CoronaBuitenland

Bill Gates waarschuwt: bereid je voor op de volgende pandemie

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!

Miljardair Bill Gates heeft Australië gewaarschuwd om zich voor te bereiden op ‘de volgende pandemie’, die mogelijk door de mens zal worden gecreëerd en veel erger zal zijn.

Bij het Lowry Institute in Sydney zei Gates dat politiek leiders hun verschillen opzij moeten schuiven en samen moeten werken ter voorbereiding op het volgende virus. Volgens de Microsoft-oprichter heeft de coronapandemie laten zien dat landen hun aanpak kunnen verbeteren door samen te werken.

Buitengewoon strenge aanpak

Gates sprak vol lof over de Australische maatregelen tegen de verspreiding van corona voordat de vaccins werden uitgerold. Het regime in Australië was kenmerkend voor de buitengewoon strenge aanpak van corona. Het land kende lange tijd een zogeheten zero-covid-beleid, waarbij het doel was om het virus uit te roeien in plaats van te beheersen.

De miljardair was vooral te spreken over het quarantainebeleid van Australië. “Hierdoor bleven de besmettingscijfers in het eerste jaar laag, toen er nog geen vaccins waren.” Ironisch genoeg ging het aantal ‘coronagevallen’ in Australië door het dak na de uitrol van de vaccins.

Pandemie-oefening

Gates zei verder dat een ‘stabiele internationale orde’ nodig is om toekomstige pandemieën het hoofd te bieden. We moeten volgens hem om de vijf jaar op regionaal en landelijk niveau een pandemie-oefening houden.

Hij zei ook dat hij de opkomst van China als een ‘enorme opsteker’ ziet voor de wereld. Gates sprak afgelopen weekend met de Australische premier Anthony Albanese over klimaatverandering, volksgezondheid en energie.

4.7 88 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
13 dagen geleden

Bill Gates DREIGT bereid je voor op de volgende pandemie.
Even de “fout” gefixt. We weten heus wel dat die pandemie er alleen maar komt omdat hij die gepland heeft.

Rinus
Rinus
13 dagen geleden

Deze man is een gevaar voor de samenleving en moet snel worden opgenomen in een gesticht voor krankzinnige mensen

Zoete lieve Gerritje.
Zoete lieve Gerritje.
13 dagen geleden

Die man is volkomen gek en moet opgesloten worden en al zijn bezittingen moeten worden afgenomen. Hij moet onschadelijk worden gemaakt. Hij bedreigd de mensheid.

Andre
Andre
13 dagen geleden

Daaag Bill, geen hond luistert nog naar je,

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

179
0
We lezen graag je reactie!x