Homepagina » Het Complot » In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot
In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

In de boekenkast van Osama bin Laden: Bloedlijnen van de Illuminati en 9/11 als complot

In de documenten van Osama bin Laden die de Amerikaanse geheime diensten hebben vrijgegeven, zit ook een overzicht van zijn bibliotheek. Hij had veel Engelstalige boeken, vooral over samenzweringstheorieën, ook over 11 september 2001.

De Amerikanen besloten de boekenlijst vrij te geven nadat één van de bekendste journalisten van het land, Seymour Hersh, in een artikel had geargumenteerd dat het officiële verhaal over de dood van Bin Laden gelogen is.

In de boekenkast van Bin Laden waren onder meer bestsellers te vinden als ‘Hegemony or Survival: America’s Quest for Global Dominance’ van filosoof Noam Chomsky en ‘Obama’s Wars’ van Watergate-klokkenluider Bob Woodward.

Illuminati

Hij las Amerikaanse auteurs die argumenteerden dat de Amerikaanse regering de aanslagen op 9/11 had georganiseerd. Andere boeken beschrijven samenzweringen van de VS, van Joden en van de Illuminati en vrijmetselaars.

Bin Laden verzamelde veel boeken over samenzweringstheorieën, zo blijkt uit de helft van zijn boektitels. Bijvoorbeeld dat de Federal Reserve eigenlijk in handen is van een private elite – ‘The Secrets of the Federal Reserve’ door Eustace Mullins. Dat de aanslagen van 11 september in samenspraak met de regering Bush zijn gepleegd – ‘Crossing the Rubicon’ door Michael Ruppert en ‘New Pearl Harbor: Disturbing Questions about the Bush Administration and 9/11’ door David Ray Griffin. Of over de satanische, verborgen invloed van de Illuminati – ‘Bloodlines of the Illuminati’ door Fritz Springmeier.

Wereldkrachten

In brieven van Bin Laden stond onder andere: “Het wordt gezegd dat Joden de wereldkrachten konden controleren met deze twee wetenschappen: sociologie en psychologie.” En verder: “Vermijd het om over Joden en Palestina te praten met Duitsers. Het onderwerp ligt in Duitsland heel gevoelig en zal negatief resultaat geven voor ons doel.”

[Knack]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
JPvandenBerg
JPvandenBerg
6 jaren geleden

De CIA heeft een duim van gigantische proporties.

emka
emka
6 jaren geleden

kan ook zijn filosofie zijn geweest: Know your enemy.

ubunti
ubunti
6 jaren geleden

Wat een dom artiekl. Moet dit het bewijs leveren voor de dood van Bin Laden, want ik zie het niet.

Ik ben ten einde raad met dit mensendom.
Zou het niet interessant zijn om een portal op te starten (forum) zodat ideeen en beschouwingen op kunnen achtergelaten worden:

Je reageert op artikels, brengt ideeen uit, maar uiteingelijk wordt dit na tijd geklaseerd en verdwijnt alles verticaal in de prullenmand.

Sathos
Sathos
6 jaren geleden

Mooi een-tweetje om aan de ene kant het sprookje van Bin Laden weer wat leven in te blazen en aan de andere kant de ‘samenzweringsliteratuur’ te demoniseren.

Chapeau sukkels 🙂

x

Check Also

9/11

20 jaar na 9/11: Brandweerman Rudy Dent zag WTC7 instorten, dit is zijn verhaal

Gisteren herdacht de wereld de aanslagen van ...

israël

Israël: 62% volledig geprikt, Palestina: 8,2% volledig geprikt – raad eens wie het beter doet?

Uit de jongste cijfers blijkt dat er ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

15
0
We lezen graag je reactie!x