Buitenland

In drie maanden tijd vijf Russische diplomaten gestorven onder verdachte omstandigheden

Help ons door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Voor de vijfde keer in drie maanden tijd is een Russische diplomaat onder mysterieuze omstandigheden om het leven gekomen.

Begin deze week overleed de 64-jarige Russische VN-ambassadeur Vitali Tsjoerkin (foto, links) plotseling.

Hoewel hij aan de gevolgen van een ‘hartaanval’ zou zijn overleden, was er volgens bronnen een mysterieuze femme fatale betrokken bij zijn dood.

Uit de weg geruimd

De ambassadeur had naar verluidt intiem contact met een veel jongere vrouw vlak voordat hij dood werd gevonden in de Russische ambassade in New York.

Complottheoretici stellen op Twitter dat de vrouw waarmee Tsjoerkin recentelijk werd gezien geen minnares was, maar een geheim agent.

Worden Russische diplomaten bewust uit de weg geruimd? Daar lijkt het wel op.

Trump-rapport

Recentelijk zijn er nog meer diplomaten en spionnen gestorven:

Eind december werd het lijk van Oleg Erovinkin aangetroffen op de achterbank van zijn zwarte Lexus die ergens in Moskou was achtergelaten. Ook een ‘hartaanval’.

De FSB-agent werd gelinkt aan het omstreden Trump-rapport over die golden showers waar CNN en BuzzFeed over berichtten.

Onopgelost

Op 19 december vorig jaar werd de Russische ambassadeur in Turkije Andrei Karlov tijdens het openen van een kunsttentoonstelling doodgeschoten door een Turkse politieagent.

Op 18 december werd het lichaam van diplomaat Petr Polsjikov (56) gevonden in Moskou. Zijn moord is nog onopgelost.

Op 9 januari dit jaar werd de Russische diplomaat Andrei Malanin (54) dood gevonden in zijn appartement in Athene. Er waren geen sporen van braak.

Wond

Sergei Krivov, een andere Russische diplomaat, stierf op de dag na de Amerikaanse presidentsverkiezingen onder mysterieuze omstandigheden.

Net als Tsjoerkin overleed hij in de Russische ambassade in New York, ook aan de gevolgen van een hartaanval. Die verklaarde echter niet de wond op zijn hoofd.

Geen toeval

Sommigen schreven op Twitter dat de dood van de diplomaten geen toeval kan zijn.

“Er wordt een onderzoek ingesteld naar de banden tussen Trump en Rusland en plotseling overlijdt Vitali Tsjoerkin,” schreef iemand. “Wat toevallig.”

[Santa Monica Observer, The Duran]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Johan
Johan
5 jaren geleden

Kan nooit Poetin achter zitten van al die moorden. Uitgesloten.

Ino
Ino
5 jaren geleden

Bijzonder verdacht! Ik denk dat het dubbelspionnen waren…

Peter
Peter
5 jaren geleden

Er blijken apparaatjes voor te zijn om iemand op afstand een hartaanval te bezorgen. CIA agenten gebruiken dit al heel lang om iemand uit te schakelen. Zoek eens op youtube naar: “CIA heart attack wapen”. Diverse oud CIA agenten komen hiermee naar buiten en leggen uit hoe het werkt e.d. (blijkt gewoon een frequentie te zijn, soort van magnetron tech.).
Overigens begrijp ik niet dat Putin zijn mensen in veiligheid brengt door ze te beschermen met bijv. een “anti heart attack wapen”. Wellicht zou dit dan ook moeten bestaan…..hoop ik dan!

Het licht wint
Het licht wint
5 jaren geleden

24 achtige situaties doen zich op dit moment voor in de diplomatie en politiek!…ik hoop dat John podesta en Hillary Clinton gespaard blijven zodat zij veroordeeld kunnen worden tot de doodstraf en de vele in hun gevolg v zowel democraten en replublikeinen!…gouden tijd voor politieke triller schrijvers

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x