Mens en Dier

In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorig jaar werden op social media massaal beelden gedeeld van een scholier met een Trump-petje, Nick Sandmann geheten, die een Vietnamveteraan zou treiteren. Alle grote media doken er bovenop, ook de Nederlandse. Dit klassiek gevalletje Trump-bashen pakt nu heel duur uit voor de media.

Al snel bleek dat juist de scholier werd belaagd: fake news dus. De media hadden duidelijk het verkeerde slachtoffer uitgekozen. Nick sleepte de grote media stuk voor stuk voor de rechter, te beginnen bij CNN. Hij eiste 275 miljoen dollar van de zender, die uitgesproken anti-Trump is. CNN besloot te schikken.

2 gepakt. 6 te gaan

Hierna was de Washington Post aan de beurt, de krant van Jeff Bezos. Vrijdag heeft ‘WAPO’ een monsterschikking getroffen met Nick, die zijn overwinning aankondigde op Twitter. In dit geval eiste de jongeman 250 miljoen dollar. Het is niet bekend hoeveel hij uiteindelijk heeft gekregen.

Nick bedankte via Twitter zijn advocaten, zijn familie en de miljoenen mensen die hem zijn blijven steunen. “Ik ben nog niet klaar,” waarschuwde hij. Er lopen nog rechtszaken tegen ABC, CBS, The Guardian, The Hill en NBC. Dat belooft een spektakel te worden.


Hij loste ook een waarschuwingsschot op Twitter-baas Jack Dorsey: “We hebben geschikt met WAPO en CNN. De strijd is nog niet voorbij. 2 gepakt. 6 te gaan. Don’t hold your breath, Jack.”


[New York Post]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
1 jaar geleden

Tja, dat krijg je er van. Als journalisten zelf niet meer op onderzoek uit gaan. Alles wat ze doorkrijgen van een enkele bon voor waar nemen en doorgeven, omdat het goed betaald;

https://www.youtube.com/watch?v=TnIQalprvR8

duitinzakje
duitinzakje
1 jaar geleden

Hieronder nog een fraai staaltje van blootleggen ‘fake news’ van de reguliere media die braaf een politieke agenda dienen. Journalisten zouden zich de ogen uit de kop moeten schamen voor hun labbekakkerige en leugenachtige versie van het nieuws. Met schijnheilige koppen racisme aanklagen waar die helemaal niet is, maar negeren waar het wel is: op links n.l.

Wie heeft toegang tot de NOS en kan dit filmpje doorgeven? We weten hoe ook onze media er bovenop zaten dus moeten zij ook toegesproken worden.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=JHkQt76ABNc&app=desktop

jenne aakster
jenne aakster
1 jaar geleden

Voor mij is dit zo’n onechte wereld, ik wil met dit soort huiverings wekkende denken niets van doen hebben, ziek heel erg ziek en heel gevaarlijk voor normale mensen !

salvar
salvar
1 jaar geleden

in nederland is ook iets uitzonderlijks gebeurd , deel 1001 het corona sprookje.
aboutaleb is gezien op een foto bij de bilderberg conferentie , vrijmetselaar dus.
wie de mond gesnoerd wil worden moet een mondkapje gaan dragen.
aboutje wil dat zodra je een stap buiten zet zo,n ding voor je muil doet.

dit is uitzonderlijk en niet wat daar in de VS gebeurt toch?
we wonen hier en hier gebeurt iets uitzonderlijks , dat bijna de bevolking smeekt om een mondkapje er zal wel iets in de hersens zitten wat er niet thuis hoort.
in de oudheid Bijbel , in de middeleeuwen , albert pike , orwell , een beierse boer (helderziende) , in de geschrifte van de orthodoxe kerk , etc etc.
overal werd ervoor gewaarschuwd wat er nu gebeurt.
het verhaal in amerika valt in het niet bij wat er om ons heen gebeurt op dit moment en als de bevolking niet wakker wordt adieu wereld.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x