Homepagina » Mens en Dier » In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2
trump
Foto: Foundations World Economic Forum CC BY 2.0

In de Verenigde Staten is iets uitzonderlijks gebeurd, deel 2

Vorig jaar werden op social media massaal beelden gedeeld van een scholier met een Trump-petje, Nick Sandmann geheten, die een Vietnamveteraan zou treiteren. Alle grote media doken er bovenop, ook de Nederlandse. Dit klassiek gevalletje Trump-bashen pakt nu heel duur uit voor de media.

Al snel bleek dat juist de scholier werd belaagd: fake news dus. De media hadden duidelijk het verkeerde slachtoffer uitgekozen. Nick sleepte de grote media stuk voor stuk voor de rechter, te beginnen bij CNN. Hij eiste 275 miljoen dollar van de zender, die uitgesproken anti-Trump is. CNN besloot te schikken.

2 gepakt. 6 te gaan

Hierna was de Washington Post aan de beurt, de krant van Jeff Bezos. Vrijdag heeft ‘WAPO’ een monsterschikking getroffen met Nick, die zijn overwinning aankondigde op Twitter. In dit geval eiste de jongeman 250 miljoen dollar. Het is niet bekend hoeveel hij uiteindelijk heeft gekregen.

Nick bedankte via Twitter zijn advocaten, zijn familie en de miljoenen mensen die hem zijn blijven steunen. “Ik ben nog niet klaar,” waarschuwde hij. Er lopen nog rechtszaken tegen ABC, CBS, The Guardian, The Hill en NBC. Dat belooft een spektakel te worden.


Hij loste ook een waarschuwingsschot op Twitter-baas Jack Dorsey: “We hebben geschikt met WAPO en CNN. De strijd is nog niet voorbij. 2 gepakt. 6 te gaan. Don’t hold your breath, Jack.”


[New York Post]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gezinusk
Gezinusk
9 maanden geleden

Tja, dat krijg je er van. Als journalisten zelf niet meer op onderzoek uit gaan. Alles wat ze doorkrijgen van een enkele bon voor waar nemen en doorgeven, omdat het goed betaald;

https://www.youtube.com/watch?v=TnIQalprvR8

duitinzakje
duitinzakje
9 maanden geleden

Hieronder nog een fraai staaltje van blootleggen ‘fake news’ van de reguliere media die braaf een politieke agenda dienen. Journalisten zouden zich de ogen uit de kop moeten schamen voor hun labbekakkerige en leugenachtige versie van het nieuws. Met schijnheilige koppen racisme aanklagen waar die helemaal niet is, maar negeren waar het wel is: op links n.l.

Wie heeft toegang tot de NOS en kan dit filmpje doorgeven? We weten hoe ook onze media er bovenop zaten dus moeten zij ook toegesproken worden.

https://www.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=JHkQt76ABNc&app=desktop

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  duitinzakje
9 maanden geleden

Niet dat ik er iets mee heb hoor, maar geweldig dat ie dat stukje uit die bijbel eerst even aanhaalde. Ze moeten zich schamen, maar dat heeeeel diep.

jenne aakster
jenne aakster
9 maanden geleden

Voor mij is dit zo’n onechte wereld, ik wil met dit soort huiverings wekkende denken niets van doen hebben, ziek heel erg ziek en heel gevaarlijk voor normale mensen !

salvar
salvar
9 maanden geleden

in nederland is ook iets uitzonderlijks gebeurd , deel 1001 het corona sprookje.
aboutaleb is gezien op een foto bij de bilderberg conferentie , vrijmetselaar dus.
wie de mond gesnoerd wil worden moet een mondkapje gaan dragen.
aboutje wil dat zodra je een stap buiten zet zo,n ding voor je muil doet.

dit is uitzonderlijk en niet wat daar in de VS gebeurt toch?
we wonen hier en hier gebeurt iets uitzonderlijks , dat bijna de bevolking smeekt om een mondkapje er zal wel iets in de hersens zitten wat er niet thuis hoort.
in de oudheid Bijbel , in de middeleeuwen , albert pike , orwell , een beierse boer (helderziende) , in de geschrifte van de orthodoxe kerk , etc etc.
overal werd ervoor gewaarschuwd wat er nu gebeurt.
het verhaal in amerika valt in het niet bij wat er om ons heen gebeurt op dit moment en als de bevolking niet wakker wordt adieu wereld.

