Homepagina » Gezondheid » VIDEO: Van 100 naar 19 epileptische aanvallen per dag dankzij cannabis
VIDEO: Van 100 naar 19 epileptische aanvallen per dag dankzij cannabis

VIDEO: Van 100 naar 19 epileptische aanvallen per dag dankzij cannabis

De 3-jarige Addyson had tot voor kort tot wel 100 epileptische aanvallen per dag. Ze verhuisde met haar ouders van Ohio naar Colorado, waar medicinale cannabis legaal is. Dankzij de cannabisbehandeling gaat het nu een stuk beter met het meisje.

Moeder Heather Benton vertelde aan de zender WCPO dat Addyson twee dagen na de verhuizing niet-psychoactieve THCA kreeg toegediend. “Het gaat fantastisch,” zei Heather. “Ze heeft nu geen 100 aanvallen per dag, maar slechts 19.”

“Ze liep zonder problemen,” ging ze verder. “Dat was erg vreemd om te zien omdat ze voor de behandeling altijd liep alsof ze dronken was. Ze waggelde en viel na een paar meter om. Zes uur nadat we de cannabispleister hadden opgeplakt viel ze niet meer om. We merkten dat ze onze handgebaren begon na te doen als we spraken. Ze begon ook mensen op tv na te doen.”

De Bentons hebben in een Facebookbericht een foto geplaatst van het aantal aanvallen dat Addyson heeft gehad. ‘Record!!!! Dank je wel cannabis!!!!’ staat in de beschrijving.

De verhuizing was volgens het gezin alles behalve makkelijk. Ze hebben het niet breed en daarnaast zijn er spanningen ontstaan tussen het gezin en vrienden en familieleden.

“We hebben veel moeite moeten doen om dit geneesmiddel te kunnen krijgen,” zei Heather. “Er zijn zoveel mensen die het zich niet kunnen veroorloven om te verhuizen waardoor hun kind de zorg mislopen die ze zo hard nodig hebben. Waarom wordt dit weggehouden bij kinderen?”

[WCPO]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Buddy schreef:

  Duidelijk dat ze dit onder de noemer “Drugs” plaatsen, zijn ze vrij om hun eigen experimenten wat onder de noemer “Wetenschappelijke rotzooi” valt, te verkopen….. zieke figuren…

  10 likes
 • Arwijn schreef:

  19 uit de 100 is al een hele verbetering. Laten we hopen dat ze het op termijn helemaal naar 0 kan terug krijgen. Flink ontgiften en goed biologisch dieet naast de canabis olie zou het nog beter kunnen laten werken.

  9 likes
  • Maria schreef:

   Denk ook niet dat het hem in één ding zit, zoals de cannabis. Ook bijvoorbeeld magnesium schijnt belangrijk te zijn in relatie tot epilepsie.

   1 likes
 • Hendrik schreef:

  Belazer de Massa, Dan rinkelt de Kassa!!

  http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=3874

  3 likes
 • jenne schreef:

  ‘t wordt tijd dat het gezonde verstand gaat preveleren, maar reptilen houden niet van planten, en zeker niet planten die bestand zijn tegen de tand des tijds, van deze reptilen.
  Wij de gewervelde dieren met de rede begiftigd, zijn de wachters van deze mooie blauwe planeet, en niet die als insecten verklede menselijke individuen die hun mede mensen kwaad doen en zelfs doden, kom laten we ze een zware pijp laten roken, van liefde en respect ! ook verkrijgbaar in spuitbusjes !

  2 likes
 • x

  Check Also

  cannabis

  Israëlisch ziekenhuis onderzoekt effecten cannabis op coronavirus: ‘Zeer effectief’

  In het Rambam-ziekenhuis in de Israëlische stad ...

  canadese

  Canadese wetenschappers claimen dat ‘medicinale cannabis’ kan helpen tegen Covid-19

  Canadese wetenschappers hebben tegen een tv-zender gezegd ...

  >