CoronaBuitenland

Op deze basis stierven zoveel militairen dat het leger is gestopt met melden overlijdens

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

In Fort Bragg, in de Amerikaanse staat North Carolina, is een militair complex van het Amerikaanse leger gehuisvest. Het is één van de grootste militaire bases ter wereld. De basis strekt zich uit over meerdere county’s.

Op deze basis is iets opmerkelijks aan de hand. Sinds eind juli vorig jaar is Fort Bragg gestopt met het melden van overlijdens. Dat is niet verrassend, schrijft activiste Pamela Geller op haar website. “In augustus overleed elke drie dagen een soldaat. Meer corruptie door Biden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png


Het Amerikaanse congres heeft het vooral druk met het veranderen van de naam van Fort Bragg.

De sterftepiek trok de aandacht van onderzoeksjournalist Seth Harp (Rolling Stone). “Dit is niet normaal,” twittert hij. “Tussen januari 2020 en januari 2022 stierven 113 soldaten die gestationeerd waren op Fort Bragg. Slechts vier van hen sneuvelden in de strijd.”


Hij plaatste ook foto’s van drie soldaten die recent zijn overleden aan een hartaanval. “Dit is vreemd omdat ze er zo gezond uitzien,” schrijft hij erbij.


De gepensioneerde luitenant-generaal Thomas McInerney zei in een interview dat 83 parachutisten op de basis in hun slaap zijn overleden nadat ze waren gevaccineerd.

5 91 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Lisa
Lisa
1 jaar geleden

Dit zou toch groot nieuws moeten zijn? Te triest voor woorden dat er wereldwijd nog steeds geen aandacht voor is. Schande…verders geen woorden voor!

koko
koko
1 jaar geleden

geef ze nog maar een booster je weet nooit 🙂

Guus Velraeds
Guus Velraeds
1 jaar geleden

Moet voorpagina nieuws zijn maar de NWO infiltratie is de afgelopen decennia doorgezet tot in de haarvaten van de maatschappij. Niets is ontkomen aan infiltratie waarbij omkoping, afpersing en mechanismen uit het handboek politieke correctheid gebruikt werden.

saintinel
saintinel
1 jaar geleden

En in het najaar wordt er gewoon weer een nieuwe ronde gestart met die dodelijke spuiten. Het lijkt bijna wel op een bewuste operatie. (Georgia Guidestones?)

Back to top button
71
0
We lezen graag je reactie!x