Gea Breuker
Gea Breuker
Reactie op  salvar
9 maanden geleden

@salvar: Connect the dots alsjeblieft.
Wat daar door (Enter) Sandmann wordt gedaan, legt bloot dat al die media tot één en dezelfde kliek, cartel, behoort.
Ze worden één voor één afgepeld, want alls ze tegelijkertijd zouden worden ontmaskerd, dan hebben de sheeple het niet door.
Gewaarwording is of ineens, of geleidelijk. Ineens bereikt maar een kleine groep, geleidelijk de massa. Dat is nu eenmaal zo met neurolinguïstisch programmeren….

Dus, go Nicholas, ga vooral zo door.

Enne Arnold Karskens, waar blijf je nu, je kunt toch iets eenders doen, met smaad, tegen de NOSS? Want vergeet niet, smaad is in relatie tot de ego van de narcist wat de rode lap is op de stier…

Peter snijder
Peter snijder
Reactie op  Gea Breuker
9 maanden geleden

Ik denk dat er 1 heel hard gaat lachen,
En dat is Arnold Karskens,
De man heeft zelfs aangifte tegen de NOS gedaan.
Nu zal het OM met de billen bloot moeten.

salvar
salvar
9 maanden geleden

bijlage:
het ergste is nog dat wie wel wakker is en er misschien iets aan wil doen meegesleept wordt de afgrond door de slapers en meelopers.

Walter
Walter
Reactie op  salvar
9 maanden geleden

Hier steunt de rechtbank de msn kijk maar naar de uitspraak in de zaak viruswaanzin

ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Dankzij de reguliere media zitten wij straks met zijn allen weer opgesloten onder de noemer van persvrijheid.

Matt
Matt
9 maanden geleden

Als dit soort zaken nu ook eens in België en Nederland gehouden kon worden was het afgelopen met het fake nieuws van de MSM.

Alex
Alex
9 maanden geleden

That is, if the plain Truth is to hard to hard to handle! These lawsuits have nothing to do with defending the truth about Nick Sandmann. In 2019 Sandmann became a national news story. In a video that gained national attention, Sandmann was in an encounter with Omaha tribe elder Nathan Phillips. Another video that surfaced days later provided additional context for the encounter, but the first video had gone viral. So, the truth was already out there, clearing his name and the alleged accusation. After that, a lawsuit filed by the family (not by Nick Sandmann himself) decided to take legal action against The Associated Press and other news organizations including The Washington Post. It’s not even about clearing his name because the truth was already out there. This is just exploiting the constitution (first amendment) because they can. They saw the opportunity and took it, getting millions in the process by a settlement. CNN settled with Sandmann in January. The Washington Post settled a lawsuit with Sandmann. But that’s not enough, now is it. So you tell me, is it merely about clearing his name? Or is it because the millions of dollars are raining down on the family. After all, the whole world knows by now that Nick Sandmann was wrongly accused. Right? So why continue filing multiple lawsuits. Think about it. Mind you, the MSM is Fake News and that’s not the issue here or the point I am making, let’s be clear about that!

wim11
wim11
9 maanden geleden

Lekker en fijn voor Nick is helemaal binnen nu

Sheeple everywhere
Sheeple everywhere
9 maanden geleden

Typical name… Wasn’t Sandman the one that put sand in the people’s eyes so that they were put to sleep? In other words if its in the media, don’t believe everything what is played out in front of your eyes…

x

Check Also

acteur

Wereldberoemde acteur schokt publiek: ‘Ze halen adrenochroom uit kleine kinderen’

Terwijl in Nederland alle ogen gericht zijn ...

biden

Schokkend rapport legt medialeugens over Amerikaanse verkiezingen bloot

Eind vorig jaar bleek uit een hertelling ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x