Gezondheid

VIDEO: Van 100 naar 19 epileptische aanvallen per dag dankzij cannabis

Help door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De 3-jarige Addyson had tot voor kort tot wel 100 epileptische aanvallen per dag. Ze verhuisde met haar ouders van Ohio naar Colorado, waar medicinale cannabis legaal is. Dankzij de cannabisbehandeling gaat het nu een stuk beter met het meisje.

Moeder Heather Benton vertelde aan de zender WCPO dat Addyson twee dagen na de verhuizing niet-psychoactieve THCA kreeg toegediend. “Het gaat fantastisch,” zei Heather. “Ze heeft nu geen 100 aanvallen per dag, maar slechts 19.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Ze liep zonder problemen,” ging ze verder. “Dat was erg vreemd om te zien omdat ze voor de behandeling altijd liep alsof ze dronken was. Ze waggelde en viel na een paar meter om. Zes uur nadat we de cannabispleister hadden opgeplakt viel ze niet meer om. We merkten dat ze onze handgebaren begon na te doen als we spraken. Ze begon ook mensen op tv na te doen.”

De Bentons hebben in een Facebookbericht een foto geplaatst van het aantal aanvallen dat Addyson heeft gehad. ‘Record!!!! Dank je wel cannabis!!!!’ staat in de beschrijving.

De verhuizing was volgens het gezin alles behalve makkelijk. Ze hebben het niet breed en daarnaast zijn er spanningen ontstaan tussen het gezin en vrienden en familieleden.

“We hebben veel moeite moeten doen om dit geneesmiddel te kunnen krijgen,” zei Heather. “Er zijn zoveel mensen die het zich niet kunnen veroorloven om te verhuizen waardoor hun kind de zorg mislopen die ze zo hard nodig hebben. Waarom wordt dit weggehouden bij kinderen?”

[WCPO]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Buddy
Buddy
8 jaren geleden

Duidelijk dat ze dit onder de noemer “Drugs” plaatsen, zijn ze vrij om hun eigen experimenten wat onder de noemer “Wetenschappelijke rotzooi” valt, te verkopen….. zieke figuren…

trackback
BOINNK!!! | Eindtijdberichten en ander interessante nieuwsberichten, verzameld door: Arie Goedhart
8 jaren geleden
Arwijn
Arwijn
8 jaren geleden

19 uit de 100 is al een hele verbetering. Laten we hopen dat ze het op termijn helemaal naar 0 kan terug krijgen. Flink ontgiften en goed biologisch dieet naast de canabis olie zou het nog beter kunnen laten werken.

Hendrik
Hendrik
8 jaren geleden

Belazer de Massa, Dan rinkelt de Kassa!!

http://www.thetruthseeker.co.uk/?p=3874

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x