dit het bewijs leveren voor de dood van Bin Laden, want ik zie het niet.

Ik ben ten einde raad met dit mensendom.
Zou het niet interessant zijn om een portal op te starten (forum) zodat ideeen en beschouwingen op kunnen achtergelaten worden:

Je reageert op artikels, brengt ideeen uit, maar uiteingelijk wordt dit na tijd geklaseerd en verdwijnt alles verticaal in de prullenmand.

Sathos
Sathos
9 jaren geleden

Mooi een-tweetje om aan de ene kant het sprookje van Bin Laden weer wat leven in te blazen en aan de andere kant de ‘samenzweringsliteratuur’ te demoniseren.

Chapeau sukkels 🙂

Back to top button
15
0
We lezen graag je reactie!x